Και μόνο που δεν θα έχουμε το άγχος μέχρι τελευταία στιγμή, για το αν θα έχουμε 4 κανονικά μπακ, χαίρομαι.
Πιστεύω ότι θα μας βγει ο παίκτης, αλλά σε καμία περίπτωση δεν είναι το μπακ που θα κάνει την διαφορά βάσει βιογραφικού. Τώρα αν υπάρξει κάποια άλλη βόμβα τελευταία μέρα των μεταγραφών ...
Η αναζήτηση βρήκε 134 εγγραφές
- Τετ 27 Αύγ 2025, 19:32
- Jump to forum
- Jump to topic
- Τετ 27 Αύγ 2025, 19:37
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού V
Αν θεωρείς πως δεν βοηθάνε τα παιδιά μπορείς να πατήσεις ignore πάντως..άσε εμάς να τους διαβάζουμε..MikeStr4 έγραψε: Τετ 27 Αύγ 2025, 19:00 Οι insiders που ένα καλοκαίρι δεν έχουν πετύχει λεωφορείο στα 2 μέτρα - του blackzone τι έχουν να πουν ;;;
- Τετ 27 Αύγ 2025, 20:21
- Jump to forum
- Jump to topic
Παιδιά αν θεωρείται τους παίκτες μετριάτζες γκρινιάξτε αλλά όχι έξτρα γκρίνια επειδή είναι ΚΑΙ δανεικοί. Δηλαδή τι θέλατε, μετριάτζες με κλειστό τετραετές?
- Τετ 27 Αύγ 2025, 22:46
- Jump to forum
- Jump to topic
Με Ιταλο κ Κολομβιανο,εγω ειμαι ευχαριστημενος αν κλεισουν τελικα.Αν μερικοι περιμενατε Μαυροπανο κ Μορο δικο σας προβλημα,μη κοιμηθειτε αποψε απο την στεναχωρια σας.
BALANCE is the most important λεει συνεχως ενας γραφικος σοφος.
BALANCE is the most important λεει συνεχως ενας γραφικος σοφος.
- Τετ 27 Αύγ 2025, 22:52
- Jump to forum
- Jump to topic
Δεν ξερω κατα ποσο θα πιασουν οι νεοι παικτες φετος,αλλα ολες οι κινησεις που γινονται δειχνουν μεγαλυτερη σοβαροτητα απο αλλες χρονιες.
- Σάβ 30 Αύγ 2025, 11:33
- Jump to forum
- Jump to topic
Προφανώς και έχει αποφασιστεί ότι το βασικό μας δίδυμο στα στόπερ είναι οι Μιχαηλιδης Κετζιορα, τρίτος δείχνει ο έμπειρος Λοβρεν να είναι αξιοπρεπής και υπάρχει και ο Μπαταούλας. Επομένως πήγαν στη λογική παίρνουμε έναν παίκτη για συμπλήρωμα και αν μας βγει έχει καλώς. Προτίμησαν λοιπόν το μπατζετ ...
- Σάβ 30 Αύγ 2025, 11:41
- Jump to forum
- Jump to topic
Μπορει καποιος να μας εξηγησει γιατι ενω ηξερε η παε τα κενα στις θεσεις φορ και αμυντικου εδω και 9 μηνες!! καταληξαμε σε δανεικους??
Το ιδιο και στο χαφ απ οτι λενε (ζαφειρης θα ερθει τον ιανουαριο), ενω αν παρουμε τριτο φορ μαλλον και αυτος παει για δανεικος!
Εγώ είμαι εδώ για σένα φίλε ...
- Σάβ 30 Αύγ 2025, 15:22
- Jump to forum
- Jump to topic
Πολυ λαητ μου φαινεται ο Μπιανκο,θα μπορεσει να αντεπεξελθει στο πολυ σκληρο μας πρωταθλημα με δυαδα στα χαφ;Στα υπολοιπα φαινεται ενδιαφερουσα περιπτωση σε ωραια ηλικια.
