Ρε παιδια αφηστε τα ρεπορταζ και τις θεωριες.
Δεν ενδιαφερει κανεναν αν εχετε δικιο η άδικο.
Αναζήτηση για περισσότερες από 4986 εγγραφές
- Παρ 13 Μαρ 2026, 17:37
- Jump to forum
- Jump to topic
- Παρ 13 Μαρ 2026, 18:42
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: ΠΑΟΚ είμαι χάρε μου, την ψυχή μου πάρε μου
Με αυτές τις δηλώσεις, "βρήκα κάτω, βρέθηκε στο χέρι μου ένα μαχαίρι κάπως" , όλοι μια χαρά καταλαβαίνουν την κοροϊδία.
Όλοι μέσα τους ξέρουν.
Απλά, θα ζήσουμε αυτό που βλέπουμε στις δολοφονίες οπαδών του ΠΑΟΚ. Μια προσπάθεια απαξίωσης του γεγονότος και διαστρέβλωσης της πραγματικότητας ...
Όλοι μέσα τους ξέρουν.
Απλά, θα ζήσουμε αυτό που βλέπουμε στις δολοφονίες οπαδών του ΠΑΟΚ. Μια προσπάθεια απαξίωσης του γεγονότος και διαστρέβλωσης της πραγματικότητας ...
- Παρ 13 Μαρ 2026, 18:54
- Jump to forum
- Jump to topic
Οσο αφορά το θέμα και τον ΠΑΟΚ,
είμαστε πάντα με την πλάτη στον τοιχο.
Πέντε συν μία δολοφονίες ΠΑΟΚτσηδων
και πάντα εμείς θα φταίμε.
Όχι έσκασε η Μολότωφ στα χέρια, όχι
γιατί πέρασε το δρόμο χωρίς να κοιτάζει, όχι γέλασε που έχασε ο ΑΡΗΣ,
όχι δε σκοτώθηκε ΠΑΟΚτσης γιατί τον μπέρδεψαν, όχι καρφώθηκε ...
είμαστε πάντα με την πλάτη στον τοιχο.
Πέντε συν μία δολοφονίες ΠΑΟΚτσηδων
και πάντα εμείς θα φταίμε.
Όχι έσκασε η Μολότωφ στα χέρια, όχι
γιατί πέρασε το δρόμο χωρίς να κοιτάζει, όχι γέλασε που έχασε ο ΑΡΗΣ,
όχι δε σκοτώθηκε ΠΑΟΚτσης γιατί τον μπέρδεψαν, όχι καρφώθηκε ...
- Παρ 13 Μαρ 2026, 18:56
- Jump to forum
- Jump to topic
Τετοιες ωρες καλο ειναι να σιωπουμε και να ελπιζουμε (;) οτι το συμβαν θα εξιχνιαστει. Δεν εχει νοημα να μεταφερουμε οτιδηποτε ακουγεται δεξια και αριστερα.
Το μονο που μπορουμε να πουμε ειναι κουραγιο στους γονεις.
Ουτε καν ευχολογια δεν εχω ορεξη να πω. Γιατι ετσι και αλλιως ειναι λογια του αερα ...
Το μονο που μπορουμε να πουμε ειναι κουραγιο στους γονεις.
Ουτε καν ευχολογια δεν εχω ορεξη να πω. Γιατι ετσι και αλλιως ειναι λογια του αερα ...
- Παρ 13 Μαρ 2026, 23:02
- Jump to forum
- Jump to topic
Παιδια εννοειται οτι ειναι ΚΑΘΑΡΑ κοινωνικο ζητημα.
Και εγω οπαδος ειμαι. Αγαπω την ομαδα μου. Εχω μαλωσει με οπαδους αλλων ομαδων εχω μαλωσει και με συνοπαδους μου. ΠΟΤΕ ΜΑ ΠΟΤΕ δε περασε απο το μυαλο μου να κανω κακο σε καποιον επειδη υποστηριζει αλλη ομαδα η διαφωνει. Ουτε για αστειο.
Αυτοι δεν ...
