Η αναζήτηση βρήκε 457 εγγραφές
- Τρί 28 Οκτ 2025, 09:15
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Εξελίξεις ΠΑΕ-ΑΣ ΠΑΟΚ ΙΙ
Λοιπον,πηρα τηλ στον Α.Σ. μου ειπαν καλυτερα απο κοντα να κανω την αιτηση.Απο τις 9 το πρωι μεχρι τις 9 το απογευμα ειναι ανοικτα,κατω απο την Θ6.
Θα παω την Τεταρτη που εχει κ τον αγωνα,για περισσοτερες πληροφοριες θα γραψω αφου παω πρωτα.
Θέλουν να κάνουν προληπτικόν φυσιογνωμικόν τσέκ ...
- Τετ 29 Οκτ 2025, 11:07
- Jump to forum
- Jump to topic
Να ενημερώσουμε το φόρουμ ότι ο ας απέρριψε το ραντεβού και δεν πήγε και πρότεινε την επόμενη εβδομάδα. Άρα η πρόσκληση είναι του ας πλέον προς την ΠΑΕ. Αφού αυτος είχε εκκρεμότητα.
- Τετ 29 Οκτ 2025, 13:44
- Jump to forum
- Jump to topic
Το ότι ο ΑΣ έχει διαρρεύσει ότι έχουν κατασταλλάξει στο τελικό κείμενο του μνημονίου (μετά από ψηφοφορία) αλλά δεν το στέλνει στην ΠΑΕ και θα πρέπει να κατηγορήσουμε την ΠΑΕ ότι δεν τους "κυνηγάει" με ξεπερνάει...
- Τετ 29 Οκτ 2025, 13:58
- Jump to forum
- Jump to topic
Sardan, όπως τα λες είναι, αλλά εδώ μάλλον εννοούν ότι χρειάζονται το ΟΚ του ΑΣ (μέσω υπογραφής του μνημονίου) για προχωρήσουν σε οριστικές μελέτες. Δε θα πληρώνει η ΠΑΕ μελέτες αν δεν είναι σίγουρη ότι θα κατασκευάσει το γήπεδο.
- Τετ 29 Οκτ 2025, 14:27
- Jump to forum
- Jump to topic
Καλημέρα.
Το ότι ακόμη ψάχνουμε ευθύνες της ΠΑΕ για την όποια καθυστέρηση στην υπογραφή του μνημονίου μόνο εμπάθεια προς την ΠΑΕ δειχνει. Καμία λογική σε κάτι τέτοιο, ότι και να λέτε. Τα γεγονότα και μόνο, αδιαψευστος μαρτυρας. Την αγάπη μου.
Το ότι ακόμη ψάχνουμε ευθύνες της ΠΑΕ για την όποια καθυστέρηση στην υπογραφή του μνημονίου μόνο εμπάθεια προς την ΠΑΕ δειχνει. Καμία λογική σε κάτι τέτοιο, ότι και να λέτε. Τα γεγονότα και μόνο, αδιαψευστος μαρτυρας. Την αγάπη μου.
- Τετ 29 Οκτ 2025, 18:03
- Jump to forum
- Jump to topic
1. Το να λέει οποιαδήποτε από εμάς ότι έχει εμπειρία και άποψη από έργα, αλλά να δυσκολεύεται να πιστέψει ότι οι κυβερνήσεις εκβιάζουν, είναι ΑΔΥΝΑΤΟΝ. Ή το ένα συμβαίνει, ή το άλλο. Βρίθει παραδειγμάτων η ιστορία του τόπου. Τόσο γενικά όσο και ειδικά για γήπεδα.
2. Έχω βάλει επιστήμονες, Τζπτ, και ...
2. Έχω βάλει επιστήμονες, Τζπτ, και ...
- Τετ 29 Οκτ 2025, 19:53
- Jump to forum
- Jump to topic
Συγνωμη αλλα αυτα ειναι χαζομαρες. Εβγαινε πριν 10 μερες φωτογραφιες ο Βρουτσης με τον Αγγελο ,δηλωνε οτι ολα ειναι καλα και μου λες οτι αν βγαλει αδεια ο Ιβαν ,εχει δεσμευσει λογαριασμους,εχουν βγει σχεδια και ειναι ετοιμες να μπουν οι μπουλντοζες θα του πουν σε προεκλογικη περιοδο οχι δεν σου ...
