Η αναζήτηση βρήκε 130 εγγραφές
- Παρ 29 Αύγ 2025, 08:34
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Ιβάν Σαββίδης VII
Ευχαριστούμε όσους του ξύπνησαν την γκαβλα που είχε πριν 5-6 χρόνια
Εγώ επειδή ήμουν στο γήπεδο και είχα την δυνατότητα να βλέπω τις αντιδράσεις του όταν όλη η Τούμπα φώναζε το όνομα του είδα Σαββίδη από τα παλιά κι ακόμα πιο πολύ
Μας έλειψες Ιβάν
Η 4 πώς αντέδρασε; Έτσι για την ιστορία ...
- Παρ 29 Αύγ 2025, 09:04
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: 14. Andrija Zivkovic
Ο αρχηγός που πρέπει στον ΠΑΟΚ μας
Θα σταθώ μόνο σε κάτι που πέρασε στα ψιλά
Πήρε από το χεράκι τον Γιακού και τον έφερε μπροστά μας
για να τον βαφτίσει ουσιαστικά στα τα του ΠΑΟΚ και αφού ξεκίνησε το παιχνίδι με τα κλασσικά πανυγήρια μπροστά στην θύρα 4 έκανε δύο βήματα πίσω αφήνοντας τον κρητικό ...
Θα σταθώ μόνο σε κάτι που πέρασε στα ψιλά
Πήρε από το χεράκι τον Γιακού και τον έφερε μπροστά μας
για να τον βαφτίσει ουσιαστικά στα τα του ΠΑΟΚ και αφού ξεκίνησε το παιχνίδι με τα κλασσικά πανυγήρια μπροστά στην θύρα 4 έκανε δύο βήματα πίσω αφήνοντας τον κρητικό ...
- Παρ 29 Αύγ 2025, 10:00
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: ΠΑΟΚ-Rijeka 5-0 MVP, σχόλια & παραλειπόμενα
" ΗΤούμπα επιβεβαίωσε ξανά τη φήμη της ως το μεγαλύτερο σύγχρονο σφαγείο του κροατικού ποδοσφαίρου στη νότια Ευρώπη. Οι ποδοσφαιριστές μας «χάνουν τα κεφάλια τους» πριν καν πατήσουν στον αγωνιστικό χώρο απέναντι στον ΠΑΟΚ. Σαν να είναι γραμμένο στη συλλογική μνήμη, άσχετα με τα χρώματα της φανέλας ...
- Παρ 29 Αύγ 2025, 15:26
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: ΕΥΡΩΠΗ 2025-26
Λιλ (εκτός)
Μπέτις (εντός)
Μακάμπι Τελ Αβίβ (εντός)
Λιόν (εκτός)
Γιούνγκ Μπόις (εντός)
Λουντογκόρετς (εκτός)
Μπραν (εντός)
Θέλτα (εκτός)
Ξέρει κάποιος ποια είναι η σωστή σειρά των αγώνων ;
Μπέτις (εντός)
Μακάμπι Τελ Αβίβ (εντός)
Λιόν (εκτός)
Γιούνγκ Μπόις (εντός)
Λουντογκόρετς (εκτός)
Μπραν (εντός)
Θέλτα (εκτός)
Ξέρει κάποιος ποια είναι η σωστή σειρά των αγώνων ;
- Παρ 29 Αύγ 2025, 20:26
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Ιβάν Σαββίδης VII
Η 4 πώς αντέδρασε; Έτσι για την ιστορία, γιατί ειπώθηκε ότι την προηγούμενη φορά έλεγαν τα δικά τους συνθήματα.
100 άτομα δεν φώναξαν το σύνθημα
Είναι άκυρο πάντως τέτοια μέρα και με τέτοια αποδοχή χτες να ανοίγουμε αυτό το θέμα
Χτες η Τούμπα μίλησε ξεκάθαρα και στο λέει κάποιος που ...
- Σάβ 30 Αύγ 2025, 08:13
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού V
Δεν υπάρχει περίπτωση να μην πάρουν χαφ σε αυτή την μεταγραφική περίοδο
Απλά δεν γίνεται . Υπάρχουν τόσοι αστάθμητοι παράγοντες που δεν γίνεται να πας σε δυόμισι διοργανώσεις με τρία χαφ
Τώρα αυτό που λέει ο Joshua σχετικά με τον Τσαπρα είναι λύση που σου λύνει τα χέρια όσον αφορά την Ευρωπαϊκή ...
Απλά δεν γίνεται . Υπάρχουν τόσοι αστάθμητοι παράγοντες που δεν γίνεται να πας σε δυόμισι διοργανώσεις με τρία χαφ
Τώρα αυτό που λέει ο Joshua σχετικά με τον Τσαπρα είναι λύση που σου λύνει τα χέρια όσον αφορά την Ευρωπαϊκή ...
- Σάβ 30 Αύγ 2025, 10:55
- Jump to forum
- Jump to topic
Θα ήθελα να πω κάτι που το διαβάζω συνέχεια και με ενοχλεί μιας και είμαι και εγώ καινούργιο μέλος.
Ο αλληλοσεβασμός μεταξύ μας πρέπει να υπάρχει ανεξάρτητα αν κάποιος είναι καινούργιο μέλος ή όχι
Δεν μπαίνω στην διαδικασία αν έχει δίκιο ο Γιάννης ή όχι απλά δραττομαι της ευκαιρίας για το πω γιατί ...
