Δε νομίζω ότι έχει νόημα όλο αυτό το σπαμ που κάνετε οι περισσοτεροι.
1,5 μήνα πριν τα γράφαμε.
"Μη φτάσουμε πάλι 31 Αυγούστου και ψάχνουμε 3 παίχτες για βασικους" όπως πέρυσι.
Άτομα που έλεγαν "χαλάρωσε αρχές Ιουλίου είναι ακόμα" βγαίνουν και γκρινιάζουν τώρα.
Πλέον δεν έχει νόημα να γίνεται η ...
Η αναζήτηση βρήκε 98 εγγραφές
- Δευ 18 Αύγ 2025, 12:56
- Jump to forum
- Jump to topic
- Τρί 19 Αύγ 2025, 13:50
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2025 - ΙV
Ακούγεται ότι αφενός είμαστε πολύ κοντά σε δανεικό στόπερ, με περίπου 10 μύρια € υποχρεωτική ρήτρα αγοράς του χρόνου το καλοκαίρι, ότι έγινε ήδη πρόταση στην ομάδα του και περιμένουμε απάντηση, ενώ ο παίκτης είναι σύμφωνος, αφετέρου ότι σήμερα αναμένεται να κάνει ο Δικέφαλος τρίτη πρόταση στην ...
- Τετ 20 Αύγ 2025, 10:55
- Jump to forum
- Jump to topic
Γιατί καναμε κίνηση για τον Ζαφείρη αρχές Αυγούστου και όχι τέλη Ιούνη που δεν είχε υπογράψει νέο συμβόλαιο?
Τα δεδομένα για εμάς ίδια ήταν.
Τα δεδομένα για εκείνον και τη Σλάβια τελείως διαφορετικά.
Και λιγότερα χρήματα θα δίναμε και θα μπορούσε να φύγει πιο εύκολα αν πίεζε τότε.
Πάλι στα ίδια ...
Τα δεδομένα για εμάς ίδια ήταν.
Τα δεδομένα για εκείνον και τη Σλάβια τελείως διαφορετικά.
Και λιγότερα χρήματα θα δίναμε και θα μπορούσε να φύγει πιο εύκολα αν πίεζε τότε.
Πάλι στα ίδια ...
- Τετ 20 Αύγ 2025, 23:22
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Ιβάν Σαββίδης VII
Μάλλον πρώτη φορά διαβάζετε σχόλιο μου και είπατε να δώσετε ρεσιτάλ βλακείας...
Συζήτηση δε μπορείτε να κάνετε, κάνετε ένα τουρλού, γράφετε για proof of funds ,ότι η ομάδα δεν έχει έσοδα και ότι να ναι.
Μίλησα με γεγονότα και οι πωλήσεις είναι γεγονός και ότι τον Ντελια πήγαιναν να τον πουλήσουν ...
Συζήτηση δε μπορείτε να κάνετε, κάνετε ένα τουρλού, γράφετε για proof of funds ,ότι η ομάδα δεν έχει έσοδα και ότι να ναι.
Μίλησα με γεγονότα και οι πωλήσεις είναι γεγονός και ότι τον Ντελια πήγαιναν να τον πουλήσουν ...
- Παρ 22 Αύγ 2025, 00:59
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Ιβάν Σαββίδης VII
Μπαίνεις με βλέπεις ονλαιν, βλέπεις ότι έχω σταματήσει να απαντώ στα σχόλια 2 ωρες, και λες ας ρίξω ένα Μπαν.
Και πάνω που πάω να ψιλοεκνευριστω μαζί σου, διαβάζω αυτό και καταλαβαίνω ότι υπάρχει πρόβλημα αντίληψης...
Ε ας τους ανέφερε αντί να απαντήσει. Εγώ που είμαι εδώ κυρίως βράδυ τον είδα ...