Νομίζω ότι στα χαφ υπάρχει στόχευση σε παίκτες που τρέχουν πολύ, καλύπτουν χώρους και μπορούν να μεταβιβάσουν την μπάλα με ...
- Σάβ 30 Αύγ 2025, 15:35
- Jump to forum
- Jump to topic
Mezzala, αριστερός εσωτερικός.
Αυτή είναι η καλή του θέση.
Δεν θα με κάνει καθόλου εντύπωση, ειδικά από τον Γενάρη και μετά να δούμε 3άδα στο κέντρο στα δύσκολα ματς με Μειτε ως DLP και Bianco, Ζαφ ως mezzala δεξιά αριστερά.
Είναι λάτρης του Ιταλικού ποδοσφαίρου ο Ραζβάν άλλωστε.
Βεβαια ...
- Σάβ 30 Αύγ 2025, 22:26
- Jump to forum
- Jump to topic
ΕυχαριστουμεSCIFO έγραψε: Σάβ 30 Αύγ 2025, 22:15 το αγορι μας με το 42 και μέσα αριστερά όλο το ματς και
χωρίς περιγραφή
Μου αρεσει που παιζει χαμηλα κοντα στην αμυνα, αρα θα απελευθερωσει Οζντοεφ και Καμαρα. Δεν κουβαλαει μπαλα αλλα οκ με τη Λατσιο παιζανε, δεν κανανε κυκλοφορια
- Κυρ 31 Αύγ 2025, 02:28
- Jump to forum
- Jump to topic
το αγορι μας με το 42 και μέσα αριστερά όλο το ματς και
χωρίς περιγραφή
https://youtu.be/pWvE5Lof7MU?si=4noSA6GkMlQ3FZzR
Ωραίος φίλε, εμένα προσωπικά μου αρέσει πολύ αυτός ο παίκτης, έχει πολύ καλή τεχνική, πολύ γρήγορη σκέψη και πάσα. Παρότι δεν είναι σοφτ, δεν του είναι πολύ εύκολο να ...
- Κυρ 31 Αύγ 2025, 22:41
- Jump to forum
- Jump to topic
Ο Ιβανούσετς είναι πιο πίσω από όλους αυτή την στιγμή σε φυσική κατάσταση και φόρμα. Πριν έρθει σε μας τα περισσότερα ματς τα είχε αριστερό εξτρεμ. Είναι εξτρεμοδεκα. Το ξέραμε αυτό πριν έρθει. Υπάρχει και ο Ταισον που όλοι ξέρουμε τι μπορεί να δώσει. Μπορούν να παίξουν εκεί, Ντελιας, Πελκας και ...
- Δευ 01 Σεπ 2025, 20:17
- Jump to forum
- Jump to topic
οκ φιλε δικιο εχεις σταματαω το ΔΟΥΛΕΜΑ...Ξεπερασα τα ορια..μπορει καποιος μοντ να σ πει κατα ποσο ριχνω δουλεμα γτ ειδε κ συνομιλιες..Τεσπα τελευταια φορα απανταω σε τετοια μηνυματα, δν εχω να αποδειξω κτ..το απεδειξα εκει που επρεπε..Σας υποσχεθηκα απο το Σαββατο οτι μολις τελειωσει η μεταγραφικη ...
- Τρί 02 Σεπ 2025, 15:50
- Jump to forum
- Jump to topic
Νομίζω είναι εμφανές τόσο τι συμβαίνει όσο και για τι συμβαίνει
Υπομονή και θα φανεί αν θα πετύχει η προσπάθεια
Υπομονή και θα φανεί αν θα πετύχει η προσπάθεια
- Τρί 02 Σεπ 2025, 16:48
- Jump to forum
- Jump to topic
ολοι εδω μεσα κανουνε ρεπορταζ?