Η αναζήτηση βρήκε 467 εγγραφές

Return

από PAOKAPOMONOSMOY
Παρ 07 Νοέμ 2025, 00:28
Jump to forum
Jump to topic

Re: Ιβάν Σαββίδης VII

ΙΒΑΝ ΣΑΒΒΙΔΗ; Κοιμάμαι ήσυχος. Σ'ευχαριστώ.
από Amsterdamer_87
Παρ 07 Νοέμ 2025, 00:40
Jump to forum
Jump to topic

Ιβαν εισαι τιτανοτεραστιος..
Σ'ευχαριστω για ολα !!!
από Taseos
Σάβ 08 Νοέμ 2025, 09:19
Jump to forum
Jump to topic

Καλά δεν είναι μόνο τρολς. Είναι και συνδεσμιτες. Γενικά είναι ένας κόσμος που δεν άντεξε το γιγάντωμα του ΠΑΟΚ. Μάκρυναν πολύ τα πόδια και βγήκαν άκρο πάπλωμα. Όσο ήταν ο ΠΑΟΚ μεγάλος στην πόλη και έτρωγε φάπες από το κέντρο με τοπικούς συμπαραστάτες υπήρχε το αφήγημα ο λαός η επανάσταση η πάλη, ο ...
από navigator11
Σάβ 08 Νοέμ 2025, 10:02
Jump to forum
Jump to topic

Νταξει warmeater ξερεις τις αποψεις μου για το γηπεδο αλλα οκ ειναι αρθρο της βοθροφυλλαδας αυτης που εχει πει οτι θα φυγει ο Ιβαν 274 φορες. Δεν ειναι να το παρουμε στα σοβαρα.

ΥΓ: Ναβι δε χρειαζεται να ανεβαζουμε τετοια ποστ/φωτο να τους κανουμε και διαφημιση

Το ξέρω, φίλε. Αλλά επειδή εγώ ...
από aivas19
Σάβ 08 Νοέμ 2025, 10:37
Jump to forum
Jump to topic

Νταξει warmeater ξερεις τις αποψεις μου για το γηπεδο αλλα οκ ειναι αρθρο της βοθροφυλλαδας αυτης που εχει πει οτι θα φυγει ο Ιβαν 274 φορες. Δεν ειναι να το παρουμε στα σοβαρα.

ΥΓ: Ναβι δε χρειαζεται να ανεβαζουμε τετοια ποστ/φωτο να τους κανουμε και διαφημιση

Μαλλον δεν το διαβασες καλα ...
από Мир
Σάβ 08 Νοέμ 2025, 14:03
Jump to forum
Jump to topic

“Βόμβες” από την εφημ. “Θεσσαλονίκη”: “Μυστακίδη ακούμε και δεν βλέπουμε στην ΚΑΕ ΠΑΟΚ”!
Εδώ και δυο μήνες περίπου, Μυστακίδη ακούμε και Μυστακίδη δεν βλέπουμε, να μπαίνει στην ΚΑΕ ΠΑΟΚ, αλλά προφανώς αυτές οι δουλειές, έτσι γίνονται! Με… καθυστέρηση…

Υπάρχουν όμως κάποια σημεία, που δείχνουν ότι ...
από Guitarman
Σάβ 08 Νοέμ 2025, 14:11
Jump to forum
Jump to topic

Όλοι εσείς που γράφετε εξοργισμενοι για την περιγραφή της ιστορίας του ΠΑΟΚ προ Σαββίδη, δεν σας έχω δει να ιδρώνει το αυτάκι σας ούτε τόσο για οσα εμετικα γίνονται τόσους μηνες από το ΑΣ... Μια ρημαδα κουβέντα... Κάποιοι από εσάς έχετε εκφραστεί και αρνητικά βέβαια για τον Ιβαν...

Και εξεγηρεστε ...
από Ιάσονας
Σάβ 08 Νοέμ 2025, 16:22
Jump to forum
Jump to topic

Προσωπικα τα χω γραψει για τον Ιβαν εδω και χρονια.
Ευγνωμοσύνη γιατι μ ενα τσαι εβγαλε τον ΠΑΟΚ απ τη λασπη.
Απ τους λιγους ημουν που λεγαν αφηστε τον ανθρωπο στην ησυχια του οταν
το μισο φορουμ εκραζε που 5 χρονια δεν πατουσε Τουμπα.
Ομως δε γινεται να σβησω και τους Χατσεριδηδες,τους ...
από Taseos
Σάβ 08 Νοέμ 2025, 16:33
Jump to forum
Jump to topic

Τι να τα κάνεις τα λεφτά άμα δεν έχεις μια.

