Αναζήτηση για περισσότερες από 2027 εγγραφές

Return

από ReignMan
Τρί 29 Ιούλ 2025, 21:10
Jump to forum
Jump to topic

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2025 - ΙΙΙ

PaokFiesta έγραψε: Τρί 29 Ιούλ 2025, 21:06 Βασικά μετά από Λέβσκι, Έστερσουντ κλπ οφείλουμε να είμαστε φοβιτσιάρηδες στα καλοκαιρινά προκριματικά. Η ιστορία έχει δείξει ότι αυτή η εποχή είναι μανούλα για εκπλήξεις.
Χασαμε το σεντονι σχεδον ολες τις φορες εξαιτιας της μεταγραφικης αδρανειας. Με εξαιρεση την σφαγη με αγιαξ
από joshua
Τρί 29 Ιούλ 2025, 21:51
Jump to forum
Jump to topic

Εγω δυστυχως φοβαμαι οτι οι εξελιξεις στο γηπεδικο και τον ΑΣ θα επηρεασουν ακομα περισσοτερο τον μεταγραφικο σχεδιασμο της ομαδας.
από Mīngus
Τρί 29 Ιούλ 2025, 21:57
Jump to forum
Jump to topic

Εγω δυστυχως φοβαμαι οτι οι εξελιξεις στο γηπεδικο και τον ΑΣ θα επηρεασουν ακομα περισσοτερο τον μεταγραφικο σχεδιασμο της ομαδας.

Μιας και αναφέρθηκε και στη σημερινή ανακοίνωση της ΠΑΕ πάντως περί 100 χρονών, να πούμε ότι η μέχρι τώρα μεταγραφική περίοδος δεν παραπέμπει σε ομάδα που βλέπει ...
από sourmenetes
Τρί 29 Ιούλ 2025, 22:11
Jump to forum
Jump to topic

Δεδομένα λείπουν σίγουρα 3 παίκτες. Με 3 έτοιμους παίκτες ο ΠΑΟΚ σχεδόν έχει ένα πληρέστατο ροστερ.

Αν έρθουν έστω 2 τις επόμενες μέρες είμαστε πολύ καλά!
από shogoon
Τρί 29 Ιούλ 2025, 22:13
Jump to forum
Jump to topic

Πάντως είναι περίεργο με 17.000 διάρκειας να είμαστε πέμπτοι έως τωρα στα χρήματα που δοθηκαν για μεταγραφές. Λόγικα θα γίνουν 3 καλες κινήσεις αργότερα.
από tolis14
Τρί 29 Ιούλ 2025, 22:14
Jump to forum
Jump to topic

Χιλιοειπώθηκε το ξέρω, αλλά αυτή είναι και η δική μου απογοήτευση:

με πρόεδρο δισεκατομμυριούχο, πάμε στα προκριματικά με 1.5 φόρ, τρία χάφ και κενό στα σεντερ μπάκ, ενώ πήγαμε να πουλήσουμε σε εξευτελιστική τιμή το μεγαλύτερο περιουσιακό μας στοιχείο 10 μέρες πρίν τους αγώνες.

Παρόλαυτά τα ...
από Τρόμος
Τρί 29 Ιούλ 2025, 22:18
Jump to forum
Jump to topic

Δεν νομίζω πως ο προπονητής μας θα στηριχθεί σε παίκτες που δεν έχουν κάνει προετοιμασία. Δεν παίζει καν να δηλωθούν στη λίστα. Εάν παίξουν θα είναι γιατί όλα έχουν πάει κατά διαόλου και θα πετάξουμε μέσα και ανέτοιμους παίκτες μπας και γίνει κάτι.
από paokspren
Τρί 29 Ιούλ 2025, 22:20
Jump to forum
Jump to topic

Αφού κάθε καλοκαίρι περιμένουμε να δούμε σε ποια διοργάνωση θα παίζουμε πριν κάνουμε μεταγραφές.
από black death
Τρί 29 Ιούλ 2025, 22:22
Jump to forum
Jump to topic

kz1111 έγραψε: Τρί 29 Ιούλ 2025, 22:19 Ηθελε η Βερονα τον Κουλουρη?
:lol:
Μπα, τρολλ είναι. Συμφωνα με συμφορουμιτες 9 στις 10 ομαδες θα προτιμουσαν τον κουλουρη απ'το μαροκινο.
από embuji
Τρί 29 Ιούλ 2025, 22:30
Jump to forum
Jump to topic

Το ενδεχομενο να κοιταμε ιδιους παικτες με την ομαδα της γειτονιας και τον αστερα μου ανασα μου δε σε προβληματισε δηλαδη; 😂😂
από sourmenetes
Τετ 30 Ιούλ 2025, 08:51
Jump to forum
Jump to topic

Μιλαμε το αρθρο της μπουντου για την ανανεωση ειναι πραγματικο ξερατο.

Παλι καλα που κοντεψαμε να κανουμε τη γαλλικη επανασταση και μενει το μεγαλυτερο πουλεν που εχω ζησει στον ΠΑΟΚ. Γιατι ΕΜΕΙΣ τον κρατησαμε στον ΠΑΟΚ.

Καλά νταξει ρε μεγάλε τι ξερατο;;;

Χαλαρώστε λίγο με τις εκφρασεις αυτού ...
από ΑποστόληςΑ
Τετ 30 Ιούλ 2025, 09:05
Jump to forum
Jump to topic

Ο Ιβάν δεν ήξερε ότι ο Ντέλιας θα πήγαινε στη Στουτγάρδη. Όπως και ο Κούλης δεν ήξερε για Τέμπη, ΟΠΕΚΕΠΕ κλπ.
Ευτυχώς ο Ιβάν το πήρε πίσω και έσωσε την παρτίδα.
Φέρε τώρα ένα καλό χαφ και ένα καλό φορ!
από Panostas1995
Τετ 30 Ιούλ 2025, 09:53
Jump to forum
Jump to topic

Σόρρυ εκ των προτέρων για το οφ τοπικ...

Άκουσα πως γυρνάει ο Βρύζας στον ΠΑΟΚ σε ποιο θέμα του φόρουμ πρέπει να πάω 😂
από paokspren
Τετ 30 Ιούλ 2025, 10:11
Jump to forum
Jump to topic

Αφού κατάφερε και κράτησε στο τιμόνι της ομάδας τον προπονητή που είχε συμβόλαιο και ήθελε να μείνει, ο Ιβάν κατάφερε να κρατήσει και το αστέρι της ομάδας, που επίσης είχε συμβόλαιο και ήθελε να μείνει.

Παίζει σκάκι με τον εαυτό του και κερδίζει. 8-)