Ρε παιδιά μιλήστε λίγο με ονόματα, το «πέφτει η νύχτα στο Παλέρμο» διαβάζουμε.
Μέχρι και για τον οπεκεπε πιο ξεκάθαρα μιλούσαν ο φραπές με τον χασάπη.
Η αναζήτηση βρήκε 363 εγγραφές
- Δευ 18 Αύγ 2025, 16:47
- Jump to forum
- Jump to topic
- Δευ 18 Αύγ 2025, 17:57
- Jump to forum
- Jump to topic
- Δευ 18 Αύγ 2025, 18:21
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2025 - ΙV
Ο Πανακας είναι ένας επώνυμος οπαδός του ΠΑΟΚ στην Θεσσαλονίκη και παλαιότερα μέλος διοίκησης μπάσκετ του ΠΑΟΚ !
- Δευ 18 Αύγ 2025, 21:03
- Jump to forum
- Jump to topic
Καλησπέρα παιδιά πρώτη φορά γράφω αν και παρακολουθώ χρόνια εδώ μέσα.
- Τρί 19 Αύγ 2025, 13:07
- Jump to forum
- Jump to topic
Για μένα το όλο ενδιαφέρον κρύβεται στο μεταγραφικό ρεπορτάζ της Σλαβια. Άπαξ και η Wasseerman τους βρει χαφ ή δουλειά έχει κλείσει. Εγώ αυτό που έμαθα είναι ότι η Σλάβια υποσχέθηκε στον παίκτη ότι εάν ο ΠΑΟΚ κάνει πρόταση 10 εκ θα τον δώσει. Ε ο ΠΑΟΚ υπερκάλυψε το ποσό αυτό και ο Ζαφειρης τα έχει ...
- Τρί 19 Αύγ 2025, 13:08
- Jump to forum
- Jump to topic
Κόλκας επεί ότι θα γίνει πρόταση, εάν δεν έγινε ήδη εχθές. Τσορμοατζόγλου την ίδια ώρα στο ραδιόφωνο έλεγε ότι αποφάσισαν να μην κάνουν τρίτη πρόταση γιατί βλέπουν ότι οι Τσέχοι δεν έχουν διάθεση διαπραγμάτευσης και σκέφτονται την λύση του Ιανουαρίου. Καλά, ούτε μεταξύ τους δεν τα συζητάνε αυτοί ...
- Τρί 19 Αύγ 2025, 13:14
- Jump to forum
- Jump to topic
Εδώ δεν ξέρει για τις μεταγραφές ο Κουβεντίδης που μας έλεγε για δύο μεταγραφές τις επόμενες μέρες στις 27/7.
Θα ξέρει ο Κόλκας και ο Τζορμπατζόγλου;
Θα ξέρει ο Κόλκας και ο Τζορμπατζόγλου;
- Τρί 19 Αύγ 2025, 21:49
- Jump to forum
- Jump to topic
Εντάξει παιδιά μην ενοχλείστε , σταματάω εδώ.
Ολα καλά με το ρόστερ, όλα καλά με τον Λοβρεν , όλα καλά με τον Μπαταούλα που δεν τον έχω δει ποτέ , όλα καλά με τον Τσοπουρογλου και τις κάρτες .
Αυτό όμως το ΠΑΟΚομετρο «εγώ είμαι ΠΑΟΚ και με Τσοπουρογλου και με Μπαταούλα κλπ» κόψτε το.
Ολοι ΠΑΟΚ ...
Ολα καλά με το ρόστερ, όλα καλά με τον Λοβρεν , όλα καλά με τον Μπαταούλα που δεν τον έχω δει ποτέ , όλα καλά με τον Τσοπουρογλου και τις κάρτες .
Αυτό όμως το ΠΑΟΚομετρο «εγώ είμαι ΠΑΟΚ και με Τσοπουρογλου και με Μπαταούλα κλπ» κόψτε το.
Ολοι ΠΑΟΚ ...
- Τετ 20 Αύγ 2025, 08:10
- Jump to forum
- Jump to topic
Τώρα που το θυμήθηκα, όσοι μπήκαν ή μπαίνουν σε σάιτ άλλης ομάδας και βρίζουν κόσμο για γίνει μια μεταγραφή , είστε ζώα δίποδα και ντροπή για τον ΠΑΟΚ.
Κωλοζωα για την ακρίβεια
Κωλοζωα για την ακρίβεια
- Τετ 20 Αύγ 2025, 11:33
- Jump to forum
- Jump to topic
Πού υπογράφω για να πάρω την έγκριση να σχολιάζω στο τοπικ των μεταγραφών για τις μεταγραφές παιδιά;
Απ όσο κατάλαβα για να έχει κανείς κάποιος άδεια να σχολιάζει πρέπει να γράφει οτι όλα θα πάνε καλά και θα έρθουν παίκτες.
Αν δεν θέλουμε να γράψουμε αυτό, το δηλώνουμε κάπου ως αντιφρονούντες ...
Απ όσο κατάλαβα για να έχει κανείς κάποιος άδεια να σχολιάζει πρέπει να γράφει οτι όλα θα πάνε καλά και θα έρθουν παίκτες.
Αν δεν θέλουμε να γράψουμε αυτό, το δηλώνουμε κάπου ως αντιφρονούντες ...
- Τετ 20 Αύγ 2025, 13:02
- Jump to forum
- Jump to topic
Προς mods. Καταλαβαίνω τη δυσκολία σας.
Μήπως θα βοηθούσε μια ενδιάμεση λύση; Πχ αν κάποιος σχολιάζει επανηλειμμένα εκτός θέματος, και αφού έχετε προειδοποιήσει banάρει κλπ κλπ, να επιστρέφει σε καθεστώς έγκρισης των σχολίων του; Και ας γίνεται μόνο ανά thread. Ή αν αυτό δεν υποστηρίζεται ας ...
Μήπως θα βοηθούσε μια ενδιάμεση λύση; Πχ αν κάποιος σχολιάζει επανηλειμμένα εκτός θέματος, και αφού έχετε προειδοποιήσει banάρει κλπ κλπ, να επιστρέφει σε καθεστώς έγκρισης των σχολίων του; Και ας γίνεται μόνο ανά thread. Ή αν αυτό δεν υποστηρίζεται ας ...
- Πέμ 21 Αύγ 2025, 10:40
- Jump to forum
- Jump to topic
Έχοντας το παράδειγμα του Ζαφείρη που παρακαλάει να έρθει στον ΠΑΟΚ αφήνοντας και το Ch. League, παίκτη που κάποτε μας έκλασε για να μείνει στον υπό διάλυση βάζελο του Αλαφούζου δε θα τον έπαιρνα ούτε για τον ΠΑΟΚ Β.
- Πέμ 21 Αύγ 2025, 10:48
- Jump to forum
- Jump to topic
Η αληθεια ειναι οτι στην θεσσαλονικη υπαρχει ομαδα που ειναι για το επιπεδο του κουρμπελη. Απλα αυτη η ομαδα δεν ειναι ο ΠΑΟΚ.
- Πέμ 21 Αύγ 2025, 14:47
- Jump to forum
- Jump to topic
Για Derek Cornelius ψηνόμαστε;;; Ξέρει κ την ελληνική πραγματικότητα....
- Πέμ 21 Αύγ 2025, 20:34
- Jump to forum
- Jump to topic
Αυτό το τόπικ μεταγραφών θέλουμε κύριοι, αγνός, ατόφιος Ντειβιντλυντσιακός σουρεαλισμός!