Η αναζήτηση βρήκε 790 εγγραφές

Return

από jibbie
Τετ 13 Αύγ 2025, 00:00
Jump to forum
Jump to topic

Re: Εξελίξεις ΠΑΕ-ΑΣ ΠΑΟΚ ΙΙ

Μετά και την συνέντευξη τύπου του ΑΣ να βάλω υπό το δικό μου πρίσμα αυτά που ξέρουμε και το συμπεράσματα βγάζω.

Πρώτον : Ο ΚυρΚυρ άνοιξε την κερκόπορτα στον Μυστακίδη ο οποίος καρτερικά έψαχνε τον τρόπο να εμπλακεί με τον ΠΑΟΚ.

Δεύτερον : Ο ΑΣ θεωρώ έχει απογοητευτεί με τον τρόπο που ...
από Nassos
Τετ 13 Αύγ 2025, 00:43
Jump to forum
Jump to topic

Εγώ πάντως ομολογώ ότι έχω κερδίσει κάτι απο τον Σαββίδη. Να κατεβαίνει η ΠΑΟΚαρα στην Αθήνα κ στον Πειραιά και να είναι φαβορί. Να τρέμουν οι αλλοθρησκοι το παοκακι που έλεγαν κάποτε, που χάνει απο τη Λαμία.
από epitropos
Τετ 13 Αύγ 2025, 01:02
Jump to forum
Jump to topic

paris4 θα στο πω 1 (ΜΙΑ) φορά για να το καταλάβεις. Το γήπεδο ΔΕΝ είναι καφετέρια.Το ΔΕΝ συζητήσαμε και ΔΕΝ ξέρουμε το ενοίκιο ή το αν το νοικιάζουμε έτσι κι αλλιως στην ΠΑΕ του γηπέδου, του οποίου ο σκοπός είναι ακριβώς η στέγαση πρωτίστως της ΠΑΕ και δευτερευόντως των άλλων τμημάτων (γήπεδο ...
από Grimson4
Τετ 13 Αύγ 2025, 01:32
Jump to forum
Jump to topic

Την ίδια κασέτα βάζετε μερικοί συνέχεια ΕΑΝ δεν μπορεί να κάνει το γήπεδο ΕΑΝ δεν έχει λεφτά ΕΑΝ του τα μπλοκάρουν ΕΑΝ και ΕΑΝ συνέχεια την ίδια προπαγάνδα με τους κάτω ο σαββιδης δεν έχει μια, πουλάει το οπεν, πουλάει το λιμάνι και την κάνει ο Ρώσος και διάφορες τετοιες μ@λ@κιες. Και παντα βγαινει ...
από tolis14
Τετ 13 Αύγ 2025, 08:33
Jump to forum
Jump to topic

Ο τρόπος που μερικοί χρησιμοποιούν όρους και λέξεις όπως "σοβιετική ένωση", "ροστόφ", "ρούβλια", "ανατολικό μπλοκ" κλπ όταν αναφέρονται στον Ιβάν και την ΠΑΕ και με σκοπό να στηρίξουν τα σαθρά επιχειρήματα τους είναι πραγματικά αηδιαστικός. Αναφέρουν τους όρους αυτούς στις ίδιες προτάσεις με ΠΑΟΚ ...
από loukas karadimos
Τετ 13 Αύγ 2025, 08:39
Jump to forum
Jump to topic

Ρε σείς σπάω το κεφάλι μου να θυμηθώ τι με χάλασε στην πορεία του Χρυσού Δικέφαλου και δεν μπορώ να θυμηθώ.

Αυτό που θυμάμαι είναι ότι μου άρεσε τότε η προσπάθεια και η ιδέα, στην οποία, αν θυμάμαι καλά συμμετείχε και ο μασκοφόρος. Θυμάμαι ότι ήθελα να γραφτώ, αλλά κάτι μετά από λίγα χρόνια με ...
από eorptol1
Κυρ 24 Αύγ 2025, 14:57
Jump to forum
Jump to topic

Μα τους φέρθηκε σαν κύριος… Οι άνθρωποι λειτουργούν ως εκπρόσωποι και διαμεσολαβητές του Μυστακίδη. Κανέναν γκαϊλέ δεν έχουνε για το γήπεδο. Η μεγάλη της Μαρούπα σχολή. Τεχνοκρατική επιτροπή που θα αποτελείται από τους ίδιους και άλλους 2 κολλητούς ή έστω προσκείμενους στον ίδιο που τους καθοδηγεί ...
από warmeater
Κυρ 24 Αύγ 2025, 17:15
Jump to forum
Jump to topic

