Η αναζήτηση βρήκε 160 εγγραφές
- Τρί 12 Αύγ 2025, 08:54
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Εξελίξεις ΠΑΕ-ΑΣ ΠΑΟΚ ΙΙ
...............................
Προφανώς και όλοι οι κοντινοί του προέδρου ξέρανε ότι έρχεται πόλεμος από το 2015 και τις παραβιάσεις των συμφωνιών του Μινσκ και βγάλανε λεφτά απ τη Ρωσία απλά ο δικός μας είχε λίγο νιονιό παραπάνω και τα έβαλε σε δεκο και παρεμφερείς μπίζνες ώστε να μην μπορεί ...
- Τρί 12 Αύγ 2025, 09:13
- Jump to forum
- Jump to topic
Και ποιος το λεει αυτό; εσύ; Ο αντίστοιχος εσύ , θα έλεγε καποτε στο συντριβάνι ή σε αλλον πλανήτη!beyes4 έγραψε: Τρί 12 Αύγ 2025, 08:46
Και κάτι άλλο.
Ο ΠΑΟΚ ΕΧΕΙ ΕΔΡΑ ΤΗΝ ΤΟΥΜΠΑ.ΔΕΔΟΜΕΝΟ ΑΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΤΟ.
- Τρί 12 Αύγ 2025, 09:21
- Jump to forum
- Jump to topic
Η συνέντευξη τύπου του ΑΣ ΠΑΟΚ και όσα οι ομιλητές σε αυτήν δήλωσαν είναι γεμάτα ανακρίβειες.
Μια σημαντική ανακρίβεια που αναπαράγεται εδώ μέσα ως "Ρωσικά κάπιταλ κοντρόλ" έχει στόχο να πλήξει την εικόνα του Ιβάν Σαββίδη και την ικανότητα χρηματοδότησης που αυτός έχει.
Παραβλέποντας την ...
Μια σημαντική ανακρίβεια που αναπαράγεται εδώ μέσα ως "Ρωσικά κάπιταλ κοντρόλ" έχει στόχο να πλήξει την εικόνα του Ιβάν Σαββίδη και την ικανότητα χρηματοδότησης που αυτός έχει.
Παραβλέποντας την ...
- Τρί 12 Αύγ 2025, 09:28
- Jump to forum
- Jump to topic
Η πρόθεση πωλησης(ξεπούλημα μισοτιμης) του Κωνσταντελια μου δείχνει πόσο ψυχρός επιχειρηματίας είναι.
Προσωπικά δεν θα έδινα το σπίτι μου με λευκή επιταγή στον Σαββίδη ούτε στον Μυστακίδη.Εσυ θα το έκανες; Είμαστε σοβαροί;
τα 13 χρονια δεν σε πεισανε οποτε ματαιως κοπος .....το μαγαζι γωνια ...
- Τρί 12 Αύγ 2025, 09:32
- Jump to forum
- Jump to topic
Δεν χωράνε συναισθηματισμοι σ' αυτό το σοβαρό θέμα.Εδω μιλάνε τα ψυχρά μνημόνια και οι νομικοί.Αδερφια, πατέρας γιος και κόρη σφάζονται για μια καλύβα.
Και κάτι άλλο.
Όποιος θέλει κάτι διαφορετικό,ας φτιάξει μια δική του ομάδα με έδρα το ...
- Τρί 12 Αύγ 2025, 09:48
- Jump to forum
- Jump to topic
Δεν χωράνε συναισθηματισμοι σ' αυτό το σοβαρό θέμα.Εδω μιλάνε τα ψυχρά μνημόνια και οι νομικοί.Αδερφια, πατέρας γιος και κόρη σφάζονται για μια καλύβα.
Και κάτι άλλο.
- Τρί 12 Αύγ 2025, 10:00
- Jump to forum
- Jump to topic
Κάτι ανύπαρκτοι μαζεμένοι σε κάτι υπόγες, έχοντας χάσει από δεκαετίες οποιοδήποτε έρεισμα στην ευρύτατη μάζα του ασπρόμαυρου κόσμου, με στραβό στόμα και ύφος νταβατζη ΑΝΑΚΟΙΝΩΝΟΥΝ τι θα συμβεί χωρίς καμία νομιμοποίηση
Όχι τώρα, αλλά εδώ και χρόνια
Σε άλλα νέα, ο ΑΣ ούτως ή άλλως ανύπαρκτος είναι ...
Όχι τώρα, αλλά εδώ και χρόνια
Σε άλλα νέα, ο ΑΣ ούτως ή άλλως ανύπαρκτος είναι ...
- Τρί 12 Αύγ 2025, 10:29
- Jump to forum
- Jump to topic
Και κάτι άλλο.
