Αναζήτηση για περισσότερες από 1764 εγγραφές
- Τρί 29 Ιούλ 2025, 11:37
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Εξελίξεις ΠΑΕ-ΑΣ ΠΑΟΚ 2025
Όταν ο ΑΣ μας πει επιτέλους τι ειπώθηκε -υπογράφτηκε- (;) μεταξύ Κατσαρή και Τέλη, τότε θα πιέσω και τον Ιβάν να μου δείξει έμπρακτα ότι μπορεί οικονομικά να στηρίξει το έργο. Αυτά τα κρυψοτέτοια, δεν αρμόζουν στον ΠΑΟΚ.
- Τρί 29 Ιούλ 2025, 11:38
- Jump to forum
- Jump to topic
Να σας ρωτήσω ρε παιδιά. Όταν ο μελισσανίδης άρχισε να φτιάχνει το γήπεδο της χάρτινης, του ζήτησε κανένας εγγύηση ότι έχει το ποσό που απαιτείται; εδώ γιατί έχουμε γεμίσει ορκωτούς λογιστές, μπορεί να μου το εξηγησει κανένας;
20 χρονια χωρις γηπεδο ηταν. Ο ΑΣ κανει οτι κανει για να ...
- Τρί 29 Ιούλ 2025, 11:43
- Jump to forum
- Jump to topic
Τραγικός ΑΣ.
Θα μαθουμε τελικα,μετα απο 2 μηνες τι προβλεπει η συμφωνια μς τον Μυστακιδη;
Θα μαθουμε τελικα,μετα απο 2 μηνες τι προβλεπει η συμφωνια μς τον Μυστακιδη;
- Τρί 29 Ιούλ 2025, 11:48
- Jump to forum
- Jump to topic
Ακριβώς επειδή ήμουν σίγουρος ότι αν ο ΑΣ μιλούσε για οικονομικές εγγυήσεις θα γινόταν πανικός (το γιατί το ξέρουν αυτοί που τον προκαλούν), χθες έγραφα ότι η ανέγερση θα έπρεπε να δοθεί στον Ιβάν.
Με εξασφαλισμένες ρήτρες, πρόβλεψη έκπτωσης της αναδόχου σε περίπτωση που ξεπερνιόταν συγκεκριμένη ...
- Τρί 29 Ιούλ 2025, 11:50
- Jump to forum
- Jump to topic
Να σας ρωτήσω ρε παιδιά. Όταν ο μελισσανίδης άρχισε να φτιάχνει το γήπεδο της χάρτινης, του ζήτησε κανένας εγγύηση ότι έχει το ποσό που απαιτείται; εδώ γιατί έχουμε γεμίσει ορκωτούς λογιστές, μπορεί να μου το εξηγησει κανένας;
20 χρονια χωρις γηπεδο ηταν. Ο ΑΣ κανει οτι κανει για να ...
- Τρί 29 Ιούλ 2025, 11:52
- Jump to forum
- Jump to topic
Από τότε που ξεκίνησε εκ νέου το θέμα με την ανακοίνωση του Κατσαρή, ποιός λειτουργεί με μεγαλύτερη διαφάνεια? ο ΑΣ ή η ΠΑΕ?
Τι καλοκαίρι είναι αυτό πάλι ρε πστ μου. 100 χρόνια θα το θυμόμαστε.
Τι καλοκαίρι είναι αυτό πάλι ρε πστ μου. 100 χρόνια θα το θυμόμαστε.
- Τρί 29 Ιούλ 2025, 11:54
- Jump to forum
- Jump to topic
Ένα ακόμη αστείο είναι ότι....οι ψαγμένοι...μετα τα τόσα χρόνια παρουσίας του βανια στα...περιξ..δεν έχουν πειστεί ακόμη αν έχει λεφτά και ζητούν...απόδειξη...
Και είναι ακόμη ποιο σίγουροι ότι αν ανοίξει η πόρτα θα περιμένουν στην σειρά...3-4
14 σχεδόν χρόνια εμφανίστηκε κάποιος που με κάποια ...
Και είναι ακόμη ποιο σίγουροι ότι αν ανοίξει η πόρτα θα περιμένουν στην σειρά...3-4
14 σχεδόν χρόνια εμφανίστηκε κάποιος που με κάποια ...
- Τρί 29 Ιούλ 2025, 15:36
- Jump to forum
- Jump to topic
Πραγματικά λυπάμαι πολύ, λυπάμαι. Τελικά παίζει ο Σαββίδης να είναι ο μεγαλύτερος θεματοφυλακας του ΠΑΟΚ και μανα του συλλόγου!
