Η αναζήτηση βρήκε 121 εγγραφές

Return

από PAOK - 1926-
Τετ 20 Αύγ 2025, 16:10
Jump to forum
Jump to topic

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2025 - ΙV

Μπα οχι δεν το πιστευω..ψεμματα λενε..μαλλον η "πληροφορια μου" ψεμματα μ ειχε πει οτι ειναι κοντα ..και σας ελεγα λιγο υπομονη ρε λιγο..οταν δεξια και αριστερα σας λεγανε εχει κλεισει και ερχετε η οτι χαλαει για να πεσουνε μεσα οτι και να γινει..εδω και δυο εβδομαδες(κ δν αναφερομαι σε καποιους εδω ...
από embuji
Τετ 20 Αύγ 2025, 16:21
Jump to forum
Jump to topic

κανε τα μαγικα σου ρε μιζερογλου. Πανε διπλα στον προεδρο τους και καντον να παθει καταθλιψη μεχρι να αγανακτησει να πει ναι :lol: :lol:
από nunies4
Δευ 25 Αύγ 2025, 15:54
Jump to forum
Jump to topic

Θα έχει μια πλάκα να το μάθουμε απευθείας από την ανακοίνωση.
Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ανακοινώνει την μεταγραφή του Χρήστου Ζαφείρη και την ένταξη του στην ομάδα από 26/8 :D
από theo G4
Δευ 25 Αύγ 2025, 15:59
Jump to forum
Jump to topic

Χάρη επειδή δεν είμαστε όλοι 3χρονα και δεν έχω καμία όρεξη να μπαίνω σε χωρίς νόημα συζητήσεις ξέρω πολύ καλά ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ είπε , όπως και τι εννοούσε. Το μείζον ζήτημα λοιπόν όπως τονίστηκε από τον Rene και επιβεβαιώθηκε από εσένα ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Η ΣΗΜΑΝΤΙΚΌΤΗΤΑ ΤΗς ΚΙΝΗΣΗς ΩΣ ΚΙΝΗΣΗ ΜΑΡΚΕΤΙΝΓΚ ...
από abc_o_ karpouzas
Δευ 25 Αύγ 2025, 16:42
Jump to forum
Jump to topic

λα λα λα λααααααα λα λαααααααα δεν είμαστε καλα στα μυαλαααα μαααςςς...

Εικόνα
από Taseos
Δευ 25 Αύγ 2025, 17:59
Jump to forum
Jump to topic

Είναι από τις στιγμές που νοιώθεις ότι το καθήκον σου το έκανες. Παραλάβαμε εναν ΠΑΟΚ με τεράστιο λαό και ως γεννια παραδίδουμε στους νέους έναν ΠΑΟΚ με μεγαλομέτοχο βουνό, με λαό σε κάθε χωριό της χώρας ΠΛΕΟΝ , και με ΟΜΑΔΑ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΓΙΟΜΑΤΗ τίτλους και μεταγραφές ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΩΝ που κοιτα τους πάντες ...
από WeWillRockYou
Τετ 27 Αύγ 2025, 19:32
Jump to forum
Jump to topic

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού V

Και μόνο που δεν θα έχουμε το άγχος μέχρι τελευταία στιγμή, για το αν θα έχουμε 4 κανονικά μπακ, χαίρομαι.
Πιστεύω ότι θα μας βγει ο παίκτης, αλλά σε καμία περίπτωση δεν είναι το μπακ που θα κάνει την διαφορά βάσει βιογραφικού. Τώρα αν υπάρξει κάποια άλλη βόμβα τελευταία μέρα των μεταγραφών ...
από Dimitrisou
Τετ 27 Αύγ 2025, 19:37
Jump to forum
Jump to topic

MikeStr4 έγραψε: Τετ 27 Αύγ 2025, 19:00 Οι insiders που ένα καλοκαίρι δεν έχουν πετύχει λεωφορείο στα 2 μέτρα - του blackzone τι έχουν να πουν ;;;
Αν θεωρείς πως δεν βοηθάνε τα παιδιά μπορείς να πατήσεις ignore πάντως..άσε εμάς να τους διαβάζουμε..
από Σουριναμέζος
Τετ 27 Αύγ 2025, 20:21
Jump to forum
Jump to topic

Παιδιά αν θεωρείται τους παίκτες μετριάτζες γκρινιάξτε αλλά όχι έξτρα γκρίνια επειδή είναι ΚΑΙ δανεικοί. Δηλαδή τι θέλατε, μετριάτζες με κλειστό τετραετές?
από Kabamaru11
Τετ 27 Αύγ 2025, 22:46
Jump to forum
Jump to topic

Με Ιταλο κ Κολομβιανο,εγω ειμαι ευχαριστημενος αν κλεισουν τελικα.Αν μερικοι περιμενατε Μαυροπανο κ Μορο δικο σας προβλημα,μη κοιμηθειτε αποψε απο την στεναχωρια σας.

BALANCE is the most important λεει συνεχως ενας γραφικος σοφος.
από Azrael
Τετ 27 Αύγ 2025, 22:52
Jump to forum
Jump to topic

Δεν ξερω κατα ποσο θα πιασουν οι νεοι παικτες φετος,αλλα ολες οι κινησεις που γινονται δειχνουν μεγαλυτερη σοβαροτητα απο αλλες χρονιες.
από makispaspartou
Σάβ 30 Αύγ 2025, 11:33
Jump to forum
Jump to topic

Προφανώς και έχει αποφασιστεί ότι το βασικό μας δίδυμο στα στόπερ είναι οι Μιχαηλιδης Κετζιορα, τρίτος δείχνει ο έμπειρος Λοβρεν να είναι αξιοπρεπής και υπάρχει και ο Μπαταούλας. Επομένως πήγαν στη λογική παίρνουμε έναν παίκτη για συμπλήρωμα και αν μας βγει έχει καλώς. Προτίμησαν λοιπόν το μπατζετ ...
από Ιάσονας
Σάβ 30 Αύγ 2025, 11:41
Jump to forum
Jump to topic

Μπορει καποιος να μας εξηγησει γιατι ενω ηξερε η παε τα κενα στις θεσεις φορ και αμυντικου εδω και 9 μηνες!! καταληξαμε σε δανεικους??
Το ιδιο και στο χαφ απ οτι λενε (ζαφειρης θα ερθει τον ιανουαριο), ενω αν παρουμε τριτο φορ μαλλον και αυτος παει για δανεικος!

Εγώ είμαι εδώ για σένα φίλε ...
από JohnDag
Σάβ 30 Αύγ 2025, 15:22
Jump to forum
Jump to topic

Πολυ λαητ μου φαινεται ο Μπιανκο,θα μπορεσει να αντεπεξελθει στο πολυ σκληρο μας πρωταθλημα με δυαδα στα χαφ;Στα υπολοιπα φαινεται ενδιαφερουσα περιπτωση σε ωραια ηλικια.

Νομίζω ότι στα χαφ υπάρχει στόχευση σε παίκτες που τρέχουν πολύ, καλύπτουν χώρους και μπορούν να μεταβιβάσουν την μπάλα με ...