Η αναζήτηση βρήκε 34 εγγραφές

Return

από Ragnar1926
Παρ 25 Ιούλ 2025, 15:51
Jump to forum
Jump to topic

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2025 - ΙΙΙ

Συγγνώμη επειδη από τα top 5 πρωτάθλημα το μόνο που παρακολουθώ συστηματικά είναι της λα Λίγκα έχω να πω ότι όσοι κράζετε τον Άβιλα δεν παίζει μέχρι χθες να τον ξέρετε η απλά τον έχετε ακουστα γιατί αλλιώς θα παρακαλούσατε να έρθει ειδικά με τα άλλα φορ που ακούγονται .
Τα ίδια ισχύουν και μπορχα ...
από Ragnar1926
Παρ 25 Ιούλ 2025, 16:05
Jump to forum
Jump to topic

Έβγαλε το sdna ότι υπάρχει ενδιαφέρον από ελληνική ομάδα για τον Άβιλα . Ο Ολυμπιακός και ο Άρης έχουν φορ ,ο Παναθηναϊκός δεν έχει πουλήσει ακόμα τον Ιωαννίδη οπότε δύσκολα να είναι η ομάδα που ενδιαφέρεται, άρα οι εμείς ή η αεκ .
από Ragnar1926
Παρ 25 Ιούλ 2025, 20:09
Jump to forum
Jump to topic

Ο σαμπρακος είναι η λατινοπουλου των αθλητικογραφων , όπου υπάρχει ενα αμφιλεγόμενο και πολυσυζητημένο θέμα πετάει τις χαζομάρες τους μπας και ανέβουν τα νούμερα του . Ο τυπάς για να καταλάβετε πόσο γελοίος είναι πριν από λίγο καιρό είχε δημόσια δώσει συγχαρητήρια στην κυβέρνηση για την καταπολέμηση ...
από Ragnar1926
Σάβ 26 Ιούλ 2025, 13:45
Jump to forum
Jump to topic

Τοσκιτσης λέει πως μένουν λεπτομερειες για σεντιρα .
από Ragnar1926
Σάβ 26 Ιούλ 2025, 18:16
Jump to forum
Jump to topic

Πειτε μου έναν άλλον ποδοσφαιριστή που είτε επαιζε καλά είτε όχι και ερχόταν κυρίως από τον πάγκο είχε τα νούμερα του ντεσποτοφ ....όταν ο ντεσποτοφ κλείνεται επειδη οι αντίπαλοι προπονητές ξέρουν πως δεν είναι καλός στο ένα εναντίον ενός και στο ότι δυσκολευόμαστε στην ανάπτυξη λόγω ανεπάρκειας σε ...
από Ragnar1926
Δευ 28 Ιούλ 2025, 09:46
Jump to forum
Jump to topic

Τον αγαπάμε τον πελκινιο αλλά σαν εξτρέμ προσφέρει όσα και ο Λημνιός
από Ragnar1926
Τρί 29 Ιούλ 2025, 08:33
Jump to forum
Jump to topic

Αν ο Κρμεντσικ έχανε το γκολ στον τελικό θα ήταν στη λίστα με τον Τοργκελε στα παλτά. Μίετσελ ναι, άκου Κρμεντσικ.

Ο κρμεντσικ ήρθε στην μέση μιας μέχρι τότε αποτυχημένης σεζόν και έβαζε ένα γκολ ανά 143 λεπτά , χωρίς να το υπολογίσω είμαι σίγουρος πως είναι καλύτερο ποσοστό από αυτό που έχουν ...
από Ragnar1926
Τετ 30 Ιούλ 2025, 08:18
Jump to forum
Jump to topic

Re: Εξελίξεις ΠΑΕ-ΑΣ ΠΑΟΚ 2025

Πριν ηρεμησουμε και μπουμε στο απο εδω και περα.
Δεν ειμαι ανθρωπος των σεναριων, αλλα των ενδειξεων
και των επαναληψεων. Απο αυτα κρινω.
Φυσικα κατι τετοιο θα σας τιναξει λιγο τα μυαλα στον αερα,
οπως και τα δικα μου, καθοσον ως ατομο δεν ειμαι καχυποπτος,
αλλα προσπαθω να μην ειμαι και τελειως ...
από Ragnar1926
Πέμ 31 Ιούλ 2025, 08:57
Jump to forum
Jump to topic

