Ο Βολιακο είναι ωραίος παίχτης, αν όλα πάνε καλά θα ταιριάξει καλά στο σύστημα Λουτσεσκου, καμία σχέση με Βιετεσκα που δεν έστριβε με τίποτα και ήταν πιο αργός από εμπορική αμαξοστοιχια.
Προσωπικά, μου αρέσουν πολύ τέτοιες κινήσεις. Το μόνο που θέλω να δω είναι η ρήτρα του, ελπίζω να είναι κοντά ...
Η αναζήτηση βρήκε 457 εγγραφές
- Τετ 27 Αύγ 2025, 20:31
- Jump to forum
- Jump to topic
- Τετ 27 Αύγ 2025, 20:32
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού V
Νιωθουμε απογοητευση για τον ιταλο αλλα για τους μπακαγιοκους, καγκαβες, βερνμπλουμ, μαρτενς κλπ νιωθαμε περηφανοι. η παφος χθες δεν μπηκε με τετοιους παικτες στους ομιλους, ουτε η καιρατ και ουτε εμεις θα μπουμε αν συνεχισουμε να παιρνουμε τετοιους. πιστη στο πλανο και στον προπονητη, ας ...
- Τετ 27 Αύγ 2025, 20:36
- Jump to forum
- Jump to topic
Νιωθουμε απογοητευση για τον ιταλο αλλα για τους μπακαγιοκους, καγκαβες, βερνμπλουμ, μαρτενς κλπ νιωθαμε περηφανοι. η παφος χθες δεν μπηκε με τετοιους παικτες στους ομιλους, ουτε η καιρατ και ουτε εμεις θα μπουμε αν συνεχισουμε να παιρνουμε τετοιους. πιστη στο πλανο και στον προπονητη, ας ...
- Τετ 27 Αύγ 2025, 21:03
- Jump to forum
- Jump to topic
Καλησπέρα στη παρέα! Για όσους έχουν όρεξη ας διαβάσουν μια ανάλυση με το chatgpt που έκανα
....Alessandro Vogliacco στον φακό: τι παίρνει ο ΠΑΟΚ, τι δεν παίρνει — και πού «κολλάει» με Kędziora και Wieteska
Ο ΠΑΟΚ εξετάζει σοβαρά την περίπτωση του Alessandro Vogliacco. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του ...
....Alessandro Vogliacco στον φακό: τι παίρνει ο ΠΑΟΚ, τι δεν παίρνει — και πού «κολλάει» με Kędziora και Wieteska
Ο ΠΑΟΚ εξετάζει σοβαρά την περίπτωση του Alessandro Vogliacco. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του ...
- Τετ 27 Αύγ 2025, 21:09
- Jump to forum
- Jump to topic
Φέτος θα έχουμε ομαδάρα, από τα καλύτερα σύνολα που είχαμε ποτέ. Θα παίξουμε πολύ ωραία μπάλα και αποτελεσματική. Είμαι πολύ αισιόδοξος.
Υπάρχουν πάρα πολλές ενδείξεις για αυτό. ( Μια είναι κι η γκρίνια η οποία συστηματοποιείται επικίνδυνα, χαλάλι στους γκρινιάρηδες όμως, γιατί έρχονται ωραίες ...
Υπάρχουν πάρα πολλές ενδείξεις για αυτό. ( Μια είναι κι η γκρίνια η οποία συστηματοποιείται επικίνδυνα, χαλάλι στους γκρινιάρηδες όμως, γιατί έρχονται ωραίες ...
- Τετ 27 Αύγ 2025, 21:13
- Jump to forum
- Jump to topic
Μια ειλικρινή ερώτηση για όσους περιμένουν να ενθουσιαστούν. Αν πέρναμε πρόπερσι Φορ τον Ελ Καμπί θα ενθουσιαζόμασταν? Τον Πινέδα όταν ήρθε Ελλάδα? Επειδή λοιπόν είναι όλα σχετικά μπορούμε να κράξουμε αυτούς που κάνουν και θεωρητικά ξέρουν την δουλειά τους αφου δουμε το αποτέλεσμα στο γήπεδο ...
