Μακρια απο γενοκτονους!!!panpangr77 έγραψε: Τρί 26 Αύγ 2025, 11:02 Νταλάρα ακουνε και στο Ισραηλ
https://www.transfermarkt.gr/omri-gande ... ler/780548
Αναζήτηση για περισσότερες από 2326 εγγραφές
- Τρί 26 Αύγ 2025, 11:06
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού V
- Τρί 26 Αύγ 2025, 11:20
- Jump to forum
- Jump to topic
Νταξει μετα απο αυτα που ειπε αν ημουν ο ζαφειρης τον ελεγα δεν ερχομαι. Δε ξαναπαταω το ποδι μου Σλαβια.
- Τρί 26 Αύγ 2025, 11:21
- Jump to forum
- Jump to topic
Ρε σεις αυτος βγαινει φατσα καρτα και "δινει" τον παικτη. Μιλάει για κλάμματα ζαφειρη και οτι η οικογενεια του ειναι φτωχη κ γι αυτο θελησε τη μεταγραφη. Ο τυπος ειναι γελοιος
- Τρί 26 Αύγ 2025, 11:21
- Jump to forum
- Jump to topic
Εγώ καταλαβαίνω ότι θα έρθει από τώρα ο παικταρας!
- Τρί 26 Αύγ 2025, 11:23
- Jump to forum
- Jump to topic
Με Μορό πονάει ο Ριμπαλτα
Με Μαυροπανο ο Βαγγελας
Πάτα το κουμπί Μαρία
Με Μαυροπανο ο Βαγγελας
Πάτα το κουμπί Μαρία

- Τρί 26 Αύγ 2025, 11:23
- Jump to forum
- Jump to topic
Για ρώτα τον λίγο τη γνώμη του για όσα γίνονται και πες μου αν θες στην ομάδα σου άτομα με τέτοιες απόψεις.embuji έγραψε: Τρί 26 Αύγ 2025, 11:22Μια μπαλα κλοτσαει το παιδι φιλε δεν ειναι μελος της μοσαντ. Αν ειναι δυνατον.
- Τρί 26 Αύγ 2025, 11:26
- Jump to forum
- Jump to topic
Μια μπαλα κλοτσαει το παιδι φιλε δεν ειναι μελος της μοσαντ. Αν ειναι δυνατον.
Για ρώτα τον λίγο τη γνώμη του για όσα γίνονται και πες μου αν θες στην ομάδα σου άτομα με τέτοιες απόψεις.
Ωχ...; Ειπε πραγματακια η ψυχουλα; Δε το γνωριζα.
Δε λέω αυτό. Λέω ότι η συντριπτική πλειοψηφία ...
- Τρί 26 Αύγ 2025, 11:28
- Jump to forum
- Jump to topic
Το βάζω κι εδώ που μπαίνει πιο πολύς κόσμος και μπορεί να το έχασε στο άλλο τόπικ.
Αυτή η μπουρδελοσελίδα το επομπουκ που έχει γίνει ευαγγέλιο, γράφει:
Θέλει Σορετίρε δανεικό ο Πανσερραϊκός. Δε τους έφτανε που έτρωγαν γκολ απο Ντεσπότοφ, 20 μέτρα έξω απ την περιοχή. Τώρα θα τρώνε γκολ απο ...
Θέλει Σορετίρε δανεικό ο Πανσερραϊκός. Δε τους έφτανε που έτρωγαν γκολ απο Ντεσπότοφ, 20 μέτρα έξω απ την περιοχή. Τώρα θα τρώνε γκολ απο ...
- Τρί 26 Αύγ 2025, 11:30
- Jump to forum
- Jump to topic
Το βάζω κι εδώ που μπαίνει πιο πολύς κόσμος και μπορεί να το έχασε στο άλλο τόπικ.
- Τρί 26 Αύγ 2025, 11:35
- Jump to forum
- Jump to topic
Μακρια απο γενοκτονους!!!
