Η αναζήτηση βρήκε 178 εγγραφές
- Τετ 25 Φεβ 2026, 17:53
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Ε.Π.Ο super league κ.λ.π "δημοκρατικές" δυνάμεις II
Φιλε λεοματος , εγώ δεν έχω inside πληροφορίες και φυσικά δεν εμπιστεύομαι τη δυνατότητα των Ελληνων διαιτητών να αποφύγουν τις απόπειρες επηρεασμού.
Με το φτωχό μου το μυαλό και οι ξένοι που έρχονται δέχονται πιέσεις. Προφανώς αυτά γίνονται σε όλο το κόσμο όχι μόνο εδώ. Υποθέτω κι ελπίζω να ...
- Παρ 27 Φεβ 2026, 22:32
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες ΧVIII
Ας ράψουν, βάψουν κ γενικά ας κάνουν ότι θέλουν, στ' αρχίδια μας μάγκες.
Μπορούμε εμείς τα 10 επόμενα χρόνια να πάρουμε άλλα 4 πρωταθλήματα. Κ που ξέρουμε, μπορεί να μας κάτσει κ εμάς καμία κέντα με τις κληρώσεις, φτάνει να έχουμε ομάδα & να παίζουμε ποδόσφαιρο αξιώσεων.
Μπορούμε εμείς τα 10 επόμενα χρόνια να πάρουμε άλλα 4 πρωταθλήματα. Κ που ξέρουμε, μπορεί να μας κάτσει κ εμάς καμία κέντα με τις κληρώσεις, φτάνει να έχουμε ομάδα & να παίζουμε ποδόσφαιρο αξιώσεων.
- Δευ 02 Μαρ 2026, 12:32
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: ΠΑΟΚ - Τρίπολη 2-0, Mvp -Σχόλια & Παραλειπόμενα
Πολλά μπράβο & συγχαρητήρια στην ομάδα μας.
Πάμε δειλά δειλά να ξαναγίνουμε, η ομάδα που απολαύσαμε στην αρχή του έτους & μακάρι να πιάσουμε/ξεπεράσουμε επιτέλους το ταβάνι μας, μετά το Πάσχα.
Τώρα την Κηφισιά να κερδίσω, με μηδέν παθητικό.

Πάμε δειλά δειλά να ξαναγίνουμε, η ομάδα που απολαύσαμε στην αρχή του έτους & μακάρι να πιάσουμε/ξεπεράσουμε επιτέλους το ταβάνι μας, μετά το Πάσχα.
Τώρα την Κηφισιά να κερδίσω, με μηδέν παθητικό.
- Τρί 03 Μαρ 2026, 14:31
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Κηφισιά - ΠΑΟΚ 4/3/26 20:00, Cosmote Sport 1 HD
Νίκη, μηδέν παθητικό, μηδέν τραυματισμό δηλαδή 3 σε 1.
Προσοχή στη
που θα προσπαθήσει ν' ανάψει ο Φωτιάς.
Πάμε για ντάμπλ βρε λέμε & άσε τους όλους να κλαίνε
Προσοχή στη
Πάμε για ντάμπλ βρε λέμε & άσε τους όλους να κλαίνε
- Πέμ 05 Μαρ 2026, 13:52
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Κηφισιά-ΠΑΟΚ 1-4, Mvp - Σχόλια & Παραλειπόμενα
Συγχαρητήρια στην ομάδα για την τεράστιας σημασίας νίκη & με το καλό την Κυριακή να είμαστε ακόμα στην κορυφή :nairepaok:
Τζάμπα χαλάτε λόγια, χρόνο κλπ.
Φέτος το νταμπλ του ΠΑΟΚ είναι το επιστέγασμα της συμφωνίας Chevron, όπου στην ακροτελευταία παράγραφο αναφέρεται (μάλιστα είναι με bold ...
Τζάμπα χαλάτε λόγια, χρόνο κλπ.
Φέτος το νταμπλ του ΠΑΟΚ είναι το επιστέγασμα της συμφωνίας Chevron, όπου στην ακροτελευταία παράγραφο αναφέρεται (μάλιστα είναι με bold ...
