Εβεβαια τεράστιο λάθος το ότι δεν έβαλε Μιχαηλίδη.
Ότι είχε ενοχλήσεις στα παπάρια σας, εσείς πάντα ξέρετε καλύτερα.
Τεράστια ευθύνη που έχασε και τον πατέρα του και έλλειπε 5 ημέρες.
Τεράστια ευθύνη που τραυματίστηκαν και τόσοι παίχτες. Τεράστια ευθύνη που το ρόστερ μας είναι υποδεέστερο.
Πόσο ...
Αναζήτηση για περισσότερες από 3487 εγγραφές
- Κυρ 19 Απρ 2026, 19:38
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: 7. Γιώργος Γιακουμάκης
Τα σχόλια εδώ είναι ο ορισμός του "τον μπούλο όλοι".
Είστε ικανοί και στον εαυτό σας να ξεσπάσετε. Απογοήτευση και νεύρα όλοι έχουμε, αλλά κάπου πρέπει και να μαθαίνουμε από τη σταθερή επανάληψη τέτοιων καταστάσεων για να τα ελέγχουμε.
Είστε ικανοί και στον εαυτό σας να ξεσπάσετε. Απογοήτευση και νεύρα όλοι έχουμε, αλλά κάπου πρέπει και να μαθαίνουμε από τη σταθερή επανάληψη τέτοιων καταστάσεων για να τα ελέγχουμε.
- Δευ 20 Απρ 2026, 21:48
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Razvan Lucescu VI
Εμφανίστηκες ρε Ραζβάναρε στην Αριστοτέλους μόλις είχα φύγει... Εν μέσω αποθέωσης από ό,τι διαβάζω...
Έτσι είναι στον πραγματικό κόσμο. Και του ΠΑΟΚ και γενικά. Ούτε έκλεισε ο κύκλος ούτε τίποτα.
Μόνο αγάπη για τον Στρατηγό.
Έτσι είναι στον πραγματικό κόσμο. Και του ΠΑΟΚ και γενικά. Ούτε έκλεισε ο κύκλος ούτε τίποτα.
Μόνο αγάπη για τον Στρατηγό.
- Τρί 21 Απρ 2026, 08:37
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: 20. Χρήστος Ζαφείρης
Εγω διαφωνώ ότι είναι μέτριος.
Μάλιστα τον θεωρώ από τους καλύτερους του τελευταίου τριμήνου. Ή έστω από τους ελάχιστους μέσα στην ομάδα που παρουσίασαν ένα αξιοπρεπές πρόσωπο.
Οντάς νέος παίχτης που ακόμα ενσωματώνεται και έχοντας πέσει σε κατακόρυφο ντεφορμαρισμα του συνόλου κατάφερε να δείξει ...
Μάλιστα τον θεωρώ από τους καλύτερους του τελευταίου τριμήνου. Ή έστω από τους ελάχιστους μέσα στην ομάδα που παρουσίασαν ένα αξιοπρεπές πρόσωπο.
Οντάς νέος παίχτης που ακόμα ενσωματώνεται και έχοντας πέσει σε κατακόρυφο ντεφορμαρισμα του συνόλου κατάφερε να δείξει ...
- Τρί 21 Απρ 2026, 14:37
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Συζήτηση για το ρόστερ, αποχωρήσεις κτλ (ποδόσφαιρο) ΙV
Και τέταρτοι να βγούμε και να χάσουμε το κύπελλο το ρόστερ και ο κάθε παίκτης έχει κριθεί για φέτος ....
Για αυτόν τον λόγο είχα γράψειπριν τα πλέι οφ εδώ τι χρειάζεται η ομάδα για τη νέα σεζόν....
Έχουν πολύ πολύ εύκολο καλοκαίρι μεταγραφικά και θέλει πολύ προσπάθεια για να μη τα καταφέρουν
Με ...
Για αυτόν τον λόγο είχα γράψειπριν τα πλέι οφ εδώ τι χρειάζεται η ομάδα για τη νέα σεζόν....
Έχουν πολύ πολύ εύκολο καλοκαίρι μεταγραφικά και θέλει πολύ προσπάθεια για να μη τα καταφέρουν
Με ...
- Τετ 22 Απρ 2026, 09:29
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: 14. Andrija Zivkovic
Βγήκε από τους 24 πως τραυματιστηκε.
Στην προπόνηση του Σαββάτου πριν το Καραϊσκάκης, έπαιζαν ποδοβολλευ ως άσκηση. Πάνω στην άσκηση έσκισε το πόδι του.
Τι στο καλό, όρθια σπαθιά είχαν βάλει για όρια;
Εκτός κι αν σε κάποιον από τους φορητούς στυλους του φιλέ ειχε καμία προεξοχη και το έφαγε ...
