ανοιγει η παρενθεση
στη Χαβρη, στην Ligue 1 ο Σαμάτα
κλεινει η παρένθεση
Αναζήτηση για περισσότερες από 1911 εγγραφές
- Κυρ 03 Αύγ 2025, 23:15
- Jump to forum
- Jump to topic
- Δευ 04 Αύγ 2025, 00:04
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2025 - ΙΙΙ
Μόλις μάθαμε την πρώτη ομάδα που θα πέσει κατηγορία στην Γαλλίαkeep_paokizein έγραψε: Κυρ 03 Αύγ 2025, 23:15 ανοιγει η παρενθεση
στη Χαβρη, στην Ligue 1 ο Σαμάτα
κλεινει η παρένθεση

Τι γατόνι μάνατζερ έχει ο μπαγάσας;
- Δευ 04 Αύγ 2025, 08:18
- Jump to forum
- Jump to topic
Τρολάρει αλλά είναι το δεύτερο αποτυχημένο τρολάρισμα στην σειρά.
Όλοι θετικοί είναι για τον Γιακουμάκη και δεν υπάρχει ούτε ένας που γκρινιάζει. Ποιος ο λόγος για εξυπνάδες και ειρωνείες;
Άμα γίνει πάλι ρδελομπου το τόπικ θα σας φταίνε οι γκρινιάρηδες μετά..
Όλοι θετικοί είναι για τον Γιακουμάκη και δεν υπάρχει ούτε ένας που γκρινιάζει. Ποιος ο λόγος για εξυπνάδες και ειρωνείες;
Άμα γίνει πάλι ρδελομπου το τόπικ θα σας φταίνε οι γκρινιάρηδες μετά..
- Δευ 04 Αύγ 2025, 09:14
- Jump to forum
- Jump to topic
επισης τελειωνει και το παραμυθι δεν ερχονται τετοιοι παικτες Ελλαδα πριν το τελος των μεταγραφων. Μια χαρα ερχονται. Αν δωσεις τα λεφτα.nunies4 έγραψε: Δευ 04 Αύγ 2025, 09:07 Να οριστε...η αεχ παιρνει Γιοβιτς και ετσι θα εχουμε μια αμεση συγκριση ποιος κινηθηκε με ποδοσφαιρικη λογικη και ποιος οχι
- Δευ 04 Αύγ 2025, 09:26
- Jump to forum
- Jump to topic
Οκ τα 2,5 - 3 εκ για Γιόβιτς είναι πολλά ενώ τα 3,5 εκ αγορά και 1,5 εκ σε Κεντίρα είναι νορμάλ.
Παιδιά ο Γιόβιτς είναι ενεργό μέλος των πλάβι. Μια χαρά κίνητρο έχει, αν δεν είχε θα βρισκόταν τώρα στα εμιράτα.
Φτάσαμε να προτιμάμε των Γιακουμάκη στα 30 plus από τον Γιόβιτς στα 28.
Παιδιά ο Γιόβιτς είναι ενεργό μέλος των πλάβι. Μια χαρά κίνητρο έχει, αν δεν είχε θα βρισκόταν τώρα στα εμιράτα.
Φτάσαμε να προτιμάμε των Γιακουμάκη στα 30 plus από τον Γιόβιτς στα 28.
- Δευ 04 Αύγ 2025, 09:31
- Jump to forum
- Jump to topic
Στο μεταξύ τα ίδια άτομα που μετράνε ως έξοδα ακόμα και τα μπουκαλάκια νερού της προετοιμασίας για να πείσουν (τον εαυτό τους?) ότι σκάμε χρήμα, θεωρούν όχι πχ το 3 χρόνια επί 2,5Μ στον Γιόβιτς είναι πολλά και τρελό ρίσκο, αλλά το 3,5Μ στη Νάπολι και το 3χ1,5Μ στον Κεντίρα είναι λελογισμένη κίνηση ...
- Δευ 04 Αύγ 2025, 09:33
- Jump to forum
- Jump to topic
Εγω το μονο που θελω να πω ειναι οτι καλο θα ηταν οταν γινεστε mods να μην συνεχίζετε να γραφετε οπως γραφατε πριν γινετε, ειτε συμφωνω ειτε διαφωνω με αυτα που γραφετε. Οχι τιποτα αλλο, δεν μπορουμε να σας κανουμε και ignore.
- Δευ 04 Αύγ 2025, 09:40
- Jump to forum
- Jump to topic
Δηλαδή το ενδεχόμενο να είναι και ο Γιακουμάκης και ο Γιόβιτς μια χαρά επιθετικοί για Ελλάδα και να προσφέρουν εν τέλη και οι 2 στις ομάδες τους (αν κλείσουν) δεν υπάρχει να φανταστώ ε;
Πρέπει να είναι ή άσπρο ή μαύρο ανάλογα με το τι θέλουμε να υποστηρίξουμε..
