Καλησπέρα σε όλο το forum
Διαβάζω πολλά χρόνια PAOKMANIA και έχω μια ιδιαίτερη συμπάθεια στα άρθρα του Αρκαδοπόντιου.
Γράφω πρώτη φορά, έγινα μέλος πριν λίγο καιρό, κυρίως για να πω και γω τη γνώμη μου για όλο αυτό που προέκυψε με τον ΑΣ.
Είμαι 52 χρονών, γράφτηκα στο ΣΦ Θύρα 4 το 1987, έχω ζήσει ...
Η αναζήτηση βρήκε 160 εγγραφές
- Δευ 11 Αύγ 2025, 22:24
- Jump to forum
- Jump to topic
- Δευ 11 Αύγ 2025, 22:28
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Εξελίξεις ΠΑΕ-ΑΣ ΠΑΟΚ ΙΙ
Προφανώς και είναι σκουπίδια.
Διαπιστευτήρια ζητούσαν για έναν πολυ απλό λόγο, φοβήθηκαν τον απλό φίλαθλο που θα ερχόταν και θα τους μπινελίκωνε με ολο του το δίκιο.
Ο άλλος λέει οτι και το νερό είναι χορηγία του Σαββίδη αλλά ζητάει εγγυήσεις για το γήπεδο, λες και το οικόπεδο (αυτό έχει την αξία ...
Διαπιστευτήρια ζητούσαν για έναν πολυ απλό λόγο, φοβήθηκαν τον απλό φίλαθλο που θα ερχόταν και θα τους μπινελίκωνε με ολο του το δίκιο.
Ο άλλος λέει οτι και το νερό είναι χορηγία του Σαββίδη αλλά ζητάει εγγυήσεις για το γήπεδο, λες και το οικόπεδο (αυτό έχει την αξία ...
- Δευ 11 Αύγ 2025, 23:00
- Jump to forum
- Jump to topic
Τελευταία φορά που επιχείρησα , καλή τη πίστη να ακούσω αθλητικό ραδιόφωνο Θεσσαλονίκης, ήταν πριν από κάτι χρόνια, άντεξα με το ζόρι τέσσερα λεπτά. Θυμάμαι ακριβώς είχα περάσει τα διόδια των Μαλγάρων και ούρλιαζε ενας περίεργος ημιψεκασμένος τύπος Κυριακή πρωί και ήταν κάτι σαν...πολιτικός αναλυτής ...
- Δευ 11 Αύγ 2025, 23:06
- Jump to forum
- Jump to topic
εφοσον η παε δεν μπορει να συνεργαστει σοβαρα παρα μονο να πεταει λασπη ο κουβεντιδης με ειρωνιες το καλυτερο θα ηταν ο ΑΣ να προκυρηξει ΔΙΕΘΝΗ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ με κλειστους φακελους ναι αναλυση για χρηματοδοτηση χρονοδιαγραμμα εγγυησεις σχεδια τα παντα ολα οπως γινονται σε ολα τα εργα
ετσι κανει και ...
- Δευ 11 Αύγ 2025, 23:14
- Jump to forum
- Jump to topic
εφοσον η παε δεν μπορει να συνεργαστει σοβαρα παρα μονο να πεταει λασπη ο κουβεντιδης με ειρωνιες το καλυτερο θα ηταν ο ΑΣ να προκυρηξει ΔΙΕΘΝΗ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ με κλειστους φακελους ναι αναλυση για χρηματοδοτηση χρονοδιαγραμμα εγγυησεις σχεδια τα παντα ολα οπως γινονται σε ολα τα εργα
ετσι κανει και ...
- Δευ 11 Αύγ 2025, 23:30
- Jump to forum
- Jump to topic
ειναι τραγικο να περιμενουμε μεταγραφες για να στηριξουμε ΚΑΙ ΟΧΙ ΝΑ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΗΝ ΑΘΛΙΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΚΑΤΣΑΡΙ ΗΣΑΙΑ ....
- Δευ 11 Αύγ 2025, 23:32
- Jump to forum
- Jump to topic
Ειπα οτι δεν θα ξανασχολιασω για βοηθησω να μειωθεί η ενταση αλλα δεν μπορώ να κρατηθώ. Σε τι βοηθάει η ανακοίνωση της ΠΑΕ εκτος απο την πολωση δεν καταλαβαίνω. Ειπαμε να πεσουν οι τόνοι για να υπάρξει ένας γόνιμος διάλογος κι ας διαφωνούμε, οπως κανουμε σε αυτό το φορουμ.