Και εγω οπαδος ειμαι. Αγαπω την ομαδα μου. Εχω μαλωσει με οπαδους αλλων ομαδων εχω μαλωσει και με συνοπαδους μου. ΠΟΤΕ ΜΑ ΠΟΤΕ δε περασε απο το μυαλο μου να κανω κακο σε καποιον επειδη υποστηριζει αλλη ομαδα η διαφωνει. Ουτε για αστειο.
Αυτοι δεν ...
- Σάβ 14 Μαρ 2026, 10:01
- Jump to forum
- Jump to topic
Είναι τρομακτικό το γεγονός να μαθαίνουμε τα πάντα για το παιδί που δολοφονηθηκε
και κανείς να μην ασχολείται με το δολοφόνο. Ακούμε για ενέδρα, για ξύλο και για τυχαία μαχαιρια.
Για αυτόν εκτός από το ότι ήταν
οργανωμένος οπαδός του ΑΡΗ δεν ξέρουμε τίποτε.
Μόνο κάπου γράφτηκε ότι έχει συμμετάσχει ...
και κανείς να μην ασχολείται με το δολοφόνο. Ακούμε για ενέδρα, για ξύλο και για τυχαία μαχαιρια.
Για αυτόν εκτός από το ότι ήταν
οργανωμένος οπαδός του ΑΡΗ δεν ξέρουμε τίποτε.
Μόνο κάπου γράφτηκε ότι έχει συμμετάσχει ...
- Σάβ 14 Μαρ 2026, 10:03
- Jump to forum
- Jump to topic
Εντάξει λογικό να πιάσει η προπαγάνδα αν σκεφτείς ότι συνοπαδοί μας ειπαν μέχρι και ότι πήγαινε γυρεύοντας το παιδί που δολοφονήθηκε.
- Σάβ 14 Μαρ 2026, 10:26
- Jump to forum
- Jump to topic
Δεν ξέρω τι ήταν το παιδί και ποια η δράση του (οπαδικη και μη). Δεν κατοικώ στην πόλη για να έχω γνώση (αν και να κατοικούσα δεν νομίζω και πάλι να γνώριζα τα συνδεσμιακα).
Όμως θα πω κάτι προς συνοπαδους που δίνουν "ελαφρυντικά" στην δολοφονία.
Αυτή η συντονισμένη προσπάθεια με τρομερή βιασύνη να ...
Όμως θα πω κάτι προς συνοπαδους που δίνουν "ελαφρυντικά" στην δολοφονία.
Αυτή η συντονισμένη προσπάθεια με τρομερή βιασύνη να ...
- Σάβ 14 Μαρ 2026, 11:54
- Jump to forum
- Jump to topic
Είναι η στιγμή που ο λαός του ΠΑΟΚ πρέπει να μείνει ΕΝΩΜΕΝΟΣ
Μιλάμε για τη δολοφονία ενός 19χρονου παιδιού.
Να μην αφήσουμε κανένα να σπιλώνει το νεκρό.
Είναι χρέος μας και χρέος του οργανισμού του ΠΑΟΚ,
να διελευκανθει ΑΜΕΣΑ το γεγονός και να γίνουν τα αυτονόητα.
Επίσης η πολιτεία οφείλει να ...
Μιλάμε για τη δολοφονία ενός 19χρονου παιδιού.
Να μην αφήσουμε κανένα να σπιλώνει το νεκρό.
Είναι χρέος μας και χρέος του οργανισμού του ΠΑΟΚ,
να διελευκανθει ΑΜΕΣΑ το γεγονός και να γίνουν τα αυτονόητα.
Επίσης η πολιτεία οφείλει να ...
- Σάβ 14 Μαρ 2026, 12:00
- Jump to forum
- Jump to topic
Να συμπληρώσω ξανά ένα λάθος που πολλοί κάνουν λέγοντας πιάσαμε πάτο, άρα χειρότερα δε γίνεται. Μια χαρά γίνεται όταν όλα μένουν στον αυτόματο πιλότο. Έζησα Κοβεντρυ (ευτυχώς έφυγα Σκωτίακαι σώθηκα), την πόλη των τσαβζ, περπατάς στο δρόμο και κάθε στιγμή πρέπει να ελέγχεις τα πάντα γύρω σου μήπως ...
