Η αναζήτηση βρήκε 140 εγγραφές

Return

από PAOK DreXleR
Παρ 06 Φεβ 2026, 11:50
Jump to forum
Jump to topic

Re: Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες ΧVIII

Navi Navi βρήκα καλύτερο, μου φύγε ο καφές απ' τα ρουθούνια. Life is life, ball is ball :lol: :lol:

https://www.tiktok.com/@lubentv/video/7585920190215490838?is_from_webapp=1&sender_device=pc&web_id=7592638281658730006

Καλημέρα σε όλους,
Γελούσα μόνος μου 5 λεπτά, το είδαμε με τη γυναίκα ...
από PAOK DreXleR
Πέμ 12 Φεβ 2026, 11:08
Jump to forum
Jump to topic

Re: 8. Soualiho Meïté

Καλημέρα σε όλους,
3η ποδοσφαιρική σεζόν, στον άξονα χαράζεις ένα τεράστιο Μ, όπως έκανε ο Ζορό. Ποιος θα σε αντικαταστήσει επάξια, ψάχνουν/με στον ΠΑΟΚ θεωρώ.
Χωρίς τον τρομοκράτη χάνουμε σε ποιότητα 50%,
Χωρίς εσένα χάνουμε σε ποδοσφ. ουσία 55%
Χωρίς κ τους 2, σαν ομάδα πάντοτε, κάνουμε πανεύκολο ...
από PAOK DreXleR
Δευ 16 Φεβ 2026, 08:55
Jump to forum
Jump to topic

Καλημέρα σε όλους & καλή εβδομάδα.
Τα τρεμάμενα χαρτιά, με τους κομπλεξικούς παίκτες & τον τυχοδιώκτη προπονητή, στα 4 ντέρμπι των p.o. έχει ταβάνι τους 3 βαθμούς. Αν παραμείνουν οι διαφορές στους 3 βαθμούς, πρωτάθλημα μπορούμε να πάρουμε μόνο εμείς, καθώς άνετα παίρνουμε 8 βαθμούς. Κάνεις απ' τους ...
από PAOK DreXleR
Δευ 16 Φεβ 2026, 08:59
Jump to forum
Jump to topic

Δεν είναι τυχαίο πως κ οι 2 δε μπορούν να κερδίσουν ντέρμπι, κάνεις τους δεν παίζει ποδόσφαιρο.
από PAOK DreXleR
Δευ 16 Φεβ 2026, 10:39
Jump to forum
Jump to topic

Re: ΠΑΟΚ-Αεκ 0-0,mvp-Σχόλια & Παραλειπόμενα

Αν ο ΠΑΟΚ χτες, δίχως απουσίες και ξεκούραστος, έπαιζε απέναντι στην αποδεκατισμένη και ημιθανή ηλιθιοπουλάδα στο κεμπαπτζίδικο και έκανε γελοίες καθυστερήσεις για να τσιμπήσει ισοπαλία, όχι φαβορί για το πρωτάθλημα δε θα αυτοχαρακτηριζόμασταν εδώ μέσα αλλά θα είχε πέσει ο σέρβερ επί κανένα ...
από PAOK DreXleR
Δευ 16 Φεβ 2026, 22:29
Jump to forum
Jump to topic

Είναι διαφορετικό να είσαι η Κούλα.
Είναι διαφορετικό να είσαι χαρτί.
Πάντως είναι διαφορετικό να γίνεσαι ερπετό, δεν τους το 'χα, συγχαρητήρια πολλά :x
από PAOK DreXleR
Τρί 17 Φεβ 2026, 14:13
Jump to forum
Jump to topic

Re: 2. Mohamed Mady Camara

Όπως επίσης, με το που μπαίνει προχθές δίνει κόρνερ & τον πιάνει η κάμερα πίσω από το τέρμα, να του δείχνουν 2 συμπαίκτες του, που πρέπει να σταθεί.
Δεν είναι καλά φέτος, σε πολλούς τομείς, κρίμα.
από PAOK DreXleR
Τετ 18 Φεβ 2026, 12:54
Jump to forum
Jump to topic

Re: Παναθηναικος AKTOR-ΠΑΟΚ, 18/02, 20:00, ΕΡΤ2

Κ να θέλαμε να τον ξεχάσουμε, δεν ξεχνιέται. Κ αν για την ξανθιά ότι κ να πεις είναι λίγο διότι έχει κάνει πολλά εγκλήματα, για τους άλλους 2 αξέχαστους, θα παραφράσω τον αποδυτηριάκια από το μακρινό 2003, καθώς ήταν εκείνο που μου καρφώθηκε στο μυαλό, με το ματς να οδεύει προς το τέλος του τότε:
Οι ...
από PAOK DreXleR
Δευ 23 Φεβ 2026, 12:03
Jump to forum
Jump to topic

Re: Αελ-ΠΑΟΚ 1-1,mvp-Σχόλια & Παραλειπόμενα

Κανείς δε σου εγγυάται ότι με όλους τους παίχτες θα πάμε τρένο.

