Η αναζήτηση βρήκε 45 εγγραφές
- Τρί 05 Αύγ 2025, 00:22
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2025 - ΙΙΙ
Καλως να έρθει ο Γιακουμακης, θα βοηθήσει και αν δεσει καλα με την ομάδα γιατι φαίνεται και καλό παιδί μπορει να μας εκπλήξει. Με τόση τεχνική πίσω απ το φορ θέλει να είναι ενας που να εχει τσαμπουκά και να μπαίνει δυνατα στις φάσεις και τις μονομαχίες, πολύ καλα τελειώματα επίσης εχουμε καιρό ...
- Τρί 05 Αύγ 2025, 13:27
- Jump to forum
- Jump to topic
Ναι επίσης αυτόν πέρυσι τον πήρε η Κλουζ 2,5 μύρια από Φιορεντίνα βλέπω και έκανε φοβερή σεζόν πέρυσι.
Τουλάχιστον 5-6 μύρια στην καλύτερη να ζητάει η Κλουζ. 5-6 μύρια ευρώ έτσι...
Εμείς τι θα δώσουμε? Στραγάλια?
Και τον θες και αρχικά για 2ο...
Συγγνώμη ρε παιδιά αλλά νομίζω ότι δεν έχετε επαφή ...
- Τρί 05 Αύγ 2025, 15:35
- Jump to forum
- Jump to topic
Παιδιά μπορώ να πάω κι εγώ να κάνω πρόταση στον Χαλαντ 3 μύρια το χρόνο να τον έχω να μου καθαρίζει τα ποδοσφαιρικά μου.
Όταν ξέρω ότι δεν θα δεχτεί το μόνο εύκολο να κάνω προτάσεις.
Αν η διοίκηση ήθελε τον Γιοβιτς, θα έφτανε μέχρι 1,κάτι γιατί θα έκανε αυτή την κοστολόγηση. Δε θα ερχόταν.
Αν ...
Όταν ξέρω ότι δεν θα δεχτεί το μόνο εύκολο να κάνω προτάσεις.
Αν η διοίκηση ήθελε τον Γιοβιτς, θα έφτανε μέχρι 1,κάτι γιατί θα έκανε αυτή την κοστολόγηση. Δε θα ερχόταν.
Αν ...
- Τρί 05 Αύγ 2025, 15:45
- Jump to forum
- Jump to topic
Δεν ντρέπεστε εχθροί του ΠΑΟΚ να επαναλαμβάνετε την ομάδα παρατημένη. Να σας ενημερώσω ότι το 2024 η ομάδα που λέτε ότι υποστηρίζετε πήρε Πρωτάθλημα!
Δεν ξέρω αν το πανηγυρισατε η αν το κλάψατε
Δεν είναι επιχείρημα αυτό.
Κάθε ημέρα Αη Γιαννιού δεν είναι.
Κανείς δεν πίστευε ότι θα πάρουμε ...
- Τετ 06 Αύγ 2025, 13:55
- Jump to forum
- Jump to topic
Αυτό πάντως που θα κατηγορήσετε την Γκοντσαρεβα, τον Λουτσεσκου, τον ήλιο, τα σύννεφα, το κακό φενγκ σούι παρά να δεχτείτε ότι ο Ιβάν δε θέλει ή δε μπορει να ρίξει χρημα και οι αποφασεις είναι δικές του να το κοιτάξετε παιδιά ...
Σίγουρα δεν ήξερε ότι θα πουλιόταν ο Κωσταντελιας και όταν το έμαθε ...
Σίγουρα δεν ήξερε ότι θα πουλιόταν ο Κωσταντελιας και όταν το έμαθε ...
- Πέμ 07 Αύγ 2025, 21:24
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: ΠΑΟΚ - WAC 7/8 20:30 OPEN tv
Σας τα έλεγα αλλά μερικοί λέγατε για εύκολα ματς.Αφου δε χάσαμε πάλι καλά να λέμε.30 χρόνια να παίζαμε γκολ δε βαζαμε
- Πέμ 07 Αύγ 2025, 21:30
- Jump to forum
- Jump to topic
Ελάτε ποτέ θα πεταχτεί ο σοφός να πει ρε George Best όλο γκρινια είσαι...Μια χαρά είναι το ρόστερ για Βολφσμπεργκερ.30 χρόνια να παίζαμε γκολ δε βαζαμε.Τελικη δεν κάναμε.
Να είναι καλά ο Παβλενκα που δεν χάσαμε.
Να είναι καλά ο Παβλενκα που δεν χάσαμε.
- Πέμ 07 Αύγ 2025, 21:44
- Jump to forum
- Jump to topic
Ελάτε πάμε μάγκες.
ο Λουτσεσκου φταίει.Ντεζαβου!
Κι αν χαναμε ακόμα περισσότεροι θα κραζατε.
Ντροπή σας...
Πέρα από την μύτη σας δε βλέπετε.
Τα προκριματικά τέτοια εποχή είναι δύσκολα ανεξάρτητου αντιπάλου. Τόσες εκπλήξεις γίνονται. Αν δεν έχεις ορθολογικό ρόστερ με νορμάλ φορ, κέντρο και άμυνα ...
ο Λουτσεσκου φταίει.Ντεζαβου!
Κι αν χαναμε ακόμα περισσότεροι θα κραζατε.
Ντροπή σας...
Πέρα από την μύτη σας δε βλέπετε.
