Η αναζήτηση βρήκε 52 εγγραφές

Return

από dimitris7777
Τετ 03 Σεπ 2025, 12:27
Jump to forum
Jump to topic

Re: 47. Shola Shoretire

Όπως έκανε και με τον Ντελια;

Ρε παιδιά το Ντέλια τον παρακολουθούσα συνεχώς όταν είχε πάει δανεικός στο Βέλγιο. Ήταν 19 χρονών τότε. Μιλάμε στην κυριολεξία δεν ακούμπησε.....και με προπονητή Έλληνα, το Μιχάλη το Βαλκάνη....Στο τέλος όταν είδαν ότι δεν προσφέρει τίποτα ουσιαστικό τον πάρκαραν ...
από dimitris7777
Τετ 10 Σεπ 2025, 14:34
Jump to forum
Jump to topic

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού V

Ο Κόλκας σήμερα είπε ότι δεν βλέπει να γίνεται μεταγραφή, αφήνει όμως ένα 5% να γίνει και αυτό πιο πολύ στη λογική ότι ποτέ δεν ξέρεις τι γίνεται. Είπε ότι ο ΠΑΟΚ μιλάει με δύο παίκτες, (δύο καλούς παίκτες όπως είπε) αλλά ο ένας είναι με την προϋπόθεση εάν καταφέρει να μείνει ελεύθερος από την ομάδα ...
από dimitris7777
Πέμ 11 Σεπ 2025, 20:06
Jump to forum
Jump to topic

Re: Εξελίξεις ΠΑΕ-ΑΣ ΠΑΟΚ ΙΙ

τα πράγματα είναι απλά. Το 1979 όταν έγιναν οι παε, ο Παντελάκης άφησε στον ερασιτέχνη 40% ποσοστό των μετοχών της παε. Ενώ όλες οι άλλες ομάδες είχαν αφήσει μόνο 10% στο ερασιτεχνικό σωματείο, ο Παντελάκης άφησε 40% για να είναι ο ΠΑΟΚ κατά κάποιο τρόπο "λαϊκή δημοκρατία". Η γενική συνέλευση του ...
από dimitris7777
Πέμ 11 Σεπ 2025, 20:52
Jump to forum
Jump to topic

Re: Εξελίξεις ΠΑΕ-ΑΣ ΠΑΟΚ ΙΙ

Όσον αφορά τον Παντελάκη καλό είναι να κρίνουμε με τα δεδομένα της τότε εποχής.
Εγώ με όσους 60+ που έχω μιλήσει για το θέμα, οι περισσότεροι μου έλεγαν παρόμοια πράγματα.
Υπήρχε δυσαρέσκεια, προφανώς επειδή ήταν απλά διαχειριστής, δεν μπορούσε φυσικά να συγκριθεί με τους κάτω, ακόμα και οι ...
από dimitris7777
Δευ 15 Σεπ 2025, 14:22
Jump to forum
Jump to topic

Re: Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες ΧVII

Αποδεικνύεται το πόσο μεγάλη σημασία (ίσως και η κορυφαία) για μια ομάδα έχει το να έχει τον ΚΑΤΑΛΛΗΛΟ προπονητή. Επαναλαμβάνω κατάλληλο, όχι απλά καλό. Ο κατάλληλος προπονητής είναι αυτός που καταλαβαίνει σε ποιά ομάδα και περιβάλλον είναι και δένει απόλυτα με αυτό το περιβάλλον. Γι' αυτό ο ...
από dimitris7777
Τετ 17 Σεπ 2025, 21:27
Jump to forum
Jump to topic

Re: Λεβαδειακός - ΠΑΟΚ 4-1 Σχόλια & παραλειπόμενα

Σήμερα είχαμε μια καλή ήττα.....τι εννοώ. Κοιτάζοντας τη μεγάλη εικόνα ίσως αυτή η ήττα είναι πολύ ευεργετική.

Πρώτον η σφαλιάρα ήρθε σε ματς με το μικρότερο ουσιαστικό κόστος. Δε χάσαμε τίποτα από αυτήν την ήττα. Από την κλήρωση ξέραμε ότι είναι πολύ δύσκολο ακόμα και εάν κάναμε 4 νίκες να ...
από dimitris7777
Σάβ 20 Σεπ 2025, 16:07
Jump to forum
Jump to topic

Re: ΠΑΟΚ Β 2025-26

εγώ πιστεύω ότι το ζήτημα δεν έχει να κάνει τόσο με συστήματα αλλά με τη μεγάλη απειρία αυτών των παιδιών. Οι περισσότεροι από αυτούς αγωνίζονται για πρώτοι φορά σε αντρικό επαγγελματικό ποδόσφαιρο. Χαίρομαι που κάποιοι από εσάς γράψατε ότι οι παίκτες που έπαιξαν στην Α ομάδα εδώ μοιάζουν χειρότεροι ...