Αναζήτηση για περισσότερες από 5014 εγγραφές

Return

από navigator11
Κυρ 03 Μάιος 2026, 12:58
Jump to forum
Jump to topic

Re: Προπαγάνδα και "λάθη" στα ΜΜΕ κατά του ΠΑΟΚ ΙΙΙ

Έχει πάρει κανενός το μάτι καμία εξέλιξη σχετικά με τη δολοφονία του Κλεομένη; Μέσα σε όλη τη σύγχυση των τελευταίων εβδομάδων έχει - αναμενόμενα - εξαφανιστεί παντελώς το θέμα από παντού. Δεν υποτίθεται ότι ήταν στα σκαριά σε κάποια φάση η άσκηση διώξεων εναντίον 2, νομίζω, ακόμα σκουληκιών, τους ...
από Maklaz
Τρί 12 Μάιος 2026, 15:56
Jump to forum
Jump to topic

Αηδία κατάντησε.
Κλείσε και τα σχόλια.
Παραμονές αγώνα.
Πολύ σκόνη σηκώθηκε στην ΚΑΕ, ας πετάξουμε και λίγο στην ΠΑΕ.

Εικόνα
από scarsick
Τρί 12 Μάιος 2026, 16:05
Jump to forum
Jump to topic

Γράφω την εξυπνάδα μου αλλά κλείνω και τα σχόλια γιατί κατά βάθος είμαι κότα.

Δεν φταίει το κάθε τίποτα με πόδια που έγινε γιουτιούμπερ και πουλάει πλέον και τρέλα, όσοι τους βλέπουν/ακούν/διαβάζουν φταίνε. Μακάρι σύντομα σε ουρά έξω από οαεδ θα ευχηθώ.
από eorptol1
Τρί 12 Μάιος 2026, 16:23
Jump to forum
Jump to topic

Αηδία κατάντησε.
Κλείσε και τα σχόλια.
Παραμονές αγώνα.
Πολύ σκόνη σηκώθηκε στην ΚΑΕ, ας πετάξουμε και λίγο στην ΠΑΕ.

https://i.postimg.cc/D0Zrg8Zd/Screenshot-20260512-165207-2.jpg

υπαρχουν καποιοι ντεμεκ ΠΑΟΚΤΣΗΔΕΣ ΑΡΔ που σιχαινομαι ποιο πολυ απο τους γαβρους και τους χαρτινους γιατι ...
από astral
Τρί 12 Μάιος 2026, 16:49
Jump to forum
Jump to topic

ε γενικά μετά από μια περίοδο σχετικής ηρεμίας, οι Τελης φανς (aka "ΠΑΟΚ πανω από όλα") έχουν αφηνιάσει πάλι, ορμώμενοι από τη μεγάλη τους χαρά για την απώλεια του πρωταθλήματος, την ανάγκη που αισθάνονται να δικαιολογήσουν τις αλλοπρόσαλλες κινήσεις στην ΚΑΕ και παντα με τον "ΠΑΟΚ πανω από όλα ...
από Dimitrisou
Τρί 12 Μάιος 2026, 17:08
Jump to forum
Jump to topic

Βασικά το να χρησιμοποιείς αυτήν την φωτό είναι επίθεση στον κόσμο του ΠΑΟΚ όχι στην ΠΑΕ η τον Σαββίδη...αλλά θέλει και μυαλό για να το σκεφτείς...
Αυτή η φωτό είναι αντίδραση στον χαμό ενός παιδιού όχι αντικείμενο πειράγματος..καμιά ντροπή..
από Kabamaru11
Παρ 15 Μάιος 2026, 14:15
Jump to forum
Jump to topic

https://dailymedia.com.gr/tv/89727/den- ... ision.html

Δεν θα το αντεξω να γινει η γιουροβυζιον στη πολη μας και συγκεκριμενα στο παλατακι,θα το μαγαρισουν!
από bane1980
Τετ 11 Μαρ 2026, 22:19
Jump to forum
Jump to topic

Re: Δε χορεύει νηστικό αρκούδι..

