Η αναζήτηση βρήκε 301 εγγραφές

Return

από margas
Πέμ 04 Ιουν 2026, 14:09
Jump to forum
Jump to topic

Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2026

Πίστη σε τι; Εδώ δεν ξέρουμε αν εχουμε ακόμα προπονητή. Μπορεί να έχουμε, αλλά κανένας δεν σκέφτηκε να μας το πει. Και όραμα και πλάνο μπορεί να υπάρχει αλλά πάλι κανένας δεν σκέφτηκε να μας το παρουσιάσει.

Γιατί ως γνωστών σε όλες τις υπόλοιπες ομάδες βγάζουν ανακοινώσεις ότι έχουν προπονητή ...
από margas
Πέμ 04 Ιουν 2026, 14:28
Jump to forum
Jump to topic

Re: Μεταγραφές Basketball 2026-2027

Είναι παράλογο να διαβάζουμε ακόμα για KPJ εδώ μέσα. Αρχικά ο παίκτης προέρχεται από τραυματισμό και επέμβαση στο γόνατο και η αποθεραπεία του θα κρατήσει μέχρι τον Αύγουστο σίγουρα. Δεν ξες πως επιστρέφει ένας παίκτης μετά από τραυματισμό εκεί.

Πέρα από αυτό μετά τη σεζόν που έκανε το επόμενο του ...
από margas
Πέμ 04 Ιουν 2026, 14:32
Jump to forum
Jump to topic

Re: Razvan Lucescu VI

Μεγάλο φάουλ της ΠΑΕ αν δεν έχει ξεκαθαρίσει το τι πραγματικά θέλει. Όσα νεύρα και να είχα με τον Ραζβαν μετά από αυτό το τέλος, θα στήριζα την απόφαση της ΠΑΕ όποια και να ήταν. Μου έφτανε να ξέρω πως πήρε μια απόφαση και θα την πίστευε στο 100%, είτε με κάποιον άλλον, είτε με λουτσο. Αυτό που ...
από margas
Πέμ 04 Ιουν 2026, 14:34
Jump to forum
Jump to topic

Re: NBA πριν τώρα και μετά....

Ποιον δίνετε φαβορι; Γυρνάει μετά από τέτοιο μπρέικ η σειρά; Ομαδάρα οι Νικς πάντως. Οι σπερς αν δεν κάνει τοπ εμφάνιση ο γουεμπυ δεν τους φτάνουν.
από margas
Πέμ 04 Ιουν 2026, 17:00
Jump to forum
Jump to topic

Re: Ποιον παίκτη θα θέλατε να αποκτήσει η ΠΑΟΚΑΡΑ; III

Λέμε που λέμε ότι μας κατέβει εδώ, ας πω κι εγώ το δικό μου. Πέρσι στο τόπικ αυτό είχα ζητήσει τον Καρθέδο ως τον επόμενο προπονητή. Φέτος θα το πάω αλλού. Εδώ και 2 δεκαετίες, μερικοί από τους κορυφαίους προπονητές έχουν ένα κοινό δημογραφικό: Είναι όλοι τους Ισπανοί, πρώην χαφ, με ρόλο system ...
από margas
Πέμ 04 Ιουν 2026, 17:13
Jump to forum
Jump to topic

Re: NBA πριν τώρα και μετά....

Ποιον δίνετε φαβορι; Γυρνάει μετά από τέτοιο μπρέικ η σειρά; Ομαδάρα οι Νικς πάντως. Οι σπερς αν δεν κάνει τοπ εμφάνιση ο γουεμπυ δεν τους φτάνουν.

Δεν υπάρχουν φαβορί φίλε Margas τα έχουμε δει όλα απο παιχνιδι σε παιχνίδι. Άλλοτε διαβαζεις τιτλους σκούπισαν οι μεν σκούπισαν οι δε. Υπάρχουν ...
από margas
Πέμ 04 Ιουν 2026, 17:16
Jump to forum
Jump to topic

Ναι παιδιά έχει 0% να γίνει, το λέω πολύ πολύ ενδεικτικά ως μια κατεύθυνση που θα μου άρεσε να κινηθούμε.

