Αναζήτηση για περισσότερες από 4996 εγγραφές

Return

από vs40
Σάβ 14 Μαρ 2026, 12:00
Jump to forum
Jump to topic

Re: ΠΑΟΚ είμαι χάρε μου, την ψυχή μου πάρε μου

Να συμπληρώσω ξανά ένα λάθος που πολλοί κάνουν λέγοντας πιάσαμε πάτο, άρα χειρότερα δε γίνεται. Μια χαρά γίνεται όταν όλα μένουν στον αυτόματο πιλότο. Έζησα Κοβεντρυ (ευτυχώς έφυγα Σκωτίακαι σώθηκα), την πόλη των τσαβζ, περπατάς στο δρόμο και κάθε στιγμή πρέπει να ελέγχεις τα πάντα γύρω σου μήπως ...
από danirifle
Σάβ 14 Μαρ 2026, 12:15
Jump to forum
Jump to topic

μάγκες μου τα πράγματα όλο και χειρότερα θα γίνονται, μην αυταπατάστε
η πορεία της κοινωνίας μας πάει με μαθηματική ακρίβεια στον γκρεμό και ο γκρεμός είναι ο μηδενισμός της αξίας της ανθρώπινης ζωής

η ακραία βία και ο φόνος έχουν μπολιαστεί για τα καλά στα μυαλά των περισσότερων και έχουν γίνει ...
από Maklaz
Σάβ 14 Μαρ 2026, 12:25
Jump to forum
Jump to topic

Περίμενα και ακόμα περιμένω, απέχοντας συνειδητά από κάθε είδους πράξεις ή τυπάκια που βρωμιζουν την καθημερινότητα μας, την ζωή μας, τις οικογένειες μας, την ομάδα μας, τα πάντα μας.

Σε πρώτη ανάγνωση, ενας άνθρωπος σκότωσε έναν άλλο άνθρωπο, εγώ σκουπίδι δεν θα γίνω εργαλειοποιώντας και βάζοντας ...
από navigator11
Σάβ 14 Μαρ 2026, 13:06
Jump to forum
Jump to topic

"Όλα τα ενδεχόμενα εξετάζουν αι αρχαί" άκουσα πριν λίγο στο ρεπορτάζ του πρεζοκάναλου. Από τα οποία ενδεχόμενα το ΑΡΔάκι αναφέρει έτσι όλως τυχαίως και επιγραμματικά την ύπαρξη προσωπικών διαφορών ανάμεσα σε θύμα και δολοφόνο και την τυχόν εμπλοκή του νεκρού σε κάποια ομάδα αυτόκλητων τιμωρών, που ...
από eorptol1
Σάβ 14 Μαρ 2026, 13:16
Jump to forum
Jump to topic

Όσο και αν πάνε να το περάσουν αλλιώς τα γεγονότα δεν αλλάζουν δολοφονία και ναι ήταν οπαδός συγκεκριμένης ομάδας που μας έκανε άθλιο μπουλιγκ όλους τούς οπαδούς του ΠΑΟΚ με την κραυγή δολοφόνοι τώρα τι έγινε?δεν τους βάζουμε ολους σε ένα τσουβαλι? Όπως φυσικά έπρεπε να γίνει εξ αρχής υπόθεση Άλκη ...
από Parolos
Σάβ 14 Μαρ 2026, 13:57
Jump to forum
Jump to topic

Έχω αηδιασει με τα ξεπλυματα των σκουληκιών.

Αυτή είναι και η διαφορά μας.

Στον Αλκη κάναμε όλοι τουμπεκί και σκύψαμε το κεφάλι, παρόλο που ήρθε η ώρα άμα συνεχίσουν έτσι να ανοίξουν στόματα να μιλήσουμε ανοιχτά και εκεί , ποιοι ήταν στα σκαλιά κλπ... Αφού έτσι το θέλουν.

ΡΕ ΟΥΤΕ ΤΟ 50% των ...
από Franky
Σάβ 14 Μαρ 2026, 14:25
Jump to forum
Jump to topic

Η αδικία και η ανισονομία εκθρέφουν τη Βία.

Όταν η ζωή του Υ κρίνεται Νομικά οτι έχει λιγότερη αξία απο τη ζωή κάποιου άλλου, καλλιεργείται το αίσθημα της Αδικίας στην κοινότητα του Υ.