Re: Εξελίξεις ΠΑΕ-ΑΣ ΠΑΟΚ 2025

Εύκολο είναι αρκεί να έχεις σαν άνθρωπος τους κατάλληλους μηχανισμούς .
Έστω ότι ο ιβαν δεν έχει μια και δεν μπορεί να κάνει το γήπεδο λόγω όσων πολύ καλά ξέρουμε ότι διαδραματίζονται και ο νέος είναι ο μεγαλύτερος ΠΑΟΚΤΣΗΣ με διαρκείας στην 4 πιο πολλά χρόνια από μένα .
Ο τρόπος που πάει να χωθεί ...
από Ragnar1926
Πέμ 31 Ιούλ 2025, 18:57
Jump to forum
Jump to topic

Ο τσορμπατζογλου καθημερινά επαναλαμβάνει ότι έχουμε απασχοληθεί με τουλάχιστον 20 φορ , μάλλον στην ομάδα δεν ξέρουν πως δουλεύει ο νόμος της ζήτησης και της προσφοράς , ή ανεβαστε τα λεφτά που προσφέρετε ( όλοι έχουν μια τιμή ) ή πείτε στον λουτσεσκου πως και φέτος πρέπει να την βγάλει με στοίχημα ...
από Ragnar1926
Σάβ 02 Αύγ 2025, 17:25
Jump to forum
Jump to topic

Παικταρας ο bajcetic , πριν πάει στην Σάλτσμπουργκ ήταν πολύ κοντά στο να πάει στην Μπαρτσελόνα αλλά λόγω των περιορισμών δεν θα μπορούσαν να το εγγράψουν και η μεταγραφή χάλασε .
από Ragnar1926
Δευ 04 Αύγ 2025, 22:53
Jump to forum
Jump to topic

Καθόμουνα και έβλεπα τα highlights από την Παρτιζάν και είχε αρκετες ενδιαφέρουσες περιπτώσεις , φημίζεται άλλωστε για τις ακαδημίες της και αναρωτιομουν πως και δεν έχουμε ενδιαφερθεί για κανένα της παίκτη τόσα χρόνια ειδικά από την στιγμή που αρκετοί που έπαιξαν στους Σέρβους αλλά και σε εμάς ...
από Ragnar1926
Πέμ 07 Αύγ 2025, 13:36
Jump to forum
Jump to topic

εγω θα ηθελα να πιστεψω κατι που ξεφυγε απο τον τσορμπατζογλου και μετα το μαζεψε καπως

οτι δηλαδη ψιλοπτσα μας φετος η ευρωπη και οτι κυνηγαμε μεταγραφες για το πρωταθλημα οποτε και τελος αυγουστου να ερθει παιχτης ειναι οκ αρκει να ειναι αυτο που θελουνε

προσωπικα το ιδιο θα εκανα, ξεκουραση ...
από Ragnar1926
Σάβ 09 Αύγ 2025, 18:55
Jump to forum
Jump to topic

Αν δεν κάνουν live τσακαλεας και τοσκιτσης αυτό το σκ , θα αρχίσω να πιστεύω πως όντως ο Ζαφείρης είναι το χαφ .
από Ragnar1926
Κυρ 10 Αύγ 2025, 14:54
Jump to forum
Jump to topic

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2025 - ΙV

Πριν από λίγο καιρό είχα πει ότι ήθελα στον ΠΑΟΚ ένα ποδοσφαιριστή σαν τον τσιμιροτ aggressive , με σίγουρες μεταβιβάσεις και να μπορεί να ελευθερώσει το παιχνίδι της ομάδας κουβαλώντας την μπάλα . Ε ο Ζαφείρης είναι δύο επίπεδα τουλάχιστον πάνω απο τον Βόσνιο. Το μεγαλύτερο πλεονέκτημα αν έρθει ο ...