Καπου πρεπει να ...
- Δευ 11 Αύγ 2025, 23:54
- Jump to forum
- Jump to topic
Μετά την σημερινή βλαχομανγκια που ζήσαμε θεωρώ τελιωμενη την πιθανότητα να γίνει γήπεδο στην Τούμπα. Βλέποντας το σόου, τη γλώσσα σώματος, ρητορική μπούρδες, εκφράσεις, λανθάνουσα γλώσσα όλα .. καταλαβαίνεις ότι απλά ψάχνουν τρόπους να κάνουν το κόσμο να μισήσει τον Σαββιδη μπας και αποκτήσει λίγο ...
- Τρί 12 Αύγ 2025, 00:15
- Jump to forum
- Jump to topic
ετσι κανει και ...
- Τρί 12 Αύγ 2025, 01:02
- Jump to forum
- Jump to topic
Ύστερα και από το σημερινό οπου μία υπάλληλος δικηγόρος και ένας μαθηματικός και ραδιοφωνικός παραγωγός - συμμαθητής και συμπαίκτης το 68 στην αλάνα με τον ησαιαδη (τι ακούμε Παναγία μου στον ΠΑΟΚ) ήταν τα πρώτα βιολιά σε συνέντευξη τύπου του ερασιτέχνη με κομπάρσο τον πρόεδρο θα ξανά αναφέρω την ...
- Τρί 12 Αύγ 2025, 02:15
- Jump to forum
- Jump to topic
Μετά την συνέντευξη τύπου του Ξανθόπουλου, του Στεφάνου Στρατηγού και της Άντζελα Ζήλια δεν έχω ιδιαίτερη διάθεση να πω πολλά, νομίζω ότι η αγαμημένη μας κυβέρνηση κατάφερε να σκοτώσει το όνειρο του νέου γηπέδου της Τούμπας. Άλλωστε έχουν δίκιο οι άνθρωποι και είναι γνωστό από παλιά ότι 'οι Γερμανοί ...
- Τρί 12 Αύγ 2025, 06:30
- Jump to forum
- Jump to topic
Αν δεν μπορεί ο Ιβάν, θα περιμένουμε έως να μπορέσει.
Απλά και ξεκάθαρα.
Μετέφερέ το και στους από πάνω, πως δεν επιλέγουμε γήπεδο, επιλέγουμε Πρόεδρο.
- Τρί 12 Αύγ 2025, 06:56
- Jump to forum
- Jump to topic
Το γήπεδο , η πρωτοβουλία των κινήσεων και η όλη κατάσταση ανήκουν αποκλειστικά στον ΑΣ οπότε και η ευθύνη για τη σημερινή κατάσταση .
Τραγικοί χειρισμοί, κοροϊδία , μυστικά , λάσπη και κλειστές πόρτες.
Ακόμα και αυτοί οι ελάχιστοι τύποι, δεν μπορεί να μην καταλαβαίνουν ότι με τις συνθήκες που ...
Τραγικοί χειρισμοί, κοροϊδία , μυστικά , λάσπη και κλειστές πόρτες.
Ακόμα και αυτοί οι ελάχιστοι τύποι, δεν μπορεί να μην καταλαβαίνουν ότι με τις συνθήκες που ...
- Τρί 12 Αύγ 2025, 07:12
- Jump to forum
- Jump to topic
Ας μην ηταν ο Σαββίδης, οχι διεθνής διαγωνισμός δε θα ήξερες τι είναι, το γήπεδο που το φυλάττει ο Θεματοφύλαξ πρόεδρος του ΑΣ των 208 ψήφων θα είχε καταρρεύσει λόγω στατικής ανεπάρκειας.
Να ανοιχτούν οι φάκελοι στον άνθρωπο που πήρε μια ομάδα που δεν είχε να πληρώσει το τηλέφωνο και το ρεύμα ...
- Τρί 12 Αύγ 2025, 07:50
- Jump to forum
- Jump to topic
Ραντεβού στην Γενική Συνέλευση.
Την θέλουν; Δεν νομίζω. Θα την είχαν συγκαλέσει ήδη, αμέσως μετά την παραίτηση Κατσαρή. Επικαλούνται τα όργανα του Συλλόγου, αλλά κουβέντα για έκτακτη ΓΣ! Να πήγαιναν, μας λέει η εξωθεσμική, οι Τσαλόπουλος–Χατζόπουλος στα όργανα; Σε ποια όργανα και με ποιους ...