Η αναζήτηση βρήκε 134 εγγραφές

Return

από Equalizer
Δευ 18 Αύγ 2025, 10:06
Jump to forum
Jump to topic

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2025 - ΙV

Υπάρχουν οπαδοί άλλων ομάδων που στήθηκαν σε ουρές μια και δυο και τρεις φορές για να αγοράσουν μετοχές για να μη διαλυθεί η ομάδα;

Δεν συμφωνώ με το αόριστο ερώτημα "λογιστές του Σαββίδη είμαστε;"

Οχι, δεν είμαστε. Αλλά έχουμε την, έστω και θολή και ολίγον τι αρρωστημένη, αντίληψη οτι είμαστε ...
από epitropos
Δευ 18 Αύγ 2025, 10:24
Jump to forum
Jump to topic

Το σύνδρομο τον άνω των 30 κολλητέ είναι ότι ζήσαμε ΠΑΟΚ χωρίς Σαββίδη, ΠΑΟΚ μονίμως 4ο στην Ευρώπη το καλύτερο σιρόπι (από την εγχώρια πίκρα), ΠΑΟΚ να χρωστάει σε παίκτες και προπονητές και δημόσιο, ΠΑΟΚ να κανει ο κόσμος τηλεμαραθώνιο για να πληρωθεί και να μην φύγει ο αρχηγός του, ΠΑΟΚ με ...
από Hermann
Τρί 19 Αύγ 2025, 13:50
Jump to forum
Jump to topic

Κάποιοι είστε αρκετά νέοι κ δε ξέρετε τι εστι πορκυ :P
από ΑποστόληςΑ
Τρί 19 Αύγ 2025, 21:02
Jump to forum
Jump to topic

Προφανώς δεν έχουν νέα να πουν και επαναλαμβάνουν τις ίδιες μκκιες...
από Χωρικός
Τρί 19 Αύγ 2025, 21:41
Jump to forum
Jump to topic

Κάτι λογαριασμοί είχαν σταματήσει μόλις ακούστηκε το θέμα Ζαφείρη. Άλλοι έγραφαν αραιά αραιά και μουδιασμένα. Τώρα που καθυστερεί ή μπορεί και να μη γίνει φυσικά, άρχισαν να βγαίνουν παλι απ'τις τρύπες και να μας ζαλίζουν τα ούμπαλα.. Εγώ γουστάρω Μπαταούλα και Λόβρεν και Τσοπούρογλου άμα λάχει ...
από Χωρικός
Τρί 19 Αύγ 2025, 21:54
Jump to forum
Jump to topic

Εντάξει παιδιά μην ενοχλείστε , σταματάω εδώ.

Ολα καλά με το ρόστερ, όλα καλά με τον Λοβρεν , όλα καλά με τον Μπαταούλα που δεν τον έχω δει ποτέ , όλα καλά με τον Τσοπουρογλου και τις κάρτες .

Αυτό όμως το ΠΑΟΚομετρο «εγώ είμαι ΠΑΟΚ και με Τσοπουρογλου και με Μπαταούλα κλπ» κόψτε το.

Ολοι ΠΑΟΚ ...
από Mīngus
Τετ 20 Αύγ 2025, 14:56
Jump to forum
Jump to topic

Τον αγοράζουμε τώρα.
Τον αφήνουμε δανεικό.
Παίζει καλά στο Ch. League.
Τον πουλάμε πριν καν έρθει.
Η απόλυτη ηδονή της Μαρίας.
από Equalizer
Τετ 20 Αύγ 2025, 15:01
Jump to forum
Jump to topic

Ε τι σκάτε ρε μπορουμε να τον πάρουμε δανεικό μέχρι το Γενάρη!

Ασε που μπορεί ο ΠΑΟΚ να πίεσε για Γενάρη γιατί μέχρι τις 31/12 δεν έχει λεφτά στην τράπεζα ο Τσετσένος
από PAOK - 1926-
Τετ 20 Αύγ 2025, 16:10
Jump to forum
Jump to topic

Μπα οχι δεν το πιστευω..ψεμματα λενε..μαλλον η "πληροφορια μου" ψεμματα μ ειχε πει οτι ειναι κοντα ..και σας ελεγα λιγο υπομονη ρε λιγο..οταν δεξια και αριστερα σας λεγανε εχει κλεισει και ερχετε η οτι χαλαει για να πεσουνε μεσα οτι και να γινει..εδω και δυο εβδομαδες(κ δν αναφερομαι σε καποιους εδω ...
από embuji
Τετ 20 Αύγ 2025, 16:21
Jump to forum
Jump to topic

κανε τα μαγικα σου ρε μιζερογλου. Πανε διπλα στον προεδρο τους και καντον να παθει καταθλιψη μεχρι να αγανακτησει να πει ναι :lol: :lol:
από nunies4
Δευ 25 Αύγ 2025, 15:54
Jump to forum
Jump to topic

Θα έχει μια πλάκα να το μάθουμε απευθείας από την ανακοίνωση.
Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ανακοινώνει την μεταγραφή του Χρήστου Ζαφείρη και την ένταξη του στην ομάδα από 26/8 :D
από theo G4
Δευ 25 Αύγ 2025, 15:59
Jump to forum
Jump to topic

Χάρη επειδή δεν είμαστε όλοι 3χρονα και δεν έχω καμία όρεξη να μπαίνω σε χωρίς νόημα συζητήσεις ξέρω πολύ καλά ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ είπε , όπως και τι εννοούσε. Το μείζον ζήτημα λοιπόν όπως τονίστηκε από τον Rene και επιβεβαιώθηκε από εσένα ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Η ΣΗΜΑΝΤΙΚΌΤΗΤΑ ΤΗς ΚΙΝΗΣΗς ΩΣ ΚΙΝΗΣΗ ΜΑΡΚΕΤΙΝΓΚ ...
από abc_o_ karpouzas
Δευ 25 Αύγ 2025, 16:42
Jump to forum
Jump to topic

λα λα λα λααααααα λα λαααααααα δεν είμαστε καλα στα μυαλαααα μαααςςς...

Εικόνα
από Taseos
Δευ 25 Αύγ 2025, 17:59
Jump to forum
Jump to topic

Είναι από τις στιγμές που νοιώθεις ότι το καθήκον σου το έκανες. Παραλάβαμε εναν ΠΑΟΚ με τεράστιο λαό και ως γεννια παραδίδουμε στους νέους έναν ΠΑΟΚ με μεγαλομέτοχο βουνό, με λαό σε κάθε χωριό της χώρας ΠΛΕΟΝ , και με ΟΜΑΔΑ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΓΙΟΜΑΤΗ τίτλους και μεταγραφές ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΩΝ που κοιτα τους πάντες ...