Η αναζήτηση βρήκε 47 εγγραφές
- Κυρ 10 Αύγ 2025, 21:06
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2025 - ΙV
Jeremiah st juste ? Ίσως ένα από τα πιο γρήγορα σέντερ Μπακ στον κόσμο χωρίς ίχνος υπερβολής .
- Κυρ 10 Αύγ 2025, 23:27
- Jump to forum
- Jump to topic
Τρελό γιατρός και rainmaker κατά την γνώμη μου οι μόνες σελίδες που αξίζουν .
- Δευ 11 Αύγ 2025, 13:20
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Εξελίξεις ΠΑΕ-ΑΣ ΠΑΟΚ 2025
Θα πει κάποιος στην δικηγόρο ότι κάθε φορά που την κάνουν ερώτηση δεν χρειάζεται να εξιστορεί όλη την ιστορία του ΠΑΟΚ, τους ας , της ΚΑΕ και οτιδήποτε άλλο άσχετο .....απαντά ξεκάθαρα σε αυτό που σε ρωτάνε .
- Δευ 11 Αύγ 2025, 22:10
- Jump to forum
- Jump to topic
Αρε Ιβάν , εκεί που άλλοι θα κλείνανε την πόρτα και δεν θα γυρνούσαν πίσω εσύ πεισμωνεις και προσπαθείς ακόμα περισσότερο , μάλλον αυτός είναι ο λόγος που έγινες και δισεκατομμυριούχος.
Περήφανος που την Πέμπτη χωρίς Ζαφείρη χωρίς καν να είχε τελειώσει του Γιακουμάκη φώναξα το όνομα σου ...
Περήφανος που την Πέμπτη χωρίς Ζαφείρη χωρίς καν να είχε τελειώσει του Γιακουμάκη φώναξα το όνομα σου ...
- Τετ 27 Αύγ 2025, 19:13
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού V
Εγώ θέλω γρήγορους ποδοσφαιριστές σαν τον Ζαφείρη και τον πουερτας , βαρέθηκα να βλέπω βαριά χαφ που συνεχώς αφήνουν εκτεθειμένους τα στόπερ με αυτό το τεράστιο κενό που αφήνουν εκεί στην περιοχή του πέναλτι ακόμα και όταν βρισκόμαστε σε σετ άμυνα . Επίσης , επειδή οι περισσότεροι θα συγκρίνουν λόγω ...
- Πέμ 28 Αύγ 2025, 14:59
- Jump to forum
- Jump to topic
Έρικ Σαμπό στο ματς με τα Χανιά ήθελε 3 μειτε, 5 οζντοεφ και κάνα δυο ακόμα Καμαρά .
Τους ποδοσφαιριστές όπως και όλη την ομάδα την κρίνουμε στο τέλος , όχι στα 5 πρώτα παιχνίδια .
Τους ποδοσφαιριστές όπως και όλη την ομάδα την κρίνουμε στο τέλος , όχι στα 5 πρώτα παιχνίδια .
- Παρ 29 Αύγ 2025, 00:09
- Jump to forum
- Jump to topic
Για τον ντελια γράψατε 10 σελίδες ρε μάγκες ? Και εγώ προς στιγμήν αγχώθηκα ότι θα φύγει κανένας Καμαρά η ντεσποτοφ ... Ο ντελιας δεν υπάρχει περίπτωση να φύγει και ειδικά για την Στουτγκάρδη, ούτε χαζοί είναι στον ΠΑΟΚ να τα διαλύσουν όλα τώρα ούτε ο ντελιας είναι μπαλάκι του πινγκ πονγκ να αλλάζει ...
- Παρ 29 Αύγ 2025, 19:55
- Jump to forum
- Jump to topic
Είναι λίγο unpopular αυτό που θα πω αλλά εγώ δεν θέλω άλλο μεσοεπιθετικό . Αυτή την στιγμή έχουμε 6 πρωτοκλασάτους μεσοεπιθετικούς + τον χατσιδη και τον μπαλντε , αν έρθει κάποιος ακόμα αυτομάτως θα μειωθεί αισθητά ο χρόνος συμμετοχής από έναν από τους ήδη υπάρχοντες , με πιο πιθανόν του Πέλκα που ...
- Σάβ 30 Αύγ 2025, 14:43
- Jump to forum
- Jump to topic
https://www.transfermarkt.gr/alessandro ... ler/602124
Μάλλον αυτός είναι ο χαφ από το ιταλικό που έγραψε η Φόρτσα .
Μάλλον αυτός είναι ο χαφ από το ιταλικό που έγραψε η Φόρτσα .
- Σάβ 30 Αύγ 2025, 15:10
- Jump to forum
- Jump to topic
Θα ανανεώσει και θα έρθει δανεικός λογικά , σχεδόν πάντα αυτό γίνεται σε τέτοιες περιπτώσεις .
- Κυρ 31 Αύγ 2025, 16:22
- Jump to forum
- Jump to topic
Πάντως ο μπρερετον της Σαουθάμπτον ούτε λεπτό δεν έχει παίξει φέτος στο πρωτάθλημα και δεν φαίνεται να είναι τραυματίας.
- Δευ 01 Σεπ 2025, 16:59
- Jump to forum
- Jump to topic
Η γίναμε η πρώτη επιλογή από κάποιον φορ που μας έριχνε απανωτά άκυρα ή φάγαμε τόσο πολλά άκυρα που μας έμεινε μόνο η τελευταία επιλογή .prist64 έγραψε: Δευ 01 Σεπ 2025, 16:51 ουτως εσονται οι εσχατοι πρωτοι και οι πρωτοι εσχατοι
πολλοι γαρ εισι κλητοι,ολιγοι δε εκλεκτοι
ΥΓ maupay αργείς ????
- Δευ 01 Σεπ 2025, 23:33
- Jump to forum
- Jump to topic
Δανεισμός με υποχρεωτική αγορά τον επόμενο χρόνο ήταν , προφανώς δεν τους βγήκε για αγωνιστικούς και όχι μόνο λόγους και θέλουν να το ξεφορτωθούν . Επίσης , ο Κόλκας είχε πει παλιότερα πως είχαμε συμφωνήσει με την ομάδα και δεν ήθελε ο παίκτης να έρθει , οπότε το μόνο που μένει είναι το ναι του ...
- Τρί 02 Σεπ 2025, 00:32
- Jump to forum
- Jump to topic
Και οι δύο ειχανε τα πάνω και τα κάτω τους , εγώ οποίος από αυτούς τους δύο αν έρθει θα είμαι ευχαριστημένος.
- Τρί 02 Σεπ 2025, 15:58
- Jump to forum
- Jump to topic
Θυμάμαι πριν κάτι χρόνια οι δημοσιογράφοι έλεγαν πως είναι κοντά ο καστιγιεχο , η Φόρτσα μάλιστα τον είχε και πρωτοσέλιδο , ενώ ο ποδοσφαιριστής είχε ανακοινωθεί εδώ και μια μέρα στην σασουολο , ελπίζω η ησυχία που επικρατεί τις τελευταίες μέρες να οφείλεται στο ότι κυνηγάνε κάτι καλό και όχι στο ...