Αναζήτηση για περισσότερες από 5014 εγγραφές
- Δευ 16 Μαρ 2026, 14:17
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: ΠΑΟΚ είμαι χάρε μου, την ψυχή μου πάρε μου
Ειναι αλλιώς να ακούς το θύμα με το όνομα του ,Αλητσιος Κλεομενης και να το οικειοποιεισαι και αλλιώς να ακούς ο 20χρονος οπαδός του ΠΑΟΚ. Ξέρουν πολύ καλά τι κάνουν...
- Δευ 16 Μαρ 2026, 15:47
- Jump to forum
- Jump to topic
Λοιπον αυτη η φωτογραφια ειναι ανατριχιαστικα προφητικη και περιγραφικη ως προς το τι μελλον επιφυλλασει αυτη η κοινωνια στα παιδια.
Παιδακια 15 χρονων ολα μαζι να προσδοκουν ενα καλυτερο μελλον, κι απο πανω τους να υψωνονται καγκελα και μια επιγραφη με κεφαλαια γραμματα ΕΜΠΟΡΙΑ ΚΡΕΑΤΩΝ
Αυτο ειναι ...
Παιδακια 15 χρονων ολα μαζι να προσδοκουν ενα καλυτερο μελλον, κι απο πανω τους να υψωνονται καγκελα και μια επιγραφη με κεφαλαια γραμματα ΕΜΠΟΡΙΑ ΚΡΕΑΤΩΝ
Αυτο ειναι ...
- Δευ 16 Μαρ 2026, 16:06
- Jump to forum
- Jump to topic
Υπάρχει πολύ μίσος στην κοινωνία και μεταλαμπαδεύεται στα παιδιά. Υπάρχει φτώχεια και ανισότητα και συνήθως τα θύματα της είναι και συνήθως αυτοί που υιοθετούν βία. Είναι δηλαδή η ανημποριά τους σε μια μεγαλύτερη κατάσταση που δεν μπορούν ούτε να κατανοήσουν ούτε να διαχειριστούν και αυτή η βία ...
- Δευ 16 Μαρ 2026, 17:26
- Jump to forum
- Jump to topic
https://www.sdna.gr/podosfairo/1411782_o-kleomenis-kratoyse-pano-gia-ton-alki-prin-apo-4-hronia-ti-dilose-o-kathigitis
Ο Κλεομένης κρατούσε πανό για τον Άλκη πριν από 4 χρόνια - Τι δήλωσε ο καθηγητής του
Πριν από 4 χρόνια και τη δολοφονία του Άλκη, ο Κλεομένης, μαθητής Λυκείου τότε, κρατούσε ...
- Δευ 16 Μαρ 2026, 20:39
- Jump to forum
- Jump to topic
Το μόνο που θα ήθελα να κάνει η ΠΑΕ είναι να πιεσει να λογοδοτήσουν όλοι αυτοί οι ανώνυμοι η επώνυμοι που ξερνάν μίσος αυτές τις μέρες στα σοσιαλ...προσβολή νεκρού,προτροπή σε βία, αβάσιμες κατηγορίες...βάλτους μπροστά σε ένα δικαστήριο να τα στηρίξουν..αν δεν μπορούν να πάνε μέσα...πρέπει να κάνει ...
- Δευ 16 Μαρ 2026, 20:49
- Jump to forum
- Jump to topic
Tι να πρωτοκάνει και η ΠΑΕ ΠΑΟΚ? Ποιά πληγή να προσπαθήσει να επουλώσει πρώτα?
Ο ΑΣ ΠΑΟΚ τι κάνει? Με τι ασχολείται αυτό το διάστημα? Ποιό είναι το χόμπι του και τα ενδιαφέροντά του?
Ποιός είναι ο ρόλος του επιτέλους, αν δεν μπορεί να βοηθήσει έστω και νομικά τις οικογένειες των θυμάτων ή να ...
Ο ΑΣ ΠΑΟΚ τι κάνει? Με τι ασχολείται αυτό το διάστημα? Ποιό είναι το χόμπι του και τα ενδιαφέροντά του?
Ποιός είναι ο ρόλος του επιτέλους, αν δεν μπορεί να βοηθήσει έστω και νομικά τις οικογένειες των θυμάτων ή να ...