Δεν πανα κλείσεις όλες τις ομάδες και να απογορεύσεις όλα τα αθλήματα, η Βία θα εκφραστεί διαφορετικά. Όπως ...
από navigator11
Σάβ 14 Μαρ 2026, 16:38
Jump to forum
Jump to topic

Να ρωτήσω κάτι; Δίχως πρωτίστως ιντριγκαδόρικη διάθεση. Επειδή ο πατέρας του αδικοχαμένου Καμπανού εξελέγη με τον Τζιτζικώστα και θυμάμαι πολύ καλά ότι σύμφωνα με τα λεγόμενά του ο μοναδικός σκοπός, που είχε θέσει υποψηφιότητα, ήταν για να έχει την ευκαιρία να ασχοληθεί με το διογκούμενο πρόβλημα ...
από Azrael
Σάβ 14 Μαρ 2026, 17:59
Jump to forum
Jump to topic

ΠΑΟΚτσης σκοτωνει Αρειανο= ολοι οι ΠΑΟΚτσηδες δολοφονοι
Αρειανος σκοτωνει ΠΑΟΚτση= Φταιει ο ΠΑΟΚ.
από Eagle1980
Σάβ 14 Μαρ 2026, 17:59
Jump to forum
Jump to topic

Με όλο το σεβασμό το περιστατικό δεν λαμβανει της αντιστοιχης αντιμετώπισης με του Θανόντα παιδιου του οαρης . Εμεις όλοι οι Παοκτσηδες ημαστε παιδια ενος κατωτερου Θεού μάλλον...
από eorptol1
Σάβ 14 Μαρ 2026, 19:39
Jump to forum
Jump to topic

Το ΝΤΆΜΠΛ ΑΥΤΌ ΣΤΑ ΕΚΑΤΌ ΧΡΌΝΙΑ ΈΧΕΙ ΙΔΙΑΊΤΕΡΗ ΣΗΜΑΣΊΑ ΑΦΙΕΡΩΜΈΝΟ ΣΕ ΑΥΤΟΎΣ ΠΟΥ ΦΎΓΑΝΕ ΣΕ ΑΥΤΟΎΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΡΟΛΑΒΑΝΕ ΣΤΑ ΕΚΑΤΟ ΜΑΣ ΧΡΌΝΙΑ ΑΥΤΌΣ Ο ΣΎΛΛΟΓΟΣ ΠΡΟΧΩΡΑΕΙ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΧΙΛΙΕΣ ΔΥΣΚΟΛΙΕΣ ΜΕ ΟΔΥΝΗΡΕΣ ΑΠΏΛΕΙΕΣ ΜΟΝΟΙ ΥΠΕΡΉΦΑΝΟΙ ΚΑΙ ΠΛΗΓΩΜΈΝΟΙ....... :nairepaok: :nairepaok: :nairepaok: :nairepaok ...
από ΑΜΠΑΛΑΕΑ
Σάβ 14 Μαρ 2026, 20:08
Jump to forum
Jump to topic

Συγχωρέστε με αλλά συνεχίζουμε τα ίδια....

Ή γνωρίζετε τι γίνεται και απλά το προσπερνάτε....ή δεν γνωρίζετε τι γίνεται και γράφετε απλά για να γράφετε.

Και στις δύο περιπτώσεις καλό θα ήταν να μην γράφετε τίποτα!!!

Εγώ ,απλά,θα πω πως ήταν θέμα χρόνου να ξαναχαθει μια ζωή ενός νέου παιδιού ...
από ΑΜΠΑΛΑΕΑ
Σάβ 14 Μαρ 2026, 22:08
Jump to forum
Jump to topic

Όπως ξαναεγραψα δεν είμαστε όλοι ίδιοι για να αντιμετωπίζουμε με τον ίδιο τρόπο
τη ζωή και τις καταστάσεις. Άλλος είναι πιο ευαίσθητος, άλλος σκληρός.
Άλλος αυτοκτονεί και παίρνει ψυχοφαρμακα και άλλος σκοτώνει η ανέχεται το μπόουλινγκ
και μια μέρα γίνεται αυτός ο κακος....

Ούτε έχουμε όλοι τις ...
από tolis14
Σάβ 14 Μαρ 2026, 23:18
Jump to forum
Jump to topic

Αρχικά να διευκρινήσω το αυτονόητο, ότι για μένα δεν νοείται κανενός είδους βία, είτε για τον αθλητισμό είτε για οποιονδήποτε άλλο λόγο. Από εκεί και πέρα, με αφορμή το έγκλημα στη Καλαμαριά, βλέπουμε κάποιες "λεπτομέρειες" που δείχνουν που θα πάει το πράγμα. Στη δολοφονία του Άλκη, είχαμε καθαρά ...
από eorptol1
Σάβ 14 Μαρ 2026, 23:41
Jump to forum
Jump to topic

χρεος μας να προστατεψουμε την μνημη του παιδιου και τον συλλογο απο την στοχοποιηση γιατι πανε να μας βγαλουν και φταιχτες.....ο τυπος πιαστηκες αλλες δυοφορες τουλαχιστον....

Γνώριμος των Αρχών φέρεται είναι ο 23χρονος, οπαδός του Άρη και δράστης της δολοφονίας του 20χρονου φίλου του ΠΑΟΚ ...