Φέτος τα Χριστούγεννα ας γίνει μία ιδιόμορφη συνάντηση του Κάρολου Ντίκενς με τον Χανς Κρίστιαν Άντερσεν, για να μην παγώσει στον δρόμο το κοριτσάκι με τα σπίρτα, για να μπει ο μολυβένιος στρατιώτης στο σπίτι κάθε φτωχού ή ορφανού παιδιού και για να γίνει καλά ο μικρός Τίμμυ.
Να μπει στο σπίτι μας ...
Η αναζήτηση βρήκε 512 εγγραφές
- Τετ 24 Δεκ 2025, 21:00
- Jump to forum
- Jump to topic
- Παρ 26 Δεκ 2025, 14:38
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Μεταγραφές χειμώνα 2026
Σοφή η μ@λ@κι@ σου που έλεγε και ο Γεωργίου...miketoumba88 έγραψε: Παρ 26 Δεκ 2025, 14:01 Παμε να πάρουμε 26 ετών παίκτη από Ρωσία παίκτη με 2,5 εκατομμύρια αξία. Ίσα ίσα να μην πληρώσει ο μεγάλος.Ξερω ξερω ,πηρε Ζαφείρη...
- Παρ 26 Δεκ 2025, 16:34
- Jump to forum
- Jump to topic
Παμε να πάρουμε 26 ετών παίκτη από Ρωσία παίκτη με 2,5 εκατομμύρια αξία. Ίσα ίσα να μην πληρώσει ο μεγάλος.Ξερω ξερω ,πηρε Ζαφείρη...
Κάποτε πήραμε 29χρονο με ίδια χρηματιστηριακή αξία από το πρωτάθλημα της Ρουμανίας!!!
Η συνέχεια γνωστή ;)
Ακριβώς...κοιτουσε τα πουλιά και έχασε τον ...
- Σάβ 27 Δεκ 2025, 19:10
- Jump to forum
- Jump to topic
Πρέπει να κάνουμε poll :
Πόσοι Γιαννούληδες πιστεύετε θα έρθουν στο σύλλογό μας:
Α)0. Β)1. Γ)2.
Πόσοι Γιαννούληδες πιστεύετε θα έρθουν στο σύλλογό μας:
Α)0. Β)1. Γ)2.
- Τρί 30 Δεκ 2025, 15:03
- Jump to forum
- Jump to topic
Ο Τσαλοφ θα φύγει μόνο αν θελήσει ο ίδιος να φύγει από τη στιγμή που έχει συμβόλαιο.
Να λέμε ότι δε φεύγει επειδή δε θέλει ο προπονητής είναι ανέκδοτο παιδιά
Να λέμε ότι δε φεύγει επειδή δε θέλει ο προπονητής είναι ανέκδοτο παιδιά
- Τρί 30 Δεκ 2025, 20:53
- Jump to forum
- Jump to topic
Το θέμα είναι ''Μεταγραφές χειμώνα'' και πιθανολογώ πως αναφέρουμε πιθανές μεταγραφές, συζητήσεις για μεταγραφές, διαρροές, προβλέψεις.
Το να μιλάμε για τον Γιερεμέγιεφ, που έχει ήδη κλείσει, δεν νομίζω πως ταιριάζει σε αυτό το θέμα, αλλά στο θέμα ''Ρόστερ''.
Σαν να αναλύουμε εδώ για τον Ζαφείρη ...
Το να μιλάμε για τον Γιερεμέγιεφ, που έχει ήδη κλείσει, δεν νομίζω πως ταιριάζει σε αυτό το θέμα, αλλά στο θέμα ''Ρόστερ''.
Σαν να αναλύουμε εδώ για τον Ζαφείρη ...
- Τετ 31 Δεκ 2025, 12:05
- Jump to forum
- Jump to topic
Δεν είναι όλοι οι νέοι ίδιοι. Κανέναν δεν χαντακωσαμε. Όσοι άξιζαν είτε παίζουν στον ΠΑΟΚ είτε παίζουν στο εξωτερικό.
Όσοι δεν ήταν για αυτό το επίπεδο παίζουν σε μικρομεσαίες ομάδες στην Ελλάδα.
Η ίδια κουβέντα εδώ και τόσα χρόνια.
Όσοι δεν ήταν για αυτό το επίπεδο παίζουν σε μικρομεσαίες ομάδες στην Ελλάδα.
Η ίδια κουβέντα εδώ και τόσα χρόνια.