Κάποιοι γουστάρετε απλά να βγάζετε ...
Πρέπει να είναι ή άσπρο ή μαύρο ανάλογα με το τι θέλουμε να υποστηρίξουμε..
Κάποιοι γουστάρετε απλά να βγάζετε ...
- Δευ 04 Αύγ 2025, 09:51
- Jump to forum
- Jump to topic
Εγω θεωρω οτι αυτο που λεει ο @makispaspartou ειναι η νοοτροπια που υπαρχει στις μεταγραφες...Αν δωσεις λεφτα οι παιχτες ερχονται..τελεια κ παυλα..ειτε λεγεται γιοβιτς ειτε λεγεται ντουκς ειτε βελτεσεν ειτε ειτε ειτε...Κ σ αυτο νομιζω συμφωνουμε ολοι!!!
- Δευ 04 Αύγ 2025, 10:00
- Jump to forum
- Jump to topic
Εγώ ξέρω ότι έχουμε μια άμυνα ψιλοχωνι.
Μπορεί να σας ξεγελάει το τελευταίο 2μηνο του Μιχαηλίδη αλλά αν σας έλεγα τον Φλεβάρη ότι θα ξεκινήσουμε με άμυνα Μπαταουλα-Κώττα-Κεντζιορα-Μιχαηλίδη-Λοβρεν, θα βγαίνατε όλοι να πείτε ότι είμαι τρελός και ότι δεν υπάρχει περίπτωση....
Έλα όμως που αυτό γίνεται ...
Μπορεί να σας ξεγελάει το τελευταίο 2μηνο του Μιχαηλίδη αλλά αν σας έλεγα τον Φλεβάρη ότι θα ξεκινήσουμε με άμυνα Μπαταουλα-Κώττα-Κεντζιορα-Μιχαηλίδη-Λοβρεν, θα βγαίνατε όλοι να πείτε ότι είμαι τρελός και ότι δεν υπάρχει περίπτωση....
Έλα όμως που αυτό γίνεται ...
- Δευ 04 Αύγ 2025, 10:03
- Jump to forum
- Jump to topic
Δεν χωνεύεται έτσι εύκολα ότι καταλήγει ο Γιοβιτς στους χάρτινους.
Δυστυχώς και φέτος θα περιμένουμε να κάνει μαγικά ο προπονητής, όταν οι άλλοι (πιθανότατα) θα έχουν πάλι ανώτερα μπάτζετ.
Υγ: Μετά την μεγάλη δήλωση Κουβεντίδη πως την προηγούμενη εβδομάδα θα είχαμε 1-2 νέους παίχτες , τώρα τελικά ...
Δυστυχώς και φέτος θα περιμένουμε να κάνει μαγικά ο προπονητής, όταν οι άλλοι (πιθανότατα) θα έχουν πάλι ανώτερα μπάτζετ.
Υγ: Μετά την μεγάλη δήλωση Κουβεντίδη πως την προηγούμενη εβδομάδα θα είχαμε 1-2 νέους παίχτες , τώρα τελικά ...
- Δευ 04 Αύγ 2025, 10:06
- Jump to forum
- Jump to topic
Τελικά είχε δίκιο ο Κουβεντιδης για Γιοβιτς! όντως πλέον εμείς είμαστε εκτος πραγματικότητας! όλοι οι υπόλοιποι συμβαδίζουν με την πραγματικότητα
- Δευ 04 Αύγ 2025, 10:07
- Jump to forum
- Jump to topic
Μία από τις προτάσεις στα φορ, μαντέψτε ποιου, ήταν ο Αμπέλ Ρουίθ.
Δεν ξέρω αν ήταν ο νούμερο ένα ή ο νούμερο δύο, ξέρω ότι ήταν δεδομένα μία καλή επιλογή, παίκτης που κάνει τσεκ σε πολλά κουτάκια από τα ζητούμενα του Λουτσέσκου και ένα όνομα που σίγουρα θα προκαλούσε ενθουσιασμό στους οπαδούς ...
Δεν ξέρω αν ήταν ο νούμερο ένα ή ο νούμερο δύο, ξέρω ότι ήταν δεδομένα μία καλή επιλογή, παίκτης που κάνει τσεκ σε πολλά κουτάκια από τα ζητούμενα του Λουτσέσκου και ένα όνομα που σίγουρα θα προκαλούσε ενθουσιασμό στους οπαδούς ...
- Δευ 04 Αύγ 2025, 10:36
- Jump to forum
- Jump to topic
Tους παίχτες που έχουμε πίσω από το φορ δεν τους έχει κανείς παντως
- Δευ 04 Αύγ 2025, 10:43
- Jump to forum
- Jump to topic
Τελικά Κουβεντιδη, εμείς την πραγματικότητα την αγαπάμε.
Εσείς μάλλον είστε εκτός αυτής
Εσείς μάλλον είστε εκτός αυτής