Η αναζήτηση βρήκε 821 εγγραφές

Return

από Psaras
Τετ 03 Σεπ 2025, 17:57
Jump to forum
Jump to topic

Re: Διοίκηση ΚΑΕ ΠΑΟΚ

Εγώ δεν μπορώ να μπω σε ιστορίες συνωμοσίας αδερφέ. Προσπαθώ να διαβάζω τα δεδομένα με όσο πιο αντικειμενική σκοπιά γίνεται, ενώ όλοι γνωρίζετε από τα γραπτά μου ότι υποστηρίζω τον Ιβάν μέχρι κεραίας. Αν, όπως έγραψα, δηλώσει δημόσια ο Τέλης πως για την ΠΑΕ δεν έχει το παραμικρό ενδιαφέρον και πως ...
από ΑΜΠΑΛΑΕΑ
Πέμ 04 Σεπ 2025, 07:13
Jump to forum
Jump to topic

Και για να τελειώνουμε θα το πω ξεκάθαρα. Δε θέλω αυτός ο ανθρώπος που προκαλεσε όσα δεν έχει προκαλέσει ο Βουλινος και ο Φασούλας στον ΠΑΟΚ και δε λέει έστω και τώρα την αλήθεια για το τι πραγματικά θέλει, να είναι στην ομάδα μου. Στο μπάσκετ, στο ποδόσφαιρο, στο μπριτζ και στο μπάντμιντον ...
από keep_paokizein
Πέμ 04 Σεπ 2025, 07:42
Jump to forum
Jump to topic

Ο νεοεμφανιζόμενος πάντως δεν εμφανίστηκε ποτέ.
Εξαφανισμένος είναι.
Κανείς δεν τον είδε, κανείς δεν τον άκουσε.
από aivas19
Πέμ 04 Σεπ 2025, 07:44
Jump to forum
Jump to topic

Γραφει ενας φιλος
''Γιατι ειναι τοσο δυσκολο να συμφωνησουμε ναι να παρει την ΚΑΕ (που εγω θελω να την παρει) αλλά να ασχοληθει αποκλειστικα με αυτη και να αφησει ησυχη την ΠΑΕ που εχει ηδη εναν δυνατο ιδιοκτητη;''
Ο Μυστακιδης ασχοληθηκε με την ΠΑΕ οσο αυτη ειχε εναν εξαφανισμενο ιδιοκτητη. Απο ...
από Psaras
Πέμ 04 Σεπ 2025, 08:05
Jump to forum
Jump to topic

Υπάρχει διαφορά ανάμεσα στη μη φυσική παρουσία στα τεκταινόμενα του ΠΑΟΚ και στη μη φυσική παρουσία γενικά. Το γεγονός ότι τα τελευταία χρόνια απέφευγε ΚΑΘΕ δημόσια εμφάνιση, δεν τον καθιστά εξαφανισμένο του στυλ "στα @@ μου ο ΠΑΟΚ". Την κατά τα φαινόμενα αντικειμενική δυσκολία φυσικής παρουσίας δεν ...
από Equalizer
Πέμ 04 Σεπ 2025, 08:29
Jump to forum
Jump to topic

Το να λέμε οτι ο Σαββίδης ήταν εξαφανισμένος είναι μια υπερβολή πολύ φτηνή και ασόβαρη.

Εξαφανισμένος για τους συνεργάτες του και την ομάδα δεν υπήρξε ποτέ. Ούτε καν για τους οπαδούς που επικοινωνούν συχνά με την ΠΑΕ δεν ήταν.

Για εμάς τους απλούς θεατές ήταν που κρίνουμε με βάση το αν η μπάλα ...
από nunies4
Πέμ 04 Σεπ 2025, 08:32
Jump to forum
Jump to topic

Μερικοί για να υποστηρίξετε τον Ιβάν θα μας πείτε σε λίγο ότι πετάνε οι ελέφαντες. Ο άλλος λέει δεν ηταν εξαφανισμένος ο Ιβαν πέρσι. Ρε είστε καλά ρε; Αυτό πάντως που υποστηρίζετε τόσο σθεναρά δισεκατομμυριουχους και απτη μια και απτην άλλη πλευρά, πρέπει να το κοιτάξετε λίγο

Δεν σε επαιρνε ...
από Equalizer
Πέμ 04 Σεπ 2025, 08:46
Jump to forum
Jump to topic

Οντι απαντάς σε κάτι που φαντάστηκες, δεν μίλησα για καμία καρδιά εγώ.

