Αναζήτηση για περισσότερες από 3474 εγγραφές

Return

από DimitrisS
Δευ 18 Μάιος 2026, 15:43
Jump to forum
Jump to topic

Re: Razvan Lucescu VI

Να φύγει ρε παιδιά ο Ραζβαν, καμιά αντίρρηση.

Να προσέχουμε λίγο τα λογακια μας για τον άνθρωπο που με αυτόν στον πάγκο του ο ΠΑΟΚ κατέκτησε 3 από τα συνολικά 5 πρωτάθλημα και 2 από τα συνολικά 8 Κύπελλα στην έως τώρα ιστορία του;

Για τον άνθρωπο που με αυτόν στον πάγκο του ο ΠΑΟΚ έγινε ομάδα ...
από Maklaz
Τρί 19 Μάιος 2026, 12:44
Jump to forum
Jump to topic

Re: 65. Γιάννης Κωνσταντέλιας

Καλησπέρα φίλε @Maklaz

Επειδή σε εμπιστεύομαι φουλ στα οικονομικά θέματα της ΠΑΕ, υπάρχει δυνατότητα επένδυσης χωρίς πώληση ντελια;

Είναι το μόνο σοβαρό asset της ομάδας και αν όχι φέτος του χρόνου από ότι φαίνεται θα έχουμε σίγουρα πρόβλημα, ειδικά αν δεν μπούμε και lp Γιουρόπα.

Τα καλά ...
από Blackgr4
Τρί 19 Μάιος 2026, 14:31
Jump to forum
Jump to topic

@Blackgr4 Όχι δεν είναι μόνο πρόστιμο. Το πρόστιμο είναι η προειδοποίηση για συμμόρφωση στην επόμενη μεταγραφική περίοδο.

Μετά ξεκινάνε εποπτείες, μείωση παιχτών που μπορείς να δηλώσεις σε διοργανώσεις, ban μεταγραφών κλπ ανάλογα με το μέγεθος που ξεφεύγεις.

Η εποπτεία βέβαια είναι το χειρότερο ...
από Blackgr4
Τρί 19 Μάιος 2026, 15:07
Jump to forum
Jump to topic

Το πρόβλημα δεν είναι η ρευστότητα, αλλά η ουεφα. Δε χρειάζονται τα λεφτά του ντελια για να φτιάξεις ομάδα, αλλά για να μη φας καμπανάκι λόγω ffp. Κάθε χρόνο ΑΜΚ κάνει ο ιβαν, δεν φταίνε τα λεφτά που βγαίνουμε 3οι. Η έλλειψη οργάνωσης φταίει.

Έχεις με το ζόρι 3, άντε 4 παίκτες που ...
από vasilis1976
Τρί 19 Μάιος 2026, 15:36
Jump to forum
Jump to topic

Τα πράγματα για μένα- αν κρατησουν τον λουτσεσκου -θα γίνουν ως εξής: πλέον με την παραμικρή στραβή θα τον διώξουν. Δηλαδή θα λειτουργεί κάθε μέρα με πίεση. Η στραβή θα έρθει νωρις το καλοκαίρι. Έτσι, στην χειρότερη χρονική, θα ψάχνουμε προπονητή. Άρα διωξτον απο τωρα τον ρουμανο ,που έχει κλείσει ...
από Ριαν_Καπαγιαννιδης
Τρί 19 Μάιος 2026, 17:59
Jump to forum
Jump to topic

Εγώ δεν έχω απαιτήσεις από κανέναν την πρώτη του χρονιά. Αρκεί να φαίνεται ένα πλάνο, κι ότι γίνονται βήματα προς τα κει. Δεν είναι ότι μας περισσεύουν οι τίτλοι, αλλά το να πάρουμε ένα πρωτάθλημα όπως του 2024 ή όπως το φετινό της ΑΕΚ δεν μου λέει πολλά. Πιο σημαντικό είναι να μπουν οι βάσεις για ...
από PAOK_Antarctica
Τετ 20 Μάιος 2026, 09:13
Jump to forum
Jump to topic

Aν φυγει ο Λουτσεσκου θα γελασει και ο καθε πικραμενος.Κ οποιος δε βαριεται ας ψαξει να δει τη γνωμη μου για τον Λουτσεσκου.Μια δεν τον παω.
Τον Σιμεονε να φερει, με τετοια διοικητικη λειτουργια που ειναι για σεμιναριο κακοδιοικησης εδω κ 5-6 χρονια, Νοεμβρη μηνα θα ειναι εξω απο ολους τους ...
από JohnDag
Τετ 20 Μάιος 2026, 09:53
Jump to forum
Jump to topic

Πάμε μία ξανά γιατί κάποιοι μπερδεύεστε.