- Δευ 16 Μαρ 2026, 21:08
- Jump to forum
- Jump to topic
Τελικά βγήκε απο τους συγγενής του Κλεομενη οτι το παλικάρι γυρνούσε απο την σχολή του εξου και γιατί βρέθηκε ανατολικά.
Πρέπει να βγαίνουν δηλαδή οι σοκαρισμενοι γονεις παππούδες για να προστατεύουν την μνήμη του παιδιού για να μην ακούγονται αίσχη...
Ντροπή!
Πρέπει να βγαίνουν δηλαδή οι σοκαρισμενοι γονεις παππούδες για να προστατεύουν την μνήμη του παιδιού για να μην ακούγονται αίσχη...
Ντροπή!
- Παρ 10 Απρ 2026, 11:34
- Jump to forum
- Jump to topic
34 χρόνια μετά.
Αιώνια η μνήμη τους!
Δε ξεχνάμε τα αδέλφια που έφυγαν
δε ξεχνάμε τα αγνά τους κίνητρα, την άδικη θυσία,
το βρώμικο τρόπο,
το κουκούλωμα από παντού....
δε ξεχνάμε τίποτα.
10/04/1991
Ευθύμης Λιάκας - Κώστας Ντόλιας
Αδέρφια ζείτε....
Τυχεροί ήμασταν που κάποτε κυκλοφορούσε το ...
Αιώνια η μνήμη τους!
Δε ξεχνάμε τα αδέλφια που έφυγαν
δε ξεχνάμε τα αγνά τους κίνητρα, την άδικη θυσία,
το βρώμικο τρόπο,
το κουκούλωμα από παντού....
δε ξεχνάμε τίποτα.
10/04/1991
Ευθύμης Λιάκας - Κώστας Ντόλιας
Αδέρφια ζείτε....
Τυχεροί ήμασταν που κάποτε κυκλοφορούσε το ...
- Παρ 10 Απρ 2026, 13:10
- Jump to forum
- Jump to topic
Να μη ξεχαστούν ποτέ! 
- Σάβ 11 Απρ 2026, 07:22
- Jump to forum
- Jump to topic
Οσα χρόνια κι αν περάσουν το μυαλό και η ψυχή μένει σε εκείνη την στιγμή.
Όλοι πανηγυρίζαμε γιατί κι αν χάσαμε το κύπελο εμείς είμασταν κυπελούχοι Ευρώπης και μετά όλα έγιναν φωτιά και ο Κωστης και ο Ευθύμης από εκείνη την στιγμή θα πανηγύριζαν πια στον Σ.Φ. ΠΑΟΚ Παραδείσου...
Και δήθεν για να μην ...
Όλοι πανηγυρίζαμε γιατί κι αν χάσαμε το κύπελο εμείς είμασταν κυπελούχοι Ευρώπης και μετά όλα έγιναν φωτιά και ο Κωστης και ο Ευθύμης από εκείνη την στιγμή θα πανηγύριζαν πια στον Σ.Φ. ΠΑΟΚ Παραδείσου...
Και δήθεν για να μην ...
- Σάβ 11 Απρ 2026, 08:17
- Jump to forum
- Jump to topic
Δεν ξεχνάμε.
Δεν τους ξεχνάμε.
Δεν τους ξεχνάμε.
- Σάβ 18 Απρ 2026, 13:31
- Jump to forum
- Jump to topic
Σήμερα στήθηκε στο μνημόσυνο το μνημείο για τον Κλεομένη.
Να μην ξεχαστεί και να δικαιωθεί η μνήμη του.....
Να μην ξεχαστεί και να δικαιωθεί η μνήμη του.....
- Παρ 24 Απρ 2026, 21:52
- Jump to forum
- Jump to topic
Καλο παραδεισο παλικαρακι.
- Σάβ 25 Απρ 2026, 11:51
- Jump to forum
- Jump to topic
Δεν τα κατάφερε ο μικρός μας ήρωας , ανήμερα τις γιορτής του. Παλίκαρος μέχρι τέλους .
- Δευ 27 Απρ 2026, 11:04
- Jump to forum
- Jump to topic
Νάσο, μάγκα,
Ανάμεσά μας ΠΑΝΤΑ!
27 Απριλίου 2017
Ανάμεσά μας ΠΑΝΤΑ!
27 Απριλίου 2017