Η αναζήτηση βρήκε 457 εγγραφές

Return

από ΚΩΣΤΑΣ2019
Πέμ 16 Οκτ 2025, 21:27
Jump to forum
Jump to topic

Re: Εξελίξεις ΠΑΕ-ΑΣ ΠΑΟΚ ΙΙ

Εδώ το αστείο ειναι ότι επικρατεί η άποψη, ότι εχουν δώσει προθεσμία στον Σαββίδη μεχρι 31-12,
χωρίς να εχει καθορισθεί για ποιο πραγμα του εχουν δώσει αυτήν την προθεσμία.
από astral
Πέμ 16 Οκτ 2025, 22:36
Jump to forum
Jump to topic

θα μας ενημερώσει η ομάδα αλήθειας από τα λιντλ οταν πέσει η γραμμή. προς το παρον ησυχία
από navigator11
Πέμ 16 Οκτ 2025, 23:30
Jump to forum
Jump to topic

Εικάζω ότι προϋποτίθενται .... χαρμόσυνα χαμπέρια για την απόκτηση της ΚΑΕ από τον νέο sugar daddy, ώστε να βρουν θάρρος και να εμφανιστούν με λίγη αυτοπεποίθηση τα τσατσόνια του ΑΣ για να παίξουν το επόμενο δρώμενο.
Στα φρύδια μου παντελώς για αυτούς τους τύπους, να είμαι απολύτως ειλικρινής, αλλά ...
από Guitarman
Παρ 17 Οκτ 2025, 08:46
Jump to forum
Jump to topic

Ίσως περιμένουν το αποτέλεσμα με το ΑΕΚακι. Αλλά δε θα τους κάνει το χατήρι ο λουτσε..είναι ντροπή αυτό που γίνεται..κριμα.

Εν τω μεταξυ ο ΠΑΟΚ απο μεθαυριο μπαινει σε σειρά ΠΟΛΥ ΔΥΣΚΟΛΩΝ αγωνων σε Ελλαδα και Ευρωπη

Την αλλη εβδομαδα με ευρωπαικο παιχνιδι? Εγω λεω να μην παει η ΠΑΕ Γαλλια ...
από eorptol1
Παρ 17 Οκτ 2025, 09:38
Jump to forum
Jump to topic

Εγώ το βλέπω στο γήπεδο τελευταία αυτοί πού βριζανε τον Μητσοτάκη τα θυμάστε ξεκινούσαν από την 4Α χαμηλά ξαφνικά εδώ και μήνες σταμάτησαν ακούσαμε και σεπτεβριο μήνα το βαριά βαριά σε δύο ματς Παναιτωλικό και Μακαμπή ΟΠΟΥ ΜΌΝΟ ΑΔΙΑΦΟΡΗ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΎΜΕ ΝΑ ΠΟΎΜΕ ΤΗΝ ΟΜΆΔΑ ΠΆΛΙ ΑΠΟ ΧΑΜΗΛΆ ΣΤΗΝ 4Α ...
από nkoss
Παρ 17 Οκτ 2025, 10:37
Jump to forum
Jump to topic

Φυσκά και δεν έχει δοθεί κανένα γήπεδο πουθενά ακόμη. Υποθέτω ότι όταν λέμε ότι το γήπεδο έχει δοθεί, εννοούμε ότι υπάρχει κατασταλαγμένη επιθυμία από τη διοίκηση του ΑΣ να δοθεί στη μια πλευρά. Δεν εννοούμε ότι έχει γίνει κάποια επίσημη κίνηση που παράγει νομική υποχρέωση. Δε μπορεί να δοθεί ένα ...
από ΑΜΠΑΛΑΕΑ
Παρ 17 Οκτ 2025, 10:43
Jump to forum
Jump to topic

Επειδή στη ζωή μου, οπως εχω ξαναπει παρακολουθω
τις εξελιξεις, αλλα δεν τις ακολουθω και επειδη θελω να τις
καθοριζω, στο βαθμο που μπορω
και όχι να περιμένω τον "Γκοντο του Μπεκετ", ή να στεκομαι
αβουλος σαν τους "Μοιραιους" του Βαρναλη
ανεβαζω το αρθρο που ειχα στειλει στο paokmania την ...
από Kabamaru11
Παρ 17 Οκτ 2025, 12:55
Jump to forum
Jump to topic

Με αυτα κ με αυτα,αν ο Ιβαν πει πως ψαχνει οικοπεδο αλλου για να χτισει,εγω θα τον δικαιολογησω 100% και ας ειμαι υπερ του να γινει στην Τουμπα το νεο γηπεδο.Δεν θα μας κανουν κουλουβαχατα μερικα λαμογια που τα αρπαζουν.

