Η αναζήτηση βρήκε 301 εγγραφές
- Κυρ 07 Ιουν 2026, 09:30
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Νέα συνθήματα και προτάσεις για την κερκίδα
Ήθελα να ρωτήσω.Για το να σταματήσουν ή να περιοριστούν οι πανηγυρισμοί μπροστά στην 4 στο τέλος του κάθε αγώνα τι γνώμη έχετε .Έχει γίνει ήδη συζήτηση ,δεν ξέρω αν έχουν ακουστεί οι προτάσεις καποιων.ΚΑΙ δικια μου γνώμη είναι ότι θα αρκούσε μια αναγνώριση προς τον κόσμο και μετά με το μαχαίρι στα ...
- Κυρ 07 Ιουν 2026, 14:41
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2026
Καλές οι αλλαγές και οι προσλήψεις αλλά η ομάδα χρειάζεται και ένα προκαθορισμένο μπάτζετ για να προχωρήσει χωρίς κόψε - ράψε. Μικρό ή μεγάλο δεν έχει σημασία αρκεί να ξέρουν οι άνθρωποι που θα πατήσουν για να ξεκινήσουν.
Εχει ανακοινωθει κάπου το μπατζετ του οσφπ, ΠΑΟ, αεχ ????
Δε νομίζω ...
- Κυρ 07 Ιουν 2026, 21:42
- Jump to forum
- Jump to topic
Αν ήταν έτσι όλες οι ομάδες θα αγόραζαν παίχτες κάτω από 25
Μα το μεγαλύτερο μέρος των χρημάτων που κινούνται είναι για παίκτες κάτω των 27.
Από και και πέρα φυσικά και για πολύ καλές περιπτώσεις δίνονται χρήματα και για μεγαλύτερους παίκτες. Βέβαια οι θέσεις που ξοδεύονται τα λιγότερα ...
- Κυρ 07 Ιουν 2026, 23:15
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Εθνική Ελλάδος: Σκέψεις - Σχόλια - Γενική συζήτηση ΙΙ
Ωραίο παικτακι ο κυζηριδης παντως. Θα μου άρεσε σαν δεύτερο εξτρέμ να μπαίνει να κάνει τον ανακατωσούρα. Επισης μαρεσε ο Ζαφ όσο τον είδα σήμερα. Δεν είναι ότι έκανε κάτι ακραίο αλλά έχει μια αύρα λόγω της ποιότητας και του πάθους του που αλλάζει το τέμπο του αγώνα απευθείας. Κάντε λίγο υπομονή να ...
- Κυρ 07 Ιουν 2026, 23:21
- Jump to forum
- Jump to topic
Ναι, για τις ομάδες που δίνουν χρήματα, όχι για εμάς.
Με στραγάλια πληρώνει ο μπατίρης;
Είμαστε διατεθειμένοι να δώσουμε χρήματα; Τις τελευταίες μεταγραφικές περιόδους (με εξαίρεση τον Ζαφειρη) με δανεικούς και ελεύθερους τη βγάζουμε. Που δεν είναι κακό, δεν έχω πρόβλημα με αυτό.
Τις ...
- Δευ 08 Ιουν 2026, 14:16
- Jump to forum
- Jump to topic
Θα θυμηθούν οι μαλακες ότι είναι ΠΑΟΚ; Που έβγαλαν ανακοίνωση για την τεχνητή νοημοσύνη; Ουστ ρε, μακάρι να κλείσουν όλοι, δεν προσφέρουν τίποτα στον οργανισμό. Μη θυμηθώ τα περσινά.pagotatzis έγραψε: Δευ 08 Ιουν 2026, 13:38 Εγώ τολμώ να πω ότι αν χαθεί ο Γιαννούλης και προπάντων πάει στον γαύρο θα έχουμε την πρώτη αντίδραση Συνδέσμων !
- Δευ 08 Ιουν 2026, 15:29
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: 65. Γιάννης Κωνσταντέλιας
Μακάρι να ισχύει οτι αρνείται να πάει! Ποια εθνική και μαλακιες, ΜΟΝΟ ΠΑΟΚ ΡΕ ΧΑΒΟΥΖΑΙΟΙNeiros4 έγραψε: Δευ 08 Ιουν 2026, 15:23 τι ακριβως ισχυει με ντελια και εθνικη; Γιατι κατι εμαθε ειπε και ο κολκας το μεσημερι αλλα δεν ακουσα.
