Παλικάρι μου καλό, για όσο νομίζεις ότι σε κρατάει αυτός ο τόπος χωρίς να σε βαραίνει, για εμάς ευπρόσδεκτος θα είσαι.
Και σε κάποια φάση, λογικό είναι να αξιώσεις να ζήσεις και το πραγματικό ποδόσφαιρο που παίζεται έξω. Να κοιτάξεις την εξέλιξή σου, να ζήσεις αυτή την απίστευτη εμπειρία που ...
Η αναζήτηση βρήκε 360 εγγραφές
- Τετ 30 Ιούλ 2025, 18:45
- Jump to forum
- Jump to topic
- Παρ 15 Αύγ 2025, 14:02
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: 1. Jiri Pavlenka
Ποιος είναι αυτός;
- Σάβ 16 Αύγ 2025, 13:39
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: 7. Γιώργος Γιακουμάκης
Πολυ ωραια συνεντευξη,φαινετε πως ο ανθρωπος ειναι μερα με την νυχτα οταν εφυγε απο Ελλαδα και σημερα που επιστρεφει.
Το δειχνουν και τα νουμερα του τις τελευταιες χρονιες οτι ειναι αλλος παικτης και πνευματικα και παικτικα.
Επισης μαρεσε το οτι εχει στοχο να βγει πρωτος σκορερ στο πρωταθλημα ...
Το δειχνουν και τα νουμερα του τις τελευταιες χρονιες οτι ειναι αλλος παικτης και πνευματικα και παικτικα.
Επισης μαρεσε το οτι εχει στοχο να βγει πρωτος σκορερ στο πρωταθλημα ...
- Σάβ 16 Αύγ 2025, 14:31
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: 7. Γιώργος Γιακουμάκης
Καιρό είχα να δω συνέντευξη ποδοσφαιριστή της ομάδας μας με καλή άρθρωση λόγου και συγκροτημένη σκέψη. Φαίνεται πολύ ώριμος ψυχολογικά και συνειδητοποιημένος σε ότι έχει να κάνει με την ομάδα που έρχεται αλλά και τους στόχους που θέτει. Μακάρι να βγάλει στο χορτάρι όλα αυτά τα θετικά στοιχεία και ...
- Κυρ 24 Αύγ 2025, 22:12
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: 65. Γιάννης Κωνσταντέλιας
Όταν είναι καλός ανεβαίνει όλη η ομάδα.
- Κυρ 24 Αύγ 2025, 22:46
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: 52. Δημήτρης Χατσίδης
Τα παιχνίδια στη β' ομάδα δεν θα βοηθήσουν καθόλου, έχει περάσει απ' αυτό το στάδιο. Εδώ πρέπει να μείνει.
Δεν είπε κανείς να πάει πουθενά φίλε μου, παιχνίδια πρέπει να πάρει επαγγελματικά όλο το χρόνο.
Στον ΠΑΟΚ φέτος δεν θα βρει πάνω από 200-300 λεπτα, πέρυσι κατέγραψε γύρω στα 400 λεπτα ...
- Κυρ 24 Αύγ 2025, 23:48
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: 77. Kiril Despodov
Όλοι συνήθως αναφέρουμε τς σωστά που γράφουμε και τα επικαλούμαστε. Εδώ είμαι λοιπόν να πω ότι έκανα λάθος που δεν το κατάλαβα σήμερα αλλά στο 2ο ματσ με τους Αυστριακούς, εκεί που θέλαμε την επαφή-γκολ το στημένο συστημένο.
Σήμερα επιβεβαίωσε το λάθος μου που έγραφα ότι τον πουλάω άνετα, δίνοντας ...
Σήμερα επιβεβαίωσε το λάθος μου που έγραφα ότι τον πουλάω άνετα, δίνοντας ...
- Κυρ 31 Αύγ 2025, 11:58
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: 4. Alessandro Vogliacco
Το βιντεακι κριντζια φουλ, σαν να βαζεις Ελληνα να χορευει συρτακι σε παρουσιαση
Καλως ηρθες
Καλως ηρθες

- Πέμ 18 Σεπ 2025, 07:55
- Jump to forum
- Jump to topic
Τι σημασία έχει; Εμείς θα κάνουμε το κομμάτι μας. Ειμεθα ορκωτοί λογιστές, ιατροί φαρμακοποιοί να μη γίνουμε και λίγο θεολόγοι;
- Πέμ 18 Σεπ 2025, 15:04
- Jump to forum
- Jump to topic
Άντε ας πω κι εγώ το κομμάτι μου. Γιατρός μου είναι ένας απο τους ιατρούς της ομάδας. Χθες μου είπε υπεύθυνα ότι ΔΕΝ ισχύει τίποτα από αυτά που λέγονται.
Ήθελα να το καταθέσω.
Ήθελα να το καταθέσω.
- Πέμ 18 Σεπ 2025, 23:06
- Jump to forum
- Jump to topic
Ο .Μπάνε δεν έπαιζε πλει μέικερ , έπαιζε σούτινγκ γκαρντ....
- Πέμ 25 Σεπ 2025, 08:10
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Razvan Lucescu V
Δεν προκειται να βγει ακρη γιατι οι περισσοτεροι εχουν προαποφασισει για τις ευθυνες που θα αποδωσουν, ειτε προκειται για τις μεταγραφες, ειτε προκειται για τον Λουτσεσκου, τις περισσοτερες μαλιστα φορες χωρις καν αναφορα σε ποδοσφαιρικα επιχειρηματα. Δεν βγαζω τον εαυτο μου απεξω ,αλλα τουλαχιστον ...
- Πέμ 25 Σεπ 2025, 09:44
- Jump to forum
- Jump to topic
Τι βλεπω εγω μεχρι τωρα. Μια ομαδα η οποια επιμενει στο ιδιο επαναλαμβανομενο αγωνιστικο μοτιβο ,χωρις καμια προσπαθεια να αλλαξει και να προσθεσει κατι. Συνεχεις πασες προς τα πισω, οι οποιες αν δεν οδηγησουν τον αντιπαλο να ανεβει ,καταληγουν σε γεμισμα απο τον Μιχαιλιδη απεναντι σε ...
- Παρ 26 Σεπ 2025, 14:38
- Jump to forum
- Jump to topic
Εγω νομιζω οτι βλεπουμε στην τουμπα πλεον και τα απονερα της περσινης σεζον. Η ομαδα ειναι σε κακη κατασταση εδω και πολυ καιρο. Απλα το ντορτι απο τα δευτερα του Λεβαδειακου δε καταπινεται. ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ.
Απλα τωρα παιρνει η μπαλα και παικτες που δε φταινε και ουτε ηταν εδω περσι.
Απλα τωρα παιρνει η μπαλα και παικτες που δε φταινε και ουτε ηταν εδω περσι.
- Τρί 30 Σεπ 2025, 09:48
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Razvan Lucescu VI
Νομίζω οτι είμαστε σε μια φάση που δεν έχει κανενα νοημα η σύγκριση με αλλη ομάδα. Ο ΠΑΟΚ θέλει γκρέμισμα και χτίσιμο απο την αρχή. Πραγματικά δεν με νοιάζει το τι θέση θα είμαστε στο τέλος της χρονιάς αρκεί να υπάρχει μια προοπτική για την επόμενη. Με τον Λουτσέσκου και αυτο το ρόστερ εγω δεν βλέπω ...