Η αναζήτηση βρήκε 130 εγγραφές

Return

από Panx Romana
Παρ 05 Σεπ 2025, 10:42
Jump to forum
Jump to topic

Re: Διοίκηση ΚΑΕ ΠΑΟΚ

Καλημέρα σε όλους. Δύο πραγματάκια θέλω να πω για το μπάσκετ αλλά και γενικότερα να τα έχουμε στο νου μας. Τσακωνόμαστε εδώ μέσα για το αν ο Τέλης είναι βαλτός του Κούλη, για το αν πήγε να τρυπήσει τον Σαββίδη, για το αν το ένα και αν το άλλο. Αν έχετε λοιπόν την εντύπωση ότι υπάρχουν ...
από Panx Romana
Παρ 05 Σεπ 2025, 11:33
Jump to forum
Jump to topic

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού V

Επειδή κανα δυο μέρες δεν παρακολούθησα το τόπικ, έγινε κάποια ανάλυση από τα παιδιά με τις πληροφορίες για το ποιους τελικά κυνηγούσαμε και φάγαμε άκυρο? Θα είχε ενδιαφέρον. Έτσι κι αλλιώς πλέον δεν υπάρχει ο φόβος να "καεί" μεταγραφή.

Δεν θα παρεις απαντηση . Και εγω ρωτησα και αλλα παιδια ...
από Panx Romana
Σάβ 06 Σεπ 2025, 09:12
Jump to forum
Jump to topic

Σάββατο πρωί και δύο άτομα στις μεταγραφές;;;
Τελειώσαμε και μείναμε μονάχοι.
Όλοι στη ΔΕΘ θα πάτε;;;;
Φόρτσα μιλάει για τελευταίες πινελιές και Κλάιν Μάιν
από Panx Romana
Σάβ 06 Σεπ 2025, 10:49
Jump to forum
Jump to topic

Re: Διοίκηση ΚΑΕ ΠΑΟΚ

Σάβιτς είναι στην Παρτιζάν αν δεν έχω χάσει τελευταία
Κολντεμπέλα πήγε Μακάμπι
Αμερική ο Magic κάτι έκανε κάθε χρόνο νομίζω στο las Vegas
Αλλα αν θέλεις κάποιον από το πάνω ράφι Scott Skiles ή αν έφτανες να κάνεις ομάδα τοπ ζητάς βοήθεια από τον Πέτζα
από Panx Romana
Πέμ 11 Σεπ 2025, 11:48
Jump to forum
Jump to topic

Ανάψτε κανένα κεράκι να είναι υγιής ο Γιακουμάκης να μην είμαστε εκτός στόχων από τον Ιανουάριο
από Panx Romana
Παρ 12 Σεπ 2025, 14:11
Jump to forum
Jump to topic

vasgias έγραψε: Παρ 12 Σεπ 2025, 13:59 Κόλκας επιβεβαίωσε εμμέσως πλην σαφώς αυτό που μου είπε στο διάδρομο των γαλλικών τυριών του σκλαβενίτη ο προσωπικός μου αγαπημένος κύριος Γ. Μίνος για παιχταρά τον Ιανουάριο.
Χωρίς να αναφέρομαι σε σένα προσωπικά αδερφέ
Ξυς τα φρύδια σου με το γκασμα
Κι ο Κόλκας κι ο μινος και όλοι τους
από Panx Romana
Κυρ 14 Σεπ 2025, 20:55
Jump to forum
Jump to topic

Re: ΟΦΗ-ΠΑΟΚ 14/9-21:30,CosmotesportsHd

Τι κάνει ο Ρώσος σήμερα ρε παιδιά;;;; :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara:
από Panx Romana
Πέμ 18 Σεπ 2025, 08:23
Jump to forum
Jump to topic

Re: 65. Γιάννης Κωνσταντέλιας

Αυτό το ότι τον Αύγουστο σε περίπτωση που έφευγε θα γκρεμιζαμε την Τούμπα εκ θεμελίων (και καλά θα κάναμε λέω εγώ ) και τώρα υπονοούμενα για τα θρησκευτικά του πιστεύω όταν οι αντίστοιχοι μουσουλμάνοι συμπαίκτες του δεν μπορούν να βγάλουν 60 λεπτά από την εξάντληση σε κάθε ραμαζάνι να το κοιτάξουμε ...
από Panx Romana
Παρ 19 Σεπ 2025, 08:52
Jump to forum
Jump to topic

Re: Καφενείο ΠΑΟΚμάνια ΙΙΙ

Καλημέρα σε όλο το κόσμο
από Panx Romana
Παρ 19 Σεπ 2025, 15:35
Jump to forum
Jump to topic

Re: ΠΑΟΚ - Παναιτωλικός 20/9 20:30 NovaSports

Παρα την χθεσινη γκελα ειμαστε αρρωστοι :mrgreen: και θα κατεβουμε απο το εξωτερικο μετα απο πολλα χρονια να κανουμε προσκυνηνουμε στο Ναο.

Φυσικα αυτη η μαλ*κια το Gov wallet δεν λειτουργει για εμας τους 'ξενους' χωρις ΑΜΚΑ και βγαζει "error validating citizen ID"... Οποτε φανταζομαι πρεπει να ...
από Panx Romana
Κυρ 21 Σεπ 2025, 22:04
Jump to forum
Jump to topic

Re: Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες ΧVII

Περιμένω να δω αν θα καλέσει.ο.αθλητικος εισαγγελέας Καραπαπά Τζαβέλλα για τα καραγκιοζιλικια πριν την έναρξη