Θα παρακαλούσα θερμά τον Α.Σ όταν θ' ανακοινώσει επίσημα την σύσταση της Επιτροπής να δώσει στην δημοσιότητα: α. Με βάση ποιό/α άρθρο/α του καταστατικού προχώρησε στην σύσταση της επιτροπής β. Με ποιά διαδικασία αποφασίσθηκε η σύσταση της επιτροπής και γ, Με ποιά κριτήρια επελέγησαν τα μέλη της ...
από ΑΜΠΑΛΑΕΑ
Κυρ 24 Αύγ 2025, 18:35
Jump to forum
Jump to topic

Να μας πει ο ΑΣ επιτέλους
και με ποια απόφαση ΓΕΝΙΚΗΣ
ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ συμφώνησε ο Κατσαρης
με τον Μυστακίδη

Γιατί σίγουρα δεν υπάρχει
καταστατικο συλλόγου που η Γενική
Συνέλευση χωρίς να έχει γινει
δίνει εξουσιοδότηση στο ΔΣ
να δίνει εξουσιοδότηση στον πρόεδρο
και να υπογραφεί συμφωνίες.....

Ούτε ...
από eorptol1
Δευ 25 Αύγ 2025, 15:07
Jump to forum
Jump to topic

Re: Ιβάν Σαββίδης VII

αθλιο ΜΜΕ
Μέσα σε αυτό το κλίμα ανέλαβαν δράση τα ΣΚΟΥΛΗΚΙΑ του γνωστού ραδιοφώνου. Επί 6 χρόνια πιπιλίζουν το μυαλό του μέσου ακροατή τους με την αέναη και φασιστική επανάληψη περί ‘’Ρουμάνου’’, ‘’το Ρουμάνος είναι επάγγελμα’’, ‘’πορτοφολάς’’, ‘’δε γουστάρει τους νέους’’, ‘’ξεπερασμένος’’, ‘’τα ...
από ΑΜΠΑΛΑΕΑ
Δευ 25 Αύγ 2025, 17:24
Jump to forum
Jump to topic

Ο λαός μίλησε και σήμερα!
Το παραμύθι με το δράκο σιγα-σιγα
εξαϋλώνεται.
από ΑΜΠΑΛΑΕΑ
Δευ 25 Αύγ 2025, 18:54
Jump to forum
Jump to topic

Λένε πολλοί που πήγε η καύλα, που πήγε το υπέρμετρο πάθος, που πήγε ο ρομαντισμός. Γιατί δε χαίρεται ο ΠΑΟΚτσής ή δεν ενθουσιάζεται ή δε γουστάρει πια με την ομάδα.

Για μένα το μεγαλύτερο λάθος που έκανε ο Ιβάν Σαββίδης είναι ότι δεν απέτρεψε την φυγή του Λουτσέσκου το 2019. Το γεγονός αυτό ...
από ΑΜΠΑΛΑΕΑ
Τρί 26 Αύγ 2025, 12:11
Jump to forum
Jump to topic

Θα παρακαλούσα θερμά τον Α.Σ όταν θ' ανακοινώσει επίσημα την σύσταση της Επιτροπής να δώσει στην δημοσιότητα: α. Με βάση ποιό/α άρθρο/α του καταστατικού προχώρησε στην σύσταση της επιτροπής β. Με ποιά διαδικασία αποφασίσθηκε η σύσταση της επιτροπής και γ, Με ποιά κριτήρια επελέγησαν τα μέλη της ...
από eorptol1
Τρί 26 Αύγ 2025, 14:45
Jump to forum
Jump to topic

εχουμε το τραγικο ΔΣ του ΑΣ εχουμε και τους ισαποστακηδες τι να πω......να βαλω εγω ντεμεκ σε ιση αποσταση τον Ιβαν με τους γραφικους αθλιους του ΔΣ.....του ΑΣ.....
από warmeater
Τετ 27 Αύγ 2025, 16:15
Jump to forum
Jump to topic

Αυτη η ανακοίνωση του Α.ΣΤΙΓΜΑ παραμονές ΚΡΙΣΙΜΟΥ αγώνα του ΠΑΟΚ, να δεις τι μου θυμίζει τι μου θυμίζει.
Και αν αύριο βγει και η ανακοίνωση των "αποφάσεων" του ΔΣ να δείς τι μου θυμίζει τι μου θυμιζει
Μετά ΚΑΙ από αυτό ο "ασ" πλέον είναι και επίσημα ΣΤΙΓΜΑ για την Ιστορία του ΠΑΟΚ
Και μια χαρά ...