Ελεος
Μια μπαλα κλοτσαει το παιδι φιλε δεν ειναι μελος της μοσαντ. Αν ειναι δυνατον.
Ισχύει αυτό που λες
Αλλά όπως και να το κάνουμε το κλίμα θα είναι πολύ βαρύ για το παιδί και δε θα ωφελήσει σε καμιά περίπτωση η όλη κατάσταση την ομάδα
Και πανό θα ...
- Τρί 26 Αύγ 2025, 11:43
- Jump to forum
- Jump to topic
Εισαστε στην τσιτα όλοι για τα πάντα . Επειδη εγω ανέβασα τον Ισραηλινο λόγω Νταλάρα ,ζητάω συγνωμη. Το post είναι για τον Αντι Ζαφειρη στην Σλάβια και οχι για εμας . Μακάρι να έρθει ο Ζαφειρης απο τώρα για να μην εχουμε κανενα πρόβλημα στην ομογενεια της ομάδας . Οζντοεφ και Καμαρα μου δειξανε οτι ...
- Τρί 26 Αύγ 2025, 11:52
- Jump to forum
- Jump to topic
Εγώ πάντως, χωρίς να γνωρίζω κάτι, πιστεύω ότι ο Ιταλός είναι "στάχτη στα μάτια".
Εμείς βολευόμαστε γιατί δουλεύουμε κάτι άλλο από πίσω που δεν θέλουμε να διαρρεύσει, ο Ιταλός βολεύεται γιατί όταν "ενδιαφέρεται" για σένα μια ομάδα σαν τον ΠΑΟΚ μπορεί να ενεργοποιηθούν πιο γρήγορα αυτοί που ...
Εμείς βολευόμαστε γιατί δουλεύουμε κάτι άλλο από πίσω που δεν θέλουμε να διαρρεύσει, ο Ιταλός βολεύεται γιατί όταν "ενδιαφέρεται" για σένα μια ομάδα σαν τον ΠΑΟΚ μπορεί να ενεργοποιηθούν πιο γρήγορα αυτοί που ...
- Τρί 26 Αύγ 2025, 12:04
- Jump to forum
- Jump to topic
Ωχ...; Ειπε πραγματακια η ψυχουλα; Δε το γνωριζα.
Δε λέω αυτό. Λέω ότι η συντριπτική πλειοψηφία αυτού του λαού είναι τέτοια, και θεωρούν πραγματικά ότι είναι ανώτεροί (οι εκλεκτοί κλπ). Τέλος πάντων, δε μπορούμε να ξέρουμε σίγουρα τη στάση του αλλά μάλλον είναι σαν τους άλλους.
Εγω λεω ...
- Τρί 26 Αύγ 2025, 12:05
- Jump to forum
- Jump to topic
Τελικά θα μάθουμε ποιος παίκτης ήρθε προχθες το βράδυ και ήταν χθες το πρωι στα γραφεία;

- Τρί 26 Αύγ 2025, 12:10
- Jump to forum
- Jump to topic
ο Στεργιαδης δν ξερει τπτ οτι αλιευει ειναι απο εδω ή απο μεσα κοινωνικης δικτυωσης..
ο Κολκας ισως ξερει γτ κ πριν τν ιβανουσετς ελεγε στν Καζαντζογλου οτι τν ξερει σαν παιχτη η αεχ κ τν ειχε τρομαξει κλπ κλπ κλπ..
ο Ιταλος αν ειναι ο στοπερ ειναι ξενερωμα, οχι γτ θελουμε Μαυροπανο, αλλα απο το ...
ο Κολκας ισως ξερει γτ κ πριν τν ιβανουσετς ελεγε στν Καζαντζογλου οτι τν ξερει σαν παιχτη η αεχ κ τν ειχε τρομαξει κλπ κλπ κλπ..
ο Ιταλος αν ειναι ο στοπερ ειναι ξενερωμα, οχι γτ θελουμε Μαυροπανο, αλλα απο το ...