Ούτε να σκεφτώ θέλω σε τη εσωστρέφεια θα έμπαινε όλος ο οργανισμός σε περίπτωση αποτυχίας της μεταγραφής.
Προφανώς έφτασε σε αδιέξοδο εδώ και μια εβδομάδα το θέμα και κατ εμέ όλοι μπορεί να είναι πλέον ευχαριστημένοι ο Τσέχος γιατί πουλάει ότι δεν άφησε την ομάδα ενόψει Τσου Λου χωρίς να βρει ...
Η αναζήτηση βρήκε 129 εγγραφές
- Τετ 20 Αύγ 2025, 17:14
- Jump to forum
- Jump to topic
- Πέμ 21 Αύγ 2025, 02:46
- Jump to forum
- Jump to topic
- Πέμ 21 Αύγ 2025, 20:44
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2025 - ΙV
Για να μην το παίζω έξυπνος και καπηλευομαι άλλων παιδιών τις πληροφορίες και το ψάξιμοpanpangr77 έγραψε: Πέμ 21 Αύγ 2025, 20:36 Ποια είναι η χώρα του χαφ ρε παιδιά . σοκολάτες έχουν και οι Βέλγοι ,γλυκά έχουν και οι Γάλλοι .
κοίτα στην σελ. 390
Θα σού λυθούν οι απορίες
- Πέμ 21 Αύγ 2025, 21:26
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: HNK Rijeka-Π.Α.Ο.Κ., Πέμπτη 21/08 21:45, OPEN TV
Χωρίς κανένα απολύτως λόγο τους έβαλε ο Μειτέ στην περιοχή
- Πέμ 21 Αύγ 2025, 23:29
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: 14. Andrija Zivkovic
Τα είπες όλαastral έγραψε: Παρ 08 Αύγ 2025, 07:41 Παίκτης βαρόμετρο αυτός και ο Ντελιας και δυστυχώς τα έκαναν όλα λάθος.
Ελπίζω να συνέλθουν στον επαναληπτικό
- Παρ 22 Αύγ 2025, 09:28
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Razvan Lucescu V
Όσο κι αν θέλουμε να υποστηρίξουμε τον καθ' ομολογία τον πιο επιτυχημένο προπονητή στην ιστορία του ΠΑΟΚ αυτό που είδαμε χτες ειδικά αυτή η μηδενική παραγωγή ποδοσφαίρου μας προβλημάτισε
Δεν έχω ειλικρινά καμιά αμφιβολία ποιος θα περάσει την επόμενη Πέμπτη
Αλλά φέτος και το είπα και χτες το βράδυ ...
Δεν έχω ειλικρινά καμιά αμφιβολία ποιος θα περάσει την επόμενη Πέμπτη
Αλλά φέτος και το είπα και χτες το βράδυ ...
- Παρ 22 Αύγ 2025, 21:39
- Jump to forum
- Jump to topic
Έναν στυλ κουρμπελη μια χαρά
Τον συγκεκριμένο με την καμία
Είπαμε μην το ξεφτιλισουμε τελείως.Χαθηκαν οι παίκτες;
Μέχρι πρότινος υπήρχε ο λιαβας ο οποίος πουλήθηκε στον γαύρο στην Πορτογαλία για 500 χιλιάρικα
Και στην τελική ο Χάρης και τα συστήματα του Ρουμάνου ξέρει και αξιοπρεπέστατο ...
Τον συγκεκριμένο με την καμία
Είπαμε μην το ξεφτιλισουμε τελείως.Χαθηκαν οι παίκτες;
Μέχρι πρότινος υπήρχε ο λιαβας ο οποίος πουλήθηκε στον γαύρο στην Πορτογαλία για 500 χιλιάρικα
Και στην τελική ο Χάρης και τα συστήματα του Ρουμάνου ξέρει και αξιοπρεπέστατο ...
