Αναζήτηση για περισσότερες από 4767 εγγραφές
- Τρί 29 Ιούλ 2025, 08:05
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Εξελίξεις ΠΑΕ-ΑΣ ΠΑΟΚ 2025
Σωστή σε γενικές γραμμές η προσέγγιση του ΑΣ.
Η προτεραιότητα παραμένει στον Ιβάν και μάλιστα του δίνει και χρόνο.
Αν ήταν έτσι όπως θέλουν πολλοί να διαρρέουν θα μπορούσαν να ζητήσουν τις εγγυήσεις άμεσα.
Ε ναι, θα μπορούσε να έχει ζητηθεί να προσκομίσει τις εγγυητικές αποδείξεις μέχρι τα ...
- Τρί 29 Ιούλ 2025, 08:06
- Jump to forum
- Jump to topic
Πριν τον ιβαν πόσα χρόνια έχεις να ακούσεις για την νέα τούμπα;Odi έγραψε: Τρί 29 Ιούλ 2025, 07:52 Τώρα εγώ να ρωτήσω πού ήταν το τόσο μεγάλο ενδιαφέρον της ΠΑΕ για το γήπεδο τόσα χρόνια ή θα με λιθοβολήσει κανένας;
Γιατί πριν την εμφάνιση Μυστακίδη είχαμε να ακούσουμε για τη Νέα Τούμπα 3-4 χρόνια.
- Τρί 29 Ιούλ 2025, 08:07
- Jump to forum
- Jump to topic
Ο Ιβαν 3 χρονια δεν αλλαξε ουτε κουκκιδα απο τις μακετες της populous, δεν ασχοληθηκε καν με αδειες, πουλαει σε χρονο ρεκορ οτι αξιζει, ηθελημενα δεν ανανεωσε τον καλυτερο παικτη της ομαδας. Επισης, καθε καλοκαιρι ταχα μου δεν βρισκει παικτες 2 μηνες αφου διαπραγματευτει (μια επειδη αλλιως τα ...
- Τρί 29 Ιούλ 2025, 08:09
- Jump to forum
- Jump to topic
Δεν τον έθιξε κανένας…
Θυμήσου το ποστ σου όταν ο Ντελιας ετοίμαζε βαλίτσες
Αλλεργικοί στην αχαριστία ναι
Θυμήσου το ποστ σου όταν ο Ντελιας ετοίμαζε βαλίτσες
Αλλεργικοί στην αχαριστία ναι
- Τρί 29 Ιούλ 2025, 08:14
- Jump to forum
- Jump to topic
Τώρα εγώ να ρωτήσω πού ήταν το τόσο μεγάλο ενδιαφέρον της ΠΑΕ για το γήπεδο τόσα χρόνια ή θα με λιθοβολήσει κανένας;
Γιατί πριν την εμφάνιση Μυστακίδη είχαμε να ακούσουμε για τη Νέα Τούμπα 3-4 χρόνια.
Και τι σημαίνει αυτό;
Πολύ λυπηρό ο ΠΑΟΚτσής να ξερογλυφεται για κάθε νέο "νταβατζη ...
- Τρί 29 Ιούλ 2025, 08:14
- Jump to forum
- Jump to topic
Τώρα εγώ να ρωτήσω πού ήταν το τόσο μεγάλο ενδιαφέρον της ΠΑΕ για το γήπεδο τόσα χρόνια ή θα με λιθοβολήσει κανένας;
Αδερφέ μου...
Ποιους ακους;
Τα....πνευματικα...παιδιά του κυρ Θανάση;
Ποιον πιστεύεις ...
- Τρί 29 Ιούλ 2025, 08:17
- Jump to forum
- Jump to topic
Όπως αποδείχθηκε για ακόμα μία φορά το γήπεδο για τον ΑΣ είναι απλά το πρόσχημα!
Στόχος είναι ένας κ μόνο. Ο μόνιμος οστρακισμός του Ιβάν Σαββίδη από τη χώρα.
Αυτοί που ένα μήνα πριν υπέγραψαν εν μία νυκτί κρυφά μνημόνια με τα κούριερ, χωρίς την απαίτηση καμίας εγγύηση, φτύνουν τον Ιβάν στα μούτρα ...