- Σάβ 14 Μαρ 2026, 12:15
- Jump to forum
- Jump to topic
μάγκες μου τα πράγματα όλο και χειρότερα θα γίνονται, μην αυταπατάστε
η πορεία της κοινωνίας μας πάει με μαθηματική ακρίβεια στον γκρεμό και ο γκρεμός είναι ο μηδενισμός της αξίας της ανθρώπινης ζωής
η ακραία βία και ο φόνος έχουν μπολιαστεί για τα καλά στα μυαλά των περισσότερων και έχουν γίνει ...
η πορεία της κοινωνίας μας πάει με μαθηματική ακρίβεια στον γκρεμό και ο γκρεμός είναι ο μηδενισμός της αξίας της ανθρώπινης ζωής
η ακραία βία και ο φόνος έχουν μπολιαστεί για τα καλά στα μυαλά των περισσότερων και έχουν γίνει ...
- Σάβ 14 Μαρ 2026, 12:25
- Jump to forum
- Jump to topic
Περίμενα και ακόμα περιμένω, απέχοντας συνειδητά από κάθε είδους πράξεις ή τυπάκια που βρωμιζουν την καθημερινότητα μας, την ζωή μας, τις οικογένειες μας, την ομάδα μας, τα πάντα μας.
Σε πρώτη ανάγνωση, ενας άνθρωπος σκότωσε έναν άλλο άνθρωπο, εγώ σκουπίδι δεν θα γίνω εργαλειοποιώντας και βάζοντας ...
Σε πρώτη ανάγνωση, ενας άνθρωπος σκότωσε έναν άλλο άνθρωπο, εγώ σκουπίδι δεν θα γίνω εργαλειοποιώντας και βάζοντας ...
- Σάβ 14 Μαρ 2026, 13:06
- Jump to forum
- Jump to topic
"Όλα τα ενδεχόμενα εξετάζουν αι αρχαί" άκουσα πριν λίγο στο ρεπορτάζ του πρεζοκάναλου. Από τα οποία ενδεχόμενα το ΑΡΔάκι αναφέρει έτσι όλως τυχαίως και επιγραμματικά την ύπαρξη προσωπικών διαφορών ανάμεσα σε θύμα και δολοφόνο και την τυχόν εμπλοκή του νεκρού σε κάποια ομάδα αυτόκλητων τιμωρών, που ...
- Σάβ 14 Μαρ 2026, 13:16
- Jump to forum
- Jump to topic
Όσο και αν πάνε να το περάσουν αλλιώς τα γεγονότα δεν αλλάζουν δολοφονία και ναι ήταν οπαδός συγκεκριμένης ομάδας που μας έκανε άθλιο μπουλιγκ όλους τούς οπαδούς του ΠΑΟΚ με την κραυγή δολοφόνοι τώρα τι έγινε?δεν τους βάζουμε ολους σε ένα τσουβαλι? Όπως φυσικά έπρεπε να γίνει εξ αρχής υπόθεση Άλκη ...
- Σάβ 14 Μαρ 2026, 13:57
- Jump to forum
- Jump to topic
Έχω αηδιασει με τα ξεπλυματα των σκουληκιών.
Αυτή είναι και η διαφορά μας.
Στον Αλκη κάναμε όλοι τουμπεκί και σκύψαμε το κεφάλι, παρόλο που ήρθε η ώρα άμα συνεχίσουν έτσι να ανοίξουν στόματα να μιλήσουμε ανοιχτά και εκεί , ποιοι ήταν στα σκαλιά κλπ... Αφού έτσι το θέλουν.
ΡΕ ΟΥΤΕ ΤΟ 50% των ...
Αυτή είναι και η διαφορά μας.
Στον Αλκη κάναμε όλοι τουμπεκί και σκύψαμε το κεφάλι, παρόλο που ήρθε η ώρα άμα συνεχίσουν έτσι να ανοίξουν στόματα να μιλήσουμε ανοιχτά και εκεί , ποιοι ήταν στα σκαλιά κλπ... Αφού έτσι το θέλουν.
ΡΕ ΟΥΤΕ ΤΟ 50% των ...