Αναζήτηση για περισσότερες από 1766 εγγραφές

Return

από navigator11
Τρί 29 Ιούλ 2025, 07:48
Jump to forum
Jump to topic

Re: Α.Σ. ΠΑΟΚ (Ερασιτέχνης ΠΑΟΚ)

Συγγνώμη αλλά επειδή μάλλον δεν κατάλαβα.

- Στην ανακοίνωση του ο ΑΣ αναφέρεται στην προσφορά του Ιβαν στην γιγάντωση του συλλόγου.

-Στην ανακοίνωση αναφέρεται πως προτεραιότητα για το γήπεδο έχει ο ιβαν λόγω της προσφοράς του στο σύλλογο.

Το ότι ανακοινώνεται ένα χρονικό διάστημα 5 μηνών για ...
από Tolaros
Τρί 29 Ιούλ 2025, 07:49
Jump to forum
Jump to topic

Re: Ιβάν Σαββίδης VII

Αν ρωτάς εμένα ούτε με νοιάζει ο Τέλης, ο ΠΑΟΚ με νοιάζει και ο ΠΑΟΚ είναι του Ιβάν.
Δε δικαιολογώ τον ΑΣ, λέω όμως ότι καταλαβαίνω τον κόσμο που βρήκε αφορμή να ξεσπάσει ή ακόμα και να γκρινιάξει για αυτά που μαζεύονταν τόσο καιρό.
Προφανώς δεν αναφέρομαι στους γνωστούς εδώ μέσα που ξεφύτρωσαν τον ...
από navigator11
Τρί 29 Ιούλ 2025, 07:55
Jump to forum
Jump to topic

Τι είναι αυτά που λέτε , είστε σοβαροί τώρα ;

Έχουν κομματική ταμπέλα γιατί ζητάνε εγγυήσεις για την νέα τούμπα ;

Λέτε δηλαδή να έχουν εγγυήσεις και να το κρύβουν ; Διαβάσατε εσείς το μνημόνιο της ΠΑΕ και είδατε τί γράψει;

Είμαστε καθόλου σοβαροί;

Εμείς δεν το διαβάσαμε και ευλόγως. Αν το ...
από Alastor
Τρί 29 Ιούλ 2025, 07:56
Jump to forum
Jump to topic

Ο ΑΣ ΠΑΟΚ που θα μιλαει με δηλωσεις και οχι διαρροες οπως ισχυριζεται,ακομα δεν μας εχει ενημερωσει εδω και εναμιση μηνα ποιοι ηταν οι οροι συμφωνιας με Μυστακιδη

Το παιζουν διαφανεις και θεματοφυλακες του ΠΑΟΚ ενω κινουνται πιο μουλοχτα και υποκεινουμενα απο πολιτικο γραφειο
από trouman
Τρί 29 Ιούλ 2025, 08:00
Jump to forum
Jump to topic

Re: Εξελίξεις ΠΑΕ-ΑΣ ΠΑΟΚ 2025

Τώρα εγώ να ρωτήσω πού ήταν το τόσο μεγάλο ενδιαφέρον της ΠΑΕ για το γήπεδο τόσα χρόνια ή θα με λιθοβολήσει κανένας;

Γιατί πριν την εμφάνιση Μυστακίδη είχαμε να ακούσουμε για τη Νέα Τούμπα 3-4 χρόνια.

Και τι σημαίνει αυτό;

Πολύ λυπηρό ο ΠΑΟΚτσής να ξερογλυφεται για κάθε νέο "νταβατζη ...
από navigator11
Τρί 29 Ιούλ 2025, 08:05
Jump to forum
Jump to topic

Σωστή σε γενικές γραμμές η προσέγγιση του ΑΣ.
Η προτεραιότητα παραμένει στον Ιβάν και μάλιστα του δίνει και χρόνο.
Αν ήταν έτσι όπως θέλουν πολλοί να διαρρέουν θα μπορούσαν να ζητήσουν τις εγγυήσεις άμεσα.