- Παρ 22 Αύγ 2025, 21:58
- Jump to forum
- Jump to topic
Εκτός από το καθαρά αγωνιστικό στο οποίο έχεις απόλυτο δίκιο
Ο συγκεκριμένος ποδοσφαιριστής που το βράδυ συμφώνησε και το πρωί ξεσυμφωνησε με τον ΠΑΟΚ και δικαίωμα του έτσι; Οι βαζελοι δεν λένε και τα καλύτερα λόγια για τον χαρακτήρα του οπότε προτιμώ να είμαι κομπλεξικος παρά να βάλω στην ομάδα ...
Ο συγκεκριμένος ποδοσφαιριστής που το βράδυ συμφώνησε και το πρωί ξεσυμφωνησε με τον ΠΑΟΚ και δικαίωμα του έτσι; Οι βαζελοι δεν λένε και τα καλύτερα λόγια για τον χαρακτήρα του οπότε προτιμώ να είμαι κομπλεξικος παρά να βάλω στην ομάδα ...
- Παρ 22 Αύγ 2025, 22:29
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Ο κόσμος παίζει μπάλα ΙV
Μετά το ταληρο που εισπράττει στο 60 η West Ham εντός έδρας από την Chelsea βλέπω να γυρνάει άρον τον άρον ο Μαυροπανος βασικός

- Σάβ 23 Αύγ 2025, 00:42
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Ταινίες - σειρές
Νομίζω ότι αυτό που λες είναι ο κανόνας
- Σάβ 23 Αύγ 2025, 09:18
- Jump to forum
- Jump to topic
10 μέρες έμειναν μέχρι τις 2/9 που ολοκληρώνεται η ευρωπαϊκή λίστα γιατί κανείς σοβαρός ποδοσφαιριστής δεν θα έρθει για να παίζει μόνο ελληνικό πρωτάθλημα
Σαφέστατα δεν μας έχει δείξει ότι διαθέτει αντανακλαστικά ώστε να κινηθεί για 2+2 μεταγραφές ( στόπερ χαφ φορ αριστερό εξτρέμ) Δεν μπορώ όμως να ...
Σαφέστατα δεν μας έχει δείξει ότι διαθέτει αντανακλαστικά ώστε να κινηθεί για 2+2 μεταγραφές ( στόπερ χαφ φορ αριστερό εξτρέμ) Δεν μπορώ όμως να ...
- Σάβ 23 Αύγ 2025, 09:24
- Jump to forum
- Jump to topic
Αν συμβεί αυτό αδερφέ θα βγω και θα πω ξεκάθαρα και ας με χέσει όλο το φόρουμ ότι η κίνηση του Ζαφείρη ήταν κίνηση εντυπωσιασμούpaokspren έγραψε: Σάβ 23 Αύγ 2025, 09:21Άνετα όμως.Panx Romana έγραψε: Σάβ 23 Αύγ 2025, 09:18 Δεν μπορώ όμως να πιστέψω ότι θα φέρουν Ζαφείρη και δεν θα κλείσουν τις τεράστιες τρύπες στον άξονα
- Κυρ 24 Αύγ 2025, 13:25
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Φανέλα ποδοσφαίρου ΙΙ
Δεν ξέρω αν θα έχουμε χορηγία ή όχι
Αυτό που ξέρω είναι ότι δεν βλέπονται οι φετινές εμφανίσεις ή καλύτερα θα μπορούσαν να ήταν πολύ καλύτερες
Αυτό που ξέρω είναι ότι δεν βλέπονται οι φετινές εμφανίσεις ή καλύτερα θα μπορούσαν να ήταν πολύ καλύτερες
- Κυρ 24 Αύγ 2025, 20:45
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: ΠΑΟΚ - ΑΕΛ Κυριακή 24/8, 21:00, Novasports Prime
Μην ξαναβγεί κανείς και πει για τις σέντρες του Κένι μόνο
- Κυρ 24 Αύγ 2025, 21:10
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: ΠΑΟΚ - ΑΕΛ Κυριακή 24/8, 21:00, Novasports Prime
Ποιοι έπρεπε να φύγουν ;;;
Καμαρα
Δεσπότης;;;;;;