Στόχος είναι ένας κ μόνο. Ο μόνιμος οστρακισμός του Ιβάν Σαββίδη από τη χώρα.
Αυτοί που ένα μήνα πριν υπέγραψαν εν μία νυκτί κρυφά μνημόνια με τα κούριερ, χωρίς την απαίτηση καμίας εγγύηση, φτύνουν τον Ιβάν στα μούτρα ...
- Τρί 29 Ιούλ 2025, 08:18
- Jump to forum
- Jump to topic
Εννοείς τότε που εμφανίζονταν συνεχώς εμπόδια για το έργο. Με συνεχείς καθυστερήσεις και ...
- Τρί 29 Ιούλ 2025, 08:18
- Jump to forum
- Jump to topic
Προσφυγικό σωματείο τυπικά. Κάτι σαλιάρηδες έχουμε απομείνει να τρέχουν τα σάλια μας μόλις κάποιος μας πετάξει μια υπόσχεση. Ευτυχώς μεγαλώσαμε πλέον και το υπόλοιπο της ζωής μας έχει πλέον ανώτατο προσδόκιμο και δε θα προλάβουμε μελλοντικά να δούμε τον ΠΑΟΚ σε ρόλο περιφερόμενος ιερόδουλης . Καλή ...
- Τρί 29 Ιούλ 2025, 08:25
- Jump to forum
- Jump to topic
Αυτό αυτό είναι στην καλύτερη περίπτωση απλώς μη σχετικό. Το θυμικο του οπαδού είναι έγκλημα ...
- Τρί 29 Ιούλ 2025, 08:28
- Jump to forum
- Jump to topic
Κρατήστε, λέω εγώ, ακόμα και σε ενδεχόμενο εμφάνισης των αιτηθεισών εγγυήσεων από τον Ιβάν στον "εύλογο και δίκαιο" χρόνο του πενταμήνου, πολύ μικρό καλάθι οι μη σκούζοντες. Λεφτά με λεφτά, αν χρειαστεί, μπορούν μια χαρά να τύχουν διαφορετικής αξιολόγησης, ακόμα και ακριβώς ίδια να είναι σε ποσότητα.
- Τρί 29 Ιούλ 2025, 08:32
- Jump to forum
- Jump to topic
Δεν γιναμε ΠΑΟΚ για τους τιτλους. Εγινα ΠΑΟΚ γιατι ηταν απεναντι στο κατεστημενο. Εγινα γιατι τα εβαζε με το συστημα. Εγινα γιατι υπηρχε η αθωοτητα και ο ρομαντισμος σε σημειο βλακειας. Η ομαδα ηταν στον αναπνευστηρα αρρωστη και ηρθε ενας ανθρωπος και σε εκανε καλα, σε μεγαλωσε σε δυναμωσε, τα εβαλε ...
- Τρί 29 Ιούλ 2025, 08:32
- Jump to forum
- Jump to topic
Εννοείς τότε που εμφανίζονταν συνεχώς εμπόδια για το έργο. Με συνεχείς καθυστερήσεις και ...
- Τρί 29 Ιούλ 2025, 08:36
- Jump to forum
- Jump to topic
Επίσης, το επιχείρημα "γιατί είχε ξεχάσει 3 χρόνια τη νέα Τούμπα ο Σαββίδης" είναι στην καλύτερη περίπτωση αόριστο και αφήνει περιθώριο για ένα κάρο εξηγήσεις.
Αν κάποιος εννοεί κάτι με αυτό, ας το πει ρητά
Το είχε αφήσει στην άκρη γιατί δυσκολευόταν
Γιατί ο Πούτιν δεν τον άφηνε
Γιατί είχε θέμα ...
Αν κάποιος εννοεί κάτι με αυτό, ας το πει ρητά
Το είχε αφήσει στην άκρη γιατί δυσκολευόταν
Γιατί ο Πούτιν δεν τον άφηνε
Γιατί είχε θέμα ...
- Τρί 29 Ιούλ 2025, 08:38
- Jump to forum
- Jump to topic
Πάντως η εικόνα του οργανισμού ΠΑΟΚ ως όλον είναι θλιβερή.