Ε κοιτά το να κάνεις 6 μήνες για το πάτημα ΕΝΟΣ κουμπιού δεν είναι καλό σημάδι.Tolaros έγραψε: Τρί 18 Νοέμ 2025, 00:56 Ας πάμε και Φλεβάρη, ποιο είναι το θέμα και το γράφετε κάθε μέρα ? Μη χαθεί το τρένο του πρωταθλήματος?
Η αναζήτηση βρήκε 457 εγγραφές
- Τρί 18 Νοέμ 2025, 07:14
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Διοίκηση ΚΑΕ ΠΑΟΚ II
- Τρί 18 Νοέμ 2025, 12:35
- Jump to forum
- Jump to topic
Εγώ θέλω σαν τρελός να πάρει το μπάσκετ αν είναι να με κάνει τροπαιούχο Ελλάδος και Ευρώπης. Απλα για κάποιον που θέλει απλά να σώσει 150 200 εκ χωρίς να ζητά τιποτα( αυτά έγραφαν οι άτυποι αρδ τύπου του) και θέλει απλά να το κάνει δώρο χωρίς όφελος, είναι λίγο περίεργο να κολλά στα 500 πάνω 500 ...
- Τρί 18 Νοέμ 2025, 13:19
- Jump to forum
- Jump to topic
ALPHA SPORTS GROUP ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΕΠΕ o νέος ιδιοκτήτης (μετά τις εγκρίσεις) της ΚΑΕ.
Την ΕΠΕ έχει 100% ο Αρίστος. ταδε έφη Κλείτος.
Γράφει επίσης ότι με 5 μύρια παίρνει το 60,81%.
Την ΕΠΕ έχει 100% ο Αρίστος. ταδε έφη Κλείτος.
Γράφει επίσης ότι με 5 μύρια παίρνει το 60,81%.
- Τρί 18 Νοέμ 2025, 19:19
- Jump to forum
- Jump to topic
Η μέρα σήμερα είναι γιορτινή. Ο ΠΑΟΚ γίνεται η πρώτη ομάδα με 2 σοσεκετομμυριουχους στον σύλλογο. Ευελπιστώ με μια νέα διοίκηση ερασιτέχνη να έρθουν σε κοινό τραπέζι με σκοπό το μεγαλείο του συλλόγου παντού. Καλή επιτυχία λοιπόν και στον τέλη. Ήρθε η ώρα το μπάσκετ , η πιο αδικημένη ομάδα του ...
- Τετ 19 Νοέμ 2025, 12:11
- Jump to forum
- Jump to topic
Και που ξέρεις... Εάν η θλίψη φθάσει μέχρι το Ροστόφ μπορεί να έχουμε και καμιά μεταγραφή τύπου Ζαφείρη στη μπάλα για να επανέλθουν οι προβολείς επάνω του. Άλλωστε, το γαρ πολύ της θλίψεως γεννά παραφροσύνη. Σίγουρη εξέλιξη όσο κι αν τον δαγκώνουν οδυνηρά τα καβούρια στη τσέπη του...
Ξεφτιλα ...
- Τετ 19 Νοέμ 2025, 12:15
- Jump to forum
- Jump to topic
Κανει σουξέ στο τουητερ με αυτές τις μλακιες και παρασύρθηκε.
- Τετ 19 Νοέμ 2025, 17:59
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Θανάσης Χατζόπουλος
ΤΕΡΑΣΤΙΟΣ ΠΑΟΚΤΣΗΣ ,δε πρεπει με τιποτα να φυγει απο τον συλλογο.Αν δε τον "θελουν" στη ΚΑΕ ,βαλε τον στη ΠΑΕ -φυσικα να θελει και να μπορει εννοειται-.
Καλέ όλα αυτά αλλά ο Χατζόπουλος έχει μια εταιρία δική του να τρέχει με πολύ καλά στοιχεία δημοσιευμένα, δεν ξέρω αν θα ήθελε ποτέ να κάνει τον ...
- Παρ 21 Νοέμ 2025, 17:15
- Jump to forum
- Jump to topic
Αχρείαστη 100% η ανακοίνωση της ΚΑΕ σε αυτό το σημείο. Προσοχή, όχι λανθασμένη, αχρείαστη...
Η ΚΑΕ εξαρχής είπε ότι θα ενημερώνει τον κόσμο. Δεν βγάλε η ΚΑΕ στα χέρια του τέλη ή ΚΑΕ. Η ΚΑΕ πάντα βγάζει σε ποιο στάδιο είμαστε και τι επιμένει. Δεν καταλαβαίνω τον ντόρο καθόλου. Θεωρώ απίθανο να ...
