Η αναζήτηση βρήκε 121 εγγραφές
- Σάβ 30 Αύγ 2025, 15:35
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού V
Mezzala, αριστερός εσωτερικός.
Αυτή είναι η καλή του θέση.
Δεν θα με κάνει καθόλου εντύπωση, ειδικά από τον Γενάρη και μετά να δούμε 3άδα στο κέντρο στα δύσκολα ματς με Μειτε ως DLP και Bianco, Ζαφ ως mezzala δεξιά αριστερά.
Είναι λάτρης του Ιταλικού ποδοσφαίρου ο Ραζβάν άλλωστε.
Βεβαια ...
- Σάβ 30 Αύγ 2025, 22:26
- Jump to forum
- Jump to topic
ΕυχαριστουμεSCIFO έγραψε: Σάβ 30 Αύγ 2025, 22:15 το αγορι μας με το 42 και μέσα αριστερά όλο το ματς και
χωρίς περιγραφή
Μου αρεσει που παιζει χαμηλα κοντα στην αμυνα, αρα θα απελευθερωσει Οζντοεφ και Καμαρα. Δεν κουβαλαει μπαλα αλλα οκ με τη Λατσιο παιζανε, δεν κανανε κυκλοφορια
- Κυρ 31 Αύγ 2025, 02:28
- Jump to forum
- Jump to topic
το αγορι μας με το 42 και μέσα αριστερά όλο το ματς και
χωρίς περιγραφή
https://youtu.be/pWvE5Lof7MU?si=4noSA6GkMlQ3FZzR
Ωραίος φίλε, εμένα προσωπικά μου αρέσει πολύ αυτός ο παίκτης, έχει πολύ καλή τεχνική, πολύ γρήγορη σκέψη και πάσα. Παρότι δεν είναι σοφτ, δεν του είναι πολύ εύκολο να ...
- Κυρ 31 Αύγ 2025, 22:41
- Jump to forum
- Jump to topic
Ο Ιβανούσετς είναι πιο πίσω από όλους αυτή την στιγμή σε φυσική κατάσταση και φόρμα. Πριν έρθει σε μας τα περισσότερα ματς τα είχε αριστερό εξτρεμ. Είναι εξτρεμοδεκα. Το ξέραμε αυτό πριν έρθει. Υπάρχει και ο Ταισον που όλοι ξέρουμε τι μπορεί να δώσει. Μπορούν να παίξουν εκεί, Ντελιας, Πελκας και ...
- Δευ 01 Σεπ 2025, 20:17
- Jump to forum
- Jump to topic
οκ φιλε δικιο εχεις σταματαω το ΔΟΥΛΕΜΑ...Ξεπερασα τα ορια..μπορει καποιος μοντ να σ πει κατα ποσο ριχνω δουλεμα γτ ειδε κ συνομιλιες..Τεσπα τελευταια φορα απανταω σε τετοια μηνυματα, δν εχω να αποδειξω κτ..το απεδειξα εκει που επρεπε..Σας υποσχεθηκα απο το Σαββατο οτι μολις τελειωσει η μεταγραφικη ...
- Τρί 02 Σεπ 2025, 15:50
- Jump to forum
- Jump to topic
Νομίζω είναι εμφανές τόσο τι συμβαίνει όσο και για τι συμβαίνει
Υπομονή και θα φανεί αν θα πετύχει η προσπάθεια
Υπομονή και θα φανεί αν θα πετύχει η προσπάθεια
- Τρί 02 Σεπ 2025, 16:48
- Jump to forum
- Jump to topic
ολοι εδω μεσα κανουνε ρεπορταζ?
- Τετ 03 Σεπ 2025, 09:47
- Jump to forum
- Jump to topic
Η μεταγραφή του στον ΠΑΟΚ Θεσσαλονίκης μπλοκαρίστηκε για θέματα επιλεξιμότητας στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις.
https://twitter.com/voixgabonaises/status/1963140055947497766
και μέσα στην σελίδα τους αναφέρει τα εξής
Σε μια νέα απεικόνιση των πολυπλοκοτήτων των οικονομικών συναλλαγών στο μοντέρνο ...
https://twitter.com/voixgabonaises/status/1963140055947497766
και μέσα στην σελίδα τους αναφέρει τα εξής
Σε μια νέα απεικόνιση των πολυπλοκοτήτων των οικονομικών συναλλαγών στο μοντέρνο ...
- Τρί 02 Σεπ 2025, 15:24
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Διοίκηση ΚΑΕ ΠΑΟΚ
Εγώ να ρωτήσω κάτι;
Τι σχέση έχει το αν πάρει την ΚΑΕ ο Μυστακίδης με το θέμα του γηπέδου και την ΠΑΕ;
Αντε να το θέλει για να φέρει τον κόσμο προς το μέρος του, να σπάσει αυτό το (λογικό) 100-0 του ιβαν.
