Πάλι βγήκε ο κολκας σήμερα και είπε ότι δεν είναι σίγουρος για τον προπονητή. Τα ακούω γελοία όλα αυτά. Αν ήταν να φύγει, θα είχε φύγει ήδη. Αν ισχύει ότι ακόμα ψάχνουν, βλέπω να χάνουμε και την Ευρώπη ακόμα κι αν έρθει ο Ζιντάν.
Πάμε ρε όπως ξέρουμε 10 χρόνια τώρα και φέρτε έναν σοβαρό ΤΔ να γίνει ...
Η αναζήτηση βρήκε 301 εγγραφές
- Τρί 02 Ιουν 2026, 17:12
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2026
Κάπου διάβασα ότι ο Σβαμπ δεν ενδιαφέρεται να έρθει Ελλάδα λόγω οικογένειας πλέον (ίσως να αναφερόντουσαν σαν ποδοσφαιριστής)
Εγώ ξέρω απ τον ίδιο ότι η μισή του ζωή είναι το ποδόσφαιρο και η άλλη μισή το σκι. Σκι και Ελλάδα μαζί δεν πολυπανε ειδικά μετά την αύξηση της θερμοκρασίας, άρα όντως ...
- Τρί 02 Ιουν 2026, 19:23
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Ιβάν Σαββίδης VII
Από την στιγμή που ψήφισες υπέρ λανουα, σημαίνει όλα καλά φέτος με την διαιτησία.
Αν αυτό θεωρείς σωστό για τον ΠΑΟΚ, καλά έκανες.
Εγω διαφωνώ και προσωπικά του χρόνου θα παρακολουθώ από απόσταση. Δεν θα μαλώνω εγώ με όλον τον κόσμο από τα νεύρα μου γτ σφυρίζουν ανύπαρκτο φάουλ στον ...
- Τρί 02 Ιουν 2026, 20:27
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: NBA πριν τώρα και μετά....
Βγήκε ο Γιάννης λέει θα παραμείνει στους μπακς…
Είναι καταστροφικό για αυτήν την παικταρα να τρώει τα χρόνια του εκεί, αλλά έχει βολέψει όλη την οικογένεια πλέον δεν τον συμφέρει να φύγει. Ποιος θα πάρει άλλους 2 παίκτες χωρίς λόγο για ψυχολογική υποστήριξη;
Είναι καταστροφικό για αυτήν την παικταρα να τρώει τα χρόνια του εκεί, αλλά έχει βολέψει όλη την οικογένεια πλέον δεν τον συμφέρει να φύγει. Ποιος θα πάρει άλλους 2 παίκτες χωρίς λόγο για ψυχολογική υποστήριξη;
- Τρί 02 Ιουν 2026, 20:33
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Ιβάν Σαββίδης VII
Τη διατησια και την ανοχη στο ξυλο του βαζελου με τους τραυματιες στην κανονικη διαρκεια του πρωταθλήματος το προσπερνας δηλαδη. Και το ακυρωθεν γκολ του Κωνσταντελια και τοσες αλλες φασεις κατα τη διαρκεια του Πρωταθληματος επισης.
Οκ, αποψη σου.
Αλλοι πιστευουν οτι ο ΕΠΟτζης συνεχιζει την ...
- Τρί 02 Ιουν 2026, 20:47
- Jump to forum
- Jump to topic
Κάθε ευρώ που σώζουμε αυτή τη χρονιά είναι υπερπολύτιμο. Εμένα δε με πειράζει να διαπραγματευόμαστε μέχρι τη διορία και αν δεν τους έχουμε πείσει να δώσουμε έστω λιγότερα από τα 4 που ζητάνε.
Πριν που τα έψαχνα λίγο, με γρηγορους υπολογισμούς ήμασταν πάνω απ το 80% στα έσοδα-έξοδα, ενώ η ΟΥΕΦΑ ...
Πριν που τα έψαχνα λίγο, με γρηγορους υπολογισμούς ήμασταν πάνω απ το 80% στα έσοδα-έξοδα, ενώ η ΟΥΕΦΑ ...
- Τρί 02 Ιουν 2026, 22:15
- Jump to forum
- Jump to topic
Συμφωνώ φίλε
Θα ήθελα Γιακουμάκη+ έναν καλύτερο και τον Μύθου !
Με τα νούμερα που έκανε ο Γερεμεγιεφ άνετα τον πουλάς!
Να σου αντιστρέψω την ερώτηση?
