Η αναζήτηση βρήκε 821 εγγραφές
- Τρί 02 Σεπ 2025, 02:30
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Διοίκηση ΚΑΕ ΠΑΟΚ
Τα 2.2 δεν ήταν απαιτητά, όπως είναι λογικό, από μια διοίκηση πρωτοδικείου. Αν βρεθεί επενδυτής και δη δισεκατομμυριούχος προφανώς και θα πρέπει να τα πληρώσει. Και δεν τίθεται ζήτημα αν θα τα ζητήσει ο Σαββιδης, υποχρέωση του επενδυτή είναι να βρει την λύση με τα δάνεια.
- Τρί 02 Σεπ 2025, 07:20
- Jump to forum
- Jump to topic
Και κάτι τελευταίο.
Ο Ιβάν Σαββίδης αφού είπε ότι το δάνειο στην ΚΑΕ είναι μη απαιτητό, πιστεύω ότι θα κρατήσει το λόγο του.
Κι ο κύριος Αριστοτέλης συμφώνησε, υποτίθεται, πλήρως με τη θέση ότι ο Ιβάν Σαββίδης δικαιωματικά πρέπει να έχει την ... ηθική προτεραιότητα για την ανέγερση της νέας ...
- Τρί 02 Σεπ 2025, 07:23
- Jump to forum
- Jump to topic
Αυτό εννοώ φίλε astral, τρύπημα είναι όρος για σένα και για μένα, τρύπημα είναι άμα πας να μου φας την γκόμενα.
Εκεί μιλάμε για μπίζνες εκατοντάδων μυρίων, δεν υπάρχουν τρυπήματα.
Και εσύ να είχες όλα τα λεφτά του κόσμου και να ήθελες να πάρεις τον ΠΑΟΚ, δε θα εσκαγες 250 μύρια σε αμκ. Θα ...
- Τρί 02 Σεπ 2025, 08:24
- Jump to forum
- Jump to topic
Δηλωση-απαντηση του Χατζοπουλου , στην ακατασχετη φλυαρια του Πανακα.
"Αγαπητέ Κωνσταντίνε Πανάκα επέτρεψε μου επειδή θέλεις να γράφεις αλήθειες. Στην πρώτη παράγραφο σου κάνεις ένα μεγάλο λάθος!! Ίσως να μην γνωρίζεις το μετοχολόγιο της ΚΑΕ ΠΑΟΚ αλλά εγώ είμαι ο μεγαλομέτοχος της ΚΑΕ.
Το ότι ...
"Αγαπητέ Κωνσταντίνε Πανάκα επέτρεψε μου επειδή θέλεις να γράφεις αλήθειες. Στην πρώτη παράγραφο σου κάνεις ένα μεγάλο λάθος!! Ίσως να μην γνωρίζεις το μετοχολόγιο της ΚΑΕ ΠΑΟΚ αλλά εγώ είμαι ο μεγαλομέτοχος της ΚΑΕ.
Το ότι ...
- Τρί 02 Σεπ 2025, 08:43
- Jump to forum
- Jump to topic
Δηλαδή συγγνώμη ρε παιδιά, θα μας την πείτε επειδή είμαστε σφυγμενοι με όλα αυτά και δικαίως καχύποπτοι με ότι έχει γίνει μέχρι να φτάσουμε εδώ και θα βγάλουμε τα ΠΑΟΚμετρα πάλι, αλήθεια τώρα ?
Χρειάζεται να υπενθυμίσουμε πως άλλοι ήταν αυτοί που μιλούσαν για "Τσετσένους" , "Πράξεις ή μπούλο ...
Χρειάζεται να υπενθυμίσουμε πως άλλοι ήταν αυτοί που μιλούσαν για "Τσετσένους" , "Πράξεις ή μπούλο ...
- Τρί 02 Σεπ 2025, 08:45
- Jump to forum
- Jump to topic
Καλημέρα στην παρέα! Η δημιουργία της 'Νέας Τούμπας ΑΕ' και ο τρόπος με τον οποίο προσπαθεί να μπει στον ΠΑΟΚ επιτρέψτε μου να με κάνουν πολύ επιφυλακτικό. Ακόμη και η διαρροή για το μπάσιμο του στο Μπάσκετ γίνεται λίγα λεπτά αμέσως μετά της ανακοίνωσης του ΑΣ για την επιτροπή. Όλα αυτά δεν είναι ...
- Τρί 02 Σεπ 2025, 08:49
- Jump to forum
- Jump to topic
Άκουσα κάτι πολύ ωραίο στον τσατσαρο τώρα από ακροατή..... ο Μυστακίδης ζήτησε την μεγάλη κόρη δεν την δώσαμε και ζήτησε την μικρή χαχαχαχα καλό....
