Η αναζήτηση βρήκε 394 εγγραφές

Return

από JohnDag
Σάβ 23 Αύγ 2025, 14:45
Jump to forum
Jump to topic

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2025 - ΙV

San4

Όσο να πεις, παίκτης που στα 23 του έχει 177 συμμετοχές στην Ligue 1 με 12.000 λεπτά και 3 συμμετοχές στην καλύτερη εθνική του κόσμου παίζοντας στην Μονπελιέ ε όλο και κάποια αξία θα έχει.

Επίσης, ξέρω ότι αυτό που θα πω θα σοκάρει, αλλά κάποιοι εξ ημών ασχολούμαστε με το Ευρωπαϊκό ...
από prist64
Σάβ 23 Αύγ 2025, 14:48
Jump to forum
Jump to topic

Mīngus έγραψε: Σάβ 23 Αύγ 2025, 14:46 Καλά και τον Μεϊτέ τον ήθελε μόνο ο ΠΑΟΚ και η αξία του αποτιμήθηκε στα 900κ. Η αγορά τι έχει να πει γι αυτό;
η αγορα γενικως τον εχει ξεγραμμενο

μονο ενα θαυμαστη εχει
από Developer4
Κυρ 24 Αύγ 2025, 09:00
Jump to forum
Jump to topic

Αν έστω ως μπάλωμα μέχρι το Γενάρη, ως 4ος χαφ και δυνητικά βασικός, σας καλύπτει ένας παίκτης από Β Γαλλίας με budget 11 εκ, OK όλα καλά.

Προσωπικά θέλω να πιστεύω και εύχομαι, ότι δεν ισχύει τίποτα τέτοιο και πάμε για κανονική κίνηση. Και στο χαφ και φυσικά στο στόπερ. Βέβαια έχουμε φτάσει 24 ...
από omerta76
Κυρ 24 Αύγ 2025, 10:39
Jump to forum
Jump to topic

Η καθαρά ποδοσφαιρική κίνηση είναι να πας σε επιλογή πολύ καλού παίκτη από τώρα. Και ας είναι δανεικός με μια φυσιολογική ρήτρα (5-6Μ).

Ο Οζντόεφ είναι 32 πλέον και του χρόνου λήγει το συμβόλαιο του. Από το Γενάρη που θα ρθει και ο Ζαφ, ο Ρώσος θα πάρει την θέση του 5ου στην ιεραρχία. Θα λήξει το ...
από Mitsospaoki4
Δευ 25 Αύγ 2025, 09:15
Jump to forum
Jump to topic

Αυτά το ότι δεν χρειαζόμαστε στόπερ μην τα λέτε παραεξω...

Επειδή δεν απειλήθηκαν ιδιαίτερα από την Λάρισα στην Τούμπα, κρίναμε ότι είμαστε κομπλέ πίσω;
από loukas karadimos
Δευ 25 Αύγ 2025, 17:49
Jump to forum
Jump to topic

[media] Εικόνα[/media]

ΟΛΟΣ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΤΡΕΛΟΚΟΜΕΙΟ

ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΚΕΝΤΡΙΚΑ
από eorptol1
Δευ 25 Αύγ 2025, 20:32
Jump to forum
Jump to topic

Είναι από τις στιγμές που νοιώθεις ότι το καθήκον σου το έκανες. Παραλάβαμε εναν ΠΑΟΚ με τεράστιο λαό και ως γεννια παραδίδουμε στους νέους έναν ΠΑΟΚ με μεγαλομέτοχο βουνό, με λαό σε κάθε χωριό της χώρας ΠΛΕΟΝ , και με ΟΜΑΔΑ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΓΙΟΜΑΤΗ τίτλους και μεταγραφές ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΩΝ που κοιτα τους ...
από Taseos
Τρί 26 Αύγ 2025, 09:31
Jump to forum
Jump to topic