Και πάνω που πάω να ψιλοεκνευριστω μαζί σου, διαβάζω αυτό και καταλαβαίνω ότι υπάρχει πρόβλημα αντίληψης...
Ε ας τους ανέφερε αντί να απαντήσει. Εγώ που είμαι εδώ κυρίως βράδυ τον είδα ...
- Παρ 22 Αύγ 2025, 01:25
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Razvan Lucescu V
Ε εντάξει είπαμε στη πρώτη στραβή θα φταίει ο προπονητής...
Δοκαρι και μέσα πανηγυρίζουμε, δοκάρι και έξω φταίει ο Λουτσε. Βέβαια με Βολφσμπεργκερ που ήμασταν για 5 γκολ και μας άνοιξε ο κωλος πανηγύρια. Σήμερα που πήγε δοκάρι η μπάλα "έπρεπε να σε διώξει ο Σαββίδης".
Επαιξε και Χατσιδης. Ναι τον ...
Δοκαρι και μέσα πανηγυρίζουμε, δοκάρι και έξω φταίει ο Λουτσε. Βέβαια με Βολφσμπεργκερ που ήμασταν για 5 γκολ και μας άνοιξε ο κωλος πανηγύρια. Σήμερα που πήγε δοκάρι η μπάλα "έπρεπε να σε διώξει ο Σαββίδης".
Επαιξε και Χατσιδης. Ναι τον ...
- Παρ 22 Αύγ 2025, 01:30
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: 18.Luka Ivanušec
Νομίζω τον έβαλε στο 10 ελπίζοντας σε φάσεις όπως στο δοκάρι. Έχει σουτ. Ο Ντελιας δεν έχει. Μπορεί να περάσει 10 παίχτες και να την δώσει στο φορ ο Ντελιας αλλά αν το φορ είναι ο Τσαλοφ αυτό δε θα δουλέψει.
Έχει αποδεχτεί οτι ο φορ δεν κάνει.Δε θα σκοράρει ποτε. Προσπαθησε μήπως σε άχαρο ρόλο ...
Έχει αποδεχτεί οτι ο φορ δεν κάνει.Δε θα σκοράρει ποτε. Προσπαθησε μήπως σε άχαρο ρόλο ...
- Παρ 22 Αύγ 2025, 11:42
- Jump to forum
- Jump to topic
Ούπς Σορρι
Εννοείτε να αλλάξει κάτι ο Ραζβαν όχι να κλάνει 😂
Αυτό με τον Ιβανουσεκ δεν το καταλάβαμε ποτέ !
Τελικά δίκιο είχε ο Κολκας όταν έλεγε μετά την ανανέωση Τάισον ότι δεν θα πάρουμε αριστερό εξτρέμ !😀
Τι να πω ; Αν είναι να βλέπουμε τον Κροάτη στο 10 για αντί Ντελια ε τότε φέρτε και ένα ...
- Παρ 22 Αύγ 2025, 11:55
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Razvan Lucescu V
Εγώ κουράστηκα από το Γενάρη να γράφω φερτε τον Ιβιτς να τελειώνουμε. Να δούμε έναν προπονητή που να φερνει παίκτες και να ξέρει γιατί τους φέρνει. Ολοι οι ποδοσφαιριστές άχρηστοι. Απο τους 99/100 προπονητές θα έβαζαν βασικό το Τζιμα, δίχως ανταγωνισμό, ομως ο Ραζβαν εκεί... Εμμονικος φουλ. Αλλά ...
- Σάβ 23 Αύγ 2025, 12:39
- Jump to forum
- Jump to topic
Δηλαδη για να βγαλεις παιχτες πρεπει να θυσιασεις χρονια; Μαλιστα.
Όχι. Αν καταλήξεις να παίζεις Δεκεμβρη με Μπαταουλα, Χατσιδη,Μύθου βασικούς ξέρεις τι θα σημαίνει ?ότι δε θα σου έχουν βγει οι μεταγραφές και ότι ο Μιχαηλίδης θυμήθηκε τα παλιά.