- Τρί 02 Σεπ 2025, 09:38
- Jump to forum
- Jump to topic
Εγώ δεν βλέπω καμία αλλαγή στους στόχους της ομάδας Μυστακίδη. Απλά άλλαξαν στρατηγική γιατί η αρχική στρατηγική απαξίωσης του Σαββίδη απέτυχε. Τώρα θέλουν την ΚΑΕ ως δούρειο ίππο.
- Τρί 02 Σεπ 2025, 09:48
- Jump to forum
- Jump to topic
Αυτός ο Τέλαρος, ο Μυστακίδαρος, που κάποιοι τον καλωσορίζουν στην οικογένεια του ΠΑΟΚ, ποιός είναι ρε παιδιά? Πλήρωσε κανένα τσάι 13 μύρια?
- Τρί 02 Σεπ 2025, 09:53
- Jump to forum
- Jump to topic
Ωραία όλα αυτά με τα εξαιρετικά νέα, πολύ τριγυρίζει στο κεφάλι μου όμως να υπάρχει πρόθεση "μπαχαλέματος" (ακόμα πιο πολύ από πριν) του ΑΣ με δημιουργία και επισήμως στρατοπέδων (ΠΑΕ - ΚΑΕ)
Μακάρι ειλικρινά να κάνω λάθος
- Τρί 02 Σεπ 2025, 10:21
- Jump to forum
- Jump to topic
Ωραία όλα αυτά με τα εξαιρετικά νέα, πολύ τριγυρίζει στο κεφάλι μου όμως να υπάρχει πρόθεση "μπαχαλέματος" (ακόμα πιο πολύ από πριν) του ΑΣ με δημιουργία και επισήμως στρατοπέδων (ΠΑΕ - ΚΑΕ)
Τριγυρίζει???
Το πλέον ξεκάθαρο είναι αυτό με τους φανατισμους τις ...
- Τρί 02 Σεπ 2025, 10:22
- Jump to forum
- Jump to topic
Ο Δούρειος Ίππος στην ελληνική μυθολογία ήταν ένα ξύλινο άλογο-κρύπτη, κατασκευασμένο από τους Αχαιούς με έμπνευση τον Οδυσσέα για να καταλάβουν την Τροία, κρύβοντας πολεμιστές μέσα του για να επιτρέψουν την είσοδο στον στρατό τους. Σήμερα, η φράση "Δούρειος Ίππος" χρησιμοποιείται για να περιγράψει ...
- Τρί 02 Σεπ 2025, 10:34
- Jump to forum
- Jump to topic
Κυρ-Τελη:
Πρώτα έβαλες τον ΑΣ μπροστινό να βγάζει ανακοινώσεις ότι θα χτίσεις γήπεδο από το πουθενά ελπίζοντας ότι είμαστε χαπατα και θα ενθουσιαστουμε τόσο πολύ που θα διαγράψουμε την μνήμη μας για το τι έχει πετύχει η ομάδα ποδοσφαίρου την τελευταία 10ετια με άλλον στο τιμόνι. Δε σου βγήκε
Μετά ...
Πρώτα έβαλες τον ΑΣ μπροστινό να βγάζει ανακοινώσεις ότι θα χτίσεις γήπεδο από το πουθενά ελπίζοντας ότι είμαστε χαπατα και θα ενθουσιαστουμε τόσο πολύ που θα διαγράψουμε την μνήμη μας για το τι έχει πετύχει η ομάδα ποδοσφαίρου την τελευταία 10ετια με άλλον στο τιμόνι. Δε σου βγήκε
Μετά ...
- Τρί 02 Σεπ 2025, 10:55
- Jump to forum
- Jump to topic
Δηλαδή από τη μια του τη λέμε "γιατί δεν πήρε το μπάσκετ τόσα χρόνια" και τώρα του λέμε"ε σιγά λίγα τα λεφτά στο μπάσκετ". Το "γιατί δεν πλήρωσε 11 εκατομμύρια ένα τσάι πριν 13 χρόνια" συγγνώμη αλλά δεν είναι άποψη. Αποφασίστε αν θέλετε δυνατό ΠΑΟΚ σε όλα τα αθλήματα ή ένα μεγαλομέτοχο από τον ...
- Τρί 02 Σεπ 2025, 11:00
- Jump to forum
- Jump to topic
Δεν ξέρω αν υπάρχουν ''ΠΑΟΚτσήδες'' που χαλάστηκαν με την είδηση, αλλά χαίρομαι που (μάλλον) θα κοπούν οι ειρωνικοί χαρακτηρισμοί στο φόρουμ για τον Τέλαρο, για έναν ΠΑΟκτσή δισεκατομμυριούχο, οικονομικό κολοσσό που στα 100 χρόνια της ομάδας έρχεται δυναμικά στο προσκήνιο του συλλόγου ...