Έχει δίκιο ο καταραμένος, αλλά έχει δίκιο κι ο καραδημος.
Αυτά είναι λάθη του παρελθόντος και δεν υπήρχε Σαββίδης ακόμα στην υπόθεση μπολονι. Ειναι ωριμος πλεον και ο ζησης και τον χρειαζόμαστε, κανεις δεν περισσεύει. Πρέπει να μαζέψει ποδοσφαιράνθρωπους στη διοίκηση.
Αναζήτηση για περισσότερες από 1764 εγγραφές
- Τετ 30 Ιούλ 2025, 11:34
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Ιβάν Σαββίδης VII
Σέντερ φορ
- Τετ 30 Ιούλ 2025, 12:51
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Εξελίξεις ΠΑΕ-ΑΣ ΠΑΟΚ 2025
Το θεμα ειναι καθαρα πολιτικο. Οι αμερικανοι δεν θελουν τον Σαββιδη και πιεζουν την κυβερνηση. Η κυβερνηση κανει τα παντα για να διωξει τον Σαββιδη. Καναλια δημοσιογραφους πολιτικοι ακομα και της πολης μας. Αφου δεν τα καταφεραν μεχρι τωρα αποφασισαν να χρησιμοποιησουν αισχηστα μεσα. Την ...
- Τετ 30 Ιούλ 2025, 12:52
- Jump to forum
- Jump to topic
Επειδή έχω διαβάσει με προσοχή όλα τα ποσταρισματα του θέματος κι επειδή ήμουν κι ο μοναδικός που σας έγραψε στην σελίδα 299 στο νήμα του κωνσταντελια τι ακριβως θα συνέβαινε στην περίπτωση του Γιάννη , νομίζω ότι πρέπει να πούμε κάνα δυο πραγματάκια για το πως πραγματικά λειτουργεί η ΠΑΕ και όχι ...
- Τετ 30 Ιούλ 2025, 16:07
- Jump to forum
- Jump to topic
Ντροπή, δε φτάνει που μας μάθαινε μπαλιτσα με τους 12 τρόπους ανάπτυξης του Δώνη, κοροϊδεύουμε κι από πανω
- Τετ 30 Ιούλ 2025, 17:14
- Jump to forum
- Jump to topic
Επειδή έχω διαβάσει με προσοχή όλα τα ποσταρισματα του θέματος κι επειδή ήμουν κι ο μοναδικός που σας έγραψε στην σελίδα 299 στο νήμα του κωνσταντελια τι ακριβως θα συνέβαινε στην περίπτωση του Γιάννη , νομίζω ότι πρέπει να πούμε κάνα δυο πραγματάκια για το πως πραγματικά λειτουργεί η ΠΑΕ και όχι ...
- Τετ 30 Ιούλ 2025, 17:30
- Jump to forum
- Jump to topic
Και για οσους θελουν, αποστελλω το link υποδειγμα-προτυπο
καταστατικου αθλητικου σωματειου, συμφβνα με τις
διαταξεις του αθλητικου νομου (καθε καταστατικο αναλογα
το συλλογο υποκειται σε νομο και δε μπορει να γραφει οτι θελει).
Στο αρθρο 17, αναφερεται οτι ΑΝΩΤΑΤΟ ΟΡΓΑΝΟ ειναι η ΓΕΝΙΚΗ ...
- Τετ 30 Ιούλ 2025, 18:08
- Jump to forum
- Jump to topic
Ένα θέμα με τη στελέχωση που τον καταλαβαίνω τον Σαββίδη είναι η εμπιστοσύνη. Αναρωτιέμαι τι θα σκέφτεται μετά από όλα τα τρυπήματα από μέσα που έχει ζήσει μετά κι από αυτό με τον Κατσαρή...
- Τετ 30 Ιούλ 2025, 18:11
- Jump to forum
- Jump to topic
Ένα θέμα με τη στελέχωση που τον καταλαβαίνω τον Σαββίδη είναι η εμπιστοσύνη. Αναρωτιέμαι τι θα σκέφτεται μετά από όλα ώρα τρυπήματα από μέσα που έχει ζήσει μετά κι από αυτό με τον Κατσαρή...
Απολυτως κατανοητο και ναι ειναι ΤΕΡΑΣΤΙΟΣ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΟΣ η ενδεια στελεχων. Για αυτο πρεπει να φτιαξει ...
