Mακαρι να υπάρχει περίπτωση να έρθουν και οι 2 και να δωθει ο Τσαλωφ σε όποιον τον θέλει.
Για τα χαφ σχεδόν όλα τα ονόματα που έχω ακούσει και διαβάσει μας κάνουν, αλλά σχεδόν όλα πολύ δύσκολες περιπτώσεις
Αναζήτηση για περισσότερες από 1911 εγγραφές
- Κυρ 03 Αύγ 2025, 13:43
- Jump to forum
- Jump to topic
- Κυρ 03 Αύγ 2025, 14:32
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2025 - ΙΙΙ
Μόνο για την Β ομάδα αν προορίζεται. Εκτός κι αν τελικά έχουμε νέα σήριαλ Ντελια και πάμε να καλύψουμε το κενό με τον Ρώσο παικταρα 

- Κυρ 03 Αύγ 2025, 14:34
- Jump to forum
- Jump to topic
Και Γ μη σου πω.
- Κυρ 03 Αύγ 2025, 14:51
- Jump to forum
- Jump to topic
Τι λέτε ρε παιδιά?Εδώ δε μπορεί να πάρει 4ο.Θα δώσει 2 Μ να πάρει 5ο?Που ζείτε?
- Κυρ 03 Αύγ 2025, 15:33
- Jump to forum
- Jump to topic
Και τορινο διάβαζα χθες. Τι διαολο; Ή ολα ειναι παπαδες ή δεν ειναι τελικα ο χειροτερος επιθετικός του πλανητη.
- Κυρ 03 Αύγ 2025, 16:46
- Jump to forum
- Jump to topic
Χαβα εκανε βρε, ηρεμηστε!!! (ετσι υποθετω δλδ)Mitsospaoki4 έγραψε: Κυρ 03 Αύγ 2025, 16:43 @Hayate
Έχεις μια ώρα να αποδείξεις τα λεγόμενα σου.
Διαφορετικά, τα λέγαμε..
- Κυρ 03 Αύγ 2025, 16:47
- Jump to forum
- Jump to topic
Σόρι κιόλας, αλλά το πρόβλημα δεν είναι το τρολάρισμα του Hayate αλλά ότι είναι τόσο εύθραυστο και σκατά το κλίμα που κάποιοι το θεώρησαν πιθανό και το πήραν σοβαρά
- Κυρ 03 Αύγ 2025, 16:50
- Jump to forum
- Jump to topic
Η πλάκα έχει και τα όρια της.
Δεν είναι όλες οι ώρες ίδιες.
Ειδικά εδώ μέσα υπάρχει κόσμος που ενημερώνεται για τα της ομάδας και λίγο πολύ τα νεύρα όλων μας μετά τις νέες μεταγραφικές καθυστερείς , είναι τεντωμένα.
Δεν είναι όλες οι ώρες ίδιες.
Ειδικά εδώ μέσα υπάρχει κόσμος που ενημερώνεται για τα της ομάδας και λίγο πολύ τα νεύρα όλων μας μετά τις νέες μεταγραφικές καθυστερείς , είναι τεντωμένα.
- Κυρ 03 Αύγ 2025, 17:05
- Jump to forum
- Jump to topic
Εχω καλο προαισθημα για αυτην την μεταγραφη. Εκτος ολων των αγωνιστικων προσοντων που αναφερθηκαν και χθες και την θεση Ελληνα στην λιστα, μην ξεχναμε οτι ειναι χρονια μουντιαλ και θα παλεψει σαν σκυλος για μια θεση.
Το "δανεικος" χτυπαει το καταλαβαινω αλλα αν ξεκλειδωνει τις υποθεσεις του χαφ και ...
Το "δανεικος" χτυπαει το καταλαβαινω αλλα αν ξεκλειδωνει τις υποθεσεις του χαφ και ...
- Κυρ 03 Αύγ 2025, 17:08
- Jump to forum
- Jump to topic
Θα δώσει o ΠΑΟΚ 4,5 εκατομμύρια ευρώ για 31χρονο παίκτη;
Μόνο αν κερδίσει ο Ιβάν το eurojackpot.
Μόνο αν κερδίσει ο Ιβάν το eurojackpot.
- Κυρ 03 Αύγ 2025, 18:08
- Jump to forum
- Jump to topic
Ποιος μίλησε για υπέρβαση στα 100 χρόνια? Με το μυαλό μας υποθέτουμε.
- Κυρ 03 Αύγ 2025, 18:10
- Jump to forum
- Jump to topic
Μετά από ποσους μήνες εξωτερικό ήρθα επιτέλους Ελλάδα και είμαι απόγευμα κάπου προς τρίτο πόδι, ωραίο απογευματάκι θάλασσα λουκούμι
Είδηση ότι ο ΠΑΟΚ είναι κοντά σε φορ που σε πολλούς τομείς καλύπτει πράγματα που θέλαμε. Καλά στοιχεία, καλά νούμερα, Έλληνας, θέλει να έρθει.
Δεν νομίζω ότι εν τέλει ...
Είδηση ότι ο ΠΑΟΚ είναι κοντά σε φορ που σε πολλούς τομείς καλύπτει πράγματα που θέλαμε. Καλά στοιχεία, καλά νούμερα, Έλληνας, θέλει να έρθει.
Δεν νομίζω ότι εν τέλει ...
- Κυρ 03 Αύγ 2025, 18:24
- Jump to forum
- Jump to topic
Άρα ο Ντεσερς ρε παιδιά που τα παστελωνει Σκωτία και έδινε 5 η χάρτινη είναι παικταράς, αλλά ο Γιακουμακης που βγήκε πρώτος σκόρερ σε Ολλανδία, Σκωτία και mvp στο mls δεν κάνει για βασικός;
Αν κι εγώ επειδή εμπιστεύομαι τον Ολλανδο, δεν αποκλείω να φύγει ο Τσαλοφ και να έρθει άλλος προς το τέλος ...
Αν κι εγώ επειδή εμπιστεύομαι τον Ολλανδο, δεν αποκλείω να φύγει ο Τσαλοφ και να έρθει άλλος προς το τέλος ...
- Κυρ 03 Αύγ 2025, 18:57
- Jump to forum
- Jump to topic
Του προπονητή του κάνει ο Γιακουμάκης;;
Τι θέλει ο προπονητής πρώτα από τον φορ ;
Πρεσινγκ και μαχητικότητα
Τα έχει αυτά; ΝΑΙ
Τι άλλο έχει;
Εύκολο γκολ και καλό κεφάλι
Τι δεν έχει σε καλό βαθμό;
Συνδυαστικό ποδόσφαιρο
Εγώ πιστεύω πως κάνει στον προπονητή σε έναν καλό βαθμό
Αν ...
- Κυρ 03 Αύγ 2025, 18:58
- Jump to forum
- Jump to topic
Εδώ θα είμαστε...ο Γιακουμάκης θα κλείσει πολλά σπίτια και εσείς που τον κράζετε του χρόνου το καλοκαίρι θα κράζετε την ΠΑΕ που δεν δίνει την ρήτρα. Ευτυχώς τα ποστ μένουν.