- Δευ 08 Ιουν 2026, 18:05
- Jump to forum
- Jump to topic
Αρα αν εχουμε 5-10 μυρια μπατζετ ΠΑΛΙ θα εχουμε το χαμηλοτερο απο τους 4, αρα ΠΑΛΙ θα χουμε τν απαιτηση απο τν Ραζβαν ή οποιον ερθει να τρυπησει ταβανι κλπ κλπ κλπ...Πολυ ωραια...Με βουνο μεγαλομετοχο να εχουμε ταβανι τα 10 μυρια, οταν τα τελευταια 5-6 χρονια εχουμε καμια 100ρια μυρια εσοδα απο ...
- Τρί 09 Ιουν 2026, 14:57
- Jump to forum
- Jump to topic
Με οποιονδήποτε από τους πρώτους 3 πέφτει το αεροδρόμιο. Τεράστια συμβόλαια όμως στις ομάδες τους άρα κοιτάξτε λίγο πιο κάτω.Ilka4 έγραψε: Τρί 09 Ιουν 2026, 14:52Panostas1995 έγραψε: Τρί 09 Ιουν 2026, 14:35Τρέχατε αδέρφια....
Transfermark/ ending contracts/ CB / 30+
![]()
- Τρί 09 Ιουν 2026, 15:08
- Jump to forum
- Jump to topic
Τα 4 για τον γιαννουλη αν το σκεφτείς είναι πολλά. Είναι σίγουρα όμως λιγότερα από αυτά που θα δινόταν τα επόμενα χρόνια για τους αντιγιαννουληδες μεχρι να βρεθεί κάτι εκλεκτό.
- Τρί 09 Ιουν 2026, 23:49
- Jump to forum
- Jump to topic
Ο αμπελ ειχε καταφερει να μην τον συμπαθουν αυτοι που μιλανε ιδια γλωσσα με αυτον. Μιλαμε για κατορθωμα οταν πας σε νεα δουλεια
Φυσιολογικό όταν είσαι βασικός και μετά χάνεις την θέση σου και ήσουν βασικός πριν μετά ξεκινάει η γκρίνια. Εγω πάντως την αγκαλιά του Τζολη δε θα την ξεχάσω ...
- Τετ 10 Ιουν 2026, 16:04
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Αγησίλαος Τουμαζάτος - CEO
Δεν υπάρχει σωτηρία για τον λαό του ΠΑΟΚ στα σοσιαλ. Δίνω τον αγώνα μου στο X αλλά είμαι απελπιστικά μόνος 😂😂
Μην ασχολείσαι ρε αδερφέ. Η πλειοψηφία από αυτούς είναι τρολακια φεικ προφίλ που απλά θέλουν να την πούνε στον σαββιδη, 12χρονα που ξέρουν για τον ΠΑΟΚ μέσω τικτοκ, 70+ άτομα που έμαθαν ...
- Τετ 10 Ιουν 2026, 16:09
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Razvan Lucescu VI
Ασέβεια απέναντι στο καλύτερο προπονητή της ιστορίας σου και πολύ κακό τάιμινγκ για τέτοια αλλαγή. Από όταν τελείωσε η χρονιά φώναζα ότι θα στηρίξουμε ότι επιλογή και να κάνετε, απλά δείξτε σιγουριά και εμπιστοσύνη στην επιλογή σας. Κάνατε ακριβώς το αντίθετο, 50-50 μέχρι να αρχίσει η προετοιμασία ...
- Τετ 10 Ιουν 2026, 20:25
- Jump to forum
- Jump to topic
Αν η ομάδα έφευγε αύριο για προετοιμασία δεν θα είχε
βασικό σέντερ φορ
βασικό αριστερό εξτρέμ, ούτε αναπληρωματικο
θα είχε μόνο δύο βασικούς σέντερ μπακ
μόνο δύο βασικούς χαφ
μόνο έναν αναπληρωματικο αριστερό μπακ
Προφανώς στο αεροπλάνο θα μπει και ανάλογος προπονητής......
Το θέμα είναι ότι ...
- Τετ 10 Ιουν 2026, 20:27
- Jump to forum
- Jump to topic
Πως γίνεται απ το να ζητάμε νέο 5ετες τον χειμώνα να σε αποχαιρετάμε λίγους μήνες μετά ρε ραζβαναρε; Πάντα πιστός σου ακόμα και όταν όλοι σε αμφισβητούσαν. Ευχαριστούμε για όλα και ξες εσύ, ραντεβού στη Νέα Τούμπα.