- Σάβ 07 Μαρ 2026, 22:48
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Europemania II
Τι ειναι αυτό doom? Οι πιθανοί αντιπαλοι αν παρουμε πρωτάθλημα? Αν βγούμε 2οι προφανώς παίζουμε με καλύτερους (μη πρωταθλητές) αλλά από καλύτερα πρωταθλήματα (Ολλανδία, Τουρκία, Βέλγιο κλπ)?
Με τα σημερινά δεδομένα - Αν βγούμε 2οι -
Club Brugge
Bodo Glimt
Fenerbache
(και φυσικά) Ajax ...
- Σάβ 07 Μαρ 2026, 23:21
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Ολυμπιακός - ΠΑΟΚ Κυριακή 8/3, 21:00 COSMOTE SPORT 1 HD
ΠΑΜΕ ΡΕ ΠΑΟΚΑΡΑ ΛΕΜΕ, ΠΑΜΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ & ΠΑΛΙ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΜΑΣ.
ΔΕ ΘΑ ΜΑΣ ΚΕΡΔΙΣΟΥΝ ΟΥΤΕ ΣΤΑ P.O..
ΑΥΤΟΙ ΡΕ ΛΕΝΕ ΠΩΣ ΕΧΑΣΑΝ ΤΑ 2 ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΠΑΙΖΑΝ ΜΕ ΠΙΡΟΛΑ & ΡΕΤΣΟ
ΣΙΧΑΜΑΤΑ Κ ΣΤΟΝ ΥΠΝΟ ΣΑΣ, ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ ΜΑΣ ΒΛΕΠΕΤΕ
ΔΕ ΘΑ ΜΑΣ ΚΕΡΔΙΣΟΥΝ ΟΥΤΕ ΣΤΑ P.O..
ΑΥΤΟΙ ΡΕ ΛΕΝΕ ΠΩΣ ΕΧΑΣΑΝ ΤΑ 2 ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΠΑΙΖΑΝ ΜΕ ΠΙΡΟΛΑ & ΡΕΤΣΟ
ΣΙΧΑΜΑΤΑ Κ ΣΤΟΝ ΥΠΝΟ ΣΑΣ, ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ ΜΑΣ ΒΛΕΠΕΤΕ
- Δευ 09 Μαρ 2026, 00:38
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ 0-0, MVP - Σχόλια & Παραλειπόμενα
Μάγκες στο μεγκα κλαίνε ωραία, βάλτε να γελάσετε.
Μας έκανε κ πιο σοφούς ο Σπάθας, ζούμε μεγάλες στιγμές.
Συγχαρητήρια πολλά σε όλη την ομάδα, πάντως το ξαναείπαμε, από αυτούς δε χάνουμε ούτε στα p.o.
Τώρα λένε δεν έπαιξαν καλά... μάλλον σε σύγχυση είναι τα σιχάματα, περαστικά τους.
Μας έκανε κ πιο σοφούς ο Σπάθας, ζούμε μεγάλες στιγμές.
Συγχαρητήρια πολλά σε όλη την ομάδα, πάντως το ξαναείπαμε, από αυτούς δε χάνουμε ούτε στα p.o.
Τώρα λένε δεν έπαιξαν καλά... μάλλον σε σύγχυση είναι τα σιχάματα, περαστικά τους.
- Δευ 09 Μαρ 2026, 09:00
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: 2. Mohamed Mady Camara
Καλημέρα σε όλους,
μακάρι να προσφέρει...στο ταμείο του ου συλλόγου. Μπήκε κ το ματς έγινε ροντέο, χάθηκε η ηρεμία, επικράτησε η αναρχία.
Δεν κάνει για το κέντρο μας, δεν εμπνέει κανέναν.
Πάντως κάτι του χρωστάει η τύχη, μακάρι να μας το δώσει.
μακάρι να προσφέρει...στο ταμείο του ου συλλόγου. Μπήκε κ το ματς έγινε ροντέο, χάθηκε η ηρεμία, επικράτησε η αναρχία.
Δεν κάνει για το κέντρο μας, δεν εμπνέει κανέναν.
Πάντως κάτι του χρωστάει η τύχη, μακάρι να μας το δώσει.
- Δευ 09 Μαρ 2026, 09:14
- Jump to forum
- Jump to topic
...
Για 1926 λογους,το πρωταθλημα κ το κυπελλο ειναι φετος δικα μας.