Αν ήξερες ότι ο Μύθου θα δουλευτεί και θα καθιερωθεί σαν δεύτερος, με τα νούμερα που έκανε ο Γερεμέγιεφ τον αγόραζες σαν τρίτο;
Μην ξεχνάς ...
- Τρί 02 Ιουν 2026, 22:23
- Jump to forum
- Jump to topic
Κάθε ευρώ που σώζουμε αυτή τη χρονιά είναι υπερπολύτιμο. Εμένα δε με πειράζει να διαπραγματευόμαστε μέχρι τη διορία και αν δεν τους έχουμε πείσει να δώσουμε έστω λιγότερα από τα 4 που ζητάνε.
- Τρί 02 Ιουν 2026, 22:35
- Jump to forum
- Jump to topic
Μου φαίνεται λίγο ακραίο σενάριο από πολλές απόψεις, αλλά σίγουρα δε με χαλάει.
- Τετ 03 Ιουν 2026, 13:45
- Jump to forum
- Jump to topic
παλι ελευθεροι δηλ . αγορα 1-2 μυρρια και συμβολαιο 400.000 δεν υπαρχει μαλλον 23-25 ετων . ας το ξεχασουμε παμε σε γερολυκους του ροκ
Αδερφέ με αγορά 1-2 μυρια και 400χιλ συμβόλαιο το καλύτερο που μπορείς να πάρεις είναι ένα κράμα Γιάννη καργα με Ιβαν νασμπεργκ. Πέρα από αυτό το 29χρονο στόπερ ...
- Τετ 03 Ιουν 2026, 19:07
- Jump to forum
- Jump to topic
Για Γιαννούλη αυτό που ισχύει αυτή τη στιγμή είναι η προσφορά μας ακόμα κοντά στα 2εκ (ο οσφπ δίνει 3εκ) και υπήξε ενδιαφέρων και από Ιταλία αλλά ο παίκτης θέλει Ελλάδα και ΠΑΟΚ, αν δεν φτάσουμε τα 3 κλείνει στον ολυμπιακό.
Δηλαδή ποιο το νόημα να μην τα δίνουμε και να περιμένουμε; Θεωρητικά ...
- Τετ 03 Ιουν 2026, 19:54
- Jump to forum
- Jump to topic
Ίσως, αν και δε μου πέφτει λόγος, να ήταν καλύτερα να γινόταν κάποιο τόπικ, που θα λεγόταν πχ ''αντι-Σαββίδης''*, να μπαίνει εκεί να ξεσπαθώνει τον γκαϊλέ του ο καθένας, ούτως ώστε να μη γίνεται της πτνς σε όλα τα υπόλοιπα θέματα, όπου και για την τρύπα του όζοντος φταίει κατά κανόνα αυτός ...
- Τετ 03 Ιουν 2026, 21:21
- Jump to forum
- Jump to topic
Έχω μια αίσθηση ότι μπροστά θα περιμένουμε μέχρι τέλους και ανάλογα που θα παίζουμε να δούμε κάτι καλό. Νιώθω ότι την θέση του σέντερ φορ θα καλυφτεί με Γιακουμάκη Μύθου Γερεμεγιεφ και το κερασάκι θα είναι ο Τζήμας δανεικός .Μεσοεπιθετικά Ζιβκοβιτς,Ταισον,Ντεσποντοφ,Ντέλιας ,Πέλκας,Χατσιδης ...
- Τετ 03 Ιουν 2026, 21:22
- Jump to forum
- Jump to topic
Μην ξεχνάτε αριστερα τον Γκόμεζ.
Αλμπαθετε βασικός έπαιζε. Συγκρίνεται με Αουσμπουργκ
Και το αριστερό μπακ της ΜΠΑΜ σεζοναρα έκανε ίσως να αξίζει να τον δοκιμάσουμε σαν δεύτερο. 4 σερί ανόδους έκανε, μην υποτιμάτε τη δυναμική της ομάδας, συγκρίνεται με τη λειβαδια.
Σορρυ για την ειρωνεία ...
- Τετ 03 Ιουν 2026, 21:24
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: 21. Baba Rahman
Το να ψάχνεις Ζίβκοβιτς για να αξιοποιήσεις τον Μπάμπα είναι σαν να ψάχνεις Πόρσε γιατί σου κάνανε δώρο τα πατάκια......
Ομαδικό άθλημα είναι το ποδόσφαιρο, η ομάδα κάνει τον παίκτη, όχι ο παίκτης την ομάδα. Τον ντανι αλβες και τον καφου να έχεις, αν το εξτρέμ μπροστά τους δε παίζει άμυνα, με ...