Απλά @margas να υπενθυμίσω ότι ο Τσάβι ξεκίνησε από το Κατάρ. Εντελώς θεωρητικά πάντα, αν έδινες σε έναν τέτοιο ποδοσφαιράνθρωπο την δυνατότητα το πρώτο του βήμα να είναι ο πρωταθλητισμός σε ...
από margas
Πέμ 04 Ιουν 2026, 17:24
Jump to forum
Jump to topic

Re: Razvan Lucescu VI

Μεγάλο φάουλ της ΠΑΕ αν δεν έχει ξεκαθαρίσει το τι πραγματικά θέλει. Όσα νεύρα και να είχα με τον Ραζβαν μετά από αυτό το τέλος, θα στήριζα την απόφαση της ΠΑΕ όποια και να ήταν. Μου έφτανε να ξέρω πως πήρε μια απόφαση και θα την πίστευε στο 100%, είτε με κάποιον άλλον, είτε με λουτσο. Αυτό που ...
από margas
Πέμ 04 Ιουν 2026, 22:08
Jump to forum
Jump to topic

Re: Ιβάν Σαββίδης VII

Καμία χρονιά δεν είναι χαμένη αν έχεις κάνει βήματα μπροστά. Όταν στο τέλος της χρονιάς είσαι ακριβώς εκεί που ήσουν στην έναρξη της ή και χειρότερα τότε είναι χαμένη .

Όταν μιλάμε για σωστά πρότζεκτ μπορεί μια χρονιά να τα πας τελείως χάλια ή να πάνε όλα στραβά (όπως φέτος) αλλά αν πιστεύεις ...
από margas
Πέμ 04 Ιουν 2026, 22:25
Jump to forum
Jump to topic

https://www.transfermarkt.com/taha-ali/profil/spieler/731771
Μπήκε στο φιλικό της εθνικής και άλλαξε την ροή του παιχνιδιού, ειδικά στην επιθετική λειτουργία της Σουηδίας στην οποία ήταν κομβικός.
Στο ματς της Τούμπας πριν δύο χρόνια ήταν από αυτούς που ξεχώρισαν, και ας έπαιξε ως αλλαγή.
Γιατί να ...
από margas
Πέμ 04 Ιουν 2026, 22:56
Jump to forum
Jump to topic

https://www.transfermarkt.com/manu-silva/profil/spieler/699592

Παραπλησιο χαφ με Μειτε (με πλεονεκτηματα και μειονεκτηματα σε σχεση με τον Γαλλο),αρχες της προηγουμενης χρονιας επαθε χιαστο,γυρισε και επαιξε λιγα λεπτα στο τελος αυτης της σεζον.Δεν ξερω αν την σεζον που ερχεται βρει χωρο στην ...
από margas
Σάβ 06 Ιουν 2026, 00:14
Jump to forum
Jump to topic

Re: ΑΣ Π.Α.Ο.Κ. Σχολιασμός και Προτάσεις

gergeo4 έγραψε: Σάβ 06 Ιουν 2026, 00:05 Δημιουργώ την συγκεκριμένη ενότητα με σκοπό να ανταλλαξουμε απόψεις σχετικά με όλη τη λειτουργια,αλλαγες που πρέπει να γινουν.
Επισης ειναι και ευκαιρία να τα πουμε πιο διεξοδικά οσοι ειμαστε ενεργά μέλη στον ΑΣ.
Δεν έχει να πούμε και πολλά.

Π**ΛΟ ΟΛΟΙ!
από margas
Κυρ 07 Ιουν 2026, 01:04
Jump to forum
Jump to topic

Re: Léo Matos - Αθλητικός Διευθυντής

Όταν πίνεις γίνεσαι γαματοσσσς…

Καλώς ήρθες πίσω ρε παικτουρα, το πάθος σου να είχαν όλα τα λιμα που φόρεσαν την πιο βαριά φανέλα όλου του κόσμου όλα αυτά τα χρόνια. Οπως οργώνατε τα γήπεδα με τον αντρε, ήρθε η ώρα να οργώσετε και τα γραφεία.

Παικτουραααα καυλιαρη
από margas
Κυρ 07 Ιουν 2026, 02:33
Jump to forum
Jump to topic

Re: Αντρέ Βιεϊρίνια - Τεχνικός Διευθυντής

Έβαλα να δω πριν λίγο το ντοκιμαντέρ των μπεταραδων.

Μαλακες, υπάρχει πιο συγκινητική στιγμή απ τον αντρε να μπαίνει τραυματίας στο 90 και όλο το γήπεδο να σιεται φωνάζοντας το όνομα του; Όσες στιγμές και αν έχω ζήσει με αυτή την ομάδα, νομίζω αυτή μου χει μείνει χαραγμένη πιο πολύ από όλες. Οπότε ...
από margas
Κυρ 07 Ιουν 2026, 09:16
Jump to forum
Jump to topic

Re: Μεταγραφές Basketball 2026-2027

Πάντως για τον χατζινς δεν μπορώ να καταλάβω την αρνητικότητα. Εγώ είδα έναν παίκτη που ξέρει να μοιράζει τη μπάλα, έχει το ένας με έναν και έχει ελάχιστα λάθη ανά παιχνίδι. Θα προτιμούσα είναι η αλήθεια να μείνει ο μπεβ, αλλά προσωπικά δε με χαλάει και ο χατζινς που πέρα απ το ύψος του δε βλέπω ...