Η αναζήτηση βρήκε 821 εγγραφές

Return

από Pater
Τρί 05 Αύγ 2025, 15:25
Jump to forum
Jump to topic

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2025 - ΙΙΙ

Δεν ντρέπεστε εχθροί του ΠΑΟΚ να επαναλαμβάνετε την ομάδα παρατημένη. Να σας ενημερώσω ότι το 2024 η ομάδα που λέτε ότι υποστηρίζετε πήρε Πρωτάθλημα!
Δεν ξέρω αν το πανηγυρισατε η αν το κλάψατε
από eorptol1
Παρ 08 Αύγ 2025, 19:14
Jump to forum
Jump to topic

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2025 - ΙΙΙ

Εγω ξέρω ότι την Δευτέρα σε υστερόγραφο του επικοινωνιολογου ο τελης θα χώσει αλλά 500 για να καλύψει την μεταγραφή Γιακουμακη... :) :)
από tolis14
Κυρ 10 Αύγ 2025, 18:28
Jump to forum
Jump to topic

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2025 - ΙV

Μην κοροιδεύετε καθόλου. Αν έρθει ο Τέλης θα έχουμε Ζαφείρη, Καρέτσα και έτοιμο στημένο γήπεδο. Επίσης θα αγοράσουμε μερικά πρωταθλήματα και 100 χιλιάδες επιπλέον οπαδούς πακέτο. Τέλος, δωρεάν διακοπές για όλους, γυναίκες στους ανύπαντρους και γκόμενές στους παντρεμένους
από WestBlock4
Κυρ 10 Αύγ 2025, 19:05
Jump to forum
Jump to topic

Με Μυστακιδη θα ηταν ηδη αεροδρομιο. Καλη προσπαθεια αλλα το αποτελεσμα μετραει. Ας παμε σε πιο ταπεινους στοχους.

Ρε τραβά γαμησου κ εσυ κ ο μυστακιδης. ΑΠΟΛΑΥΣΤΕ ΤΟ ΠΑΟΚ ρε οπαδοί του καναπέ.
Κ εγω κανω κριτικη στο ιβαν αλλα το χετε παραχεσει σε οτι social υπάρχει.
Θέλει το γηπεδο γιατί ...
από Ragnar1926
Δευ 11 Αύγ 2025, 22:10
Jump to forum
Jump to topic

Αρε Ιβάν , εκεί που άλλοι θα κλείνανε την πόρτα και δεν θα γυρνούσαν πίσω εσύ πεισμωνεις και προσπαθείς ακόμα περισσότερο , μάλλον αυτός είναι ο λόγος που έγινες και δισεκατομμυριούχος.

Περήφανος που την Πέμπτη χωρίς Ζαφείρη χωρίς καν να είχε τελειώσει του Γιακουμάκη φώναξα το όνομα σου ...
από Taseos
Δευ 25 Αύγ 2025, 17:59
Jump to forum
Jump to topic

Είναι από τις στιγμές που νοιώθεις ότι το καθήκον σου το έκανες. Παραλάβαμε εναν ΠΑΟΚ με τεράστιο λαό και ως γεννια παραδίδουμε στους νέους έναν ΠΑΟΚ με μεγαλομέτοχο βουνό, με λαό σε κάθε χωριό της χώρας ΠΛΕΟΝ , και με ΟΜΑΔΑ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΓΙΟΜΑΤΗ τίτλους και μεταγραφές ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΩΝ που κοιτα τους πάντες ...
από Psagmenos4
Τρί 26 Αύγ 2025, 23:14
Jump to forum
Jump to topic

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού V

tsakal18 έγραψε: Τρί 26 Αύγ 2025, 23:06 o Μπουζας ανέβασε στο φβ ότι συμφωνήσαμε με Μαυροπανο και περιμένουμε ως 31/08 την γουεστ χαμ.
Ξεφτίλας. Όλοι λογικά προσπαθούν να κινηθούν κάτω από τα ραντάρ κι αυτός είτε ισχύει είτε όχι πάει να κάνει πάλι κακό
από Ιάσονας
Σάβ 30 Αύγ 2025, 11:41
Jump to forum
Jump to topic

