Η αναζήτηση βρήκε 47 εγγραφές

Return

από Ragnar1926
Κυρ 10 Αύγ 2025, 21:06
Jump to forum
Jump to topic

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2025 - ΙV

Jeremiah st juste ? Ίσως ένα από τα πιο γρήγορα σέντερ Μπακ στον κόσμο χωρίς ίχνος υπερβολής .
από Ragnar1926
Κυρ 10 Αύγ 2025, 23:27
Jump to forum
Jump to topic

Τρελό γιατρός και rainmaker κατά την γνώμη μου οι μόνες σελίδες που αξίζουν .
από Ragnar1926
Δευ 11 Αύγ 2025, 13:20
Jump to forum
Jump to topic

Re: Εξελίξεις ΠΑΕ-ΑΣ ΠΑΟΚ 2025

Θα πει κάποιος στην δικηγόρο ότι κάθε φορά που την κάνουν ερώτηση δεν χρειάζεται να εξιστορεί όλη την ιστορία του ΠΑΟΚ, τους ας , της ΚΑΕ και οτιδήποτε άλλο άσχετο .....απαντά ξεκάθαρα σε αυτό που σε ρωτάνε .
από Ragnar1926
Δευ 11 Αύγ 2025, 22:10
Jump to forum
Jump to topic

Αρε Ιβάν , εκεί που άλλοι θα κλείνανε την πόρτα και δεν θα γυρνούσαν πίσω εσύ πεισμωνεις και προσπαθείς ακόμα περισσότερο , μάλλον αυτός είναι ο λόγος που έγινες και δισεκατομμυριούχος.

Περήφανος που την Πέμπτη χωρίς Ζαφείρη χωρίς καν να είχε τελειώσει του Γιακουμάκη φώναξα το όνομα σου ...
από Ragnar1926
Τετ 27 Αύγ 2025, 19:13
Jump to forum
Jump to topic

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού V

Εγώ θέλω γρήγορους ποδοσφαιριστές σαν τον Ζαφείρη και τον πουερτας , βαρέθηκα να βλέπω βαριά χαφ που συνεχώς αφήνουν εκτεθειμένους τα στόπερ με αυτό το τεράστιο κενό που αφήνουν εκεί στην περιοχή του πέναλτι ακόμα και όταν βρισκόμαστε σε σετ άμυνα . Επίσης , επειδή οι περισσότεροι θα συγκρίνουν λόγω ...
από Ragnar1926
Πέμ 28 Αύγ 2025, 14:59
Jump to forum
Jump to topic

Έρικ Σαμπό στο ματς με τα Χανιά ήθελε 3 μειτε, 5 οζντοεφ και κάνα δυο ακόμα Καμαρά .
Τους ποδοσφαιριστές όπως και όλη την ομάδα την κρίνουμε στο τέλος , όχι στα 5 πρώτα παιχνίδια .
από Ragnar1926
Παρ 29 Αύγ 2025, 00:09
Jump to forum
Jump to topic

Για τον ντελια γράψατε 10 σελίδες ρε μάγκες ? Και εγώ προς στιγμήν αγχώθηκα ότι θα φύγει κανένας Καμαρά η ντεσποτοφ ... Ο ντελιας δεν υπάρχει περίπτωση να φύγει και ειδικά για την Στουτγκάρδη, ούτε χαζοί είναι στον ΠΑΟΚ να τα διαλύσουν όλα τώρα ούτε ο ντελιας είναι μπαλάκι του πινγκ πονγκ να αλλάζει ...
από Ragnar1926
Παρ 29 Αύγ 2025, 19:55
Jump to forum
Jump to topic

Είναι λίγο unpopular αυτό που θα πω αλλά εγώ δεν θέλω άλλο μεσοεπιθετικό . Αυτή την στιγμή έχουμε 6 πρωτοκλασάτους μεσοεπιθετικούς + τον χατσιδη και τον μπαλντε , αν έρθει κάποιος ακόμα αυτομάτως θα μειωθεί αισθητά ο χρόνος συμμετοχής από έναν από τους ήδη υπάρχοντες , με πιο πιθανόν του Πέλκα που ...
από Ragnar1926
Σάβ 30 Αύγ 2025, 14:43
Jump to forum
Jump to topic

https://www.transfermarkt.gr/alessandro ... ler/602124

Μάλλον αυτός είναι ο χαφ από το ιταλικό που έγραψε η Φόρτσα .
από Ragnar1926
Σάβ 30 Αύγ 2025, 15:10
Jump to forum
Jump to topic

Θα ανανεώσει και θα έρθει δανεικός λογικά , σχεδόν πάντα αυτό γίνεται σε τέτοιες περιπτώσεις .
από Ragnar1926
Κυρ 31 Αύγ 2025, 16:22
Jump to forum
Jump to topic

Πάντως ο μπρερετον της Σαουθάμπτον ούτε λεπτό δεν έχει παίξει φέτος στο πρωτάθλημα και δεν φαίνεται να είναι τραυματίας.
από Ragnar1926
Δευ 01 Σεπ 2025, 16:59
Jump to forum
Jump to topic

prist64 έγραψε: Δευ 01 Σεπ 2025, 16:51 ουτως εσονται οι εσχατοι πρωτοι και οι πρωτοι εσχατοι
πολλοι γαρ εισι κλητοι,ολιγοι δε εκλεκτοι
Η γίναμε η πρώτη επιλογή από κάποιον φορ που μας έριχνε απανωτά άκυρα ή φάγαμε τόσο πολλά άκυρα που μας έμεινε μόνο η τελευταία επιλογή .

ΥΓ maupay αργείς ????
από Ragnar1926
Δευ 01 Σεπ 2025, 23:33
Jump to forum
Jump to topic

Δανεισμός με υποχρεωτική αγορά τον επόμενο χρόνο ήταν , προφανώς δεν τους βγήκε για αγωνιστικούς και όχι μόνο λόγους και θέλουν να το ξεφορτωθούν . Επίσης , ο Κόλκας είχε πει παλιότερα πως είχαμε συμφωνήσει με την ομάδα και δεν ήθελε ο παίκτης να έρθει , οπότε το μόνο που μένει είναι το ναι του ...
από Ragnar1926
Τρί 02 Σεπ 2025, 00:32
Jump to forum
Jump to topic

Και οι δύο ειχανε τα πάνω και τα κάτω τους , εγώ οποίος από αυτούς τους δύο αν έρθει θα είμαι ευχαριστημένος.
από Ragnar1926
Τρί 02 Σεπ 2025, 15:58
Jump to forum
Jump to topic

Θυμάμαι πριν κάτι χρόνια οι δημοσιογράφοι έλεγαν πως είναι κοντά ο καστιγιεχο , η Φόρτσα μάλιστα τον είχε και πρωτοσέλιδο , ενώ ο ποδοσφαιριστής είχε ανακοινωθεί εδώ και μια μέρα στην σασουολο , ελπίζω η ησυχία που επικρατεί τις τελευταίες μέρες να οφείλεται στο ότι κυνηγάνε κάτι καλό και όχι στο ...