Ε ναι, θα μπορούσε να έχει ζητηθεί να προσκομίσει τις εγγυητικές αποδείξεις μέχρι τα ...
από DamoN
Τρί 29 Ιούλ 2025, 08:06
Jump to forum
Jump to topic

Odi έγραψε: Τρί 29 Ιούλ 2025, 07:52 Τώρα εγώ να ρωτήσω πού ήταν το τόσο μεγάλο ενδιαφέρον της ΠΑΕ για το γήπεδο τόσα χρόνια ή θα με λιθοβολήσει κανένας;

Γιατί πριν την εμφάνιση Μυστακίδη είχαμε να ακούσουμε για τη Νέα Τούμπα 3-4 χρόνια.
Πριν τον ιβαν πόσα χρόνια έχεις να ακούσεις για την νέα τούμπα;
από tolis14
Τρί 29 Ιούλ 2025, 08:07
Jump to forum
Jump to topic

Ο Ιβαν 3 χρονια δεν αλλαξε ουτε κουκκιδα απο τις μακετες της populous, δεν ασχοληθηκε καν με αδειες, πουλαει σε χρονο ρεκορ οτι αξιζει, ηθελημενα δεν ανανεωσε τον καλυτερο παικτη της ομαδας. Επισης, καθε καλοκαιρι ταχα μου δεν βρισκει παικτες 2 μηνες αφου διαπραγματευτει (μια επειδη αλλιως τα ...
από DamoN
Τρί 29 Ιούλ 2025, 08:09
Jump to forum
Jump to topic

Δεν τον έθιξε κανένας…
Θυμήσου το ποστ σου όταν ο Ντελιας ετοίμαζε βαλίτσες
Αλλεργικοί στην αχαριστία ναι
από trouman
Τρί 29 Ιούλ 2025, 08:14
Jump to forum
Jump to topic

Τώρα εγώ να ρωτήσω πού ήταν το τόσο μεγάλο ενδιαφέρον της ΠΑΕ για το γήπεδο τόσα χρόνια ή θα με λιθοβολήσει κανένας;

Και τι σημαίνει αυτό;

Πολύ λυπηρό ο ΠΑΟΚτσής να ξερογλυφεται για κάθε νέο "νταβατζη ...
από abc_o_ karpouzas
Τρί 29 Ιούλ 2025, 08:14
Jump to forum
Jump to topic

Αδερφέ μου...

Ποιους ακους;
Τα....πνευματικα...παιδιά του κυρ Θανάση;

Ποιον πιστεύεις ...
από FreeWatcher
Τρί 29 Ιούλ 2025, 08:17
Jump to forum
Jump to topic

Όπως αποδείχθηκε για ακόμα μία φορά το γήπεδο για τον ΑΣ είναι απλά το πρόσχημα!
Στόχος είναι ένας κ μόνο. Ο μόνιμος οστρακισμός του Ιβάν Σαββίδη από τη χώρα.
Αυτοί που ένα μήνα πριν υπέγραψαν εν μία νυκτί κρυφά μνημόνια με τα κούριερ, χωρίς την απαίτηση καμίας εγγύηση, φτύνουν τον Ιβάν στα μούτρα ...
από Disharmonic
Τρί 29 Ιούλ 2025, 08:18
Jump to forum
Jump to topic

Εννοείς τότε που εμφανίζονταν συνεχώς εμπόδια για το έργο. Με συνεχείς καθυστερήσεις και ...
από Taseos
Τρί 29 Ιούλ 2025, 08:18
Jump to forum
Jump to topic

Προσφυγικό σωματείο τυπικά. Κάτι σαλιάρηδες έχουμε απομείνει να τρέχουν τα σάλια μας μόλις κάποιος μας πετάξει μια υπόσχεση. Ευτυχώς μεγαλώσαμε πλέον και το υπόλοιπο της ζωής μας έχει πλέον ανώτατο προσδόκιμο και δε θα προλάβουμε μελλοντικά να δούμε τον ΠΑΟΚ σε ρόλο περιφερόμενος ιερόδουλης . Καλή ...
από Equalizer
Τρί 29 Ιούλ 2025, 08:25
Jump to forum
Jump to topic

Αυτό αυτό είναι στην καλύτερη περίπτωση απλώς μη σχετικό. Το θυμικο του οπαδού είναι έγκλημα ...