- Τρί 12 Αύγ 2025, 11:43
- Jump to forum
- Jump to topic
Κανέναν λαό δεν εκπροσωπούσαν, τα έχουμε πει χρόνια για τον ΑΣ και την κατάσταση εκεί μέσα.
Είχε και το θράσος χθες ο αγράμματος πρόεδρος, να δηλώσει ευθαρσώς ότι θα ελέγχουν τις εγγραφές των μελών για να μη χάσουν την κλίκα τους εκεί μέσα. Και ξεστόμισαν οι αγράμματοι χθες τη λέξη του ...
Είχε και το θράσος χθες ο αγράμματος πρόεδρος, να δηλώσει ευθαρσώς ότι θα ελέγχουν τις εγγραφές των μελών για να μη χάσουν την κλίκα τους εκεί μέσα. Και ξεστόμισαν οι αγράμματοι χθες τη λέξη του ...
- Τρί 12 Αύγ 2025, 12:31
- Jump to forum
- Jump to topic
Και για να εξηγηθώ δεν ξέρω γιατί οι επικεφαλλης της θ4 στηρίζουν αυτήν την φαρσοκωμωδία. Δεν ξέρω αν έχουν συμφέροντα ή το πιθανότερο θεωρούν οτι βοηθούν τον ΠΑΟΚ. Αυτό που ξέρω είναι ότι το σύνολο του λαού του ΠΑΟΚ αποφάσισε και πρέπει επιτέλους να τον σεβαστουν. Όσο για το που θα γίνει το ...
- Τρί 12 Αύγ 2025, 12:32
- Jump to forum
- Jump to topic
Ρε παιδια ο Μιζερογλου ειπε οτι επικοινωνησε με την νομικο του ΑΣ και την ρωτησε που γραφει αυτο που λεγαν χθες οτι θα ξεκινησει το εργο 12 μηνες αφου συσταθει η εταιρεια ειδικου σκοπου γιατι εμεις αλλο διαβαζουμε και του απαντησε οτι αυτη εχει αλλο εγγραφο απο αυτο που βλεπουμε εμεις. Και πως απο ...
- Τρί 12 Αύγ 2025, 12:37
- Jump to forum
- Jump to topic
Εγώ κουράστηκα με όλο αυτό.
Στα μάτια μου είναι έκθετος ο ΑΣ για την ανήθικη προσέγγιση του θέματος μετά τη ΓΣ της ΠΑΕ.
Στα μάτια μου είναι επίσης έκθετη η ΠΑΕ για την ανυπαρξία τόσων χρόνων, τις μαλακίες που μπορεί να είπε ο Κυρ Κυρ και το αστείο "μνημόνιο" οκτώ σελίδων που πρότεινε (ως ...
- Τρί 12 Αύγ 2025, 12:52
- Jump to forum
- Jump to topic
Ρε παιδια ο Μιζερογλου ειπε οτι επικοινωνησε με την νομικο του ΑΣ και την ρωτησε που γραφει αυτο που λεγαν χθες οτι θα ξεκινησει το εργο 12 μηνες αφου συσταθει η εταιρεια ειδικου σκοπου γιατι εμεις αλλο διαβαζουμε και του απαντησε οτι αυτη εχει αλλο εγγραφο απο αυτο που βλεπουμε εμεις. Και πως απο ...
- Τρί 12 Αύγ 2025, 14:08
- Jump to forum
- Jump to topic
Η στάση του ερασιτέχνη και της θ4 είναι προδοτικη απέναντι στην ιστορία του ΠΑΟΚ , απέναντι στα συμφέροντα του ΠΑΟΚ, όχι μόνο απέναντι στον Σαββίδη. Θέλω να πιστεύω ( και δεν έχω άποψη για το αντιθετο) ότι απο την θ4 αυτό γίνεται από λάθος εκτίμηση και όχι λόγω συμφερόντων , ο ερασιτέχνης δείχνει να ...
- Τρί 12 Αύγ 2025, 14:27
- Jump to forum
- Jump to topic
Όπως φαίνεται πως ήταν προσχεδιασμένο, οι σχέσεις ΑΣ και ΠΑΕ έχουν διαταραχθεί σε σημείο που δεν υπάρχει επιστροφή.
Δεν μπορώ να δω πως θα κάτσουνε αυτοί οι άνθρωποι σε ένα τραπέζι να μιλήσουνε και να τα βρούνε.
Όταν παρουσιάζεις σαν "απειλητικό" ένα mail σαν το χτεσινό που είδαμε και κλαις σε ...
Δεν μπορώ να δω πως θα κάτσουνε αυτοί οι άνθρωποι σε ένα τραπέζι να μιλήσουνε και να τα βρούνε.
Όταν παρουσιάζεις σαν "απειλητικό" ένα mail σαν το χτεσινό που είδαμε και κλαις σε ...