Η αναζήτηση βρήκε 457 εγγραφές

Return

από DamoN
Σάβ 22 Νοέμ 2025, 12:35
Jump to forum
Jump to topic

Re: Διοίκηση ΚΑΕ ΠΑΟΚ II

Δεν είναι ειρωνία , δεν μπορώ να καταλάβω για ποιον λόγο προσπαθείς να υπερασπιστείς το εξωφρενικό της υπόθεσης .
Δεν ξέραμε το όνομα του
Ήρθε να πάρει το γήπεδο από την πίσω πόρτα και παρουσιάστηκε ότι αυτός δίνει 250 από την αγάπη του και μόνο ενώ ο άλλος δεν μπορεί γιατί είναι σφιχτός
Ο Α.Σ ...
από dragon
Σάβ 22 Νοέμ 2025, 13:55
Jump to forum
Jump to topic

Είναι εντυπωσιακά οτι τα μισθωμένα τρολ στο τουιτερ εκεί που λέγανε μπατίρη τον σαββιδη γιατι δεν δίνει 200 εκ εγγυητική, την ίδια στιγμή δεν μπορούν να καταλάβουν γιατί πρέπει να πληρώσει ο Μυστακιδης για να πάρει την καε . Εκεί που αποθέωναν ΑΣ γιατί δεν μασάει για το καλό του συλλόγου κ ζητάει ...
από loukas karadimos
Σάβ 22 Νοέμ 2025, 14:00
Jump to forum
Jump to topic

Βολικό επίσης να ξεχάσουμε ότι ο εξαφανισμένος στο Λονδίνο Τελης έχει εμφανιστεί στη ζωή μας δια αλληλογραφίας απ τον Ιούνιο έχει σπάσει τα παπαρια όλων μας και συνεχίζει το ίδιο τροπάρι χωρίς να έχουμε ακούσει τη φωνή του

Μετά την αδιανόητη ασέβεια στον Ιβαν για το θέμα του γηπέδου, ας του ρίξει ...
από DamoN
Σάβ 22 Νοέμ 2025, 14:00
Jump to forum
Jump to topic

Ρε συ ντραγκον το θέμα δεν είναι οι στημένοι στο Χ.
Μόνος σου το λες για 20 ευρώ ή δεν ξέρω πόσα το κάνουν .
Το θέμα είναι εδώ μέσα .
Τα παλικάρια που παίζουν με την νοημοσύνη μας.
Ολο αυτό το θέατρο του παραλόγου από το καλοκαίρι .
Και άντε λες αφού τέλος καλό όλα καλά μην ασχολείσαι .
Δεν γαμιεται ...
από Taseos
Σάβ 22 Νοέμ 2025, 14:13
Jump to forum
Jump to topic

Παιδια για να μην κοροιδευόμαστε και μεταξυ μας (τη θεση μου τοσο καιρο την φώναζα για το γηπεδο), οι σχεσεις των 2 πλευρων ειναι κάκιστες. Απο εκει και επειτα αν χαλασει θα φταινε και οι 2, δεν υπαρχει δικαιολογια ουτε για μυστακιδη ουτε για χατζο. Δεν γινεται να παραμεινουμε στη μιζερια, ειναι ...
από psykoman
Σάβ 22 Νοέμ 2025, 14:58
Jump to forum
Jump to topic

Εγω το συμπερασμα που βγαζω απ την ανακοινωση ειναι οτι μας ενημερωνει οτι η διαδικασια παει συμφωνα με το χρονοδιαγραμμα και τα οσα συμφωνηθηκαν...
Τωρα ολες οι θεωριες που βγαινουν ειναι να χαμε να λεγαμε...
Μερικοι δινετε την εντυπωση οτι αν δεν βρειτε κανεναν να τσακωθειτε...πατε στον καθρεπτη ...
από Agopian
Σάβ 22 Νοέμ 2025, 15:45
Jump to forum
Jump to topic

Δηλαδη ρε μάγκες για να καταλάβω , πας αγοράζεις ενα μαγαζί κ πληρώνεις τς χρέη πριν παρεις το μαγαζί??
Μαλλον καποιοι μας περνάνε για χαζους

Αρα μας κοροιδευει ο Χατζοπουλος??

