Αυτά το ότι δεν χρειαζόμαστε στόπερ μην τα λέτε παραεξω...
Επειδή δεν απειλήθηκαν ιδιαίτερα από την Λάρισα στην Τούμπα, κρίναμε ότι είμαστε κομπλέ πίσω;
Η αναζήτηση βρήκε 364 εγγραφές
- Δευ 25 Αύγ 2025, 09:15
- Jump to forum
- Jump to topic
- Δευ 25 Αύγ 2025, 17:49
- Jump to forum
- Jump to topic
- Δευ 25 Αύγ 2025, 20:32
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2025 - ΙV
Είναι από τις στιγμές που νοιώθεις ότι το καθήκον σου το έκανες. Παραλάβαμε εναν ΠΑΟΚ με τεράστιο λαό και ως γεννια παραδίδουμε στους νέους έναν ΠΑΟΚ με μεγαλομέτοχο βουνό, με λαό σε κάθε χωριό της χώρας ΠΛΕΟΝ , και με ΟΜΑΔΑ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΓΙΟΜΑΤΗ τίτλους και μεταγραφές ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΩΝ που κοιτα τους ...
- Τρί 26 Αύγ 2025, 09:31
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού V
Τι σχέση έχει ο ΠΑΟΚ με τους στόχους του Αρη ρε φίλε. Σε τι ακριβώς θα προσφέρει ένας παίκτης του Αρη στον ΠΑΟΚ; είναι χαώδης η διαφορά πλέον. Και τεράστιο πισωγύρισμα αυτό που λεςwickerman έγραψε: Τρί 26 Αύγ 2025, 09:24 Προλαβαίνουμε να μπούμε σφήνα και για τον Γαλανόπουλο ή υπέγραψε ήδη στον σκώληξ;
- Τρί 26 Αύγ 2025, 15:34
- Jump to forum
- Jump to topic
Αφήνοντας στη άκρη το αν ο Ιταλός είναι καλός ή κακός παίκτης αυτό που δεν επιδέχεται αμφισβήτησης είναι ότι είναι ball winning defender και όχι ball playing defender.
Κοινώς καλός στα κοψίματα και στον αέρα, όχι καλός στην προώθηση του παιχνιδιού.
Αυτό σημαίνει ότι έρχεται για την θέση του ...
Κοινώς καλός στα κοψίματα και στον αέρα, όχι καλός στην προώθηση του παιχνιδιού.
Αυτό σημαίνει ότι έρχεται για την θέση του ...
- Τετ 27 Αύγ 2025, 13:00
- Jump to forum
- Jump to topic
Αυτό το: Ένας δημοσιογράφος, ή ένας που ξέρει μου ειπε κλπ, παρακαλώ να σταματήσει.
Κι εγώ μπορεί να γράψω ότι κάποιος μου είπε ότι θα πάρουμε Μαυροπάνο, Κραλ και Μανέ. Αυτοί που διαβάζουν όμως δεν γνωρίζουν την αξιοπιστία της πληροφορίας και υπάρχουν αρκετές πιθανότητες να παραπληροφορούνται.
Κι εγώ μπορεί να γράψω ότι κάποιος μου είπε ότι θα πάρουμε Μαυροπάνο, Κραλ και Μανέ. Αυτοί που διαβάζουν όμως δεν γνωρίζουν την αξιοπιστία της πληροφορίας και υπάρχουν αρκετές πιθανότητες να παραπληροφορούνται.
- Τετ 27 Αύγ 2025, 15:42
- Jump to forum
- Jump to topic
Δεν μπορεί ρε φίλε να λες τόσο καιρό πως η αναζήτηση για στόπερ πάει στο τέλος γιατί ψάχνουμε κάτι πολύ καλό, και να καταλήγεις στον δανεικό Ιταλό που μπορεί μεν να βγει λαυράκι, αλλά σίγουρα δεν είναι η κίνηση που σε ανεβάζει.
Δεν μου κολλάει σαν κίνηση ειδικά βλέποντας τον Ιβάν να έχει κάνει ...
Δεν μου κολλάει σαν κίνηση ειδικά βλέποντας τον Ιβάν να έχει κάνει ...