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού V

wickerman έγραψε: Τρί 26 Αύγ 2025, 09:24 Προλαβαίνουμε να μπούμε σφήνα και για τον Γαλανόπουλο ή υπέγραψε ήδη στον σκώληξ;
Τι σχέση έχει ο ΠΑΟΚ με τους στόχους του Αρη ρε φίλε. Σε τι ακριβώς θα προσφέρει ένας παίκτης του Αρη στον ΠΑΟΚ; είναι χαώδης η διαφορά πλέον. Και τεράστιο πισωγύρισμα αυτό που λες
από JohnDag
Τρί 26 Αύγ 2025, 15:34
Jump to forum
Jump to topic

Αφήνοντας στη άκρη το αν ο Ιταλός είναι καλός ή κακός παίκτης αυτό που δεν επιδέχεται αμφισβήτησης είναι ότι είναι ball winning defender και όχι ball playing defender.

Κοινώς καλός στα κοψίματα και στον αέρα, όχι καλός στην προώθηση του παιχνιδιού.

Αυτό σημαίνει ότι έρχεται για την θέση του ...
από ΑποστόληςΑ
Τετ 27 Αύγ 2025, 13:00
Jump to forum
Jump to topic

Αυτό το: Ένας δημοσιογράφος, ή ένας που ξέρει μου ειπε κλπ, παρακαλώ να σταματήσει.
Κι εγώ μπορεί να γράψω ότι κάποιος μου είπε ότι θα πάρουμε Μαυροπάνο, Κραλ και Μανέ. Αυτοί που διαβάζουν όμως δεν γνωρίζουν την αξιοπιστία της πληροφορίας και υπάρχουν αρκετές πιθανότητες να παραπληροφορούνται.
από Mitsospaoki4
Τετ 27 Αύγ 2025, 15:42
Jump to forum
Jump to topic

Δεν μπορεί ρε φίλε να λες τόσο καιρό πως η αναζήτηση για στόπερ πάει στο τέλος γιατί ψάχνουμε κάτι πολύ καλό, και να καταλήγεις στον δανεικό Ιταλό που μπορεί μεν να βγει λαυράκι, αλλά σίγουρα δεν είναι η κίνηση που σε ανεβάζει.

Δεν μου κολλάει σαν κίνηση ειδικά βλέποντας τον Ιβάν να έχει κάνει ...
από JohnDag
Τετ 27 Αύγ 2025, 18:56
Jump to forum
Jump to topic

Εγώ πάλι που έχω σε μεγάλη εκτίμηση Μίχα και Πολωνό και πιστεύω ότι μέχρι και ο Λόβρεν θα είναι άλλος παίκτης φέτος ήθελα κάτι πιο σίγουρο ως επιλογή.

Και τώρα δεν χρειάζεται να κοροϊδευόμαστε μεταξύ μας και να μετακινούμε δοκάρια εδώ μέσα.

ΟΛΟΙ ανεξαιρέτως (τα γραπτά μένουν) λέγαμε ότι είναι ...
από Mpoz
Τετ 27 Αύγ 2025, 20:32
Jump to forum
Jump to topic

Νιωθουμε απογοητευση για τον ιταλο αλλα για τους μπακαγιοκους, καγκαβες, βερνμπλουμ, μαρτενς κλπ νιωθαμε περηφανοι. η παφος χθες δεν μπηκε με τετοιους παικτες στους ομιλους, ουτε η καιρατ και ουτε εμεις θα μπουμε αν συνεχισουμε να παιρνουμε τετοιους. πιστη στο πλανο και στον προπονητη, ας ...
από danirifle
Τετ 27 Αύγ 2025, 21:10
Jump to forum
Jump to topic

εγώ γιατί πιστεύω ότι θα πάρουμε κι άλλο σέντερ μπακ?
από Afanas
Πέμ 28 Αύγ 2025, 00:16
Jump to forum
Jump to topic

Αν παίρναμε τον Φούντα θα ήθελα να δω το βίντεο παρουσίασης πάντως...