ρεκορ πρεπει να χουμε σπασει επι προεδριας Σαββιδη στο ποσες μεταγραφες χαλασαν τελευταια στιγμη λογω μανατζερchrisg4 έγραψε: Τρί 29 Ιούλ 2025, 15:47 Αυτοί οι manager μόνο από μας ζητάνε λεφτά ; Και αν ναι γιατί ; Απορία το έχω .

ρεκορ πρεπει να χουμε σπασει επι προεδριας Σαββιδη στο ποσες μεταγραφες χαλασαν τελευταια στιγμη λογω μανατζερchrisg4 έγραψε: Τρί 29 Ιούλ 2025, 15:47 Αυτοί οι manager μόνο από μας ζητάνε λεφτά ; Και αν ναι γιατί ; Απορία το έχω .
Βάλε και το κείμενο, γιατί να δίνουμε κλικ στην νοβα;Psagmenos4 έγραψε: Τρί 29 Ιούλ 2025, 13:31 https://www.novasports.gr/sport/podosfa ... ston-paok/
Έχουν πονέσει οι "κοιλιακοι" μου από το γέλιο
1 εκ,,, το αλλο του γεωργιανου δεν το πιστευει κανενας.. εδω παζαρευουμε 100.000 θα πεταξανε 1 εκ για αυτον το παικτη??Odi έγραψε: Τρί 29 Ιούλ 2025, 16:24 Άλλη μια μέρα χωρίς ανανέωση Ντέλια, χωρις φορ, χωρίς χαφ και χωρίς στόπερ.
Με αγορές ως τώρα 2 εκατομμύρια ευρώ.
Δηλώνεις λίστα. Πας με 2 φορ ,χτύπα ξυλο παθαίνει κάτι ο Τσαλοφ πας με έναν φορ τον Μυθου και χωρίς αλλαγή του. Τόσο εύκολα έχετε τον προκριματικό?
το λιγοτερο αφελης η προσεγγιση σουnunies4 έγραψε: Τρί 29 Ιούλ 2025, 17:20 Δηλωνεις λιστα....μαλιστα. Λετε δηλαδη οτι αυτο το ροστερ θα φοβηθει την Μπεργκερ;
Αυτο λετε;
Κάμια ομάδα δεν είναι εύκολη πλέον.nunies4 έγραψε: Τρί 29 Ιούλ 2025, 17:20 Δηλωνεις λιστα....μαλιστα. Λετε δηλαδη οτι αυτο το ροστερ θα φοβηθει την Μπεργκερ;
Αυτο λετε;