Αναζήτηση για περισσότερες από 2326 εγγραφές
- Δευ 25 Αύγ 2025, 23:11
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2025 - ΙV
Εγώ μαθαίνω από κάποιους ότι θα έχουμε νέο αεροδρόμιο και ανησυχώ... Δεν θα το αντέξω 

- Δευ 25 Αύγ 2025, 23:13
- Jump to forum
- Jump to topic
Εμένα πάλι ο Ηλίας Χαραλάμπους
:

- Δευ 25 Αύγ 2025, 23:16
- Jump to forum
- Jump to topic
Δεν κρατιέται ο πάτερ... παρόλο που έχει πέσει σιωπητήριο.
Όχι πως κρατιέται η ΠΑΕ βέβαια...
- Δευ 25 Αύγ 2025, 23:38
- Jump to forum
- Jump to topic
Το δεν κρατιέται η ΠΑΕ πάει στο οτι αντί για Χρήστο ζαφειρη ανέβασαν Κωνσταντίνος ζαφειρης στο βινετακι της υποδοχής στο X και το κατέβασαν αμέσως;;;;nunies4 έγραψε: Δευ 25 Αύγ 2025, 23:16 Δεν κρατιέται ο πάτερ... παρόλο που έχει πέσει σιωπητήριο.
- Δευ 25 Αύγ 2025, 23:40
- Jump to forum
- Jump to topic
Παιδιά, για εσάς τους νεότερους στο forum κυρίως, ο Ταγματάρχης 4 είναι παλιό μέλος του forum οπότε όταν βλέπετε να αναφέρονται σε αυτόν τα παιδιά, είναι απλά για την χαιρετούρα και δεν έχει καμία σχέση με τους διάφορους "γρίφους" που δίνονται κατά καιρούς.
- Δευ 25 Αύγ 2025, 23:49
- Jump to forum
- Jump to topic
Στο Χ η παε ειπε οτι ηρθε ο Κωνσταντινος Ζαφειρης..
Κωνσταντινος ειναι καποιος αλλος μεταγραφικος στοχος μας που ομως διαψευστηκε απο την ΠΑΕ..
Κωνσταντινος ειναι καποιος αλλος μεταγραφικος στοχος μας που ομως διαψευστηκε απο την ΠΑΕ..
- Τρί 26 Αύγ 2025, 00:05
- Jump to forum
- Jump to topic
Είμαι 4 μέρες στο ιπποκράτειο καθὼς ταλαιπωρούμαι από μια αμυγδαλιτιδα εδώ και 15 μέρες και δεν φεύγει ούτε με αντιβιώσεις ούτε με τπτ ο πυρετός δεν πέφτει αλλά είστε το καλύτερο φάρμακο πραγματικά και η καλύτερη παρέα έχω ένα ηλίθιοι χαμογελο στο πρόσωπο και όλοι με περνάνε για χαζό.Μολις είδα και ...
- Τρί 26 Αύγ 2025, 00:06
- Jump to forum
- Jump to topic
είναι πιο εφικτό να έρθει ο σαλαχ νομιζω από αυτό που σκέφτηκεςpsykoman έγραψε: Τρί 26 Αύγ 2025, 00:04 To Κωνσταντινος μπορει να πηγαινει και σε αλλο στοπερ της Εθνικης...λεω εγω τωρα...![]()
- Τρί 26 Αύγ 2025, 00:15
- Jump to forum
- Jump to topic
Μια φορα ο ΝτιΜαρζιο δεν εχει πιασει κατι σε σχεση με Ελλαδα, συνεχιζουμε
- Τρί 26 Αύγ 2025, 01:07
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού V
Όλοι πήγαν για ύπνο?? Priest, blackzone εσείς τι λέτε αυτός είναι που παίρνουμε???
- Τρί 26 Αύγ 2025, 07:44
- Jump to forum
- Jump to topic
Προφανώς κι ο Ιταλός είναι το τυρί για να ασχοληθούν οι δημοσιογράφοι. Σιγά μην το φτάσαμε ως εδώ για να πάρουμε αυτόν.
- Τρί 26 Αύγ 2025, 07:54
- Jump to forum
- Jump to topic
Ετσι νομιζω και εγω. Δεν γνωριζω αν ασχολουμαστε οντως αλλα αυτος ειναι στοπερ που τον φερναμε και 1/7
- Τρί 26 Αύγ 2025, 09:36
- Jump to forum
- Jump to topic
το θεμα ειναι να βρουμε ποιος ηταν στην μ.ασιας προχθες με ακρα μυστικοτητα , αν οχι το στοπερ τοτε ποιος
- Τρί 26 Αύγ 2025, 09:55
- Jump to forum
- Jump to topic
Ε ας την αφησουμε αν ειναι δυσκολη περιπτωση μην χανουμε χρονο τελευταιες μερες.
- Τρί 26 Αύγ 2025, 10:23
- Jump to forum
- Jump to topic
Είναι παράδοξο πόσο εύκολα απογοητευεστε μερικοί με ένα όνομα που βγάζουν οι αρδ, ενώ πριν λίγες ώρες τα παιδιά που έχουν τις πληροφορίες μιλούσαν για μεγάλες κινήσεις...
Λίγο υπομονή βρε αλάνια και απογοητευομαστε όλοι μαζί στις 2 Σεπτεμβρίου...
Λίγο υπομονή βρε αλάνια και απογοητευομαστε όλοι μαζί στις 2 Σεπτεμβρίου...