Και για να συμπληρώσω: δηλαδή έχουμε δύο πλευρές, από τη μια το Χατζόπουλο κι από την άλλη την την "alpha sports ...
από Dimitrisou
Σάβ 22 Νοέμ 2025, 15:51
Jump to forum
Jump to topic

Μετά τον Σαββίδη ήρθε ο Χατζόπουλος...άντε να σοβαρευομαστε λίγο γιατί από το καλοκαίρι μας έχεις ζαλίσει...θες καλώς δεν θες άστο...δεν είναι όλοι λάθος και εσύ ο σωστός...τώρα δεν μπορείς να βάλεις αν δεν πάρεις πρώτα την ομάδα ,όταν πλήρωσες το 99 όπως έχεις βάλει να λένε σαν τι τα έβαλες ;
από Taseos
Σάβ 22 Νοέμ 2025, 15:53
Jump to forum
Jump to topic

Αν εσύ πιστεύεις ότι ο κόσμος θα δεχτεί ελαφρά τη καρδία ένα ενδεχόμενο ΚΑΖΟ όσον αφορά το ιδιοκτησιακό, είσαι γελασμενος.

Ήδη οι κάτω γελάνε μαζί μας. Κατάφεραν ΠΑΛΙ να διχάσουν τον κόσμο. Συγχαρητήρια

Και τι θα κάνει; Θα δείρει τον χατζοπουλο;

Θα του φωνάξουμε το όνομα φιλαράκι. Σε ...
από Black_Knight
Σάβ 22 Νοέμ 2025, 15:57
Jump to forum
Jump to topic

Ακομα και τωρα κρυβεται. Εχετε δει ποτε τον Ιβαν Σαββιδη να υπογραφει δηλωση του ως "Dimera Group IKE"; Μονο εμενα μου φαινεται προσβλητικο ολο αυτο;

Θα πρεπει να τηρηθουν τα συμφωνηθεντα. Προσωπικα εχω πολυ μεγαλυτερη εμπιστοσυνη στον Χατζοπουλο, απο αυτον που ουτε το ονοματεπωνυμο του δεν θελει ...
από Sera4
Σάβ 22 Νοέμ 2025, 19:30
Jump to forum
Jump to topic

Εγώ λοιπόν κάτι τέτοια Αμερικανάκια, τα βλέπω σαν το ενοχλητικό σκουπιδάκι που έχει κάτσει εκεί πίσω στο φάρυγγα και περιμένεις απλά να σου έρθει η καλή η χλέπα για να το αποβάλεις.

Το συγκεκριμένο τυπάκι λοιπόν, ακόμα και μεγαλομέτοχος να γίνει στο μπάσκετ, προσωπικά σαν αυτό το σκουπιδάκι θα το ...
από Maklaz
Σάβ 22 Νοέμ 2025, 20:43
Jump to forum
Jump to topic

Τα 250 για το γήπεδο πριν πάρει το οτιδήποτε μια χαρά τα ανέμιζε. Τώρα υπάρχει φόβος μην τον κάνει μπινια ο Χατζόπουλος.

Αλλά ποιος τα θυμάται αυτά πλέον.

Συγγνώμη.
από trouman
Σάβ 22 Νοέμ 2025, 21:17
Jump to forum
Jump to topic

Δύο λόγια σχετικά με το θέμα.

Είμαι αηδιασμένος από την ελλιπής ενημέρωση των ασπρόμαυρων ΜΜΕ. Τόσα χρόνια δεν είχα διαβάσει πουθενά ότι τα χρήματα που δίνει ο Σαββίδης στην ΚΑΕ είναι δανεικά. Όπως σε όλους μας - έτσι και σε εμένα - μου είχε δημιουργηθεί η εντύπωση πως ο Ιβάν έκανε δωρεές στην ...
από trouman
Σάβ 22 Νοέμ 2025, 21:31
Jump to forum
Jump to topic

Αντιγράφω σχόλιο από το φβ της καε

1. Γίνεσαι μεγαλομέτοχος στην ΚΑΕ και το μαθαίνουμε μόλις πριν λίγους μήνες όταν εμφανίζεται επενδυτής.
2. Μία μέρα μετά το ενδιαφέρον του Μυστακίδη βγαίνεις και λες για ενδιαφέρον εξ Αμερικής. Γιατί δεν το δήλωσες πιο πριν; Γιατί μέχρι και σήμερα δεν μας ...
από Ιάσονας
Σάβ 22 Νοέμ 2025, 21:33
Jump to forum
Jump to topic

Αντιγράφω σχόλιο από το φβ της καε

1. Γίνεσαι μεγαλομέτοχος στην ΚΑΕ και το μαθαίνουμε μόλις πριν λίγους μήνες όταν εμφανίζεται επενδυτής.
2. Μία μέρα μετά το ενδιαφέρον του Μυστακίδη βγαίνεις και λες για ενδιαφέρον εξ Αμερικής. Γιατί δεν το δήλωσες πιο πριν; Γιατί μέχρι και σήμερα δεν μας ...