Κάνα τουμπα λιμπρε και είμαστε ΟΚ, εχει θέμα με στομάχι κλπ και ταλαιπωρειτσι εάν πάθει κάτι, οπότε θα του βγει ξινό...

Θέλω να πανηγυρίσει το νταμπλ φέτος μέσα στα μούτρα των Πόκεμον στο σχολείο του
από Eagle1980
Τετ 25 Μαρ 2026, 20:46
Jump to forum
Jump to topic

Re: Καφενείο ΠΑΟΚμάνια ΙΙΙ

To επομενο σχολιο μου την αρχη της προετοιμασιας της Νεας Σεζόν!!! Καλα μυαλά και καλη συνέχεια σε όλους με αγάπη στο φόρουμ!!!

υ.γ. Π.Α.Ο.Κ. Νταμπλούχος 2025-26 Μακάρι.
από eorptol1
Δευ 18 Μάιος 2026, 04:02
Jump to forum
Jump to topic

Re: ΠΑΟΚια διασημότητες/με ιδιαίτερο ταλέντο

Το μεγάλο λάθος που κάναμε είναι ότι κάτι άθλιοι τύποι σαν εσένα κυκλοφορούν στην βουλή και μας κουνάνε καί τό δαχτυλο
από PAOKevolution
Παρ 24 Απρ 2026, 09:27
Jump to forum
Jump to topic

Την καλημέρα μου μετά από καιρό!
Στο σπίτι, έπειτα από χειρουργείο.
Την υγειά μας να έχουμε παίδες!
από kokoblokos
Κυρ 10 Μάιος 2026, 09:32
Jump to forum
Jump to topic

Είμαι σίγουρος ότι όλοι όσοι εχετε κάποιο πρόβλημα ψυχολογικό, θα τα βαψατε ακομη πιο μαύρα με την αποχώρηση της Σιας Κοσιώνη απο τον ΣΚΑΪ.

Αναλώσιμα σκουπίδια, λακεδες της χειρότερης εξουσίας, χειραγωγοι των (εγκληματικά) αθωων λαϊκών στρωμάτων.

Τσατιστηκα. Πάω να αγοράσω κηραλοιφή από τον Κυριάκο.
από george188
Τρί 14 Οκτ 2025, 10:27
Jump to forum
Jump to topic

Re: ΠΑΟΚ είμαι χάρε μου, την ψυχή μου πάρε μου

Πολλά συλληπητήρια στην οικογένεια του Γιαννάκη. Κύριε Λουκά δεν σας γνώρισα ποτέ όμως η στεναχώρια είναι μεγάλη. Ήσασταν πρότυπο πατέρα και δίνατε μαθήματα ζωής και μαθήματα ΠΑΟΚ.
Οπως εγραψε και κάποιος το "Σε κάθε γηπεδο σε ολη τη γη" ίσως να γράφτηκε για σας και για τον Γιαννάκη. Καλό παράδεισο ...
από navigator11
Τρί 14 Οκτ 2025, 17:39
Jump to forum
Jump to topic

Re: ΠΑΟΚ είμαι χάρε μου, την ψυχή μου πάρε μου

Μετά από μια αρκετά κουραστική ως τώρα μέρα μπήκα λίγο να χαζολογήσω, διαβάζοντας λίγο ξεκατίνιασμα περί ΠΑΕ, ΚΑΕ, ΑΣ κλπ.
Και διάβασα αυτό το θλιβερό νέο. Το μεγαλύτερο παράσημο αυτού του Ανθρώπου δεν ήταν σίγουρα η οπαδική του ιδιότητα. Αλλά ότι υπήρξε γονεϊκό Υπόδειγμα, όχι σίγουρα το μοναδικό ...