Ο αλληλοσεβασμός μεταξύ μας πρέπει να υπάρχει ανεξάρτητα αν κάποιος είναι καινούργιο μέλος ή όχι
Δεν μπαίνω στην διαδικασία αν έχει δίκιο ο Γιάννης ή όχι απλά δραττομαι της ευκαιρίας για το πω γιατί ...
- Σάβ 30 Αύγ 2025, 11:15
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: ΠΑΟΚ - Ατρόμητος Αθ. Κυριακή 31/8, 21:00, Novasports Prime
Κι εμένα όλο αυτό το κλίμα μετά το ταληρο και την εμφάνιση συνολικά της ομάδας με φοβίζει λίγο
Ειδικά τα τριάντα πρώτα λεπτά με τα τρεξίματα που είχε η ομάδα στο συγκεκριμένο χρονικό σημείο
Και θέλω να πιστεύω ότι τα περσινά με όλους τους μικρομεσαίους στην Τούμπα δεν πρόκειται να επαναληφθούν
Ειδικά τα τριάντα πρώτα λεπτά με τα τρεξίματα που είχε η ομάδα στο συγκεκριμένο χρονικό σημείο
Και θέλω να πιστεύω ότι τα περσινά με όλους τους μικρομεσαίους στην Τούμπα δεν πρόκειται να επαναληφθούν
- Σάβ 30 Αύγ 2025, 18:34
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Φανέλα ποδοσφαίρου ΙΙ
Εγώ Πτολεμαίε νομίζω ότι η μπλε έχει κρυφά μνμ
- Σάβ 30 Αύγ 2025, 18:35
- Jump to forum
- Jump to topic
Ένα φορ κι ο Ζαφείρης στα τελειώματα
- Κυρ 31 Αύγ 2025, 08:39
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Καφενείο ΠΑΟΚμάνια ΙΙΙ
Καλημέρα σε όλουςPanostas1995 έγραψε: Κυρ 31 Αύγ 2025, 07:02 Καλημέρα σε όλη τη παρέα!!
Σήμερα παντρεύομαι και μόλις ξύπνησα μπήκα να δω κανένα νέο για μεταγραφές α ρε ΠΑΟΚ τι μας έχεις κάνει....
Ιβάν κάνε μου ρε μεγάλε ένα δώρο μια παικταρα για μπροστά...
Με το καλό φίλε........ .και καλά παοκτσακια
- Δευ 01 Σεπ 2025, 08:48
- Jump to forum
- Jump to topic
Πάνε πάρε τον Τζίμι Άβιλα που μπραντονιζει αλλά με καλύτερα νούμερα και τελείωσες αν δεν μπορείς να φέρεις κάτι από Ρωσία που να παίζει και φορ και αριστερό εξτρέμ (Λιβάι)
- Τρί 02 Σεπ 2025, 21:54
- Jump to forum
- Jump to topic
Το γεγονός ότι έδωσε η ΠΑΕ 12 εκατομμύρια και δεν μπόρεσε να κλείσει ένα αξιοπρεπές φορ με παραστάσεις και νούμερα για μια ακόμη χρονιά δείχνει ότι η μεταγραφή του Ζαφείρη αποτελεί απλά την εξαίρεση που επιβεβαιώνει τον κανόνα στις χρόνιες παθογένειες της ΠΑΕ
Και φτάσαμε σε σημείο να θέλουμε ένα ...
Και φτάσαμε σε σημείο να θέλουμε ένα ...
- Τετ 03 Σεπ 2025, 07:44
- Jump to forum
- Jump to topic
Κάναμε ένα ταμείο χτες για πολλούς είναι μειον
Γι' άλλους είναι ίσα βάρκα ίσα πανιά και
για για μερικούς είναι κι από πάνω
Εγώ θα πω η ίδια στυφή γεύση πως θα μπορούσε να ήταν πολύ καλύτερα αλλά στην τελική μείναμε ανικανοποίητοι
Πάμε για το τελικό ταμείο τώρα κι ο Θεός βοηθός
Γιατί στην τελική ...
Γι' άλλους είναι ίσα βάρκα ίσα πανιά και
για για μερικούς είναι κι από πάνω
Εγώ θα πω η ίδια στυφή γεύση πως θα μπορούσε να ήταν πολύ καλύτερα αλλά στην τελική μείναμε ανικανοποίητοι
Πάμε για το τελικό ταμείο τώρα κι ο Θεός βοηθός
Γιατί στην τελική ...
- Παρ 05 Σεπ 2025, 10:39
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Διοίκηση ΚΑΕ ΠΑΟΚ
Κουράσαμε εδώ μέσα να υπερασπιζόμαστε τα συμφέροντα και την ηθική του Σαββίδη που γεννήθηκε βεβαίως βεβαίως με ασπρόμαυρο αίμα και το δικαίωμα του διάττοντα αστέρα Μυστακιδη που θυμήθηκε ότι ο θείος του βοήθησε στο χτίσιμο της Τούμπας
Και μιλάμε για δισεκατομμύριουχους και ηθική έννοιες ασύμβατες ...
Και μιλάμε για δισεκατομμύριουχους και ηθική έννοιες ασύμβατες ...