- Πέμ 01 Ιαν 2026, 19:35
- Jump to forum
- Jump to topic
Εχει λογικη,γιατι πλεον μπορουμε να βαλουμε στο 10 τον Ζαφ και να παει στα αριστερα ο Ντελιας.Dio-4 έγραψε: Πέμ 01 Ιαν 2026, 19:04 Κόλκας λέει οπισθοχωρεί του εξτρέμ, και μετά τον κεντρικό αμυντικό θα πάμε για δεξί μπακ.
- Πέμ 01 Ιαν 2026, 20:06
- Jump to forum
- Jump to topic
Κόλκας λέει οπισθοχωρεί του εξτρέμ, και μετά τον κεντρικό αμυντικό θα πάμε για δεξί μπακ.
Του εξτρέμ εμένα από την αρχή μου έμοιαζε ανούσια κίνηση. Στόπερ και δύο ακραία μπακ θα ήθελα.
ΟΜΩΣ δεν μπορούμε να μην πούμε ότι η μεταγραφή Γερεμεγιεφ συνοδεύτηκε από τα άρθρα ότι θα έρθει και εξτρεμοφορ ...
- Πέμ 01 Ιαν 2026, 21:08
- Jump to forum
- Jump to topic
Εδώ νομίζω μιλάμε για τις μεταγραφές του ΠΑΟΚ, για τους υπόλοιπους υπάρχει άλλο τοπικ.
Προσωπικά βαρέθηκα να ακούω για τις μεταγραφάρες των άλλων και στο γήπεδο να τους γ....
Εμπιστοσύνη στην ομάδα
Προσωπικά βαρέθηκα να ακούω για τις μεταγραφάρες των άλλων και στο γήπεδο να τους γ....
Εμπιστοσύνη στην ομάδα
- Πέμ 01 Ιαν 2026, 22:13
- Jump to forum
- Jump to topic
Θα μιλήσω με βάση την αμπαλοσύνη την δική μου διότι δεν ειναι ορθο να μιλάω για την αμπαλοσύνη των άλλων
Κατ' αρχήν
Έτσι όπως έχει εξελιχθεί το ποδόσφαιρο ΟΥΔΕΙΣ ποδοσφαιριστής -εκτός μικρού αριθμού παικτών ισως και μονοψήφιου- μπορεί να χαρακτηριστεί ως αυτός "που θ' αλλάξει τις ισορροπίες ή θα ...
Κατ' αρχήν
Έτσι όπως έχει εξελιχθεί το ποδόσφαιρο ΟΥΔΕΙΣ ποδοσφαιριστής -εκτός μικρού αριθμού παικτών ισως και μονοψήφιου- μπορεί να χαρακτηριστεί ως αυτός "που θ' αλλάξει τις ισορροπίες ή θα ...
- Παρ 02 Ιαν 2026, 11:22
- Jump to forum
- Jump to topic
Ίσα ίσα που ο Μιχαηλίδης είναι ο ορισμός του αμυντικού για ομάδα πρωταθλητισμού. 9 στις 10 φορές θέλεις ο αμυντικός σου να μπορεί να βοηθάει στην επίθεση και 1 στις 10 να είναι καλός ανασταλτικά. Που δεν είναι κακός ο Μιχαηλίδης, απλά δεν είναι τοπ. Εκεί μπορεί να έρθει ένα δεύτερο στόπερ που να ...
- Παρ 02 Ιαν 2026, 17:19
- Jump to forum
- Jump to topic
Μάλιστα, κάνει διακοπές ο Τσαλοφ. Τι άλλο θα διαβάσουμε ρε πουστη
Σόρρυ κιόλας.
Εγώ πιστεύω ότι αυτός ο άνθρωπος είναι απλά τραγικός ποδοσφαιριστής. Σε ομάδα Β εθνικής δε θα έπαιζε.
Δεν είναι το σύστημα που δεν του επιτρέπει να αποδώσει.
Το να μη κάνει σωστές επαφές με την μπάλα, να του ...
- Παρ 02 Ιαν 2026, 18:01
- Jump to forum
- Jump to topic
Απο τη στιγμη που πήρε γιερεμεγιεφ ΑΣ αφήσουμε τκν φορ κ να επικεντρώθουμε στο CB αυριο πρεπει να κλεισει. Καιγομαστε
- Σάβ 03 Ιαν 2026, 13:52
- Jump to forum
- Jump to topic
Κυκλοφόρησε από σελίδα φωτό του γιαννουλη σαν ότι έρχεται. Επίσης λέγεται ότι είναι το πιο πιθανό για καλοκαίρι, αλλά δεν αποκλείεται και τώρα.