Μπορει καποιος να μας εξηγησει γιατι ενω ηξερε η παε τα κενα στις θεσεις φορ και αμυντικου εδω και 9 μηνες!! καταληξαμε σε δανεικους??
Το ιδιο και στο χαφ απ οτι λενε (ζαφειρης θα ερθει τον ιανουαριο), ενω αν παρουμε τριτο φορ μαλλον και αυτος παει για δανεικος!

Εγώ είμαι εδώ για σένα φίλε ...
από sic-4
Σάβ 30 Αύγ 2025, 22:44
Jump to forum
Jump to topic

Η παρανοϊκή μεταγραφή Ζαφείρη τα επισκίασε όλα. Για την ακρίβεια, ο Ιβανούσετς είναι παιχταράς. Ο Κέννυ εμένα μου αρέσει πολύ. Ο Τέηλορ, ειδικά αν είναι για δεύτερος, είναι παίχτης με παραστάσεις. Ο Γιακουμάκης, που με ενοχλεί το χάρτινο παρελθόν του, θα κάνει τη διαφορά. Τους Ιταλούς θα τους ...
από Nassos
Κυρ 31 Αύγ 2025, 03:00
Jump to forum
Jump to topic

Γύρισε η καραμέλα με τα πολλά έσοδα πάλι...αν και έχουν ανεβάσει ποσα παλικάρια τους ισολογισμούς. Να ρωτήσω όμως κάτι άλλο? Τους κουλιερακηδες, ντελιες, τζοληδες, και ότι ακόμα έρθει στο μέλλον, τους κληρονόμησε ο Σαββίδης? Τι επένδυση εκανε και συνεχίζει να κάνει, μαζί και με τη θερμη τώρα, για να ...
από nunies4
Τρί 02 Σεπ 2025, 23:12
Jump to forum
Jump to topic

Τι να τον κάνουμε; Έτσι που τα περιγράφεις αυτό το ρόστερ δεν σώζεται με τίποτα
από blackzone44
Παρ 05 Σεπ 2025, 18:34
Jump to forum
Jump to topic

leomatos88 έγραψε: Παρ 05 Σεπ 2025, 18:03 Γνωρίζει κανείς αν είναι αξιόπιστη, ως προς τον ΠΑΟΚ ή τις μεταγραφές γενικά, η εν λόγω στοιχηματική σελίδα; Ρωτάω γιατί δεν παίζω στοίχημα και δεν έχω ιδέα.
οχι
από Thax
Δευ 01 Σεπ 2025, 21:36
Jump to forum
Jump to topic

Re: Διοίκηση ΚΑΕ ΠΑΟΚ

Αν δεν είχε γίνει η μαλακία με τον ΑΣ θα ήμουν πολύ χαρούμενος τώρα.
από Thax
Δευ 01 Σεπ 2025, 21:42
Jump to forum
Jump to topic

@Thax Και εγω,καταλαβαινω τον προβληματισμο σου,αλλα δες το απο την αλλη,αν ο Ιβαν εχει ενα ισχυρο "αντιλογο" θα ειναι πιο ενεργος,πιο καυλωμενος,αυτο μακροπροθεσμα θα μας βγει σε καλο σε ολα τα τμηματα του συλλογου.

Αν ο Μυστακιδης θελει να συνδραμει στην κατασκευη της Τουμπας σαν μεγαλομετοχος ...
από Dimitris_L4
Δευ 01 Σεπ 2025, 21:54
Jump to forum
Jump to topic

Κυριε Τελη οταν με το καλο παρεις την ΚΑΕ κ επειδη εισαι δισεκατομμυριουχος , του χρονου περιμενουμε μπατζετ οβερ 15 μυρια για να διεκδικησουμε πρωταθλημα, σωστα?