Και η πιο σιγουράντζα. Έχει βάλει ένα σκασμό λεφτά, τα έχει βάλει με όλη την Αθήνα, τους έκλεισε το σπίτι δύο φορές πέρυσι με μεγάλη παρτίδα πήρε εκδίκηση στον Μελισσανίδη ...
Και η πιο σιγουράντζα. Έχει βάλει ένα σκασμό λεφτά, τα έχει βάλει με όλη την Αθήνα, τους έκλεισε το σπίτι δύο φορές πέρυσι με μεγάλη παρτίδα πήρε εκδίκηση στον Μελισσανίδη ...
- Τρί 29 Ιούλ 2025, 20:39
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Ιβάν Σαββίδης VII
17000 οπαδοί του ΠΑΟΚ εμπιστεύονται το όραμα σου φέτος που δεν έχει προκριματικά τσάμπιονς λιγκ μεγάλε Ιωάννη σαββιδη του ιγνατιου. Πιθανότατα θα ξεπεράσουμε τα περσινά. Γιατί ο λαός δεν ξεχνά ! Δε θΕΛΟΥΜΕ ΘΛΙΜΜΕΝΟΥΣ ΣΤΗ ΓΙΟΡΤΗ ΜΑΣ !
- Τρί 29 Ιούλ 2025, 21:49
- Jump to forum
- Jump to topic
Μπορεί να ξεκινήσεις για να είσαι απλώς μέσα στη φάση και στην πορεία να ψηθείς πάρα πολύ χοντρά.
Η εμπλοκή σου αυτή να επισκιάσει ακόμα και τις κύριες ασχολίες σου.
Η εμπλοκή σου αυτή να επισκιάσει ακόμα και τις κύριες ασχολίες σου.
- Τρί 29 Ιούλ 2025, 22:43
- Jump to forum
- Jump to topic
Ναί, φαίνεται οτι έχουν ήδη επιλέξει και δεδομένης της αδυναμίας με τις τράπεζες (μαλλον) για τον Ιβάν, δίνουν την συγκεκριμένη διορία. Είναι τακτική. Δεν ξέρω αν όντως ο Ιβάν έχει την συγκεκριμένη αδυναμία και σε τί βαθμό.
Για να είμαστε ακριβείς, με τον Μυστακιδη υπέγραψαν χωρίς καν να ...
- Τρί 29 Ιούλ 2025, 23:39
- Jump to forum
- Jump to topic
Θα είχε ενδιαφέρον να μάθουμε πόσοι λογαριασμοί βγήκαν από την αγρανάπαυσης ή δημιουργήθηκαν για να προσπαθήσουν να μας πείσουν ξανά ότι ο Σαββίδης δεν κάνει, είναι απλός λεφτάς κλπ κλπ.
- Τετ 30 Ιούλ 2025, 01:18
- Jump to forum
- Jump to topic
Το "κλισέ" και το "γελοιότητες" είναι επιθέσεις στα λεγόμενά σου και όχι σε εσένα προσωπικά. Άλλο πχ να πει κάποιος "είσαι γελοίος". Καταλαβαίνω όμως οτι δεν είναι και ο ομορφότερος τρόπος για να εκφραστεί κάποιος, προσέχετε λίγο, όλοι συνοπαδοί είμαστε και πίσω από κάθε πληκτρολόγιο υπάρχει κάποιος ...
- Τετ 30 Ιούλ 2025, 09:51
- Jump to forum
- Jump to topic
Όλο αυτό το διάστημα είμαι οχι απλά ξεκάθαρα αλλά ΟΡΓΙΣΜΕΝΑ αντίθετος με τη συμπεριφορά του ΑΣ και το σκηνικό που ΣΤΗΝΕΤΑΙ μεταφορικά και κυριολεκτικά.
Ας μην επεκταθώ ξανά.
Αυτό όμως δεν σημαίνει πως θα απαιτήσουμε, ούτε καν θα υπονοήσουμε, οτι ο ΑΣ δεν πρέπει να έχει τις απαιτήσεις του με στόχο ...
Ας μην επεκταθώ ξανά.
Αυτό όμως δεν σημαίνει πως θα απαιτήσουμε, ούτε καν θα υπονοήσουμε, οτι ο ΑΣ δεν πρέπει να έχει τις απαιτήσεις του με στόχο ...
- Τετ 30 Ιούλ 2025, 11:27
- Jump to forum
- Jump to topic
Και πόσα ακόμα μπορείς να σύρεις στον ζήση
Ατελείωτος ο κατάλογος
Αλλά απ ότι φαίνεται επιστρέφει, για να υπάρχει και κάτι από ΠΑΟΚ στην δοικηση της ΠΑΕ
Ατελείωτος ο κατάλογος
Αλλά απ ότι φαίνεται επιστρέφει, για να υπάρχει και κάτι από ΠΑΟΚ στην δοικηση της ΠΑΕ