- Πέμ 30 Οκτ 2025, 12:12
- Jump to forum
- Jump to topic
Επιστροφή μετά το μπαναρισμα.
Δε θα το σχολιάσω γιατί πλέον δεν έχει νόημα.
Εξάλλου έχουν περιγραφεί όλα στο "1984"
του μεγάλου Όργουελ.
Ευχαριστώ πολυ τον Guitarman για
τη συμπαρασταση!
Στα τεκταινόμενα τα οποία ήταν πολλά αυτήν την εβδομάδα
που πέρασε, θα αναφερθώ σε επόμενο ποσταρισμα.
Δε θα το σχολιάσω γιατί πλέον δεν έχει νόημα.
Εξάλλου έχουν περιγραφεί όλα στο "1984"
του μεγάλου Όργουελ.
Ευχαριστώ πολυ τον Guitarman για
τη συμπαρασταση!
Στα τεκταινόμενα τα οποία ήταν πολλά αυτήν την εβδομάδα
που πέρασε, θα αναφερθώ σε επόμενο ποσταρισμα.
- Πέμ 30 Οκτ 2025, 12:36
- Jump to forum
- Jump to topic
Αμπαλαε και αλεο γαμω τον ολυμπιακό! Καλωσόρισες!
- Παρ 31 Οκτ 2025, 03:12
- Jump to forum
- Jump to topic
Eμενα η ολοι ιστορια μου εχει δειξει δυο λυπηρα πραγματα για συνοπαδους:
1) Ηξερα οτι υπαρχουν πολλοι που δε συμπαθουν τον Ιβαν για διαφορους λογους, οκ, αλλα δεν περιμενα να αποδειχτει οτι καποιοι εχουν αποφασισει οτι θελουν να φυγει ο Ιβαν και δεν τους νοιαζει τιποτα αλλο και το πως θα γινει ...
- Παρ 31 Οκτ 2025, 07:35
- Jump to forum
- Jump to topic
Εγώ να το πω, εσείς θα το ακούσετε ή θα "αποχωρήσω" όπως τόσα μέλη που έχουν διαφορετική άποψη;
Δεν αναφέρομαι προσωπικά σε σένα αλλά γενικά στη γραμμή του φόρουμ.
Εντάξει παιδιά, έχει γίνει βαρετό και αστείο , εδώ και πάρα πολλά χρόνια , η κριτική σκέψη και η διαφορετική άποψη να ...
- Παρ 31 Οκτ 2025, 08:24
- Jump to forum
- Jump to topic
Δεν διαφωνώ σε κάτι. Δεν υπάρχει πλέον καμία δικαιολογία για καμιά από τις 2 πλευρές.
Για να φέρουμε πάντως το θέμα στη σωστή του διάσταση, το τελευταίο επεισόδιο περιλαμβάνει την τοποθέτηση του υπεύθυνου επικοινωνίας της ΠΑΕ ΠΑΟΚ μετά το ψήφισμα του ΑΣ το οποίο αναφέρει
«Μετά την ανακοίνωση ...
- Παρ 31 Οκτ 2025, 09:18
- Jump to forum
- Jump to topic
Εγώ να το πω, εσείς θα το ακούσετε ή θα "αποχωρήσω" όπως τόσα μέλη που έχουν διαφορετική άποψη;
Δεν αναφέρομαι προσωπικά σε σένα αλλά γενικά στη γραμμή του φόρουμ.
Εντάξει παιδιά, έχει γίνει βαρετό και αστείο , εδώ και πάρα πολλά χρόνια , η κριτική σκέψη και η διαφορετική άποψη να ...
- Παρ 07 Νοέμ 2025, 00:18
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Ιβάν Σαββίδης VII
Οι άνθρωποι που εσύ έχεις επιλέξει να εργάζονται στην ομάδα έχουνε φτιάξει αυτήν την ΠΑΟΚάρα που τους πάει όλους γαμ!όντ@ς. Έφερες την υγεία, έφερες τη χαρά, έφερες και την καύλα ξανά και ξανά και ξανά. Για φέτος κάθε νίκη, κάθε θρίαμβος της ομάδας, για μένα τουλάχιστον, είναι για σένα. Και μιας και ...
- Παρ 07 Νοέμ 2025, 00:23
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Ιβάν Σαββίδης VII
Γλέντα τους πρόεδρε!