Οι απώλειες αυξάνονται το ίδιο και η διαφορά, όπως σχολίασα και πριν το πιο πιθανό είναι να μπούμε στα PO, στο -4.

Συγγνώμη αλλά δεν καλύπτεται, όπως θα έχετε δει όποιος μπαίνει πρώτος σε αυτά, συνήθως παίρνει και το πρωτάθλημα ...
από PAOK DreXleR
Δευ 23 Φεβ 2026, 19:35
Jump to forum
Jump to topic

Re: Αελ-ΠΑΟΚ 1-1,mvp-Σχόλια & Παραλειπόμενα

@iasoiako
Τρεις φορες ο Κεντζιόρα τους έδωσε την ευκαιρία χθες. Ένα με το Σίστο, και δυο με τον Σιγκαλ. Το τρίτο το έβαλε.

Η ισοφάριση ήταν δώρο του Οζντόεφ δύο φορές. Πρώτα με το αχρείαστο φάουλ που παραχώρησε και κυρίως μετά με την κακή αμυντική του συμμετοχή, αφού στην εκτέλεση η μπάλα πήγε ...
από PAOK DreXleR
Δευ 23 Φεβ 2026, 23:26
Jump to forum
Jump to topic

Re: Celta Vigo-ΠΑΟΚ 26/02 22:00 ΑΝΤ1

Θέλω να πιστεύω πως θα το χτυπήσουμε το ματς & δε θα κάνουμε αγγαρεία.
Θέλω να δω τα άκρα μας με Άγγλο & Μεξικανό, ενισχυμένο κέντρο, όχι Τάισον (θέλω να έρθει απ' τον πάγκο) αλλά με Γιακουμάκη, Μύθου (με αλλαγή Γερεμέγιεφ) & Χατσίδη.
Δε θέλει να φοβηθούμε το ματς, δεν υπάρχει λόγος.
Forza ΠΑΟΚΑΡΑ ...
από PAOK DreXleR
Τετ 25 Φεβ 2026, 08:43
Jump to forum
Jump to topic

Re: Ε.Π.Ο super league κ.λ.π "δημοκρατικές" δυνάμεις II

Δε νομίζω Μάκη. Έλληνες ίσως σε 2 γενιές & να το ξανασυζητήσουμε. Ουστ κοπριές - πιανόλες πολυτελείας.
Αν έχουν παράπονα, ας πάνε να τα βρουν με τους πρώην διαιτητές & να αναλύσουν ποιός ευθύνεται.
Έξω πούστηδες άπαξ & δια παντός, να προσέχατε.
Μάκη καλά είναι στην Αθήνα; Ξέρω ξέρω εσύ δεν ήθελες.
Ο ...
από PAOK DreXleR
Τετ 25 Φεβ 2026, 10:26
Jump to forum
Jump to topic

Ο Μάκης όμως είναι στην κορυφή του σχήματος, που θέτει το πλαίσιο του ποδοσφαίρου στη χώρα μας.
Ήξερε πού πήγαινε, δεν είπε πάω & όπου βγει. Αν πας στη χαβούζα με σκαρπίνια αντί για γαλότσες, εύκολα διορθώνεται.
Στα μπουρδέλα πάντως δεν έχουν παρθένες, πουτάνες έχουν.
Όλοι όσοι ασχολούνται με τα ...
από PAOK DreXleR
Τετ 25 Φεβ 2026, 14:55
Jump to forum
Jump to topic

Φιλε λεοματος , εγώ δεν έχω inside πληροφορίες και φυσικά δεν εμπιστεύομαι τη δυνατότητα των Ελληνων διαιτητών να αποφύγουν τις απόπειρες επηρεασμού.

Με το φτωχό μου το μυαλό και οι ξένοι που έρχονται δέχονται πιέσεις. Προφανώς αυτά γίνονται σε όλο το κόσμο όχι μόνο εδώ. Υποθέτω κι ελπίζω να ...
από PAOK DreXleR
Τετ 25 Φεβ 2026, 16:21
Jump to forum
Jump to topic

Σωστό παίκτη, αν όμως δεν ευδοκιμούν οι συνθήκες ή τηρουμένων των αναλογιών αν έπρεπε να κάνουμε 5 βήματα μπροστά & έχουμε κάνει 1,5, τι γίνεται;
Δε θα πρέπει να επιμένουμε να ολοκληρωθούν τα 5 βήματα & έπειτα να ακολουθήσει το "μπόλιασμα";
Όλοι οι υπόλοιποι δηλώνουν έτοιμοι όμως; Δεν μας κεντρίζει ...