Από εκεί και πέρα τί άλλο μπορεί να υπάρχει ως σχέση ανάμεσα στα δύο ζητήματα;
Εγώ φυσικά ...
- Τρί 02 Σεπ 2025, 15:41
- Jump to forum
- Jump to topic
Καλά αν ξαφνικά βλέπαμε τον Ιβάν μεγαλομέτοχο στο μπάσκετ απλά και μόνο για να τη σπάσει στον Μυστακίδη θα ήταν τραγικό.
Αυτό και μόνο αν το σκέφτηκε, δείχνει πώς σκέφτονται οι δισεκατομμυριούχοι και μας γράφουν.
Αυτό και μόνο αν το σκέφτηκε, δείχνει πώς σκέφτονται οι δισεκατομμυριούχοι και μας γράφουν.
- Τρί 02 Σεπ 2025, 22:29
- Jump to forum
- Jump to topic
Πάρα πολύ καλή εξέλιξη για το μπάσκετ του ΠΑΟΚ.
Ο Χατζόπουλος εφόσον ολοκληρωθεί αυτή η αλλαγή διοίκησης στην ΚΑΕ με το ήθος που τον χαρακτηρίζει, την ντόμπρα παοκτσιδ :opaokara: ικη συμπεριφορά και την συνέπεια στα λόγια και τις πράξεις πρέπει οπωσδήποτε να γίνει ο επόμενος πρόεδρος του ερασιτέχνη ...
Ο Χατζόπουλος εφόσον ολοκληρωθεί αυτή η αλλαγή διοίκησης στην ΚΑΕ με το ήθος που τον χαρακτηρίζει, την ντόμπρα παοκτσιδ :opaokara: ικη συμπεριφορά και την συνέπεια στα λόγια και τις πράξεις πρέπει οπωσδήποτε να γίνει ο επόμενος πρόεδρος του ερασιτέχνη ...
- Τετ 03 Σεπ 2025, 17:57
- Jump to forum
- Jump to topic
Εγώ δεν μπορώ να μπω σε ιστορίες συνωμοσίας αδερφέ. Προσπαθώ να διαβάζω τα δεδομένα με όσο πιο αντικειμενική σκοπιά γίνεται, ενώ όλοι γνωρίζετε από τα γραπτά μου ότι υποστηρίζω τον Ιβάν μέχρι κεραίας. Αν, όπως έγραψα, δηλώσει δημόσια ο Τέλης πως για την ΠΑΕ δεν έχει το παραμικρό ενδιαφέρον και πως ...
- Παρ 05 Σεπ 2025, 19:38
- Jump to forum
- Jump to topic
δε λέμε ότι πρέπει ή δε πρέπει να του δωθεί του Τέλη η Νεα Τούμπα, η ΠΑΕ, το λιμάνι και του πουλιού το γάλα.
Αν μπορεί να πληρώσει να τα πάρει και βρει πωλητή για να αγοράσει, ας γίνει ότι είναι να γίνει.
Λέμε ότι δε μας νοιάζει αυτή τη στιγμή, προέχει η σωτηρία της ΚΑΕ και βλέπουμε.
αλλά ρε ...
- Τετ 24 Σεπ 2025, 10:07
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Διοίκηση ΚΑΕ ΠΑΟΚ II
Ο Μυστακίδης θα καταλάβει σύντομα, όπως νωρίς το κατάλαβε και ο Σαββίδης, οτι στη Θεσσαλονίκη δύσκολα θα βρει σοβαρά άτομα και επαγγελματίες να συνεργαστεί, και οτι οι περισσότεροι κάνουν κακό, παρα καλό με την αμορφωσιά και την έλειψη αντίληψης.
Η μεγαλύτερη αλήθεια. Ένα εκατ. κόσμος και όλος ...
- Σάβ 09 Αύγ 2025, 13:43
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Προπαγάνδα και "λάθη" στα ΜΜΕ κατά του ΠΑΟΚ ΙΙΙ
Τα έγραψα πριν λίγο καιρό, ανά στιγμές και παλαιότερα, αλλά είναι ένα θέμα στο οποίο θα επανέρχομαι συνεχώς.
Δεν γίνεται να συνεχιστεί αυτή η ολοκληρωτική κατάντια της σαλονικιάς-παοκτσήδικης "δημοσιογραφίας".
Δεν γίνεται να εξακολουθήσει αυτή η κατάσταση: ένα ολόκληρο συρφετολόι από αεριτζήδες ...
Δεν γίνεται να συνεχιστεί αυτή η ολοκληρωτική κατάντια της σαλονικιάς-παοκτσήδικης "δημοσιογραφίας".
Δεν γίνεται να εξακολουθήσει αυτή η κατάσταση: ένα ολόκληρο συρφετολόι από αεριτζήδες ...