Είπα οτι ο ερχομός του ΔΕΝ τον εμπόδισε να κάνει το - κατά πολλούς - τεράστιο έγκλημα πώλησης του Ντέλια. Και το έκανε ΠΟΛΥ μετά το ξέσπασμα του θέματος Μυστακίδη, άρα ΟΥΤΕ αυτό μετρησε. Αρα είτε είναι εδώ είτε δεν είναι, τα ...
από loukas karadimos
Πέμ 04 Σεπ 2025, 09:33
Jump to forum
Jump to topic

ως μετοχος και κατοχος διαρκειας της ΚΑΕ ΠΑΟΚ, σε ενα αθλημα που η αληθεια ειναι οτι ψιλοσιχαινομαι αλλα το στηριζω γιατι μας εχει αναγκη εχω να πω απλα στον νεο επιδοξο επενδυτη τα παρακατω

οποιος τα βαλει με τον ΠΑΟΚ θα μας εχει απεναντι του, οποιος παλι τον παρει στις πλατες του θα μας εχει απο ...
από nunies4
Πέμ 04 Σεπ 2025, 10:07
Jump to forum
Jump to topic

@The Equalizer Στις άλλες προεκτάσεις (αν υπάρχουν ή εξακολοθούν να υπάρχουν), χρειάζονται πρόθυμοι Εφιάλτες και καλοθελητές. Φοβόμαστε μήπως το πόπολο ξεχάσει τη συνεισφορά του Ιβάν και, σαν κοπάδι, ταχθεί υπέρ του νέου, μόνο και μόνο επειδή το μπάσκετ αύξησε το μπάτζετ του;

Εγώ προσωπικά δεν ...
από Equalizer
Πέμ 04 Σεπ 2025, 10:23
Jump to forum
Jump to topic

Το πρόβλημα τυγχάνει να μην είναι οτι δημιούργησαν πρόβλημα στον Σαββίδη - που σε ένα βαθμό δεν μας αφορά.

Το πρόβλημα είναι οτι δημιουργησαν προβλημα σε εμάς, ΕΣΚΕΜΜΕΝΑ.

Και αυτό δεν ξεγράφει ούτε και δαχτυλίδι NBA να φέρουν.

Πρώτα λοιπόν να δεσμευθούν για καθαρές κινήσεις και να απολογηθουν ...
από ASTNORD2
Πέμ 04 Σεπ 2025, 10:28
Jump to forum
Jump to topic

Εγώ δεν καταλαβαίνω γιατί είναι κακό να θέλει να συστηθεί στον κόσμο μέσω της απόκτησης της ΚΑΕ να κερδίσει την εμπιστοσύνη που τωρα ειναι αμφίβολη και στο μέλλον αν ο Ιβαν αδυνατεί να εκπληρώσει τις επιθυμίες μας και τις υποσχέσεις του να θελήσει να πάρει τη ΠΑΕ. Αυτο δεν έλεγαν οι περισσότεροι ...
από Equalizer
Πέμ 04 Σεπ 2025, 10:40
Jump to forum
Jump to topic

Δεν θυμάμαι καμία φορά στη ζωή μου να συστήθηκα σε φυσικά ή νομικά πρόσωπα, ΕΙΔΙΚΑ για δουλειές, βάζοντας μια "ανεξάρτητη" ΜΗ ΚΕΡΔΟΣΚΟΠΙΚΗ αρχή (ειδικότερα από την άλλη πλευρά, οχι από τη δική μου) να τσιρίζει και να ωρύεται υπέρ μου, φωνάζωντας "ΟΡΙΣΤΕ ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΤΟΝ ΓΝΩΡΙΣΑΜΕ ΠΡΙΝ ΤΡΕΙΣ ...
από keep_paokizein
Πέμ 04 Σεπ 2025, 11:06
Jump to forum
Jump to topic

Εγώ δεν καταλαβαίνω γιατί είναι κακό να θέλει να συστηθεί στον κόσμο μέσω της απόκτησης της ΚΑΕ να κερδίσει την εμπιστοσύνη που τωρα ειναι αμφίβολη και στο μέλλον αν ο Ιβαν αδυνατεί να εκπληρώσει τις επιθυμίες μας και τις υποσχέσεις του να θελήσει να πάρει τη ΠΑΕ. Αυτο δεν έλεγαν οι ...
από Guitarman
Πέμ 04 Σεπ 2025, 11:37
Jump to forum
Jump to topic

Τι εννοείς ρε συ @odi δεν βλεπεις σύνδεση? Τα γεγονότα έχουν ή δεν έχουν με αυτή τη σειρα:

1) Ανακοίνωση ΑΣ-Τελη ότι θα χτίσει γήπεδο ( κ το ίδιο βράδυ στις 11:30 ανακοίνωση της ΝΔ ότι δεν έχει κάποια εμπλοκή στο θέμα! :shock:) - Τρώει τα μούτρα του

2) Σιωπή επί σχεδόν 2 μήνες με τον ΑΣ να ...