- Τετ 27 Αύγ 2025, 22:07
- Jump to forum
- Jump to topic
Του Πουέρτας δεν έχει χαλάσει.
- Τετ 27 Αύγ 2025, 22:28
- Jump to forum
- Jump to topic
Παλικάρια για τον Τζίμα διαλέξτε είτε το ο κόσμος παίζει μπάλα, είτε το πρώην ποδοσφαιριστές της ομάδας. Μην το ξεχειλώσετε εδώ μέσα με τα off-topic επειδή είναι εμπορικό το θέμα και βαριέστε να μπαίνετε στα κατάλληλα.
- Πέμ 28 Αύγ 2025, 10:28
- Jump to forum
- Jump to topic
Κουράσατε
- Κυρ 12 Οκτ 2025, 18:25
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Διοίκηση ΚΑΕ ΠΑΟΚ II
Έχουμε διαβάσει εδώ μέσα για τον Μυστακίδη ότι είναι Αρειανός, πιόνι της ΝΔ, άνθρωπος του Μαρινάκη, οικονομική φούσκα κλπ.
Καταλαβαίνω ότι κάποιοι μπορεί να μην τον γουστάρετε και να είστε εκνευρισμένοι και με τα γεγονότα του γηπέδου (στα οποία εξίσου ευθύνες έχει και ο ΑΣ και η ΠΑΕ), αλλά ...
- Σάβ 18 Οκτ 2025, 18:28
- Jump to forum
- Jump to topic
Έχεις άλλη γνώμη. Εγώ όταν έχω έναν παγκόσμιο δισεκατομμυριούχο δε μπορώ να σκέφτομαι την θέση του κομπάρσου στο πρωτάθλημα. Δεν έχουμε δικαιολογίες. Αν το χάσει 3 χρόνια με σφαγή και την τέταρτη καθαρίσει την εοκ και το σηκώσει όλα καλά για μένα. Αλλά αυτό που μερικοί θέλετε να περάσετε ως επιτυχία ...
- Κυρ 19 Οκτ 2025, 14:20
- Jump to forum
- Jump to topic
Ο θανασαρας δεν εμφανίστηκε ούτε ως Σαββιδης ούτε ως Μυστακίδης. Ήρθε και είπε ότι ήρθα να ξοφλήσω τα χρέη της ΚΑΕ και να την παραδώσω σε έναν επενδυτή που θα κάνει τα όνειρα μας πραγματικότητα. Ε αν τα όνειρα σου σταματάνε στην τρίτη θέση δε νομίζω ότι μπορείς να είσαι ΠΑΟΚΤΣΗΣ ούτε καν μπασκετικός ...
- Κυρ 19 Οκτ 2025, 18:17
- Jump to forum
- Jump to topic
O Ιβαν ποτέ ανέβασε το μπάτζετ σε βαθμό να χτυπήσει τους 3; Εγώ θυμάμαι κάτι δανεικούς από Γαλλία τη πρώτη χρονιά και κάτι Αγγέλους και μεταγραφή τον Δημήτρη Παπαδόπουλο την Τρίτη σε ενα άθλημα μαλιστα χωρίς κλειστά συμβολαια και με πολύ μεγαλυτερα έσοδα. Το να απαιτει κάποιος 30 μυρια μπατζετ με ...
- Πέμ 23 Οκτ 2025, 08:39
- Jump to forum
- Jump to topic
Δεν υπάρχει διαστρεβλωση. Υπάρχει ερμηνεία. Όπως ερμηνεία είναι και αυτό που έκανες εσύ τώρα @Psaras Αλλά η ερμηνεία του Αμπαλαεα δεν αρέσει στον Black και του ρίχνει μια εβδομάδα μπαν ενώ υπάρχουν τρολακια που λοιδωρουν τον Σαββίδη και τρώνε μια μέρα... Άβυσσος...
- Πέμ 23 Οκτ 2025, 08:45
- Jump to forum
- Jump to topic
Έχω περιέργεια να δω τι θα κάνει ο τελης με την Διοίκηση της ελληνικής ομοσπονδίας καλαθόσφαιρας και την κεδ του μπάσκετ. Γιατί καλά τα business plan αλλά Ελλάδα παίζουν και άλλα πράγματα ρόλο