- Παρ 21 Νοέμ 2025, 20:12
- Jump to forum
- Jump to topic
Και άντε και το πρόβλημα είναι το ποσό στον Σαββίδη,θέλετε να μου πείτε ότι ο Μυστακίδης περίμενε να του χαριστεί το πόσο;2-3 εκατ.;από άνθρωπο που έχουν υποτίθεται κόντρα;θα έριχνε τα μούτρα του για ένα ποσό μικρό για τα οικονομικά του δεδομένα;
- Παρ 21 Νοέμ 2025, 20:47
- Jump to forum
- Jump to topic
Αν χαλάσει τέτοιο ντηλ για 1-2 εκ € σημαίνει ότι ποτέ δεν ήταν τέτοιο ντηλ.
Αν κ εγώ συνεχίζω να πιστεύω πως βγήκε θέμα από το τίποτα. Τα έχουν συμφωνήσει αυτά ήδη ΚΑΕ και Μυστακίδης μήνες πριν.
Αν κ εγώ συνεχίζω να πιστεύω πως βγήκε θέμα από το τίποτα. Τα έχουν συμφωνήσει αυτά ήδη ΚΑΕ και Μυστακίδης μήνες πριν.
- Παρ 21 Νοέμ 2025, 21:30
- Jump to forum
- Jump to topic
Ταυτόχρονη μεταβίβαση μετοχών και εξόφληση χρεών (το πιο ασφαλές και συνηθισμένο)
Αυτό λέγεται simultaneous closing και είναι η πιο συνηθισμένη πρακτική σε σοβαρές συμφωνίες, ειδικά όταν υπάρχουν χρέη.
Τι γίνεται στο “closing day”:
υπογράφεται η μεταβίβαση,
μεταφέρεται το τίμημα,
από το τίμημα ...
Αυτό λέγεται simultaneous closing και είναι η πιο συνηθισμένη πρακτική σε σοβαρές συμφωνίες, ειδικά όταν υπάρχουν χρέη.
Τι γίνεται στο “closing day”:
υπογράφεται η μεταβίβαση,
μεταφέρεται το τίμημα,
από το τίμημα ...
- Σάβ 22 Νοέμ 2025, 08:27
- Jump to forum
- Jump to topic
Εγώ νομίζω ότι έχουμε μπλέξει με τοξικότητα και παραπληροφόρηση.
Η ανακοίνωση της ΚΑΕ αφορά μόνο όσα συμφώνησαν. Βγαίνουν επίσημα και ενημερώνουν όπως το έκαναν από την αρχή. Αν κάποιος εμπλεκόμενος διαφωνεί θα πρέπει να το πει ο ίδιος και να αναφέρει τι συμφώνησε και σε τι διαφέρει.
Εδώ έχουμε ...
Η ανακοίνωση της ΚΑΕ αφορά μόνο όσα συμφώνησαν. Βγαίνουν επίσημα και ενημερώνουν όπως το έκαναν από την αρχή. Αν κάποιος εμπλεκόμενος διαφωνεί θα πρέπει να το πει ο ίδιος και να αναφέρει τι συμφώνησε και σε τι διαφέρει.
Εδώ έχουμε ...
- Σάβ 22 Νοέμ 2025, 10:06
- Jump to forum
- Jump to topic
Αν και θεωρώ ότι και ανακοίνωση με ένα "καλημερα" να βγάλει ο ΠΑΟΚ, οι ΑΡΔ θα το κάνουν λάστιχο για μερικά κλικς και δε νομίζω ότι υπάρχει πραγματικά θέμα να πούμε μερικά πραγματα:
1) Αν ο Ιβάν έδωσε δάνειο και είναι καταχωρημένο ως δάνειο στα βιβλία έχει κάθε δικαίωμα να το ζητήσει οπότε του την ...
1) Αν ο Ιβάν έδωσε δάνειο και είναι καταχωρημένο ως δάνειο στα βιβλία έχει κάθε δικαίωμα να το ζητήσει οπότε του την ...
- Σάβ 22 Νοέμ 2025, 10:57
- Jump to forum
- Jump to topic
Δε μπορεί επουδενί να χαλάσει ένα ντιλ για 2-3 εκατομμύρια όταν μιλάμε για τέτοιο οικονομικό μέγεθος σαν τον Τέλη. Αν χαλάσει (φτου φτου) σημαίνει ότι ποτέ δεν ήθελε το μπασκετ του ΠΑΟΚ. Και ότι είχε απότερο σκοπό.
Προσωπικά δεν το πιστεύω και θεωρώ πως όλα θα πάνε καλά!
Προσωπικά δεν το πιστεύω και θεωρώ πως όλα θα πάνε καλά!
- Σάβ 22 Νοέμ 2025, 11:51
- Jump to forum
- Jump to topic
Παίδες η ανακοίνωση της ΚΑΕ αναφέρει το εξής:
"Απομένει μόνο η συμφωνηθείσα από την πρώτη συνάντηση μεταξύ των δύο πλευρών στις 2 Σεπτεμβρίου 2025 ταυτόχρονη αποπληρωμή όλων ανεξαιρέτως των υφιστάμενων σήμερα χρεών, το ύψος των οποίων έχει πιστοποιηθεί από τον σχετικό οικονομικό έλεγχο που ...