Μακάρι παλικαρε Kaba, μακαρι.
Το χαμόγελο του Ράσβαν στα όρια του ξεσπάσματος σε γέλια στο flash interview με γεμίζουν αισιοδοξία.
Έχω την αίσθηση πως το σημερινό ήταν μεγάλος τελικός για την ομάδα γιατί ίσως δεν εκτιμούν ...
- Δευ 09 Μαρ 2026, 09:55
- Jump to forum
- Jump to topic
Ευτυχώς η μοίρα του χάρισε το πιο μάγκικο πρωτάθλημα ever (όλα τα p.o. με μειονέκτημα έδρας), βρίσκοντας ξανά τον τεράστιο Hakim, όπως στο κολλέγιο, back to Houston.
Ο πιο ολοκληρωμένος παίκτης, στον τότε μαγικό κόσμο του NBA, σύμφωνα κ με τους αριθμούς.
Ο πιο ολοκληρωμένος παίκτης, στον τότε μαγικό κόσμο του NBA, σύμφωνα κ με τους αριθμούς.
- Τρί 10 Μαρ 2026, 20:45
- Jump to forum
- Jump to topic
Να πάμε πρώτο ματς εμείς εκεί, λέω εγώ τώρα, για να αποφύγουμε την τοξικότητα του πάλαι ποτέ κοιμηθήκαμε/ξυπνήσαμε με πόσους βαθμούς, χωρίς κόσμο & άλλα τέτοια γλαφυρά... μην αρχίσουν να λένε πως στήσαμε την κλήρωση, για να τους προσπεράσουμε από την πρώτη αγωνιστική στην Τούμπα κλπ. Το λέω μεταξύ ...
- Πέμ 12 Μαρ 2026, 00:08
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Ο κόσμος παίζει μπάλα ΙV
Έπαιξα την Κυριακή
€ ζευγάρι τελικού στο 12 & 2 ημιτελικούς από 50 στο 6 & 8, για να δούμε
Άρσεναλ - ΠΣΖ
Άρσεναλ - Μπάγερν
Παρί - Μπαρτσελόνα
Άρσεναλ - ΠΣΖ
Άρσεναλ - Μπάγερν
Παρί - Μπαρτσελόνα
- Κυρ 15 Μαρ 2026, 02:22
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: ΠΑΟΚ - Λεβαδειακός 15/03 - 18:00 NOVASPORTS PRIME
Πάμε για άλλη μια νίκη, αυξάνοντας την απόδοση μας & στέλνοντας μήνυμα πως όλα από εμάς θα εξαρτηθούν.
Μετά covid πρώτη φορά θα πάω γήπεδο & θα έχω παρέα τον μικρό μου, βαφτίσια λέμε στη Θύρα 2.
Είχα πάει ΟΑΚΑ με το Λαόθ & το άλλο καλό παιδί, με τα σύνθετα επίθετα απ' την Πορτογαλία αλλά θέλω να το ...
Μετά covid πρώτη φορά θα πάω γήπεδο & θα έχω παρέα τον μικρό μου, βαφτίσια λέμε στη Θύρα 2.
Είχα πάει ΟΑΚΑ με το Λαόθ & το άλλο καλό παιδί, με τα σύνθετα επίθετα απ' την Πορτογαλία αλλά θέλω να το ...
- Δευ 16 Μαρ 2026, 11:35
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: ΠΑΟΚ - Λιβαδειά 3-0, MVP - Σχόλια & Παραλειπόμενα
Καλημέρα σε όλους, συγχαρητήρια στην ομάδα για την αναρρίχηση στην κορυφή & μακάρι έτσι μέχρι τέλους με double :twisted:
Ο μικρός πήγε το πρωί σχολείο με την νέα φανέλα, έπαθε πλάκα 1η φορά στο ΝΑΟ, πρέπει να την είχε 30cm :mrgreen:
Λαέ του Βόλου, την Κυριακή έχετε την ευκαιρία να δείτε την φετινή ...
Ο μικρός πήγε το πρωί σχολείο με την νέα φανέλα, έπαθε πλάκα 1η φορά στο ΝΑΟ, πρέπει να την είχε 30cm :mrgreen:
Λαέ του Βόλου, την Κυριακή έχετε την ευκαιρία να δείτε την φετινή ...