- Πέμ 23 Απρ 2026, 19:59
- Jump to forum
- Jump to topic
Δηαλδή όποιος τραυματίζεται να τον πετάμε στον Καιάδα ή να βρούμε τρόπους να παίζει τόσο, ώστε να μην τραυματίζεται; Για να είμαι και πιο σωστός ο Γιακουμάκης πρόσφερε φέτος στον ΠΑΟΚ ή όχι;
Για μένα, το έχω ξαναπεί, είναι το καλύτερο φορ μετά τον Prijo.
Για μένα, το έχω ξαναπεί, είναι το καλύτερο φορ μετά τον Prijo.
- Σάβ 25 Απρ 2026, 08:02
- Jump to forum
- Jump to topic
Δεν γίνεται να πάρει όσα και ο Ντέλιας αλλιώς, δώσε και μένα μπάρμπα, θα γίνουμε.
Πρέπει να καταλάβουμε και κυρίως η ΠΑΕ ότι η ακριβότερη θέση στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο είναι του φορ και ότι το ακριβότερο συμβόλαιο (έστω και μικρής χρονικής διάρκειας) το παίρνει ο βασικός φορ, όποιος και αν ...
- Σάβ 25 Απρ 2026, 23:27
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: 8. Soualiho Meïté
Ρε παιδιά άχρηστος κι αυτός τώρα; Που έπαιζε ασταμάτητα από το καλοκαίρι μέχρι να τραυμαστεί και ήταν ο κορυφαίος των κορυφαίων; Μόνο αυτός δεν φταίει για την εικόνα του, αλλού να αναζητηθούν οι αιτίες. Σχεδιασμός της π..τσας, ένας Μειτέ στο 6 και μετά το χάος.
- Σάβ 25 Απρ 2026, 23:37
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: 56. Ανέστης Μύθου
Σχεδιασμός όχι αστεία
Ξέρεις ότι θα παίξει βασικός σε έναν τελικό και τους τελευταίους δύο μήνες έπαιξε δύο 15 λεπτά
Mastermind δικε μου
Ξέρεις ότι θα παίξει βασικός σε έναν τελικό και τους τελευταίους δύο μήνες έπαιξε δύο 15 λεπτά
Mastermind δικε μου
- Σάβ 25 Απρ 2026, 23:59
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: 19. Alexander Jeremejeff
Το να μη μπορείς να πάρεις μονομαχία από το μουκουντι αντε να το καταπιώ (νοτ)
Αλλά να σε σβήνει ο πουγγουρας ρε μλκ?
Ο πουγγουρας?
Αλλά να σε σβήνει ο πουγγουρας ρε μλκ?
Ο πουγγουρας?
- Κυρ 26 Απρ 2026, 00:31
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: 20. Χρήστος Ζαφείρης
Εντωμεταξύ τι φάση εκεί στο πέναλτι και το σκάψιμο που προσπαθούσε επίμονα να κάνει!!?
Να σας πω την αλήθεια ένιωσα λίγο άβολα, δεν θέλω τέτοιες μαλακίες να κάνουμε λες και είμαστε καμιά ομαδούλα.
Δεν περιμένεις τέτοια συμπεριφορά από παίχτη των 12 εκατομμυρίων, τον θες κορώνα στην ομάδα, ηγέτη ...
Να σας πω την αλήθεια ένιωσα λίγο άβολα, δεν θέλω τέτοιες μαλακίες να κάνουμε λες και είμαστε καμιά ομαδούλα.
Δεν περιμένεις τέτοια συμπεριφορά από παίχτη των 12 εκατομμυρίων, τον θες κορώνα στην ομάδα, ηγέτη ...
- Κυρ 26 Απρ 2026, 13:10
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: 19. Alexander Jeremejeff
Αν κάτι μας έχει δείξει η ιστορία είναι ότι του χρόνου θα είναι ο πρώτος φορ.
Προετοιμασία Γκερεμεγεφ και Μύθου και 30 Αυγούστου ερχομός κάποιου κανονιού από την Λευκορωσία.
Προετοιμασία Γκερεμεγεφ και Μύθου και 30 Αυγούστου ερχομός κάποιου κανονιού από την Λευκορωσία.
- Κυρ 26 Απρ 2026, 13:12
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: 11. Taison Barcellos Freda
Κρίμα που δεν μπόρεσες να παίξεις και τα 55 φετινά παιχνίδια το ίδιο καλά. Τι σου ζητάμε ρε;
- Κυρ 26 Απρ 2026, 14:51
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Razvan Lucescu VI
Λοιπον θα πω 3 ονόματα, Ζήσης Βρύζας, Στεφαν Σβάμπ, Αντρέ Βιερίνια. Δώστους τα κλειδιά, ενα όποιο μπορείς μπάτζετ και παμε από την αρχή όσο χρόνο κι αν χρειαστεί...
ΘΥΜΙΖΩ ΠΑΟΚ δεν γίναμε για τους τίτλους αλλά όχι κι από τον ΟΦΗ ρε παιδια! Οχι το φελέκι μου!

ΘΥΜΙΖΩ ΠΑΟΚ δεν γίναμε για τους τίτλους αλλά όχι κι από τον ΟΦΗ ρε παιδια! Οχι το φελέκι μου!