Τα προκριματικά τέτοια εποχή είναι δύσκολα ανεξάρτητου αντιπάλου. Τόσες εκπλήξεις γίνονται. Αν δεν έχεις ορθολογικό ρόστερ με νορμάλ φορ, κέντρο και άμυνα ...
- Παρ 08 Αύγ 2025, 14:28
- Jump to forum
- Jump to topic
Μέχρι χθες λέγατε ότι το ρόστερ είναι μια χαρά και είμαστε υπερβολικοί όσοι λέμε ότι θέλαμε άμεση ενίσχυση και ότι υπάρχουν τεράστια κενά.
Χθες ήρθε απότομη προσγείωση.
Σήμερα ξαναρχισατε ορισμένοι τις μεταγραφές 8 10 μυρίων για Ζαφείρηδες και δεν ξέρω κι εγώ τι.
Λίγο να έχουμε επαφή με την ...
Χθες ήρθε απότομη προσγείωση.
Σήμερα ξαναρχισατε ορισμένοι τις μεταγραφές 8 10 μυρίων για Ζαφείρηδες και δεν ξέρω κι εγώ τι.
Λίγο να έχουμε επαφή με την ...
- Σάβ 09 Αύγ 2025, 15:04
- Jump to forum
- Jump to topic
Ναι ο Ντεσπο προσέφερε λίγα πράγματα πέρυσι. Αλλά μη ξεχνάτε ότι έχει στημένα φαρμάκι. Ειδικά για ματς με μικρούς κλειστά, αλλά και για τα προκριματικά τέτοιας περιόδου που ψάχνεις μισή φάση για γκολ είναι υπερχρήσιμος.
Έλειψε προχθές και είχαμε αρκετά κορνερ
Έλειψε προχθές και είχαμε αρκετά κορνερ
- Δευ 11 Αύγ 2025, 18:19
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2025 - ΙV
Τον πήρε ελεύθερο ρε φίλε 30 χρονων, βγήκε 2ος ο βαζελος και μετά από 1 χρόνο τον πουλάει 5 μύρια. Εγώ θα έλεγα όντως καλό ντιλnavigator11 έγραψε: Δευ 11 Αύγ 2025, 18:09 Τεράστια πετυχεσά τελικά ο Μαξίμοβιτς στο Αιλάντα. Πέρασε και δεν ακούμπησε, ο ορισμός.
- Δευ 11 Αύγ 2025, 21:50
- Jump to forum
- Jump to topic
Τεράστια πετυχεσά τελικά ο Μαξίμοβιτς στο Αιλάντα. Πέρασε και δεν ακούμπησε, ο ορισμός.
Τον πήρε ελεύθερο ρε φίλε 30 χρονων, βγήκε 2ος ο βαζελος και μετά από 1 χρόνο τον πουλάει 5 μύρια. Εγώ θα έλεγα όντως καλό ντιλ
Βρε αν ισχύει, άριστο. Δεν αφορούσε στην οικονομική πτυχή της έλευσής ...
- Πέμ 14 Αύγ 2025, 08:37
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Wolfsberger AC - ΠΑΟΚ, Πέμπτη 14/8 20:00, OPEN TV
Δεν ξέρω από πού πηγάζει αυτό το αίσθημα ότι είμαστε καλύτεροι. Δε φάνηκε στο πρώτο ματς.
Κλεφτοπόλεμο πρέπει να παίξουμε μάλλον.
Πιο έτοιμοι πιο δεμένοι οι αντίπαλοι.Εχουν προβάδισμα.
Κυπελλούχοι Αυστρίας, νίκησαν την προηγούμενη εβδομάδα 0-2 την Αούστρια Βιέννης εκτός έδρας.
Δε θα μας σώσει ο ...
Κλεφτοπόλεμο πρέπει να παίξουμε μάλλον.
Πιο έτοιμοι πιο δεμένοι οι αντίπαλοι.Εχουν προβάδισμα.
Κυπελλούχοι Αυστρίας, νίκησαν την προηγούμενη εβδομάδα 0-2 την Αούστρια Βιέννης εκτός έδρας.
Δε θα μας σώσει ο ...
- Πέμ 14 Αύγ 2025, 11:22
- Jump to forum
- Jump to topic
2 ομάδες σε 2 χρόνια και δεν υπολογίζεται.
Εμένα δε με ψήνει πλέον.
Θες καλύτερη περίπτωση ηλικιακά να έχει κινητρο
Εμένα δε με ψήνει πλέον.
Θες καλύτερη περίπτωση ηλικιακά να έχει κινητρο
- Παρ 15 Αύγ 2025, 13:02
- Jump to forum
- Jump to topic
Παιδιά στοπ με τσοπουρογλου και Μύθου.Η ομάδα θέλει χαφ και φορ.
Κάθε χρόνο προκριματικά ζωής θανάτου, να εξαρτωμαστε από Κουτσια, Τζίμα, Μύθου (που άσχετα σε τι κατάσταση είναι τώρα ο Τζίμας και ο Κουτσιας στα 17 τους σε τέτοιο επιπεδο χωρίς παραστάσεις. Δεν έχουν καμία σχέση οι παίχτες τότε με το ...
Κάθε χρόνο προκριματικά ζωής θανάτου, να εξαρτωμαστε από Κουτσια, Τζίμα, Μύθου (που άσχετα σε τι κατάσταση είναι τώρα ο Τζίμας και ο Κουτσιας στα 17 τους σε τέτοιο επιπεδο χωρίς παραστάσεις. Δεν έχουν καμία σχέση οι παίχτες τότε με το ...