Η αναζήτηση βρήκε 506 εγγραφές

Return

από aivas19
Σάβ 30 Αύγ 2025, 22:26
Jump to forum
Jump to topic

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού V

SCIFO έγραψε: Σάβ 30 Αύγ 2025, 22:15 το αγορι μας με το 42 και μέσα αριστερά όλο το ματς και
χωρίς περιγραφή

Ευχαριστουμε

Μου αρεσει που παιζει χαμηλα κοντα στην αμυνα, αρα θα απελευθερωσει Οζντοεφ και Καμαρα. Δεν κουβαλαει μπαλα αλλα οκ με τη Λατσιο παιζανε, δεν κανανε κυκλοφορια
από Outsider1926
Κυρ 31 Αύγ 2025, 02:28
Jump to forum
Jump to topic

το αγορι μας με το 42 και μέσα αριστερά όλο το ματς και
χωρίς περιγραφή

https://youtu.be/pWvE5Lof7MU?si=4noSA6GkMlQ3FZzR

Ωραίος φίλε, εμένα προσωπικά μου αρέσει πολύ αυτός ο παίκτης, έχει πολύ καλή τεχνική, πολύ γρήγορη σκέψη και πάσα. Παρότι δεν είναι σοφτ, δεν του είναι πολύ εύκολο να ...
από Unpsofable78
Κυρ 31 Αύγ 2025, 22:41
Jump to forum
Jump to topic

Ο Ιβανούσετς είναι πιο πίσω από όλους αυτή την στιγμή σε φυσική κατάσταση και φόρμα. Πριν έρθει σε μας τα περισσότερα ματς τα είχε αριστερό εξτρεμ. Είναι εξτρεμοδεκα. Το ξέραμε αυτό πριν έρθει. Υπάρχει και ο Ταισον που όλοι ξέρουμε τι μπορεί να δώσει. Μπορούν να παίξουν εκεί, Ντελιας, Πελκας και ...
από Dimitris_L4
Δευ 01 Σεπ 2025, 20:17
Jump to forum
Jump to topic

οκ φιλε δικιο εχεις σταματαω το ΔΟΥΛΕΜΑ...Ξεπερασα τα ορια..μπορει καποιος μοντ να σ πει κατα ποσο ριχνω δουλεμα γτ ειδε κ συνομιλιες..Τεσπα τελευταια φορα απανταω σε τετοια μηνυματα, δν εχω να αποδειξω κτ..το απεδειξα εκει που επρεπε..Σας υποσχεθηκα απο το Σαββατο οτι μολις τελειωσει η μεταγραφικη ...
από Equalizer
Τρί 02 Σεπ 2025, 15:50
Jump to forum
Jump to topic

Νομίζω είναι εμφανές τόσο τι συμβαίνει όσο και για τι συμβαίνει

Υπομονή και θα φανεί αν θα πετύχει η προσπάθεια
από prist64
Τρί 02 Σεπ 2025, 16:48
Jump to forum
Jump to topic

ολοι εδω μεσα κανουνε ρεπορταζ?
από Maklaz
Τετ 03 Σεπ 2025, 09:47
Jump to forum
Jump to topic

Η μεταγραφή του στον ΠΑΟΚ Θεσσαλονίκης μπλοκαρίστηκε για θέματα επιλεξιμότητας στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις.
https://twitter.com/voixgabonaises/status/1963140055947497766

και μέσα στην σελίδα τους αναφέρει τα εξής
Σε μια νέα απεικόνιση των πολυπλοκοτήτων των οικονομικών συναλλαγών στο μοντέρνο ...
από fossa
Τετ 17 Δεκ 2025, 01:22
Jump to forum
Jump to topic

Re: Μεταγραφές χειμώνα 2026

Όπως τα γράφεις SCIFO
Πολύ χαλαρά γράφουν πολλοί "έλα μωρέ για ένα εικοσάλεπτο θα είναι τριτοτέταρτος φορ"
Σοβαρά;
Στα κρίσιμα παιχνίδια με Λουντογκόρετς, Ατρόμητο,.βάζελο (ακόμα και με το Μαρκό στο κύπελλο είναι κρίσιμο) πας με Τσάλοφ, Μύθου γιατί αυτά είναι τα δευτεροτρίτα σου φορ.
Στο σημερινό ...
από trouman
Τετ 17 Δεκ 2025, 23:04
Jump to forum
Jump to topic

Πολλά δίκια, πολλοί έχουν να λένε και να πιστεύουν όλα αυτά.

Έχω μια απορία όμως , πραγματικά, στη ζωή σας έτσι αντιμετωπίζετε τους ανθρώπους δίπλα σας, οικογένεια, φίλους, συνεργάτες, γείτονες κι ό,τι άλλο θέτε βάλτε..όπως τους ανθρώπους της ομάδας (που αγαπάμε;);

Έτσι αυτή η αρνητικίλα, η εύκολη ...
από joshua
Πέμ 18 Δεκ 2025, 08:17
Jump to forum
Jump to topic

Προς φιλους που γκρινιαζουν...Εχουμε επισημανει ενα σκασμο φορες καποιοι τις παθογενειες του διδυμου Ιβαν - Ραζβαν ,οσον αφορα τον σχεδιασμο καθε φορα της ομαδας. Παθογενειες που φρεναρουν συνεχως την εξελιξη της, ακομα και οταν σε πεισμα αυτων ,τρυπαει το ταβανι της και φτανει σε επιτυχιες οπως ...
από tolis14
Δευ 22 Δεκ 2025, 21:42
Jump to forum
Jump to topic

Εγώ πάλι ξέρω ότι στο τέλος θα το σηκώσουμε και πάλι και του χρόνου τέτοιο καιρό θα διαβάζουμε ξανά ότι το πρωτάθλημα ήταν τυχερό / συγκυριακό / σύμπτωση και ότι ο σχεδιασμός ήταν κακός αφού δεν είχαμε παικταραδες όπως οι 3 του ΠΟΚ
από Blackgr4
Δευ 22 Δεκ 2025, 21:59
Jump to forum
Jump to topic

Φυσικά δεν μπορούμε να ξέρουμε πως θα εξελιχθεί κάθε μεταγραφή. Για όνομα του Θεού δηλαδή.
Από κει και πέρα δικαίωμα στην άποψη έχουμε όλοι μας. Δικαίωμα, στο να την επιβάλουμε στους άλλους, όχι δεν έχουμε.
Όσοι χαρήκατε με τη προσθήκη Γερεμέγιεφ και με τη προοπτική να πάρουμε για βασικό στόπερ ...
από loukas karadimos
Τετ 24 Δεκ 2025, 06:44
Jump to forum
Jump to topic

καλημερα και χρονια πολλα σε ολους

απο προσωπο φιλικα προσκειμενο στον παιχτη χθες εμαθα οτι του Γιαννουλη υπαρχει, οτι εκλεισε μου ειπαν, εγω θα πω οτι ειναι υπαρκτο. με καθε επιφυλαξη

καλες γιορτες
από Γερασίμου
Τετ 24 Δεκ 2025, 21:00
Jump to forum
Jump to topic

Φέτος τα Χριστούγεννα ας γίνει μία ιδιόμορφη συνάντηση του Κάρολου Ντίκενς με τον Χανς Κρίστιαν Άντερσεν, για να μην παγώσει στον δρόμο το κοριτσάκι με τα σπίρτα, για να μπει ο μολυβένιος στρατιώτης στο σπίτι κάθε φτωχού ή ορφανού παιδιού και για να γίνει καλά ο μικρός Τίμμυ.
Να μπει στο σπίτι μας ...