- Τετ 27 Αύγ 2025, 18:56
- Jump to forum
- Jump to topic
Εγώ πάλι που έχω σε μεγάλη εκτίμηση Μίχα και Πολωνό και πιστεύω ότι μέχρι και ο Λόβρεν θα είναι άλλος παίκτης φέτος ήθελα κάτι πιο σίγουρο ως επιλογή.
Και τώρα δεν χρειάζεται να κοροϊδευόμαστε μεταξύ μας και να μετακινούμε δοκάρια εδώ μέσα.
ΟΛΟΙ ανεξαιρέτως (τα γραπτά μένουν) λέγαμε ότι είναι ...
Και τώρα δεν χρειάζεται να κοροϊδευόμαστε μεταξύ μας και να μετακινούμε δοκάρια εδώ μέσα.
ΟΛΟΙ ανεξαιρέτως (τα γραπτά μένουν) λέγαμε ότι είναι ...
- Τετ 27 Αύγ 2025, 20:32
- Jump to forum
- Jump to topic
Νιωθουμε απογοητευση για τον ιταλο αλλα για τους μπακαγιοκους, καγκαβες, βερνμπλουμ, μαρτενς κλπ νιωθαμε περηφανοι. η παφος χθες δεν μπηκε με τετοιους παικτες στους ομιλους, ουτε η καιρατ και ουτε εμεις θα μπουμε αν συνεχισουμε να παιρνουμε τετοιους. πιστη στο πλανο και στον προπονητη, ας ...
- Τετ 27 Αύγ 2025, 21:10
- Jump to forum
- Jump to topic
εγώ γιατί πιστεύω ότι θα πάρουμε κι άλλο σέντερ μπακ?
- Πέμ 28 Αύγ 2025, 00:16
- Jump to forum
- Jump to topic
Αν παίρναμε τον Φούντα θα ήθελα να δω το βίντεο παρουσίασης πάντως...
- Πέμ 28 Αύγ 2025, 12:52
- Jump to forum
- Jump to topic
Ο Τσάλοφ σε σύστημα με 2 φορ σαν δεύτερος σε 352 πχ ή 442 θα ταν πιο χρήσιμος ακόμα και σε 433 holding με 2 8ρια και ένα κόφτη σαν ψεύτο εννιάρι ανεβάζοντας ταυτόχρονα λίγο τις γραμμές να μη χρειάζεται να τρέχει πάνω-κάτω να κάνει το αμυντικό χάφ αλλά σχηματισμό αυτός ο άνθρωπος δεν πρόκειται να ...
- Παρ 29 Αύγ 2025, 00:19
- Jump to forum
- Jump to topic
Παίδες ηρεμία
Οτι και αν ισχύει καλό κακό στραβό κλπ θα φανεί αύριο
Δεν υπάρχουν περιθώρια πλέον ειδικά για πωλήσεις. Όλα τα δυνατά ξένα πρωταθλήματα τελειώνουν τη Κυριακή τις μεταγραφές
Ηρεμία να δούμε που θα κάτσει η μπάλα
Με όλο το σεβασμό σε εσένα και όλους τους mods, προσωπικά δεν με ...
- Παρ 29 Αύγ 2025, 14:14
- Jump to forum
- Jump to topic
Βλέποντας πάντως όλους να πηγαίνουν με 3αδα φορ (βάση ρεπορτάζ τους) ελπίζω σε δωράκι τελευταίας στιγμής από Ιβάν μιας και ο Μυθου δεν βλέπω να υπολογίζεται.
- Παρ 29 Αύγ 2025, 16:20
- Jump to forum
- Jump to topic
Ο βαζελος αφήνει Τετει και πάει για Πάντοβιτς άντε ευκαιρία είναι να έρθει σε εμάς πολύ καλά στοιχεία Ελληνας και καλή ηλικία!!!
100% μαζί σου
Αν και θεωρώ ότι η Κηφισιά είναι ο βαζελος β' και άρα τον πρώτο και τελευταίο λόγο για το που θα πάει ο παίκτης τον έχει ο βαζελος
Ο Πρίτσας είναι ...