Σε τροχιά ολοκλήρωσης μπαίνει ένα από τα πιο εμβληματικά έργα αστικής ανάπλασης στη Θεσσαλονίκη, η πλήρης ανακατασκευή του ιστορικού κτιρίου της ΠΑΕΓΑΕ στο λιμάνι, που θα στεγάσει μεταξύ άλλων γραφεία της Deloitte.
Το έργο, επένδυσης άνω των 20 εκατ ...
από PAOKAPOMONOSMOY
Σάβ 08 Νοέμ 2025, 17:23
Jump to forum
Jump to topic

Λοιπόν. Πόσα θέλω να γράψω, αλλά θα γίνω κουραστικός. Από τα Τέμπη και κάτω,που χάναμε μόλις μπαίναν οι παίκτες στο αεροπλάνο; Έτσι μας έλεγαν. Από το σφυρατο να φύγουμε; Από ότι καλό υπήρχε πήγαινε στο ποκ; Πάντα ζούσα με πότε θα έρθει ένας να μας οδηγήσει να κατακτήσουμε όλα αυτά που δικαιούμαστε ...
από ΚΩΣΤΑΣ2019
Σάβ 15 Νοέμ 2025, 11:15
Jump to forum
Jump to topic

Re: Γήπεδο Τούμπας - Γενική Συζήτηση

Το γραφει στη γλώσσα του Ησαιαδη και αργει.
από Equalizer
Δευ 17 Νοέμ 2025, 16:46
Jump to forum
Jump to topic

Ε ναι σωστά, άργησε η ΠΑΕ.

Εγώ αν ήμουν ΠΑΕ θα έπαιρνα τηλέφωνο την ειδικά εξειδικευμένη επιτροπή του ΑΣ να τους ζητήσω σχόλια.

Και μετά θα έκανα τέσσερις μήνες να απαντήσω.

Πέραν όλων των άλλων τραγελαφικών, έχει μεγάλη πλάκα η προσπάθεια να πουμε πως ούτε λίγο ούτε πολύ και οι δυο πλευρές ...
από ΑποστόληςΑ
Τρί 18 Νοέμ 2025, 09:39
Jump to forum
Jump to topic

Το γήπεδο είναι ένα εργαλείο δουλειάς που εξυπηρετεί την ΠΑΕ και μόνον αυτήν. Για μένα είναι απαράδεκτο να κάνει κάποιος άλλος πλην της ΠΑΕ κουμάντο στο γήπεδο και άθλιο όταν αυτός ο άλλος να βάζει και όρους για το πώς θα γίνει το νέο γήπεδο, για το πώς δηλαδή θα κάνει η ΠΑΕ τη δουλειά της.
Το ...
από trouman
Παρ 21 Νοέμ 2025, 00:24
Jump to forum
Jump to topic

Τα σέβη μας όλοι στον ΑΣ που έβγαλε το θέμα Νέα Τούμπα από την ναφθαλίνη, έφερε τον Ιβάν ξανά στην Τούμπα, κράτησε τον Κωνσταντελια σπίτι του, έδωσε ώθηση για την μεταγραφή Ζαφειρη και έφερε Έλληνα, ΠΑΟΚτση και δισεκατομμυριούχο στην διοίκηση της ΚΑΕ ΠΑΟΚ. Σε 3 μήνες όλα αυτά.

Μακράν η πιο ...
από trouman
Παρ 21 Νοέμ 2025, 15:53
Jump to forum
Jump to topic

joshua έγραψε: Παρ 21 Νοέμ 2025, 15:47 Ξέρεις τι σημαίνει εκπρόσωπος;
Κάπου εδώ εγώ το κλείνω, ναι λειτουργούσε ως εκπρόσωπος, μαθαίναμε πράγματα πριν γίνουν, δεν είπα ποτέ ότι αυτό το όρισε ο Μυστακίδης. Τα γραπτά εδώ είναι, για ένα τόσο επουσιώδες θέμα. Πάμε παρακάτω.