Η μη κατάκτηση του φετινού πρωταθλήματος ΔΕΝ είναι αποτυχία. Σε ένα μαραθώνιο με 3 διεκδικητές που πάνω κάτω βράζουν στο ίδιο καζάνι δεν μπορείς ούτε να προεξοφλήσεις κάποιο αποτέλεσμα, ούτε να το απαιτήσεις.

Η αποτυχία και μάλιστα ΠΑΤΑΓΩΔΗΣ έρχεται όταν ...
από JohnDag
Τετ 20 Μάιος 2026, 10:28
Jump to forum
Jump to topic

Ριαν_Καπαγιαννιδης Από την στιγμή που ο μέσος ΠΑΟΚτσής είναι ΟΚ με τις 3-4ες θέσεις, αρκεί να είναι προπονητής της ομάδας ο Ραζβάν, δε νομίζω ότι έχουμε κάποιο λόγο να χαλιόμαστε εμείς οι 2-3 που θέλουμε κάτι άλλο. Πάμε να ξαναζήσουμε την μέρα της μαρμότας για ακόμα μία χρονιά αλλά ...
από Ριαν_Καπαγιαννιδης
Τετ 20 Μάιος 2026, 12:59
Jump to forum
Jump to topic

Για μένα το πρόβλημα δεν είναι καν στην χαμένη 2η θέση και τον χαμένο τελικό, όπως δεν θα ήταν ποτέ στο χαμένο πρωτάθλημα. Δεν θεωρώ αποτυχία το να μην είσαι ο καλύτερος στην χώρα. Θεωρώ αποτυχία το να είσαι μια κακή εκδοχή αυτού που θα μπορούσες να είσαι. Αν η ομάδα ήταν καλή, σταθερή, κι έβγαινε ...
από Polichni1926
Τετ 20 Μάιος 2026, 14:46
Jump to forum
Jump to topic

Όνειρο το ρεπορτάζ για Besiktas αν ισχύει.

ΧΥΝΝΝ

ΗΡΕΜΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!! ΨΥΧΡΑΙΜΙΑΑΑ!

εγω ειδα και ενα αρθρο του inpaok που λεει οτι σλοβενοι γραφουν σεναρια για ΠΑΟΚ και Ριερα . νομιζω οτι απο αυτα που εχουμε ακουσει και χωρις τρελες τυπου ερχεται ο μιτροβιτς στον ΠΑΟΚ ειναι οτι καλυτερο θα ...
από Maklaz
Τετ 20 Μάιος 2026, 18:17
Jump to forum
Jump to topic

Re: 7. Γιώργος Γιακουμάκης

Εμένα γιατί δεν μου φεύγει η σκέψη πως τα χρήματα του Ιανουαρίου για τον Σάντσες έχουν να κάνουν και με τον Γιακουμάκη;

Λέτε για πρώτη φορά να είχαμε γρήγορα αντανακλαστικά και επειδή ΠΑΟΚ είσαι να τραυματίστηκε και αυτός;
από george188
Πέμ 21 Μάιος 2026, 22:36
Jump to forum
Jump to topic

Re: 10. Thomas Murg

Με τοση έλειψη που ειχαμε στα 10αρια απο Γεναρη κ μετα (κραξτε με) αλλα κατι θα εδινε. Προφανως αφου ειναι εκτος ομαδας δεν γινεται να τον επαναφερεις αλλα σε σχεση με ιβανουσετς 3 επιπεδα πανω σε προσφορα ο τομας. Δεν επαιρνε ποτε κ τρελα λεφτα, οτι μπορεσε εδωσε
από aivas19
Παρ 22 Μάιος 2026, 12:12
Jump to forum
Jump to topic

Σορρυ ρε μαγκες αλλα μονο εμενα μου φαινεται αποφαση δειλιας το να μεινει ο λουτσεσκου;

Λιγοψυχοι και ανικανοι. Αυτο μου βγαζει πλεον η παραμονη λουτσεσκου. Δε γινεται μια διοικηση να αποδεχεται την φετινη χρονια.

Ξεκάθαρα περίμεναν κατάκτηση κυπέλλου και 2η θέση οπότε δεν έγινε προεργασία για ...
από Doomlord4
Παρ 22 Μάιος 2026, 13:59
Jump to forum
Jump to topic

Δείτε λίγο το "πάτερν" :D

Εικόνα

Ετοιμαστείτε! :mrgreen:

20 και 21 είχαμε covid δε μετράνε