Η αναζήτηση βρήκε 52 εγγραφές
- Δευ 25 Αύγ 2025, 19:20
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2025 - ΙV
να εκφράσω μια "αιρετική" άποψη για τον Μαυροπάνο; Εμένα δε μου αρέσει. Το επικοινωνιακό και οι εντυπώσεις δε μ' ενδιαφέρουν. Ούτε μεγάλη ταχύτητα έχει, ούτε την πολύ μπάλα ξέρει. Μπράβο του για την καριέρα που έκανε (τρύπησε το ταβάνι του) αλλά δεν έχει τα χαρακτηριστικά που χρειαζόμαστε. Πέραν του ...
- Δευ 25 Αύγ 2025, 23:45
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες ΧVII
Εν τω μεταξύ ο Αλμέϊδα πάει τραίνο.....από εκεί που το άφησε πέρσι συνεχίζει.....μετά το 0/6 στα περσινά play-offs ξεκίνησε Ισπανία με 0/2.....
- Τρί 26 Αύγ 2025, 12:05
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού V
Ανακοινώθηκε ο Ουεντραόγκο από την Οντένσε. Μήπως λέω, μήπως κάτι δεν κάνουμε καλά γενικά στην ανάπτυξη και μετάβαση των παικτών από τη Β ομάδα στην Α. Δε λέω να είναι πρώτης γραμμής αλλά τουλάχιστον αξιόπιστες εναλλακτικές λύσεις θα μπορούσαν να είναι αρκετοί από αυτούς συμπεριλαμβανόμενου φυσικά ...
- Τρί 26 Αύγ 2025, 12:52
- Jump to forum
- Jump to topic
O Moro παντως απο ολα τα χαφ που εχουν αναφερθει ειναι σιγουρο οτι ειναι σχεσον ο μονος που ταιριαζει στα θελω της ομαδας αλλα δεν το θεωρω πολυ πιθανο ειδικα απο τη στιγμη που το ονομα του βρωμισε. Σιγουρα θα μπουν σφινα αλλοι και η τιμη του ηταν ηδη αλμυρη. Κριμα εκει που πηγα να αναθαρησω μετα ...
- Τρί 26 Αύγ 2025, 15:24
- Jump to forum
- Jump to topic
.....πολύ γέλιο.....Γιώργος Μίνος στ' αθλητικά της ετ3 μιλάει για τη μεταγραφή του Ζαφείρη και λέει....ο Ζαφείρης Μελάς υπέγραψε το συμβόλαιο του με το ΠΑΟΚ.....ο Ζαφείρης Μελάς θα ενταχθεί στον ΠΑΟΚ από 1/1/26.....και εκεί αναγκάστηκε ο Σταμπουλής να τον διορθώσει......γιατί λίγο ακόμα ήθελε ο ...
- Τρί 26 Αύγ 2025, 15:28
- Jump to forum
- Jump to topic
ναι, έχει κλείσει αλλά δεν ανακοινώνεται μέχρι να δούμε σε ποιά διοργάνωση θα παίζουμε στην ευρώπη....
- Κυρ 31 Αύγ 2025, 11:00
- Jump to forum
- Jump to topic
Καταρχάς και καταρχήν τα συγχαρητήρια μου στον συμφορυμίτη Iggy/pop για την εξαιρετική του δουλειά για το scouting report του Μπιάνκο. Είχα μπει και εγώ σε μια σελίδα σκάουτινγκ και είχα δει κάποια πράγματα για τον παίκτη αλλά αυτό που μας έδωσε ο Iggy/pop είναι ανεπανάληπτο. Εύγε και μπράβο και ...
- Κυρ 31 Αύγ 2025, 11:25
- Jump to forum
- Jump to topic
Και κάτι ακόμη για τους Ιταλούς, που ίσως έχει τη σημασία του......είναι και οι δύο οπαδοί της Γιούβε δλδ ερωτευμένοι με το ασπρόμαυρο.....ίσως τελικά να είναι της μοίρας τους να γίνουν πρωταθλητές και να μεγαλουργήσουν με τ' ασπρόμαυρα....
- Δευ 01 Σεπ 2025, 18:38
- Jump to forum
- Jump to topic
έχετε αποκλείσει το ενδεχόμενο να πάρουμε φορ μετά τη δήλωση της λίστας; Εμένα δε θα με χαλούσε καθόλου το ενδεχόμενο. Έτσι κι' αλλιώς έχουμε ήδη 3 φορ για Ευρώπη. Για Ελλάδα και πρωτάθλημα μια χαρά ενίσχυση θα είναι ο καινούργιος. Άσε που με έμμεσο (πονηρό θα έλεγα) τρόπο, λύνει και τα χέρια του ...
- Δευ 01 Σεπ 2025, 21:53
- Jump to forum
- Jump to topic
να ρωτήσω κάτι, ο πιτσιρικάς ο Λευκορώσος που παίρνουμε και θα υπογράψει 4ετες συμβόλαιο, μια και είναι 18 ετών, προλαβαίνουμε να τον κάνουμε γηγενή με 3 χρονιές; Πρέπει να είναι ακριβώς με την ημερομηνία γέννησης ή παίζουν ρόλο μόνο οι σεζόν; Δηλαδή εάν την τρίτη του χρονιά είναι μισή χρονιά 21 ...
- Δευ 01 Σεπ 2025, 22:12
- Jump to forum
- Jump to topic
Επίσης, Apetenok? Ονοματάρα.
Εμένα πάλι μου ακούγεται σαν τα ψεύτικα ονόματα που έβαζαν παλιά το FIFA και το pro όταν δεν είχαν τα δικαιώματα των πραγματικών παιχτών.
Στην ταινία του Ρομάν Πολάνσκι οι Πειρατές (1986) οι Ισπανοί κονκισταδόρες μεταφέρουν το χρυσό θρόνο του βασιλιά των ...
- Δευ 01 Σεπ 2025, 23:00
- Jump to forum
- Jump to topic
H λογική λέει πως αν πρόκειται για μπαρουτοκαπνισμένο παίκτη με βιογραφικό δύσκολα θα δεχτεί να έρθει χωρίς Ευρώπη. Αν το φορ έρθει μετά την εκπνοή της λίστας μάλλον θα είναι κάποιος ανερχόμενος για τρίτος.
σε αυτήν τη λογική, αναρωτιέμαι, θ' άξιζε τον κόπο ν' ασχοληθούμε με το Βαρελάκι, εάν ...
- Δευ 01 Σεπ 2025, 23:55
- Jump to forum
- Jump to topic
ωραία καλά που μου το διευκρίνησες, δεν ήξερα για τα 2ο εισιτήριο γιουρόπα. Όπως και να έχει πάντως το πρωτάθλημα είναι πολύ σημαντικό και για τα έσοδα από πιθανό τσουλου, οπότε το να είμαστε ενισχυμένοι στο πρωτάθλημα είναι σε προτεραιότητα. Φυσικά εάν μπορεί να γίνει η δουλειά μέχρι αύριο ποιός ...
- Τρί 02 Σεπ 2025, 16:30
- Jump to forum
- Jump to topic
Ο Τσόλακ στη Λέγκια....μπράβο του, δεν του το είχα ότι μπορούσε να κάνει τόσο καλή μεταγραφή μετά την περσινή του χρονιά....
- Τετ 03 Σεπ 2025, 12:10
- Jump to forum
- Jump to topic
Πάντως για όσους από εσάς κράζετε τον Τσάλωφ, φέτος το πρώτο του γκολ το έβαλε Αύγουστο.....να τα λέμε και αυτά ε;.....