Η αναζήτηση βρήκε 394 εγγραφές

Return

από Sera4
Κυρ 24 Αύγ 2025, 22:46
Jump to forum
Jump to topic

Re: 52. Δημήτρης Χατσίδης

Τα παιχνίδια στη β' ομάδα δεν θα βοηθήσουν καθόλου, έχει περάσει απ' αυτό το στάδιο. Εδώ πρέπει να μείνει.

Δεν είπε κανείς να πάει πουθενά φίλε μου, παιχνίδια πρέπει να πάρει επαγγελματικά όλο το χρόνο.

Στον ΠΑΟΚ φέτος δεν θα βρει πάνω από 200-300 λεπτα, πέρυσι κατέγραψε γύρω στα 400 λεπτα ...
από Psagmenos4
Κυρ 24 Αύγ 2025, 23:48
Jump to forum
Jump to topic

Re: 77. Kiril Despodov

Όλοι συνήθως αναφέρουμε τς σωστά που γράφουμε και τα επικαλούμαστε. Εδώ είμαι λοιπόν να πω ότι έκανα λάθος που δεν το κατάλαβα σήμερα αλλά στο 2ο ματσ με τους Αυστριακούς, εκεί που θέλαμε την επαφή-γκολ το στημένο συστημένο.
Σήμερα επιβεβαίωσε το λάθος μου που έγραφα ότι τον πουλάω άνετα, δίνοντας ...
από Nikodiai
Κυρ 31 Αύγ 2025, 11:58
Jump to forum
Jump to topic

Re: 4. Alessandro Vogliacco

Το βιντεακι κριντζια φουλ, σαν να βαζεις Ελληνα να χορευει συρτακι σε παρουσιαση

Καλως ηρθες :pano:
από Taseos
Πέμ 18 Σεπ 2025, 07:55
Jump to forum
Jump to topic

Re: 65. Γιάννης Κωνσταντέλιας

astral έγραψε: Πέμ 18 Σεπ 2025, 06:54 Τι να πάρει δηλαδή για τη γρίπη ?
Τι σημασία έχει; Εμείς θα κάνουμε το κομμάτι μας. Ειμεθα ορκωτοί λογιστές, ιατροί φαρμακοποιοί να μη γίνουμε και λίγο θεολόγοι;
από Maurice_Escargot
Πέμ 18 Σεπ 2025, 15:04
Jump to forum
Jump to topic

Άντε ας πω κι εγώ το κομμάτι μου. Γιατρός μου είναι ένας απο τους ιατρούς της ομάδας. Χθες μου είπε υπεύθυνα ότι ΔΕΝ ισχύει τίποτα από αυτά που λέγονται.

Ήθελα να το καταθέσω.
από Τρόμος
Πέμ 18 Σεπ 2025, 23:06
Jump to forum
Jump to topic

Ο .Μπάνε δεν έπαιζε πλει μέικερ , έπαιζε σούτινγκ γκαρντ....
από joshua
Πέμ 25 Σεπ 2025, 08:10
Jump to forum
Jump to topic

Re: Razvan Lucescu V

Δεν προκειται να βγει ακρη γιατι οι περισσοτεροι εχουν προαποφασισει για τις ευθυνες που θα αποδωσουν, ειτε προκειται για τις μεταγραφες, ειτε προκειται για τον Λουτσεσκου, τις περισσοτερες μαλιστα φορες χωρις καν αναφορα σε ποδοσφαιρικα επιχειρηματα. Δεν βγαζω τον εαυτο μου απεξω ,αλλα τουλαχιστον ...
από Ριαν_Καπαγιαννιδης
Πέμ 25 Σεπ 2025, 09:44
Jump to forum
Jump to topic

Τι βλεπω εγω μεχρι τωρα. Μια ομαδα η οποια επιμενει στο ιδιο επαναλαμβανομενο αγωνιστικο μοτιβο ,χωρις καμια προσπαθεια να αλλαξει και να προσθεσει κατι. Συνεχεις πασες προς τα πισω, οι οποιες αν δεν οδηγησουν τον αντιπαλο να ανεβει ,καταληγουν σε γεμισμα απο τον Μιχαιλιδη απεναντι σε ...
από embuji
Παρ 26 Σεπ 2025, 14:38
Jump to forum
Jump to topic

Εγω νομιζω οτι βλεπουμε στην τουμπα πλεον και τα απονερα της περσινης σεζον. Η ομαδα ειναι σε κακη κατασταση εδω και πολυ καιρο. Απλα το ντορτι απο τα δευτερα του Λεβαδειακου δε καταπινεται. ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ.