Αν πιστευαν παντως πως ο Ιβαν δεν εχει σαλιο η δεν μπορει να το χτισει η εχει ...
από Montrealiotis
Παρ 17 Οκτ 2025, 13:31
Jump to forum
Jump to topic

Μεγάλε ΠΑΟΚ η δύναμη σου είμαστε εμείς οι χιλιάδες οπαδοί σου. Με αυτά δεν μεγαλώσαμε; Τώρα που είμαστε; Πως αφήνουμε 68 ανθρώπους να ορίζουν το μέλλον της ομάδας μας;

Δυστυχώς είμαι μακριά, εσείς που είστε εκεί, μιλήστε με φίλους, γνωστούς, «οργανωθείτε», να διώξουμε τα λαμόγια από τον ΠΑΟΚ ΜΑΣ
από Guitarman
Παρ 17 Οκτ 2025, 13:39
Jump to forum
Jump to topic

Με αυτα κ με αυτα,αν ο Ιβαν πει πως ψαχνει οικοπεδο αλλου για να χτισει,εγω θα τον δικαιολογησω 100% και ας ειμαι υπερ του να γινει στην Τουμπα το νεο γηπεδο.Δεν θα μας κανουν κουλουβαχατα μερικα λαμογια που τα αρπαζουν.

Αν πιστευαν παντως πως ο Ιβαν δεν εχει σαλιο η δεν μπορει να το χτισει η ...
από DIAMANTIS99
Παρ 17 Οκτ 2025, 13:40
Jump to forum
Jump to topic

Θα μιλησω ως μη Θεσσαλονικιος. Στην επόμενη συσκεψη του ΑΣ , μπορει να γινει μια μαζικη συγκεντρωση απ εξω με ικανο αριθμο ωστε να καταλαβουν οτι πανε να τα βαλουν με θηρίο , ή οχι?
από Мир
Παρ 17 Οκτ 2025, 13:54
Jump to forum
Jump to topic

Αν εκδιωχθεί η ΠΑΕ από την κατασκευή του γηπεδου, οπως μας επιβεβαιωνει η συμπεριφορα της δικηγορου/υπαλληλου του Κατσαρη και του σκιωδης ΔΣ, με συνεπεια να φυγει η ομαδα για παντα απο την περιοχή της Τουμπας, θα ειναι εργο με 100% ευθύνη της Θύρα 4 και των συνδέσμων που σιωπηρά επιτρέπουν το ...
από Taseos
Παρ 17 Οκτ 2025, 14:09
Jump to forum
Jump to topic

Βρε όλοι λαλίστατοι ηταν, μέχρι που έπεσε σύρμα ότι μάλλον έχει ρευστότητα να τους «θαψει»
από astral
Παρ 17 Οκτ 2025, 14:48
Jump to forum
Jump to topic

Εικόνα

meanwhile, ο "λαός" του:
Мир έγραψε: Παρ 17 Οκτ 2025, 13:54 100-150 συγγενείς και φίλους από το Λακκωμα, 20-30 συνδεσμιτες σε 3-4 προεδρία
Λογικά θα είναι έξαλλος ο Aντωνης που 5 (ούτε καν) νοματαίοι παίρνουν αποφάσεις στο όνομα του λαου του ΠΑΟΚ.
από dragon
Παρ 17 Οκτ 2025, 15:14
Jump to forum
Jump to topic

Athens έγραψε: Παρ 17 Οκτ 2025, 15:01 οποιος προσφερει τςι εγγυησεις εκεινος θα παρει το γηπεδο...
ο Τελης εχει 200 μυρια για εγγυηση, ο Ιβαν εχει τοσα? αν εχει ας το παρει ο Ιβαν
Αν εχει ο βαγγελας ας το πάρει αυτός