- Τετ 30 Ιούλ 2025, 18:41
- Jump to forum
- Jump to topic
Εντομεταξυ είπαμε μλκια το σόου κατέβηκε με τις βαλίτσες στο χέρι χαιρέτησε έμεινε έφυγε κλπ
Αλλά ότι κρατάει τέτοιον παιχταρα σε αυτή την ηλικία 3 χρόνια τώρα μόνο υπέρβαση είναι και όχι αυτονόητο .
Σορυ ε που τα λέω γιατί δεν είμαι ΠΑΟΚ αλλά σαββιδης αλλά όπως είπα και στις μεταγραφές ούτε με ...
Αλλά ότι κρατάει τέτοιον παιχταρα σε αυτή την ηλικία 3 χρόνια τώρα μόνο υπέρβαση είναι και όχι αυτονόητο .
Σορυ ε που τα λέω γιατί δεν είμαι ΠΑΟΚ αλλά σαββιδης αλλά όπως είπα και στις μεταγραφές ούτε με ...
- Τετ 30 Ιούλ 2025, 18:42
- Jump to forum
- Jump to topic
Ξεχνάμε επίσης ότι ο ιβαν τους άφησε να κάνουνε το κομμάτι τους με τις επιτυχίες που έφεραν τα λεφτά που αυτός έβαλε αντί ως άλλος μαρινακης να βγαίνει φωτογραφίες στο κέντρο της τούμπας με όλα τα τρόπαια του συλλόγου
Που και να το κάνει μαγκιά του, αλλά και που δεν το έκανε εγώ θα πω διπλή
Που και να το κάνει μαγκιά του, αλλά και που δεν το έκανε εγώ θα πω διπλή
- Τετ 30 Ιούλ 2025, 18:57
- Jump to forum
- Jump to topic
είναι που ξεπουλάει ο Σαββίδης και δεν εχει σάλιο....
Το σημερινό είναι ένα μάθημα σε όσους παρασύρονται σε εύκολες κρίσεις απο αυτούς που θέλουν να σπείρουν την διχόνοια απο ανοησία ή ηθελημένα.
Ας πιστεύουμε στον ανθρωπο που αναγέννησε την ομάδα όταν δεν υπήρχε κανένας και που εγώ που είμαι 53 ...
Το σημερινό είναι ένα μάθημα σε όσους παρασύρονται σε εύκολες κρίσεις απο αυτούς που θέλουν να σπείρουν την διχόνοια απο ανοησία ή ηθελημένα.
Ας πιστεύουμε στον ανθρωπο που αναγέννησε την ομάδα όταν δεν υπήρχε κανένας και που εγώ που είμαι 53 ...
- Τετ 30 Ιούλ 2025, 19:09
- Jump to forum
- Jump to topic
Στο μεταξύ, όλοι ανεξαιρέτως όσοι βρίσκονται μέσα στην ομάδα μιλάνε με τα καλύτερα λόγια για το Σαββίδη. Και ποδοσφαιριστές και προπονητικο σταφ. Και κάποιοι προσπαθούν να μας πείσουν ότι επειδή τον υποστηρίζουμε είμαστε ξέρω γω Σαββίδης fc, βάζουμε το Σαββίδη πάνω από τον ΠΑΟΚ και άλλα τέτοια ...
- Τετ 30 Ιούλ 2025, 19:22
- Jump to forum
- Jump to topic
Εγώ ξέρω ότι όλα αυτά τα χρόνια όλα τα προβλήματα τα οποία έχουν δημιουργηθεί με διάφορους παίκτες, μόλις αναλαμβάνει προσωπικά ο ιβάν αυτά λύνονται μέσα σε μερικές ώρες.
Και επειδή οι καιροί είναι περίεργοι...το παραπάνω μεταφράζεται και έχει και τα θετικά του και τα αρνητικά του
Και επειδή οι καιροί είναι περίεργοι...το παραπάνω μεταφράζεται και έχει και τα θετικά του και τα αρνητικά του
- Τετ 30 Ιούλ 2025, 21:53
- Jump to forum
- Jump to topic
Τριμπούρδελο γίναμε. Έχει καεί ήδη η σεζόν πριν ξεκινήσει. Ελπίζω μόνο μην έχουμε κανένα στημένο σκηνικό και φάμε καμία τιμωρία στην Ευρώπη.