Απλα τωρα παιρνει η μπαλα και παικτες που δε φταινε και ουτε ηταν εδω περσι.
από chrisg4
Τρί 30 Σεπ 2025, 09:48
Jump to forum
Jump to topic

Re: Razvan Lucescu VI

Νομίζω οτι είμαστε σε μια φάση που δεν έχει κανενα νοημα η σύγκριση με αλλη ομάδα. Ο ΠΑΟΚ θέλει γκρέμισμα και χτίσιμο απο την αρχή. Πραγματικά δεν με νοιάζει το τι θέση θα είμαστε στο τέλος της χρονιάς αρκεί να υπάρχει μια προοπτική για την επόμενη. Με τον Λουτσέσκου και αυτο το ρόστερ εγω δεν βλέπω ...
από JohnDag
Τετ 01 Οκτ 2025, 08:24
Jump to forum
Jump to topic

Και ποιος είσαι εσύ ακριβώς που θα υπαγορέψεις στον οπαδό του ΠΑΟΚ τι θα κάνει;

Επίσης, τι εννοείς "το ίδιο ισχύει για τον οπαδό"; Αμείβονται αδρά οι οπαδοί για να υποστηρίξουν την ομάδα τους;

Τι γράφετε ρε σεις, έχετε χαζέψει τελείως;
από George Best4
Τετ 01 Οκτ 2025, 10:19
Jump to forum
Jump to topic

Re: 11. Taison Barcellos Freda

Ωραία να καταλάβετε λίγο τι σχολιάζετε και τι κράζετε εδώ μέσα.
Ο Βαγιαννιδης πήγε με 14+μυρια είναι 21ετων βασικός με Εθνική και αποθεώνει τον 38χρονο Τάισον.
Είχε άδικο ο Λουτσεσκου που τον ήθελε και άλλη χρονιά? ΟΧΙ
Αν δεν έμενε θα του έφερναν παίχτη? ένας Θεός ξέρει ποιον και αν...Ίσως κάποιο ...
από Patron
Τετ 01 Οκτ 2025, 11:35
Jump to forum
Jump to topic

Η στρατηγική της ιδιοκτησίας είναι "sweating the asset". Κατά τη γνώμη μου κ συγγνώμη για την αγγλικούρα.
Δεν το λέω με αρνητική χροιά, αλλά με αυτό το πρίσμα πολλά εξηγούνται.
από Gka4
Τετ 01 Οκτ 2025, 13:49
Jump to forum
Jump to topic

Ο Λούτσε είναι με διαφορά ο πιο πετυχημένος προπονητής της ιστορίας του ΠΑΟΚ αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι πρέπει να μείνει στην ομάδα μέχρι να συνταξιοδοτηθεί. Υπάρχουν διάφοροι λόγοι που κάποιοι επιτυχημένοι προπονητές κάποια στιγμή απομακρύνονται από τις ομάδες τους αλλά θα ξεπεράσω τους πιο ...
από Ριαν_Καπαγιαννιδης
Πέμ 02 Οκτ 2025, 23:12
Jump to forum
Jump to topic

Πάντως πέρα από την πλάκα, αν υπήρχε μισός ρεπόρτερ που να είχε δει κανένα ματς ποδοσφαίρου πέρα από τα του ΠΑΟΚ, θα μπορούσε να τον ρωτήσει στην συνέντευξη τύπου τι κάναμε για να σπάσουμε το πρέσινγκ της Θέλτα, ποιο ήταν το πλάνο μας επιθετικά απέναντι σε μια ομάδα με τον τρόπο παιχνιδιού της ...