Και πριν 3 χρόνια το ότι έγιναν βασικοί Γεναρη ...
- Σάβ 23 Αύγ 2025, 18:22
- Jump to forum
- Jump to topic
Μη κλαιτε για τους παίχτες που δεν πήραμε...
Το θέμα είναι να μη κλαίμε με αυτούς που πήραμε ή θα πάρουμε και φέτος.
Καριέρα πώς προέκυψε πάλι ρε παιδιά 10 μύρια βασικό φορ με γκολ. Μήπως θα μας τον χαρίσουν ή θα ζητήσουν τον Τσαλοφ ανταλλαγή επειδή μαγεύτηκαν?
Κασέρια ονειρεύεστε θα σας έρθει ...
Το θέμα είναι να μη κλαίμε με αυτούς που πήραμε ή θα πάρουμε και φέτος.
Καριέρα πώς προέκυψε πάλι ρε παιδιά 10 μύρια βασικό φορ με γκολ. Μήπως θα μας τον χαρίσουν ή θα ζητήσουν τον Τσαλοφ ανταλλαγή επειδή μαγεύτηκαν?
Κασέρια ονειρεύεστε θα σας έρθει ...
- Σάβ 23 Αύγ 2025, 20:01
- Jump to forum
- Jump to topic
1ον) O Chalov γενικά σε ρώσικες ομάδες είναι όπως είπε και ο φίλος 'killer' με 'Κ' κεφαλαίο.
2ον) Οποιοσδήποτε Παίχτης δεν βγαίνει 'στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο' και να θυμίσω κιόλας για εμάς ήρθε ο Dimitar Berbatov και δεν μπορούσε να πάρει τα πόδια του σε μας,μετά ο άλλος από την ΑΖ Άλκμααρ αρχηγός ...
- Κυρ 24 Αύγ 2025, 13:04
- Jump to forum
- Jump to topic
3 μήνες δεν μπορούν να φέρουν παίκτες και έχουν φάει τόσα άκυρα λένε και θα καταφέρουν να φέρουν 2-3 παίχτες για βασικούς που να μας βγούν σε μια εβδομαδα? Οκ...
- Κυρ 24 Αύγ 2025, 14:47
- Jump to forum
- Jump to topic
Τι σημαίνει μόνο εμείς; Ο βαζελος ακόμα ψάχνει το 10 του. Η αεκ παίζει τον ρόμβο με 6αρι τον Μάνταλο. Ο γαύρος χθες κατέβηκε χωρίς μεταγραφή.
Όλοι θα πάνε ακόμα για 2-3 προσθήκες σίγουρα.
Πώς μόνο εμείς;
Τελικά μας νοιάζει τι κάνουν οι άλλοι ή όχι; Μην λεμε επιλεκτικά πράγματα όμως. Η αεκ ...
- Κυρ 24 Αύγ 2025, 15:00
- Jump to forum
- Jump to topic
Και φυσικά δικαιώνεται ο Λουτσεσκου πανηγυρικά!
Που ζητάει να ανανεωθούν παίχτες που μπορεί να είναι μέτριοι πολλές φορές αλλά η ιστορία δείχνει κάθε μα κάθε καλοκαίρι ότι θα φέρουν είτε χειρότερους είτε άγνωστης ποιότητας είτε ελεύθερους είτε δανεικούς.
Ποιος να του πει τι που ζητούσε παραμονή ...
Που ζητάει να ανανεωθούν παίχτες που μπορεί να είναι μέτριοι πολλές φορές αλλά η ιστορία δείχνει κάθε μα κάθε καλοκαίρι ότι θα φέρουν είτε χειρότερους είτε άγνωστης ποιότητας είτε ελεύθερους είτε δανεικούς.
Ποιος να του πει τι που ζητούσε παραμονή ...